Andrei8900 Reputație: -1 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2021 Dragi colegi imi pare rău de topic dar chiar nu găsesc tipa respectiva , e vorba despre o tipa matura par scurt sanii operați fund mare rău practica anal parca a dispărut o perioada ca a avut covid sau ceva de genul dacă ma poate ajuta cineva cu un cont un număr ceva 1
boo123 Reputație: 147 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2021 Apropo, daca tot suntem la rubrica, era o fata pe str ca rosseti, cum treversai magheru, visavis de megaimage(erau ceva lucrari in blocul ala atunci(acum 2-3 ani).Blonda parca si micuta... are cineva idee cine e si daca mai activeaza?
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Postat Noiembrie 8, 2021 Pai dai o tura pe rosetti si vezi ce gasesti...
tristtan7 Reputație: 98 Postat Noiembrie 8, 2021 Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 7 ore, Andrei8900 a spus: Dragi colegi imi pare rău de topic dar chiar nu găsesc tipa respectiva , e vorba despre o tipa matura par scurt sanii operați fund mare rău practica anal parca a dispărut o perioada ca a avut covid sau ceva de genul dacă ma poate ajuta cineva cu un cont un număr ceva
Andrei8900 Reputație: -1 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 5 ore, tristtan7 a spus:
covidu Reputație: 280 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 15 ore, boo123 a spus: Apropo, daca tot suntem la rubrica, era o fata pe str ca rosseti, cum treversai magheru, visavis de megaimage(erau ceva lucrari in blocul ala atunci(acum 2-3 ani).Blonda parca si micuta... are cineva idee cine e si daca mai activeaza?
boo123 Reputație: 147 Postat Ianuarie 27 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27 Salutare, Am vizitat o fata, acum 2-3 ani, moldoveanca, Galati sau Braila, 18-19 ani, vorbea non stop, zicea ca face asta doar de fun, si era in blocul de la pasajul marasasti, ala cu Califul, unde era si Bella inainte.Era intr-o garsoniera mare cu patul pe stanga Avea si cont pe aici parca.... Stie cineva despre cine vorbesc, ca eu nu mai stiu cum ii zicea ms
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum