Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Buricul

Membru Banat
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Reputatie Excelenta

2 Followers

About Buricul

 • Rank
  Penetrator

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  P'acia

Recent Profile Visitors

413 profile views
 1. Sa traiasca barosanii.. Dupa o discutie mai detaliata cu o veverita după forum..am ajuns la concluzia ca asta poate fi o arma a lor daca nu-ti faci datoria (plata etc). Nu ii voi face reclama..ca nu merita dar sunt curios cum pune clientul problema sau daca a luat asta in calcul vreodata. Poate fi dovedit faptul ca ai venit la o găleată si ai plătit.. sau se poate intoarce roata in defavoarea ta si mai treci si pă arest pînă se ajunge la oaresce concluzii.. adica na, ca afla nevasta e parfum pă langa 15 ani dă pîrnae Sa v-audă Buricu!
 2. da ciare tati ca la gust e aceeasi..si gaurile's mai largite! ☺️
 3. Pai asta inseamna ca de la bun inceput sa vii cu lista de interzise scoasa frumos la imprimanta si sa aloci 20min ca omul sa invete temeinic biblia cu obligatiuni.. sau vrei sa te intrebe saracul contribuabil la fiecare pas daca e sa nu e voie. Pupatul in fund am inteles ca la promotie oricum si oricand.. si cu ocazia asta vezi cu zona chiar daca te razgandesti..apoi 🙂.. Foxyy - tre' sa stii meserie ca barbat. 😌 Daca a reusit o pipaiala fara achitarea taxei de inmatriculare.. jos palarioara. Daca nu ma cunosti n-ai cum sa deduci genul meu de temperament, emotii si compasiune..
 4. Buricul

  Ruxysenzuala ❤️

  Ruxyca.. care-i secretul siluetei ca arati miere mami.. te ajuta la slabit si sportul asta bag de sama.
 5. Ti-o fi frica in Bucuresti ca dupa achitarea consumatiei te-ai convinge cine..sunt 😆 Cat pe ce sa vedem si gaura-curului..cu mana aia de lemnar nu-i de mirare.
 6. Hai ca pun-leu-peste-leu si ma incumet sa o vizitez si eu pe Foxxy. Pare afectata de vibe-ul capitalei desi a venit aici pentru monetar. Scumpica.. ma voi prezenta impecabil, ca un adevarat gentle-man - cum iti place tie.. bun-simt, ascultator, sula-scurta da' groasă care raspunde la comenzi si bate 20min pe putin.. apt de anal-d'ăla dă-poveste..lacrimogen.. iti faci tatuaj ca amintire nu alta. Sper sa n-am..covid 😁
 7. te rog nu te mai blura la cur ca asta ne dorim sa vedem.
 8. Buricul

  Ruxysenzuala ❤️

  o iau si o pun sub perna la noapte Ruxyca..sa-mi tina de cald😁
 9. hai degustatorilor.. nu aveti detalii picante? iz.. arome, texturi toate intr-un ambalaj de 2022 ?
 10. Din fericire am dezbatut (mai ales pt altii) si subiectul asta.. Pupatul in cur si nu numai - un sport extrem? Nu-i de joaca.. ca si analu' dar fiecare isi croieste singur soarta.. ca si tine - desi tu refuzi sa spui cum si unde te vezi peste 5 ani. In pozitie de mama-iedului orice cur arata decent; ca-i intins.. dar premium nu-s chiar multe - si sa nu confundam bucălata celulitoasa cu hot ass ca-i mare-mare..diferenta. Exemplu premium : aici Ce-mi aduc aminte de la tine e un episod rebel.. un maidanez uscat (paros maxim la cur) dadea analu' fara milă si prejudecati in fundul
 11. Buricul

  Ruxysenzuala ❤️

  Nu cred ca ti-a fost usor sa scoti astfel de poza.. daca n-ai avut fotograf suplimentar 😁
×
×
 • Create New...