edenhazard Reputație: 8 Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Va salut , a fost cineva la doamna? Are anunț pe publi24 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-terapeutic-somatic-relaxare/9i72e5517h5977fi23ih4469fhg4f1h3.html Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 E Ionela, avea "cabinet" vav de Pta Progresul. Masaj de relaxare si daca vrei te finalizeaza contra cost. Masul e bunicel, cu ulei cald care-i chiar un plus, si la final un handjob bun, cam atat. Tipa are vreo 40 de primaveri si vreo 63-65 de Kg la un 1.65m sa zic asa, deci nu-i slim. Sta imbracata normal, nimic provocator, e volubila, acum depinde ce vrei... Link spre comentariu
edenhazard Reputație: 8 Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 11 minute, cristi ccd a spus: E Ionela, avea "cabinet" vav de Pta Progresul. Masaj de relaxare si daca vrei te finalizeaza contra cost. Masul e bunicel, cu ulei cald care-i chiar un plus, si la final un handjob bun, cam atat. Tipa are vreo 40 de primaveri si vreo 63-65 de Kg la un 1.65m sa zic asa, deci nu-i slim. Sta imbracata normal, nimic provocator, e volubila, acum depinde ce vrei... E permisiva în timpul fin ? Sau? Link spre comentariu
edenhazard Reputație: 8 Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Am fost la ea acum 30 de min....nu recomand sub nici o forma....o frecție pur și simplu...si la sfârșit atingeri discrete pe organ...și se uita la tv în timpul asta...150lei aruncați 2 Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Pffff.... Mergea televizorul???? Asta-i chiar oribil! Pai, sa-i uram "succes", daca in loc sa imbunatateasca, ea dilueaza serviciile! Link spre comentariu
da da da Reputație: 363 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Are vreo 20 de ani in plus fata de poze. Locatia e mizera. Nu pare sa aiba chef, oricum nu de partea erotica. Link spre comentariu
edenhazard Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 23 ore, da da da a spus: Are vreo 20 de ani in plus fata de poze. Locatia e mizera. Nu pare sa aiba chef, oricum nu de partea erotica. Fac pariu ca nu a urmat nici un curs de masaj asa cum susține in anunț....sau poate la făcut la fără frecventa:)))) nu are nici o tehnica este o frecție cu ulei atât... iar la partea cu "inclusiv zona inghinala"...ma abțin:))) și încă ceva...am impresia ca în locația respectiva mai este o prezenta masculina...e doar părerea mea. Link spre comentariu
Florin2345 Reputație: 8 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Salutare , acum câteva zile am fost în vizita la doamna de mai sus .. locație la o stație de tramvai de la eroii revoluție spre piața progresu .. ca locație undeva de nota 7 baie e oribilă, masa de masaj.. ca și acțiune masaj de nota 6 și finalizarea de tot rahatul o frecare mecanica .. și costumație doamnei e fără cuvinte nimic sexy sau atrăgător.. nu tu nud sau toples ... prețul de 150 lei prea mare pt ce oferă.. poată dacă făcea mai multe se merita dar nici asa nu cred ca e de vizitat . Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Salutare, Am fost eu acum ceva timp. Este de departe cel mai prost masaj la care am foat vreodara. O pitica sictirita cu o locatie infecta! Raspunde la telefon in timp ce te freaca in scarba! Bleah! Link spre comentariu
Florin2345 Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Din lipsa de altceva și pt ca e la 3 minute de mine .. am mai făcut o încercare.. sunt câteva schimbări...fata de prima vizita .. cred ca duce lipsa de clienți.... sa încep locația tot aceiași nu are rost sa mai descriu , masajul mai bun decât prima dată sau asa cred, mai în forță, doamna mai permisiva, a scos sânii la înaintare mari, frumoși, sfârcuri mișto, lăsați dar mișto, a stat cuminte sa fie atinsa peste tot , nu am încercat sa bag mana în pantaloni dar cred ca reușeam dacă încercăm, și la finalizare a început cu obișnuită lasă dar surpriza a cerere mea a început un oral foarte bun, cu emoție, și urmat o finalizare orala sau mai bine spus undeva la 50 %.. oricum mai mișto decât prima data.. posibil sa facă și mai multe la următoare vizita .. nu ea o frumusețe dar e din ce în ce mai permisiva și asta ma ambiționează .. asta e fiecare cu ele lui mie îmi plac astea mai rușinoase și puritane Numai bine aa și cadoul tot 150 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Februarie 12, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Februarie 12, 2022 0766282322 Numar de telefon. https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-si-terapeutic-IDfHFtq.html Da, poza este mai veche. Este o aparitie simpatica , calma si cu voce senzuala. Am fost o singura data la ea, in vara lui 2021. Locatia nu este jalnica, este destul de curata, este totusi un bloc din anii 60. Pe partea dreapta , dupa cimitire cand te duci catre Piata Progresul. Masajul a fost peste medie, m-a masat temeinic , pe toate zonele. Am elemente de comparatie, am ceva experiente,de ani de zile. Mesajul zonei genitale a fost bun si a durat cat am vrut eu.......m-a lasat sa ii mangai sanii si fundul prin haine. Zambea placut cand imi masa zona..si eu ma uitam in ochii ei. Faza cu oralul suna bine...asa, pentru palmares. Pentru amatorii de milfe merge. Locatia : 8 Dama : 7-8 ( simpatica la fata), calma si relaxata Masaj : 7,5-8. 3 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 168 Postat Februarie 15, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Februarie 15, 2022 Vă salut.Am dat de anunț pe olx am sunat si nu rsp. A vizitato careva de curând?oferă si altceva înafară de msj. Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Ce sa ofere ma frate, tu nu poți citi cele 2 recenzii de sus și sa tragi niște concluzii... 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 168 Postat Februarie 16, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Februarie 16, 2022 Băi masaj erotic îmbrăcată ce pui mei msj.e ăla 🙈 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 I-am dat mesaj pe whatsupp sa o intreb cum lucreaza si m-a blocat. Cred ca are probleme psihice. Bine ca nu am ajuns. imi dau seama ce servicii ofera Link spre comentariu
Greucea Reputație: 168 Postat Februarie 20, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Februarie 20, 2022 Acum 16 ore, cezariulius a spus: I-am dat mesaj pe whatsupp sa o intreb cum lucreaza si m-a blocat. Cred ca are probleme psihice. Bine ca nu am ajuns. imi dau seama ce servicii ofera La fel am pățit și eu am sunat de 2 ori si dupa ma blocat are ceva grav la cap... Link spre comentariu
marian010280 Reputație: 78 Postat Martie 21, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2022 Salut , .. precizez ca m am dus doar pt masaj , locația asa și asa , aproape de piață progresu ,un bloc lung după un mega image, doamna ok precum o femeie la 40 si ceva de ani, nu e o femeie atrăgătoare, micuta si plinuta, voce plăcută, ca masaj slăbuț cel puțin după părerea mea și preferințele mele chiar dacă părea ca își da silința ii lipsește unele tehnici de masaj .. când ma duc la masaj ma duc doar pt masaj chiar daca ea a insistat si dorea sa faca .. asa ca nu știu cum e finalizarea dar nu am dorit .. Pt mine ca masaj nu se merita prețul destul de mare 120 lei și masajul slăbuț.. Dar asa e în weekend când nu prea ai multe opțiuni. Link spre comentariu
goguta69 Reputație: 2 Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Salutare Nu se merita efortul , Doamna nu are chef nici de masaj nici de alte treburi! Am fost la ea si nu e ok, masajul slab si chiar sta cu ochi in televizor iar la final o laba trista. Link spre comentariu
marian010280 Reputație: 78 Postat Februarie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2023 Acum are un nou nr de telefon 0767355501 Link spre comentariu
Florin2345 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Nou nr de telefon 0767355501 Locație nouă. La o stație de tramvai fata de locația veche .. oricum tot în zona. În timp ce vorbești cu ea îți trimite după nr vechi 0766282322 pe whatsapp locația fără sa ceri tu asta .. Oricum sa trecem la treaba .. în anunț 150ron ședința.. în realitate 200ron .. Servici masaj slăbuț nu contează.. aaa am uitat sa spun are o voce super mișto tipa, face multă sala a slăbit mult în câtăva luni .. Acum mesaj făcut cu ea în chiloței, sâni mari lăsați, sfarcuri mari mișto.. băgat mana la pizda umeda și larguta.. masajul nu are sens da spun de el .. Dar în schimb un futai între sâni de nota 10, sex oral bun cu supt de oua .. ii place cunilingus are o pizda cu labi mari ai ce face .. Finalizare orala a înghițit puțin din greșeală.. cică am ejaculări prea mult sau din greșeală a făcut ce i-a plăcut.. Acum nu știu dacă merita 200 RON dar e o tipa care nu face asta în mod obișnuit. Mi a plăcut sa ajung cu ea la punctul asta . Vro 3 sau 4 întâlniri pana acum .. senzația de amanta începătoare... 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 2 ore, Florin2345 a spus: Nou nr de telefon 0767355501 Locație nouă. La o stație de tramvai fata de locația veche .. oricum tot în zona. În timp ce vorbești cu ea îți trimite după nr vechi 0766282322 pe whatsapp locația fără sa ceri tu asta .. Oricum sa trecem la treaba .. în anunț 150ron ședința.. în realitate 200ron .. Servici masaj slăbuț nu contează.. aaa am uitat sa spun are o voce super mișto tipa, face multă sala a slăbit mult în câtăva luni .. Acum mesaj făcut cu ea în chiloței, sâni mari lăsați, sfarcuri mari mișto.. băgat mana la pizda umeda și larguta.. masajul nu are sens da spun de el .. Dar în schimb un futai între sâni de nota 10, sex oral bun cu supt de oua .. ii place cunilingus are o pizda cu labi mari ai ce face .. Finalizare orala a înghițit puțin din greșeală.. cică am ejaculări prea mult sau din greșeală a făcut ce i-a plăcut.. Acum nu știu dacă merita 200 RON dar e o tipa care nu face asta în mod obișnuit. Mi a plăcut sa ajung cu ea la punctul asta . Vro 3 sau 4 întâlniri pana acum .. senzația de amanta începătoare... Unde are anunt? Cum arata? Ms Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Aprilie 24, 2023 https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-si-terapeutic-IDfRiYI.html Iata și anunțul 😋😉😊 2 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 1 oră, derwall a spus: https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-si-terapeutic-IDfRiYI.html Iata și anunțul 😋😉😊 In poze arata bine, dar in relitate? Link spre comentariu
Florin2345 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Pt buzele alea merita o vizita.. acum depinde de fiecare ce obține.. am înțeles cu nu face sex cu fiecare client sau e doar o minciuna sa te atragă.. nu știu. Link spre comentariu
Florin2345 Reputație: 8 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 18 minute, hotzu2014 a spus: In poze arata bine, dar in relitate? Și în realitate arata ok .. e o mămică de ±44 de ani .. puțin rezervată pana te cunoaște.. acum depinde de fiecare dacă ai răbdare și vrei sa obti ceva mau mult sau doar un masaj banal și o laba .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum