MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 29, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Mai 29, 2022 Stie cineva un link pt cursa de 500 de mile de la Indianapolis? Preferabil cu comentariu in engleza. 3
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 30, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Mai 30, 2022 Bottas in Monaco 😂 2
PaybackTime Reputație: 416 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Postat Iunie 1, 2022 La 01.04.2022 la 19:41, gica2318 a spus: Cred ca anul asta o sa treaca ferrari la conducere:)) avand in vedere ca ai scris comentariul de 1 Aprilie , il poit lua c ape o gluma. Dar in urmatorii 10 ani Ferrari nu va lua niciun titlu.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 2, 2022 On 11/6/2021 at 11:53 PM, MacArthur said: Nu vreau predictii bazat pe simpatie. Emerson Fittipaldi sau poate coechipierul lui, Keke Rosberg. 🤪
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Iunie 2, 2022 21 hours ago, PaybackTime said: In urmatorii 10 ani Ferrari nu va lua niciun titlu. Vor castiga... cam cat au castigat si in ultimii 10 ani🙄 (sau 13). Ferrari: "la anul". Mick Schumacher: la anul (probabil nici nu voi mai fi aici). Jale tipul asta, n-are nici macar talentul unchiului Ralf.🤦♀️ Pe la sfarsitul anului, cineva a scris aici pe forum, nu mai stiu cine, si mi-e lene sa caut ca "Incepe hegemonia Ferrari!!! "... sau ceva de genul, nu mai tin minte exact (🤪). Eu cred ca Ferrari n-ar castiga titlul nici daca ar avea o masina cu vreo jumatate de secunda mai rapida. Daca nu pilotii gresesc, atunci echipa... asemena greseli la Mercedes si Red Bull n-ai vazut, din acest motiv au dominat ei deceniul trecut. Intr-un fel imi pare rau pt ei, candva am fost fanul lor (2004-2006), si mai degraba i-as vedea pe ei castigand decat Red Bull, dar nu le dau nici o sansa. Inainte ca Schumacher sa castige primul titlu cu Ferrari in 2000, ultima oara au castigat campionatul in 1979... deci au avut o seceta de 21 de ani... cred ca o sa bata acest record. Mai au nevoie de vreo 8 ani... 3
pacostel Reputație: -176 Postat Iunie 3, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Iunie 3, 2022 La 09.01.2022 la 15:56, scorpion1970 a spus: Stați cuminți...ca începe, hegemonia Ferrari!!! 😁 Forza Rossa! 😁 E posibil. 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Acum 26 minute, pacostel a spus: E posibil. Eeeee, am fost și eu entuziasmat...dupa o perioada în care "mașina" lui Hamilton era din alta liga!!! Acum:fiabilitatea, strategia, cine se va afla în baremul celor 140 milioane în acest campionat, va câștiga.
Fairr Reputație: 489 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iunie 4, 2022 On 6/3/2022 at 4:19 PM, scorpion1970 said: Eeeee, am fost și eu entuziasmat...dupa o perioada în care "mașina" lui Hamilton era din alta liga!!! Acum:fiabilitatea, strategia, cine se va afla în baremul celor 140 milioane în acest campionat, va câștiga. A zis cineva ceva de masini?😂😂😂 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Iunie 14, 2022 On 5/25/2022 at 2:36 PM, MacArthur said: Eu zic ca Max va castiga titlul cu vreo 3 curse inainte de final. Modific: cu vreo 5 curse inainte de final va castiga Max titlul. Am citit azi undeva ca istoria se repeta la Ferrari (nu pt prima, si nici pt a doua oara): - in 2012 Alonso avea un avantaj de 42 de puncte... si tot s-a dus acasa la finele anului cu "buzunarele goale" - Vettel in 2017 avea 25 de puncte avans, iar in 2018 20 de puncte... dar titlu cu Ferrari tot n-a castigat - acum cateva curse Leclerc avea un avans de 46 de puncte, acum Max e cu 34 de puncte in fata. Cred ca lumea cere prea mult de la echipa Ferrari. Inteleg ca sunt in acest sport de peste 70 de ani, si trebuiau sa castige macar un titlu in ultimii 14 ani, dar inafara de anii cu Schumacher-Brawn-Todt la bord n-au fost ei niciodata foarte dominanti. In anii 50 au castigat vreo 3 titluri, in anii 60 doar in 64 si dupa o seceta de 11 ani Niki Lauda a castigat in 1975 si 1977, iar in 1979 Jody Sceckter si pana in 2000 (da, 21 de ani de seceta... dar cred ca vor bate acest record) au venit anii de vis. Iar in 2007 Kimi a castigat din cauza Spygate-ului (in mod oficial numai eschipa McLaren a fost descalificata , nu si pilotii, dar in mod neoficial pilotii McLaren nu puteau castiga in acel an). Cineva, nu mai stiu cine, si mi-e lene sa rasfoiesc, spunea acum nu de mult ca era entuziasmat pt faptul ca s-au terminat anii cand masina lui Hamilton era in alta liga. Se pare ca in urmatorii ani va viziona un sport unde Max va domina in aceasi masura. Ce zici, tovarase @PaybackTime, cine va mai deveni campion mondial in acest deceniu? 2 1 1
PaybackTime Reputație: 416 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Postat Iunie 15, 2022 Acum 8 ore, MacArthur a spus: Modific: cu vreo 5 curse inainte de final va castiga Max titlul. Am citit azi undeva ca istoria se repeta la Ferrari (nu pt prima, si nici pt a doua oara): - in 2012 Alonso avea un avantaj de 42 de puncte... si tot s-a dus acasa la finele anului cu "buzunarele goale" - Vettel in 2017 avea 25 de puncte avans, iar in 2018 20 de puncte... dar titlu cu Ferrari tot n-a castigat - acum cateva curse Leclerc avea un avans de 46 de puncte, acum Max e cu 34 de puncte in fata. Cred ca lumea cere prea mult de la echipa Ferrari. Inteleg ca sunt in acest sport de peste 70 de ani, si trebuiau sa castige macar un titlu in ultimii 14 ani, dar inafara de anii cu Schumacher-Brawn-Todt la bord n-au fost ei niciodata foarte dominanti. In anii 50 au castigat vreo 3 titluri, in anii 60 doar in 64 si dupa o seceta de 11 ani Niki Lauda a castigat in 1975 si 1977, iar in 1979 Jody Sceckter si pana in 2000 (da, 21 de ani de seceta... dar cred ca vor bate acest record) au venit anii de vis. Iar in 2007 Kimi a castigat din cauza Spygate-ului (in mod oficial numai eschipa McLaren a fost descalificata , nu si pilotii, dar in mod neoficial pilotii McLaren nu puteau castiga in acel an). Cineva, nu mai stiu cine, si mi-e lene sa rasfoiesc, spunea acum nu de mult ca era entuziasmat pt faptul ca s-au terminat anii cand masina lui Hamilton era in alta liga. Se pare ca in urmatorii ani va viziona un sport unde Max va domina in aceasi masura. Ce zici, tovarase @PaybackTime, cine va mai deveni campion mondial in acest deceniu? Eu cred ca vom avea o lupta intre Max si Chico cu un mic avantaj pentru Max. Nu mi-au fiost niciodata simpatici cei de la Ferrari , nici macar la inceputul anilor '90 cand nu insemnau mare lucru in F1. Ma astept pe final la o revenire a Mercedes , si s-ar putea sa vedem Ferrari pe locul 3. Mercedes va trage tare in urmatorii ani dupa ce VW a anuntat ca va intra in F1 atat cu Porche cat si cu Audi. Va fi interesant ce va urma , dar cred ca urmeaza noi ani de umilinte pentru cei de la Ferrari.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Iunie 15, 2022 2 hours ago, PaybackTime said: Eu cred ca vom avea o lupta intre Max si Chico cu un mic avantaj pentru Max. Cu Max terminand cu vreo 450 de puncte iar Chico cu 280.🤪 1 1 1 1
PaybackTime Reputație: 416 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Postat Iunie 15, 2022 Acum 2 ore, MacArthur a spus: Cu Max terminand cu vreo 450 de puncte iar Chico cu 280.🤪 Eu nu l-as suestima pe Chico...
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Iunie 15, 2022 Just now, PaybackTime said: Eu nu l-as suestima pe Chico... Nu-i (neaparat) vorba de Chico, ci de Helmut Marko, care nu va permite asa ceva niciodata. Si nu-i vorba de simpatie sau de antipatie in cazul Ferrariului. Sa zicem ca au fost antipatici prin 2007-2008 si 2017-2018 cand au fost inamici... e vorba de penibilitate. Nu stiu ce lipseste la echipa aia fata de cele 2 echipe care au dominat sportul in deceniul trecut. Pilot? Sa zicem ca Vettel si Leclerc nu-s cine stie ce, dar Alonso was the real deal (nu acum la batranete, ci la vremea respectiva), dar nici cu el n-au castigat nimic. Ar fi bine pt sport ca Ferrari sa castige cat mai repede macar un titlu, lumea ar vrea sa-i vada pe ei in frunte decat o echipa a carui nume, oricate titluri va castiga, mereu va ramane ascociata cu cea a unei bauturi energizante. 2 1
gica2318 Reputație: 43 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Adjud Oras:Adjud Postat Iunie 18, 2022 VERSTAPEEEEN 🤕
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum