emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2015 cu placere
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2015 ema o noapte de la 22;00 pana la 03,04;00 cu tine cat ma costa? ema o noapte de la 22;00 pana la 03,04;00 cu tine cat ma costa?buna mai multe detali in priv sau suna-ma
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2015 Hello Do you speak English or French ? I'll be in Bucuresti next month and I'd like to book with you hi..yes speak English more details to the private messaging or call me..kiss
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2015 Nici unul dintre cei doi nu au pm..
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 17, 2015 buna azi sunt disponibila pana la ora 00:00 va astept..
zitoune Reputație: 14 Postat Iunie 18, 2015 Oras:bucaresti Oras:bucaresti Postat Iunie 18, 2015 Great I will call you then. I hope you'll be active in July
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Great I will call you then. I hope you'll be active in July hi yes is ok..call me when you're here.kiss
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2015 7
cubacigar Reputație: 1161 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Iunie 19, 2015 MASEUZA, EMMA.21 ani, bruneta inalta, ofer masaj terapeutic, de relaxare, body masaj, domnilor manierati intr-un cadru discret.Daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt, astept sa ma contactezi.kiss - 100 lei 0733610130 http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/6/18/120980011.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/6/16/120617531.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/6/19/121124091.jpg poate confirma cineva ca sunt ale ei pozele?
ionut2506 Reputație: 7 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Da!!ea este!!
emma123 Reputație: 223 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 buna..azi sunt disponibila pana la ora 01:00..va rog specificati ca sunteti dupa nimfomane..nu raspund la sms sau la nr privat.multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 MASEUZA, Emma, 21 ani, bruneta inalta, ofer masaj terapeutic, de relaxare, body masaj, intr-un cadru discret. Daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt, astept sa ma contactezi, 100 L Jul 21:57
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2015 4
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Disponibila! 7
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2015 nice ass !
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2015 nice ass !
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Disponibila
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2015
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 26, 2015 Buna azi sunt disponibila pana la ora 01:00
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 26, 2015 7
emma123 Reputație: 223 Postat Iulie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Disponibila 9
tinos Reputație: 207 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Salut futeri, Am fost la aceasta fiinta ce mi-a mancat nervii, timpul si banii. S-a intamplat vinerea trecuta, am sunat-o, la telefon avea o voce suava, binevoitoare rabdatoare. M-a indrumat catre o cofetarie de pe B-ul Coposu, dupa ce am sunat-o de acolo am fost nevoit sa traversez sa ajung la blocul ei... Am urcat si intalnesc o tipa inalta, tiganca, urata la fata, nu mi-a placut deloc. La corp nu e vreo bunaciune, pozele o avantajeaza foarte mult. Nu facem cunostinta, intram in camera, incerc sa schimb cateva vorbe cu ea... Cer prosop si ma indrept spre baie, imi spune ca e dupa usa. Intru in baie si vad un prosop atarnat de usa, ii cer unul curat.Imi zice sa-l folosesc pe acela ca e curat. Arata suspect atarnat acolo, il miros si era imbacsit. Ii cer altul si imi spune ca a ramas fara. Fac dusul si ies de acolo mai mult ud, asa in semn de protest! Ma stersesem pe alocuri cu niste hartie din baie... Ma pofteste pe pat, dar nu inainte sa puna ceva ca sa nu-i ud patul... foarte formala si lipsita de vlaga si fara niciun chef de a crea atmosfera si de a ma incita cu ceva, se apuca direct sa-mi suga pula, fara niciun artificiu, ma intreaba la un moment dupa nici 2 minute daca punem prezervativul. Ii zic ca mai vreau oral, era sculata bine, dar mai vroiam. Ii zic sa o ia mai mult in gura, se opreste si incepe sa-mi explice ca ea nu poate sa faca deep, ca este ca atunci cand eu vreau sa vomit si nu pot si atunci bag niste degete pe gat si tot asa, de imi murea pula uitandu-ma la fata ei fara chef si acra, la explicatii ei penibile. Punem preze si o iau in misionar, dar nu inainte sa ma atentioneze ca o doare un picior, si pe acela sa nu-l ridic. Incep sa-i dau, dar ne mai intrerupem de cateva ori sa-mi faca diverse observatii.O asez capra si iar imi spune ca nu-i convine nu stiu ce, ca pana la urma de ce stau atat de mult la finalizare, desi va spun sincer ca statusem destul de putin si la baie si cu ea (aproximativ 10-15 min cu totul). Ma apuca nervii si ii zic sa-mi dea banii inapoi ca ma fut pe ea de intalnire si ca m-am saturat de pretentiile ei.Bineinteles ca nu-mi da nici macar o parte inapoi, ca ea e satula de figuranti ca mine. Ii spun ca pun totul pe forum si o bineinteles ca o durea in cur, ca nu-i pasa de ce se intampla aici, ca ea are legaturile ei... in fine nu vreau sa mai insist, o experienta foarte urata. Locatie: 6 nu era curat; desi apartament spatios si localizat central, nu concep sa nu ai macar prosop curat pt client;Fata: 6 urata la fata, tiganca la propriu si la figurat, dar nu m-a deranjat aspectul fizic cat de mult comportamentul ei aferent etniei. Am intalnit fete de etnie pe forum, unele chiar de la top si m-am simtit minunat, deci nu am neaparat vreo problema cu chestia asta;Normal: 2 fara chef cu intreruperi, nici nu i-am vazut pasarica, foarte formala, nici nu ma lasa sa i-o bag eu;Oral: 4-5 sa zicem si ala la fel cu conferinte de presa si intreruperi;GFE: 1 inexistent;Igiena: 8 nu am observat nimic suspect, abia isi facuse dus cand am intrat eu;Halat: 100 lei nemeritati Nu stiu ce poola mea a fost in capul meu cand am adaugat numarul in agenda, vad ca are si alte recenzii proaste. Am plecat nedumerit, cu banii luati, m-am dus dupa la Stefania din locatia Corinei, nici acolo nu a fost mirific, dar macar acolo am intalnit o fata draguta, amabila si mi-a urat la sfarsit "o seara placuta". De evitat clar din partea mea, nu va recomand sa intrati, nu neaparat ca e vorba de 100 lei, ci pt ca veti pleca dezamagiti si va umpleti de draci. Fata-i dracul gol! Sunt alte fete care merita. Bafta in alta parte!Al vostru camarad,tinos 7
bestgeorge Reputație: 644 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Salut futeri, Am fost la aceasta fiinta ce mi-a mancat nervii, timpul si banii. S-a intamplat vinerea trecuta, am sunat-o, la telefon avea o voce suava, binevoitoare rabdatoare. M-a indrumat catre o cofetarie de pe B-ul Coposu, dupa ce am sunat-o de acolo am fost nevoit sa traversez sa ajung la blocul ei... Am urcat si intalnesc o tipa inalta, tiganca, urata la fata, nu mi-a placut deloc. La corp nu e vreo bunaciune, pozele o avantajeaza foarte mult. Nu facem cunostinta, intram in camera, incerc sa schimb cateva vorbe cu ea... Cer prosop si ma indrept spre baie, imi spune ca e dupa usa. Intru in baie si vad un prosop atarnat de usa, ii cer unul curat.Imi zice sa-l folosesc pe acela ca e curat. Arata suspect atarnat acolo, il miros si era imbacsit. Ii cer altul si imi spune ca a ramas fara. Fac dusul si ies de acolo mai mult ud, asa in semn de protest! Ma stersesem pe alocuri cu niste hartie din baie... Ma pofteste pe pat, dar nu inainte sa puna ceva ca sa nu-i ud patul... foarte formala si lipsita de vlaga si fara niciun chef de a crea atmosfera si de a ma incita cu ceva, se apuca direct sa-mi suga pula, fara niciun artificiu, ma intreaba la un moment dupa nici 2 minute daca punem prezervativul. Ii zic ca mai vreau oral, era sculata bine, dar mai vroiam. Ii zic sa o ia mai mult in gura, se opreste si incepe sa-mi explice ca ea nu poate sa faca deep, ca este ca atunci cand eu vreau sa vomit si nu pot si atunci bag niste degete pe gat si tot asa, de imi murea pula uitandu-ma la fata ei fara chef si acra, la explicatii ei penibile. Punem preze si o iau in misionar, dar nu inainte sa ma atentioneze ca o doare un picior, si pe acela sa nu-l ridic. Incep sa-i dau, dar ne mai intrerupem de cateva ori sa-mi faca diverse observatii.O asez capra si iar imi spune ca nu-i convine nu stiu ce, ca pana la urma de ce stau atat de mult la finalizare, desi va spun sincer ca statusem destul de putin si la baie si cu ea (aproximativ 10-15 min cu totul). Ma apuca nervii si ii zic sa-mi dea banii inapoi ca ma fut pe ea de intalnire si ca m-am saturat de pretentiile ei.Bineinteles ca nu-mi da nici macar o parte inapoi, ca ea e satula de figuranti ca mine. Ii spun ca pun totul pe forum si o bineinteles ca o durea in cur, ca nu-i pasa de ce se intampla aici, ca ea are legaturile ei... in fine nu vreau sa mai insist, o experienta foarte urata. Locatie: 6 nu era curat; desi apartament spatios si localizat central, nu concep sa nu ai macar prosop curat pt client;Fata: 6 urata la fata, tiganca la propriu si la figurat, dar nu m-a deranjat aspectul fizic cat de mult comportamentul ei aferent etniei. Am intalnit fete de etnie pe forum, unele chiar de la top si m-am simtit minunat, deci nu am neaparat vreo problema cu chestia asta;Normal: 2 fara chef cu intreruperi, nici nu i-am vazut pasarica, foarte formala, nici nu ma lasa sa i-o bag eu;Oral: 4-5 sa zicem si ala la fel cu conferinte de presa si intreruperi;GFE: 1 inexistent;Igiena: 8 nu am observat nimic suspect, abia isi facuse dus cand am intrat eu;Halat: 100 lei nemeritati Nu stiu ce poola mea a fost in capul meu cand am adaugat numarul in agenda, vad ca are si alte recenzii proaste. Am plecat nedumerit, cu banii luati, m-am dus dupa la Stefania din locatia Corinei, nici acolo nu a fost mirific, dar macar acolo am intalnit o fata draguta, amabila si mi-a urat la sfarsit "o seara placuta". De evitat clar din partea mea, nu va recomand sa intrati, nu neaparat ca e vorba de 100 lei, ci pt ca veti pleca dezamagiti si va umpleti de draci. Fata-i dracul gol! Sunt alte fete care merita. Bafta in alta parte!Al vostru camarad,tinosTi-ai cam luat cateva tepe din ce reiese din ultimele recenzii scrise de tine! 3
tinos Reputație: 207 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Ti-ai cam luat cateva tepe din ce reiese din ultimele recenzii scrise de tine! Am si d-alea bune, dar pastrez ce e mai bun la final )Sper sa gasesc suficient timp sa recenzez tot ce am futut de aici.
bestgeorge Reputație: 644 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Pb e ca unele tarfe si-au cam luat-o mare in cap si nu mai au chef de treba,vor doar banii si atat.Trebuia sa te imbraci si sa pleci cand ai simtit ca nu are chef de treaba,asta in cazul in care nu apucasei sa dai banii. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum