Sari la conținut

Ionela Sector 4 / 0767355501

edenhazard

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Ionela Sector 4 / 0767355501
  • Oras:bucuresti

Am vorbit si cu ea la telefon, cand am intrebat-o de masaj erotic a zis ca depinde ce inteleg eu prin masaj erotic la care i-am zis sa ma scuze daca am inteles greșit, ea tot incerca sa ma faca sa vin. Asa face cu toata lumea?

Are ceva care te atrage 

Link spre comentariu

E total de evitat, nu are nici-o treaba cu poza cred ca e facut in urma cu 20 de ani, masajul de relaxare nu e nimic deosebit o mangaiere cu ulei cald iar ca si erotic nu exista nimic. Un apartament curat o baie curara fara mirosurui urte, are prosop curat tot ce trebuie, dar nu e ce trebuie 🤣

Link spre comentariu
  • Telefon: 0730819301
  • Oras:București
  • Telefon: 0730819301
  • Oras:București

Da cum au afirmat mulți de pe aici dacă vrei să mergi la ea , trebuie să nu pui prea multe întrebări despre masaj că te blochează imediat , așa am pățit și eu , păcat că aș fi dorit să merg să încerc .

Link spre comentariu

I-am făcut o vizita azi.. locație curata, lângă piața progresul, ea ca fizic miniona, sâni mari lăsați dar mie îmi place cred ca are undeva +45 ani.

Acțiunea.. masaj slăbit spre slab .. acum se dezbracă singura, foarte permisiva, și acum surpriza .. un sex oral super mișto..ii place mult sex oral ... preț 150 lei durata 30 minute.. 

Acum pt o oral nu cred ca merita 150 lei .. e scumpa 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna tuturor,

Am fost azi la Ionela (0767355501)

Link : https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-si-terapeutic-IDfRiYI.html?reason=extended_search_extended_category

@ Moderators : Possible to update the topic title with : Ionela Sector 4 : 0767355501

Este situat pe Giurgului, sector 4.

Zona este ușor de accesat, totuși, după ce am folosit un Uber, nu am informații despre disponibilitatea parcării.

Discreția este bună, intrare rapidă și lift pentru a ajunge la apartament.

Confirm că apartamentul este într-adevăr cel din fotografii. Apartamentul este curat, nici prea mare, nici prea mic. Ionela este singură în apartament. Sufrageria servește drept sală de masaj cu masă și protecție igienă corespunzătoare. Atmosfera este foarte relaxanta, lumini mici si muzica ambientala. Aerul este parfumat și plăcut.

Ionela este puțin timidă și este necesar să fie caldă pentru a lumina atmosfera la prima întâlnire. I-am adus o cutie mică de ciocolată ca să-l înveselească. Ionela este exact ca fotografiile din reclama ei. Este zâmbitoare și prietenoasă dacă știi cum să faci asta.

Baia este curată și tot ce aveți nevoie este prezent (șervețele, prosop curat, săpun, gel de duș etc.)

Ionela arata ca in poze, desi cred ca este poate cu 2-3 ani mai mare. Este fermecătoare și zâmbitoare. Purta o cămașă de noapte neagră care îi scotea în evidență sânii voluminosi.

Dacă este prima dată cu ea, nu te va lăsa deloc să o atingi. Nu fi prost și nu insista ca idioții. Ea îți va permite dacă se simte bine cu tine.

In ceea ce priveste partea de masaj clasic, nu a fost rau dar nu a fost incredibil. Voi testa din nou dar la începutul serviciului pentru că ziua lui era aproape de sfârşit când am fost în această seară, este posibil să fi instalat deja oboseala.

Pentru partea erotică, ea vă stă la dispoziție, dar rețineți că este o finisare manuală.

Am reușit să obțin un finisaj după masaj și un finisaj suplimentar adăugând un mic bonus.

La final, 200 de lei pentru masaj plus cele două happy end. DTD 68 de minute

Vă recomand să încercați o dată cu ea, dar aveți răbdare și respect. Este pentru un masaj erotic, nu cere mai mult din start.

Multumesc Ionela.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 10.12.2023 la 20:36, Frenchy84 a spus:

Buna tuturor,

Am fost azi la Ionela (0767355501)

Link : https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-si-terapeutic-IDfRiYI.html?reason=extended_search_extended_category

@ Moderators : Possible to update the topic title with : Ionela Sector 4 : 0767355501

Este situat pe Giurgului, sector 4.

Zona este ușor de accesat, totuși, după ce am folosit un Uber, nu am informații despre disponibilitatea parcării.

Discreția este bună, intrare rapidă și lift pentru a ajunge la apartament.

Confirm că apartamentul este într-adevăr cel din fotografii. Apartamentul este curat, nici prea mare, nici prea mic. Ionela este singură în apartament. Sufrageria servește drept sală de masaj cu masă și protecție igienă corespunzătoare. Atmosfera este foarte relaxanta, lumini mici si muzica ambientala. Aerul este parfumat și plăcut.

Ionela este puțin timidă și este necesar să fie caldă pentru a lumina atmosfera la prima întâlnire. I-am adus o cutie mică de ciocolată ca să-l înveselească. Ionela este exact ca fotografiile din reclama ei. Este zâmbitoare și prietenoasă dacă știi cum să faci asta.

Baia este curată și tot ce aveți nevoie este prezent (șervețele, prosop curat, săpun, gel de duș etc.)

Ionela arata ca in poze, desi cred ca este poate cu 2-3 ani mai mare. Este fermecătoare și zâmbitoare. Purta o cămașă de noapte neagră care îi scotea în evidență sânii voluminosi.

Dacă este prima dată cu ea, nu te va lăsa deloc să o atingi. Nu fi prost și nu insista ca idioții. Ea îți va permite dacă se simte bine cu tine.

In ceea ce priveste partea de masaj clasic, nu a fost rau dar nu a fost incredibil. Voi testa din nou dar la începutul serviciului pentru că ziua lui era aproape de sfârşit când am fost în această seară, este posibil să fi instalat deja oboseala.

Pentru partea erotică, ea vă stă la dispoziție, dar rețineți că este o finisare manuală.

Am reușit să obțin un finisaj după masaj și un finisaj suplimentar adăugând un mic bonus.

La final, 200 de lei pentru masaj plus cele două happy end. DTD 68 de minute

Vă recomand să încercați o dată cu ea, dar aveți răbdare și respect. Este pentru un masaj erotic, nu cere mai mult din start.

Multumesc Ionela.

Dacă ai răbdare se poate obține tot .. îți trebuie câteva întâlniri.. acum nu spun ca se merita sau nu .. asta depinde de fiecare din noi .. Dar se poate . Numai bine 

Link spre comentariu

Am vazut si eu recenziile am vrut sa ajung la ea dar aparent este puțin bipolara femeia asta , da vino 150 masajul a recunoscut ca a mai permis atingeri a mai făcut și un oral sa I scriu când vreau sa vin la masaj și când sa I scriu peste câteva zile aveam block :))

Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere problema nu este ca nu e permisiva sau ca nu face si altceva. Problema cea mai mare e ca, daca te duci pentru masaj, ea nu stie sa faca masaj. Chiar nu stie. Pur si simplu te mangaie cu ulei, atat. Am mai fost la tipe care nu stiau sa faca masaj, dar macar compensau la finalizare. Aici este vorba de o laba extrem de trista. Nu da niciun semn ca s-ar implica catusi de putin, pur si simplu e un robot care iti face o laba. Si nici pe aia bine. Si-i mai e si scarba de sperma. De prost ce sunt, dar si intrigat de unele din recenziile pozitive de mai sus, am fost de cateva ori, sperand ca se  mai schimba ceva. Absolut nimic, este o teapa cat casa. Nu recomand nimanui, pleci complet nesatisfacut. 

Link spre comentariu

Am fost si eu de vreo 10-15 ori  la aceasta femeie si sincer va spun imi pare rau de banii pe care i-am dat! Sa va spun (povestea in detaliu). La inceput am mers pt masaj chiar aveam nevoie de asta dar fata de alte maseuze ea nu are nici o tehnica e cea mai slaba din toate la care am fost! Dupa 5-6 (sedinte) i-am propus sa facem sex cu toate ca lasam si tips 50-100 lei depinde cum aveam si eu bani , ea intotdeauna imi zicea ca asteapta client jos ca sa vin dupa 21:00 seara sau 22:00 cand termina ea programul, cand sunam si vorbeam cu ea de treaba asta era ocupata avea programari (mintea) daca sunam la orice ora pana in 19:00 ea era libera mergeam îi readuceam aminte pt sex aceeasi minciuna asteapta client😂😂😂 oricum ca sa ii bagi mana la pizda trebuie sa îi ridici mai intai burta… daca îi pui mana pe buci si vrei sa te duci catre pizda strange din buci … ma si enerva sincer, oricum una peste alta este de evitat masaj prost ala nu este masaj si de futut nu se fute gaseste scuze si minte mult asta este experienta mea cu ea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...