Sari la conținut

Cine va castiga titlul? Hamilton sau Verstappen?

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
Postat

N-am vazut decat inceputul si sfarsitul, dar cum poate fi si o cursa uda pe circuit stradal asa de plictisitoare?🙄

scorpion (intr-un univers paralel unde Ferrari a castigat): doar pt ca "febletul" tau nu mai castiga, nu inseamna ca sportul e plictisitor.😏

scorpion (in realitatea crunta): ai perfecta dreptate, frate MacArthur.🙈

• Like 2
Postat

@aibelito, nu te-ai saturat de dominatia olendezului?

Stiu, a dominat si Hamilton, si Vettel si Schumacher, dar nimeni n-a castigat vreo 20 de curse pe an.😥

Eu chiar prin 2019-2020 m-am decis ca dupa ce Hamilton se retrage, ma retrag si eu. Imi placea ca castiga, dar ma plictiseam vizionand cursele. Visam la ceva... gen 2021, dar cu alt final.😜

Dupa ce se retrage si ma opresc din vizionat, numai in una dintre urmatoarele 2 conditii voi reveni:

- un pilot de top nascut in partea asta a lumii (slabe sanse la cat de mult costa finantarea unei cariere care sa te duca pana la F1... zeci de milioane de dolari/euro)

- o femeie de top (nu la aspect ma refer, desi poate fi si acolo, ci la talent).

In anii 70 era o femeie:pe nume Lella Lombardi, e luat parte la vreo 12 curse.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
Acum 4 minute, MacArthur a spus:

@aibelito, nu te-ai saturat de dominatia olendezului?

Stiu, a dominat si Hamilton, si Vettel si Schumacher, dar nimeni n-a castigat vreo 20 de curse pe an.😥

Eu chiar prin 2019-2020 m-am decis ca dupa ce Hamilton se retrage, ma retrag si eu. Imi placea ca castiga, dar ma plictiseam vizionand cursele. Visam la ceva... gen 2021, dar cu alt final.😜

Dupa ce se retrage si ma opresc din vizionat, numai in una dintre urmatoarele 2 conditii voi reveni:

- un pilot de top nascut in partea asta a lumii (slabe sanse la cat de mult costa finantarea unei cariere care sa te duca pana la F1... zeci de milioane de dolari/euro)

- o femeie de top (nu la aspect ma refer, desi poate fi si acolo, ci la talent).

In anii 70 era o femeie:pe nume Lella Lombardi, e luat parte la vreo 12 curse.

Stiu de ce mi-ai pus o intrebare cu elemente din lumea curselor si pe celalalt topic...

Raspunsul a fost in consecinta.

F1 e un show, nu e doar despre castigator.

Poate cea mai urmarita cursa e cea din Monaco...unde nu se poate depasi, cursa relativ plictisitoare, da' ai vedete, yachturi...printese, bikini.

Ai vazut deschiderea din America, de cursa trecuta?

LIberty Media, asta este, asta face.

Va fi si o femeie in F1, sunt convins si daca e ca si a noastra Cleo, va castiga si curse. 😀

bucilescelmaifaincur

Postat
1 minute ago, aibelito said:

Stiu de ce mi-ai pus o intrebare cu elemente din lumea curselor si pe celalalt topic...

Raspunsul a fost in consecinta.

F1 e un show, nu e doar despre castigator.

Poate cea mai urmarita cursa e cea din Monaco...unde nu se poate depasi, cursa relativ plictisitoare, da' ai vedete, yachturi...printese, bikini.

Ai vazut deschiderea din America, de cursa trecuta?

LIberty Media, asta este, asta face.

Va fi si o femeie in F1, sunt convins si daca e ca si a noastra Cleo, va castiga si curse. 😀

Eu ma gandeam la o femeie ca Bruny.😜 Max sa-i fie Albdomul.🤣

N-am vazut pre-race showul niciuneia dintre curse de vreo 2 ani. ici toate cursele. 

Stiu ca nu mai castiga nimic Hamilton, nu stiu de ce mai sta. Pana 2026 nimeni nu va prinde Red Bull, si atunci va avea vreo 41-42 de ani. Vorba lui Chaplin: "My only enemy it's time". Tineretea e probabil singurul lucru care nu se poate cumpara, poate la exterior, dar nu si la interior.

• Like 2
Postat

Max dupa ce se va retrage ve deveni noul Martin Brundle al sportului:

Brad Pitt va face un film despre F1 in care va si juca (din cate am inteles... un pilot de F1 de 60 de ani😳🤣 )

Postat

Tovarase @marianblaga, la inceputul lunii s-au facut 15 ani de la celebra cursa de mai jos...

Ce amintiri ai legat de acele ultime 3 ture? Care a fost reactia ta cand Hamilton l-a depasit pe Glock cu vreo 20 de secunde de la terminarea cursei (sa-i zic asa)? Stiu ca presedintele de atunci a Ferrariului, Luca di Montezemolo, care a vizionat cursa de acasa, a spart televizorul.🙈 Dar tin minte ca a zis ca podiumul (pe care l-a vazut pe de un alt televizor) i-a placut, la cat de sportiv s-a comportat Massa.

Si ce parere ai de demersurile disperate ale lui Massa de a obtine (dupa 15 ani) acel titlu, pe care - in opinia lui - au furat de la el (echipa Renault)?

Daca se ia asta de la Hamilton, atunci va primi cel din 2021.

https://www.eurosport.ro/formula-1/felipe-massa-vrea-sa-atace-in-instanta-titlul-cucerit-de-hamilton-in-2008-dupa-dezvaluirile-lui-bern_sto9542988/story.shtml

• Like 1
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 10 ore, MacArthur a spus:

Tovarase @marianblaga, la inceputul lunii s-au facut 15 ani de la celebra cursa de mai jos...

Ce amintiri ai legat de acele ultime 3 ture? Care a fost reactia ta cand Hamilton l-a depasit pe Glock cu vreo 20 de secunde de la terminarea cursei (sa-i zic asa)? Stiu ca presedintele de atunci a Ferrariului, Luca di Montezemolo, care a vizionat cursa de acasa, a spart televizorul.🙈 Dar tin minte ca a zis ca podiumul (pe care l-a vazut pe de un alt televizor) i-a placut, la cat de sportiv s-a comportat Massa.

Si ce parere ai de demersurile disperate ale lui Massa de a obtine (dupa 15 ani) acel titlu, pe care - in opinia lui - au furat de la el (echipa Renault)?

Daca se ia asta de la Hamilton, atunci va primi cel din 2021.

https://www.eurosport.ro/formula-1/felipe-massa-vrea-sa-atace-in-instanta-titlul-cucerit-de-hamilton-in-2008-dupa-dezvaluirile-lui-bern_sto9542988/story.shtml

nu sunt asa de impatimit de F1 (sau nu ma ajuta memoria)...

Postat
54 minutes ago, marianblaga said:

nu sunt asa de impatimit de F1 (sau nu ma ajuta memoria)...

Nici eu nu tin minte acel ultim tur din Abu-Dhabi din 2021. 

Doar atunci l-am vazut, live, niciodata nu m-am uitat dupa.

Probabil asa s-au simtit si fanii lui Massa in 2008 ca acum 2 ani.😌

Postat

https://www.mediafax.ro/sport/10-ani-de-la-accidentul-lui-michael-schumacher-metoda-revolutionara-prin-care-familia-vrea-sa-i-restabileasca-sanatatea-22223518

Cum zboara timpul.

@aibelito und @marianblaga, care a fost prima voastra reactie acum 10 ani cand ati aflat stirea?

Eu nu mai tin minte cum am reactionat, dar stiu ca fix in seara de 29.12.13 am vazut filmul Rush (pe PC) dupa care am dat o fuga pe net sa vad ce mai e nou in lume si atunci am dat de stirea bomba.😌

Tot imi mentin parerea ca fanii, carora campionul ii datoreaza enorm de mult, ar merita ceva mai mult decat "nu-i treaba lor starea lui MSC" (critica asta se adreseeaza nevestei sale si la Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant). 

• Like 1
Postat
Acum 46 minute, MacArthur a spus:

https://www.mediafax.ro/sport/10-ani-de-la-accidentul-lui-michael-schumacher-metoda-revolutionara-prin-care-familia-vrea-sa-i-restabileasca-sanatatea-22223518

Cum zboara timpul.

@aibelito und @marianblaga, care a fost prima voastra reactie acum 10 ani cand ati aflat stirea?

Eu nu mai tin minte cum am reactionat, dar stiu ca fix in seara de 29.12.13 am vazut filmul Rush (pe PC) dupa care am dat o fuga pe net sa vad ce mai e nou in lume si atunci am dat de stirea bomba.😌

Tot imi mentin parerea ca fanii, carora campionul ii datoreaza enorm de mult, ar merita ceva mai mult decat "nu-i treaba lor starea lui MSC" (critica asta se adreseeaza nevestei sale si la Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant). 

nu imi amintesc sa fi avut vreo reactie anume, doar o parere de rau (normala).

• Like 1
Postat

@marianblaga, @Paybacktime5, @Alfinito si cine mai e fan F1,

Ce ziceti de stirea asta bomba?😳 M-am asteptat la multe, dar la asta sigur nu.

Bine, s-a mai vorbit despre asta de-a lungul anilor, dar nimeni n-a crezut ca se va si intampla... pana acum.

Daca era cu vreo 10 ani mai tanar....

Postat
Acum 14 ore, MacArthur a spus:

@marianblaga, @Paybacktime5, @Alfinito si cine mai e fan F1,

Ce ziceti de stirea asta bomba?😳 M-am asteptat la multe, dar la asta sigur nu.

Bine, s-a mai vorbit despre asta de-a lungul anilor, dar nimeni n-a crezut ca se va si intampla... pana acum.

Daca era cu vreo 10 ani mai tanar....

sa stii ca nu mai sunt asa pasionat de F1, posibil si din cauza faptului ca ferrari merge prost de mai multi ani. 

...si mai e ceva. urmaresc cu ceva interes primele etape, dar cand se castiga titlul cu "nshpe" etape inainte...., nu mai e palpitant.

Postat
24 minutes ago, marianblaga said:

sa stii ca nu mai sunt asa pasionat de F1, posibil si din cauza faptului ca ferrari merge prost de mai multi ani. 

...si mai e ceva. urmaresc cu ceva interes primele etape, dar cand se castiga titlul cu "nshpe" etape inainte...., nu mai e palpitant.

I know the feeling. Sunt in the same boat  de 2 ani (in care tu de vreo 15🙈).

Dar daca ar castiga unn titlu si cu Ferrari, cred ca intreaga Italie ar genunchia in fata lui.🙆‍♂️

• Oras:Tărgu Mureş
Postat

Tovarăsul am urmarit F 1 dar cănd tot Max a căştigat era plictisitor din păcate pe Red Bull încă nu a depăşit nice Mercedesul nici Ferarriul pănă acum , mai are acest an la Mercedes şi în 2025 vom vedea ce construieşte echipa Ferarri pentru Hamilton .

Postat
8 minutes ago, Alfinito said:

Tovarăsul am urmarit F 1 dar cănd tot Max a căştigat era plictisitor din păcate pe Red Bull încă nu a depăşit nice Mercedesul nici Ferarriul pănă acum , mai are acest an la Mercedes şi în 2025 vom vedea ce construieşte echipa Ferarri pentru Hamilton .

Hai ca mai inteleg faptul ca Hamilton nu mai e multumit de cum merg lucrurile la Mercedes, si a decis sa plece.

Dar ce vrea echipa Ferrari de la un pilot de 40 de ani (atat va avea in 2025)? Cat timp se poate baza pe el? Va sta Hamilton pana la vreo 45 de ani?:blink

Postat
Acum 8 minute, MacArthur a spus:

Hai ca mai inteleg faptul ca Hamilton nu mai e multumit de cum merg lucrurile la Mercedes, si a decis sa plece.

Dar ce vrea echipa Ferrari de la un pilot de 40 de ani (atat va avea in 2025)? Cat timp se poate baza pe el? Va sta Hamilton pana la vreo 45 de ani?:blink

Place să citesc saiturile de F 1 a fost zvonuri întălniri secrete dar acuma s-a înțeles şi la suma de bani  care a acceptat Hamilton , nu mai merge aşa de bine Mercanul poate sa săturat ṣi ei , acuma riscă şi el ori depăşeşte recordul lui Shumi ori rămăne aşa vom vedea .

Postat
Just now, Alfinito said:

Place să citesc saiturile de F 1 a fost zvonuri întălniri secrete dar acuma s-a înțeles şi la suma de bani  care a acceptat Hamilton , nu mai merge aşa de bine Mercanul poate sa săturat ṣi ei , acuma riscă şi el ori depăşeşte recordul lui Shumi ori rămăne aşa vom vedea .

Cum ar spune orbul: vom vedea. :innocent

Oricum, va fi ciudat (cel putin la inceput) sa-l vedem in haine rosii.🙈

Postat
1 oră în urmă, MacArthur a spus:

Cum ar spune orbul: vom vedea. :innocent

Oricum, va fi ciudat (cel putin la inceput) sa-l vedem in haine rosii.🙈

Da aşa este 😀🙂😉

• Like 1
Postat

Voare mai are şanse Hamilton să căştige cel de al 8-ta titlu anul asta sau spre viitor ?...

• Like 1
Postat
3 minutes ago, Alfinito said:

Voare mai are şanse Hamilton să căştige cel de al 8-ta titlu anul asta sau spre viitor ?...

Realistic privind treaba, tot mai putine... dar inca un an-doi... cine stie.

Ar fi culmea sa castige anul asta cu Mercedes un nou titlu😜... 

Postat
Acum 18 minute, MacArthur a spus:

Realistic privind treaba, tot mai putine... dar inca un an-doi... cine stie.

Ar fi culmea sa castige anul asta cu Mercedes un nou titlu😜... 

Ar fi bine 🤪🤪

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...