Sari la conținut

Credeti ca va fi suspendat presedintele?

Postări Recomandate

• Oras:*
Postat

Tocmai am citit asta: https://www.agerpres.ro/politica/2021/11/01/george-simion-anunta-initierea-procedurilor-de-suspendare-a-presedintelui-iohannis--806638

Pe mine nu ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu dar sunt curios care este parerea colegilor. E prima data cand deschid un topic pe teme politice, pentru ca politica nu-mi place deloc dar totusi ne afecteaza intr-un fel sau altul, prin deciziile pe care le iau liderii.

Daca va fi suspendat, circul e complet: posibile alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, in plina criza. Nu mai am ce zice.

• Like 1
  • Oras:Cu vant din pupa
Postat

Eu stiu ca politica-i curva da amu toata ziua buna ziua numa politica facem ? Mai da-ti-on scula de treaba.

Hai sictir. 

P.S. propun un subtopic in DG pentru politica 

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat
Acum 2 ore, natoporus a spus:

Tocmai am citit asta: https://www.agerpres.ro/politica/2021/11/01/george-simion-anunta-initierea-procedurilor-de-suspendare-a-presedintelui-iohannis--806638

Pe mine nu ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu dar sunt curios care este parerea colegilor. E prima data cand deschid un topic pe teme politice, pentru ca politica nu-mi place deloc dar totusi ne afecteaza intr-un fel sau altul, prin deciziile pe care le iau liderii.

Daca va fi suspendat, circul e complet: posibile alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, in plina criza. Nu mai am ce zice.

Eu m-aș bucura enorm dacă individul ăsta va fi suspendat și aș printre primii care ar vota pt demiterea lui.

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat

Oricum ar fi, suspendat nesuspendat, o sa fie circ in continuare. Din ce in ce mai mult circ. 
Asa ca... sa cante lautarii!

• Haha 1
  • Minus 1

----------

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

E destul de groasa, nici UM-urile Digi, Hotnews, Ziare.com nu prea il mai ridica in slavi… sanse sunt sa-l suspende.
Numai sa beneficieze omului de rand, altfel am avea inca o criza degeaba! 

• Like 1
Postat
Just now, wurdulak said:

Aici aveti 100% dreptate. Dar omul de rand nu e bagat in seama la nivelul politicii, altfel n-am avea circul de acum.

Oricum, @kapene are si el dreptate, e mai bine si mai productiv sa ne vedem de ale noastre si de "curvasareala".

Doar ca am fost curios de parerea colegilor, fiind totusi vorba de presedinte.

• Mersi 1

Postat
Acum 4 ore, wurdulak a spus:

E destul de groasa, nici UM-urile Digi, Hotnews, Ziare.com nu prea il mai ridica in slavi… sanse sunt sa-l suspende.

Cand ai vazut tu castig pt populatie intr-un razboi pentru ciolan ? 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...