Vizitator Andreea77777 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Hello dragilor😋, am in plan sa va fac o vizita zilele viitoare, in funcție de cum voi gasi cazare... Daca sunteti drăguți si amabili sa ma ajutați cu zonele accesibile pentru voi...💋 Va las mai jos detaliile despre mine si cateva poze sa va faceti o idee 💋 Ma numesc Andreea🔥. Cateva detalii despre mine 😊 am 19 de ani,1,70 înălțime si 52 de kg. ⭐️Voi lasa mai jos lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Uro ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌COF PRET .. 💸💸 💸150/ 30 min (1 fin ) 💸300/ 60 min ( 2 fin)
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Postat Noiembrie 6, 2021
Membru Premium only-me Reputație: 17143 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2021 22 hours ago, Andreea77777 said: Hello dragilor😋, am in plan sa va fac o vizita zilele viitoare, in funcție de cum voi gasi cazare... Daca sunteti drăguți si amabili sa ma ajutați cu zonele accesibile pentru voi...💋 Va las mai jos detaliile despre mine si cateva poze sa va faceti o idee 💋 Ma numesc Andreea🔥. Cateva detalii despre mine 😊 am 19 de ani,1,70 înălțime si 52 de kg. ⭐️Voi lasa mai jos lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Uro ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌COF PRET .. 💸💸 💸150/ 30 min (1 fin ) 💸300/ 60 min ( 2 fin) Nu conteaza zona,niciodata nu o sa ii poti multumii pe toti,tot ce conteaza este sa fii corecta ,sa iti placa po** si sa te fu*** cu placere. Succes!!! 1
Membru Premium only-me Reputație: 17143 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2021 4 minutes ago, only-me said: Nu conteaza zona,niciodata nu o sa ii poti multumii pe toti,tot ce conteaza este sa fii corecta ,sa iti placa po** si sa te fu*** cu placere. Succes!!! *multumi 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 1
Buricul Reputație: 51 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:P'acia Oras:P'acia Postat Noiembrie 7, 2021 baie impreuna accepti? pupici
robertrb Reputație: 8 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2021 Care este nr?
Postări Recomandate