Sari la conținut

Cine va castiga titlul? Hamilton sau Verstappen?

Postări Recomandate

• Oras:Bucu
  • Oras:Bucu
Postat

Ma astept ca Ferrari sa surprinda putin astazi, chiar daca cel mai probabil va fi intr-un mod negativ:)))

Redbull clar au cea mai buna masina, dar sa vedem cum stau si la fiabilitate. Daca nu au probleme cu motorul nu prea au voie sa faca upgrades.

• Oras:Tg-Mures
Postat

🤦‍♂️

That's all folks, pt anul asta. Ne vedem la anul!B)

Sper ca fratele scorpion sa-si mai vada echipa castigand macar un titlu in urm. 20-30 de ani.🙈

Postat

Si astia doi sunt frati precum eu cu scorpionul.🙈

Pt publicul larg 

vs intentiile ascunse😏

• Like 1
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, MacArthur a spus:

Si astia doi sunt frati precum eu cu scorpionul.🙈

Pt publicul larg 

vs intentiile ascunse😏

Dacă anul trecut, aveam pretenții...nu,la titlu, macar la o bătalie pana la ultima etapa,acum o spun cu sinceritate...sa ne apucam de "traforaj viteza" ca de formula 1 are RedBull grija....noi suntem în liga inferioara!!! 

Ps. Ferrari va avea pretenții la titlu, atunci când va avea un cuvânt greu în staful conducerii F1". 😏

Postat
2 hours ago, scorpion1970 said:

Dacă anul trecut, aveam pretenții...nu,la titlu, macar la o bătalie pana la ultima etapa,acum o spun cu sinceritate...sa ne apucam de "traforaj viteza" ca de formula 1 are RedBull grija....noi suntem în liga inferioara!!! 

Ps. Ferrari va avea pretenții la titlu, atunci când va avea un cuvânt greu în staful conducerii F1". 😏

Fanii Ferrari asteptand un nou titlul.🙈

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, MacArthur a spus:

Fanii Ferrari asteptand un nou titlul.🙈

Eram fan Ferrari pe vremea Campionului M.Schumacher dar de când a avut teribilul accident unde a rămas legumă am încetat să mai urmăresc. Hamilton e bun dar îl strica aroganța, in schimb un mare "hip hip Hura" pt. Alonso care a reușit.un incredibil loc pe podium după 7 ani de așteptare și mai ales la vârsta de 40 de ani ! Ce pot sa spun decât că merită respectul si aprecierile noastre este printre puținii piloți de top din garda veche a F1 🏎️ care s-a mai zbătut pe circuit cu "resurse limitate" în comparație cu Hamilton sau alții...

• Like 1
Postat
13 minutes ago, nightstar said:

Eram fan Ferrari pe vremea Campionului M.Schumacher dar de când a avut teribilul accident unde a rămas legumă am încetat să mai urmăresc. Hamilton e bun dar îl strica aroganța, in schimb un mare "hip hip Hura" pt. Alonso care a reușit.un incredibil loc pe podium după 7 ani de așteptare și mai ales la vârsta de 40 de ani ! Ce pot sa spun decât că merită respectul si aprecierile noastre este printre puținii piloți de top din garda veche a F1 🏎️ care s-a mai zbătut pe circuit cu "resurse limitate" în comparație cu Hamilton sau alții...

O fi eu mai partinitor cu Hamilton, dar ce zici de Verstappen? Ce-a facut Perez pt el in Abu-Dhabi in 2021, fara Checo nu cred ca lua titlul. Si primul lucru ce a zis pe radio dupa ce a trecut de linia de start-sosire (in primele secunde dupa ce a castigat titlul) a fost: Checo is a legend. Trece un an, sunt in Brazilia, penultima cursa a sezonului, Verstappen a castigat al 2-lea titlu cu vreo 5 curse inainte de finalul sezonului, plus a castigat 14-15 curse in acel sezon, dar in Brazilia era doar pe locul 6, avandu-l pe Perez in spatele sau, Perez care lupta pt locul 2 in clasament cu Leclerc, tot acel Perez care cu 11 luni in urma l-a ajutat enorm in  a deveni campion. Echipa i-a cerut lui Max sa-l lase in fata pe Perez, ca orice punct in plus conteaza in lupta pt argint, si olandezul nu l-a lasat in fata.

Asta numesti tu om?

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, MacArthur a spus:

O fi eu mai partinitor cu Hamilton, dar ce zici de Verstappen? Ce-a facut Perez pt el in Abu-Dhabi in 2021, fara Checo nu cred ca lua titlul. Si primul lucru ce a zis pe radio dupa ce a trecut de linia de start-sosire (in primele secunde dupa ce a castigat titlul) a fost: Checo is a legend. Trece un an, sunt in Brazilia, penultima cursa a sezonului, Verstappen a castigat al 2-lea titlu cu vreo 5 curse inainte de finalul sezonului, plus a castigat 14-15 curse in acel sezon, dar in Brazilia era doar pe locul 6, avandu-l pe Perez in spatele sau, Perez care lupta pt locul 2 in clasament cu Leclerc, tot acel Perez care cu 11 luni in urma l-a ajutat enorm in  a deveni campion. Echipa i-a cerut lui Max sa-l lase in fata pe Perez, ca orice punct in plus conteaza in lupta pt argint, si olandezul nu l-a lasat in fata.

Asta numesti tu om?

Îmi cer scuze că nu pot continua un dialog pe tema aceasta deoarece nu sunt la zi cu informațiile din F1, și a-și fi in plus aici doar ca să mă aflu în treabă. Am ținut să răspund doar prin pura coincidență deoarece am urmărit ultimele 7 runde ieri la TV in direct in timp ce am fost in vizită la maică-mea, ea fiind fana înfocată de F1 from The beginnings 😅

O noapte liniștită îți doresc 😉👍

Postat
1 minute ago, nightstar said:

Îmi cer scuze că nu pot continua un dialog pe tema aceasta deoarece nu sunt la zi cu informațiile din F1, și a-și fi in plus aici doar ca să mă aflu în treabă. Am ținut să răspund doar prin pura coincidență deoarece am urmărit ultimele 7 runde ieri la TV in direct in timp ce am fost in vizită la maică-mea, ea fiind fana înfocată de F1 from The beginnings 😅

O noapte liniștită îți doresc 😉👍

Cu cine tine mama?:fuck

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, Raissaaaaaa a spus:

3F9C7A40-1CD5-40A2-AC19-E25196B0529C.jpeg.848f45bc71e4084b50ccf0f99a1f50c0.jpeg

Acum 5 minute, Raissaaaaaa a spus:

31CBC00E-3421-4DC1-B0EA-698F3B23FFE3.jpeg.baae0a99240cf3aa78b9bcef45d431c0.jpeg

Eu zic sa schimbăm canalul pe @Raissaaaaaa TV urmează imagini incendiare 😅

Ps: Ea tine cu Redbull Verstappen dar și cu Ferrari.

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 3 ore, nightstar a spus:

Eu zic sa schimbăm canalul pe @Raissaaaaaa TV urmează imagini incendiare 😅

Ps: Ea tine cu Redbull Verstappen dar și cu Ferrari.

Eeee, în cazul asta...parca as sta numai în spatele "monopostului" ei... La ce "eleron" are, parca as atacat-o cu DRS ridicat!!! 😁 

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 2 minute, MacArthur a spus:

2033 va fi anul scorpionului.💪

🙈

Iti "mustește" mustață.... Iar a prins podiumul, Idolul tău! 

Postat
Just now, scorpion1970 said:

Iti "mustește" mustață.... Iar a prins podiumul, Idolul tău! 

Mai in fata de atat nu prea cred ca va ajunge in viitorul apropiat.

Bine ca nu m-am trezit. Acum m-am uitat la cursa, in 10 minute l-am si terminat.🙈

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Chiar acum, MacArthur a spus:

Mai in fata de atat nu prea cred ca va ajunge in viitorul apropiat.

Bine ca nu m-am trezit. Acum m-am uitat la cursa, in 10 minute l-am si terminat.🙈

Fericitule...bine ai facut! Nimic, notabil. 🤔

Postat
4 minutes ago, scorpion1970 said:

Fericitule...bine ai facut! Nimic, notabil. 🤔

Din 2022 incoace e la fel...🙄

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 1 minut, MacArthur a spus:

Din 2022 incoace e la fel...🙄

Pt mine....a trecut, un deceniu!!! 😒

Postat
4 hours ago, scorpion1970 said:

Pt mine....a trecut, un deceniu!!! 😒

Din 2008 au trecut 15 ani, nu 10😜 (ce tanar era inca scorpionul). 

Si in 2008 numai la constructori au castigat, in 2007 a castigat Kimi ultima ora la piloti pt Ferrari.

Eh, lasa, inainte ca Schumacher sa-si castige primul titlul cu Ferrari in 2000, echipa italiana ultima oara a castigat in 1979.

Deci 21 de ani de seceta. Asta-i numai de 16 ani (and counting). 🙈

• Like 1
  • Minus 1
Postat

https://realitatea.md/scandal-in-germania-o-revista-a-publicat-un-interviu-cu-michael-schumacher-fusese-generat-de-inteligenta-artificiala/

Nu zic ca-i frumos ce a facut acest ziar, dar daca sotia lui Schumacher ar spune in fiecare an lumii intregi vreo 3 propozitii (nu trebuie tot adevarul doar ca fanii sa auda ceva informatii noi de la o persoana apropiata a idolului lor) legat de starea sotului sau, poate nu s-ar recurge la asa ceva.

"Impreuna castigam, impreuna pierdem", a zis ani la rand Michael, legat de fanii sai care au economisit deseori vreun an intreg sa poata sa mearga la o cursa de F1 sa-l vada live, suportand fie ploaie, fie temperaturi foarte ridicate, stand la rand ore intregi pt un autograf, si in restul sezonului tinandu-i pumnii de acasa - acesti fani merita ceva mai mult decat "nu-i treaba lor cum e sanatatea lui Schumacher" (asta a zis Corina Schumacher de nenumarate ori. Parerea mea.

• Like 2
Postat

Europenii nu inteleg ca tot ce stiu americanii legat de F1, il stiu din docu-serialul Drive to survive.🙈

De unde ar stii ei cine-i legenda (inca) vie a sportului, triplul campion Sir Jackie Stewart.😏

• Like 1

Postat

Si cam astea au fost toate depasirile - cele din primele viraje.🙈

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...