natoporus Reputație: 5414 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:* Oras:* Postat Noiembrie 1, 2021 Tocmai am citit asta: https://www.agerpres.ro/politica/2021/11/01/george-simion-anunta-initierea-procedurilor-de-suspendare-a-presedintelui-iohannis--806638 Pe mine nu ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu dar sunt curios care este parerea colegilor. E prima data cand deschid un topic pe teme politice, pentru ca politica nu-mi place deloc dar totusi ne afecteaza intr-un fel sau altul, prin deciziile pe care le iau liderii. Daca va fi suspendat, circul e complet: posibile alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, in plina criza. Nu mai am ce zice. 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Orban, atac dur la Iohannis: A luat-o razna complet / Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer / Mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere - UPDATE https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25148061-orban-atacu-dur-iohannis-luat-razna-complet-cred-nu-termina-mandatul-spun-sincer-spune-despre-citu.htm
kapene Reputație: 246 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 1, 2021 Eu stiu ca politica-i curva da amu toata ziua buna ziua numa politica facem ? Mai da-ti-on scula de treaba. Hai sictir. P.S. propun un subtopic in DG pentru politica
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 2 ore, natoporus a spus: Tocmai am citit asta: https://www.agerpres.ro/politica/2021/11/01/george-simion-anunta-initierea-procedurilor-de-suspendare-a-presedintelui-iohannis--806638 Pe mine nu ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu dar sunt curios care este parerea colegilor. E prima data cand deschid un topic pe teme politice, pentru ca politica nu-mi place deloc dar totusi ne afecteaza intr-un fel sau altul, prin deciziile pe care le iau liderii. Daca va fi suspendat, circul e complet: posibile alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, in plina criza. Nu mai am ce zice. Eu m-aș bucura enorm dacă individul ăsta va fi suspendat și aș printre primii care ar vota pt demiterea lui. 1 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3962 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2021 Oricum ar fi, suspendat nesuspendat, o sa fie circ in continuare. Din ce in ce mai mult circ. Asa ca... sa cante lautarii! 1 1 ----------
wurdulak Reputație: 4512 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2021 E destul de groasa, nici UM-urile Digi, Hotnews, Ziare.com nu prea il mai ridica in slavi… sanse sunt sa-l suspende. Numai sa beneficieze omului de rand, altfel am avea inca o criza degeaba! 1
natoporus Reputație: 5414 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:* Oras:* Autor Postat Noiembrie 1, 2021 Just now, wurdulak said: Numai sa beneficieze omului de rand, altfel am avea inca o criza degeaba! Aici aveti 100% dreptate. Dar omul de rand nu e bagat in seama la nivelul politicii, altfel n-am avea circul de acum. Oricum, @kapene are si el dreptate, e mai bine si mai productiv sa ne vedem de ale noastre si de "curvasareala". Doar ca am fost curios de parerea colegilor, fiind totusi vorba de presedinte. 1
kapene Reputație: 246 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 4 ore, wurdulak a spus: E destul de groasa, nici UM-urile Digi, Hotnews, Ziare.com nu prea il mai ridica in slavi… sanse sunt sa-l suspende. Numai sa beneficieze omului de rand, altfel am avea inca o criza degeaba! Cand ai vazut tu castig pt populatie intr-un razboi pentru ciolan ? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum