Sari la conținut

Ce studii aveti ?

Studii  

93 membri au votat

1. 1. Ce studii aveti ?

• Gimnaziu
    • Scoala profesionala
    • Liceu
    • Scoala postliceala
      0
    • Facutate / Colegiu
    • Masterat
    • Doctorat
    • In curs de finalizare (un comentariu in topic se poate face in acest caz)
    • Altele (un comentariu in topic se poate face in acest caz)

Postări Recomandate

Postat

Eu sunt doctor docent in psihologia pulii ... unde tre sa votez ?

Sunt statut ma in plm,ce ,eu sunt chris sa imi stea femeile in coada la usa?

Adevarat,rusine sa-mi fie! :(

Pisicuts,sunt necajit,baga-mi o manea,please!

Ma gandeam sa ma asez eu la usa ta :D... dupa mine potopul ... sa vezi ce sir de femei iti tragi :D

• Oras:none
Postat

Eu sunt doctor docent in psihologia pulii ... unde tre sa votez ?

In acest caz, pentru tine pot vota clientii pacientii in recenzii :)

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

Mai nea @diaconescum, de ce faci ura de rasa (clasa)?

Da pentru noi astia cu mai multe facultati de ce n-ai creeat o optiune de votare? Uite IO am doua, la stat. NA! Altii "are" 3, sau patru. Pai vezi? Rusinica breeee!

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

@diaconescumle, reiau postarea, poate nu ai vazut-o.

oly, daca nu erai tu cu postarea ta de mai sus nici nu bagam de seama de unde vine diaconescum, m este de la masterand. :laugh2

Asa e diaconescumle, sau gresesc?

• Oras:Bucuresti
Postat

pula nu stie multa carte ca la scoala a stat sub banca

:blushing2 Si pasarica are aceeasi soarta :blushing2 se uda toata cand anaconda vibreaza deja :blushing2 sunt suflete pereche,la capitol scoala :69

• Like 1
Postat

cam greu, avand in vedere ca ...pula nu prea stie carte =))

Asa e, fir-ar mama ei, deloc nu gandeste :) cu toate ca mai invata una alta si are scoala vietii, e trecuta prin multe nu stie nici cand si cat sa stea dreapta.

post-41285-0-52464600-1390329369_thumb.png

Postat

@diaconescumle, reiau postarea, poate nu ai vazut-o.

Am vazut-o, iti dau un indiciu M e o consoana. Restul ghicesti tu.

Postat

cam greu, avand in vedere ca ...pula nu prea stie carte =))

pula nu stie multa carte ca la scoala a stat sub banca

Asa e, fir-ar mama ei, deloc nu gandeste :) cu toate ca mai invata una alta si are scoala vietii, e trecuta prin multe nu stie nici cand si cat sa stea dreapta.

Pula poate sa stie sau sa nu stie carte , in functie de posesor ...

Postat

Chiar te rog sa o faci , domnisoara ..... :)

Din cate se stie, nu sunt o tipa foate "dasteapta" si nici nu sunt chiar o "Miss" dar am intalnit barbati inteligenti al caror "creieri" cedau in fata "avansurilor" mele. Dar nelundu-ma pe mine ca exemplu, uita-te in jurul tau ... ai sa observi aceasta "anomalie", inteligenta, nu cauta neaparat inteligenta :D . Iar pula, oricat ai incerca tu sa te ai "cocos", e sensibila la alte lucruri :D

Sau ca sa te iau altfel, cu ce m-a ajutat pe mine ca am citit o gramada de carti? tot la supt de pula am ramas :D

cred ca din greseala m-am repetat ... deh, internetul, bata-l vina

• Like 4
  • Minus 2
Postat

ahhhh , uitandu-ma pe votul celor cu "facultati" ... mey, dar multi oameni culti avem printre noi... mda, hai sa vedem si media lor de ... varsta :D

este clar ... intre 20-35 ani, au facut o facultate pt ca asa este in trend :D... altfel nu se pot face comis voiajori sau soferi daca nu au facultate :D

intre 40-50 ani, trendul era sa fii inginer.. dar doar jumatate din ei au ajuns ingineri buni, motiv pentru care doar un sfert dintre cei cu diploma de inginer, mai profeseaza in aceasta meserie, din care 10% lucreaza in afara tarii :D

cei peste 50 ani ... ii gasim infiltrati pe ici pe colo in fruncea societatii... dar astia sunt cam 1-2% restul sunt nebagati in seama :D

Postat

Din cate se stie, nu sunt o tipa foate "dasteapta" si nici nu sunt chiar o "Miss" dar am intalnit barbati inteligenti al caror "creieri" cedau in fata "avansurilor" mele. Dar nelundu-ma pe mine ca exemplu, uita-te in jurul tau ... ai sa observi aceasta "anomalie", inteligenta, nu cauta neaparat inteligenta :D . Iar pula, oricat ai incerca tu sa te ai "cocos", e sensibila la alte lucruri :D

Sau ca sa te iau altfel, cu ce m-a ajutat pe mine ca am citit o gramada de carti? tot la supt de pula am ramas :D

Daca citeai cu atentie , ai fi observat ca eu am spus ca "pula are sau nu carte , IN FUNCTIE DE POSESORUL EI" . Adica problema nu trebuie generalizata , altfel ajungem la "toti barbatii sunt porci si toate femeile sunt curve" , ceea ce este fals . Referitor la experienta ta personala , inteleg ca ai intalnit barbati inteligenti care au cedat avansurilor tale .... dar nu ca TOTI barbatii inteligenti pe care i-ai intalnit au cedat avansurilor tale .... Este o diferenta .

Apoi ... te-ai gandit ca daca ii intrebi pe acei barbati care "au cedat" , poate ei iti vor spune ca "au reusit sa te fascineze in asemenea hal incat ai cedat tu" ? Deci adevarul este relativ , depinde de unde privesti lucrurile ....

Este adevarat ca inteligenta nu cauta neaparat inteligenta , dar totusi recunosti ca ai citit o gramada de carti si chiar daca ai ramas cum spui tu "tot la supt pula" , asta nu inseamna ca nu exista si barbati care sa fie atrasi de inteligenta ta .... :kiss2

Postat

Daca citeai cu atentie , ai fi observat ca eu am spus ca "pula are sau nu carte , IN FUNCTIE DE POSESORUL EI" . Adica problema nu trebuie generalizata , altfel ajungem la "toti barbatii sunt porci si toate femeile sunt curve" , ceea ce este fals . Referitor la experienta ta personala , inteleg ca ai intalnit barbati inteligenti care au cedat avansurilor tale .... dar nu ca TOTI barbatii inteligenti pe care i-ai intalnit au cedat avansurilor tale .... Este o diferenta .

Apoi ... te-ai gandit ca daca ii intrebi pe acei barbati care "au cedat" , poate ei iti vor spune ca "au reusit sa te fascineze in asemenea hal incat ai cedat tu" ? Deci adevarul este relativ , depinde de unde privesti lucrurile ....

Este adevarat ca inteligenta nu cauta neaparat inteligenta , dar totusi recunosti ca ai citit o gramada de carti si chiar daca ai ramas cum spui tu "tot la supt pula" , asta nu inseamna ca nu exista si barbati care sa fie atrasi de inteligenta ta .... :kiss2

Crede-ma ca pe domnisoarele de pe acest site, cu cateva sute de lei le fascinezi chiar foarte repede.  :laugh2  :laugh2  Partea mai prosta e ca le fascinezi doar pe o perioada bine delimitata.  :laugh2  :laugh2

Postat

Crede-ma ca pe domnisoarele de pe acest site, cu cateva sute de lei le fascinezi chiar foarte repede.  :laugh2  :laugh2  Partea mai prosta e ca le fascinezi doar pe o perioada bine delimitata.  :laugh2  :laugh2

Nu cred ca domnisoara se referea la clienti cand spunea ca sunt barbati inteligenti care au cedat avansurilor ei ... Asta cu clientii este altceva .

P.S. Iar cand am spus ca "pula are sau nu carte , in functie de posesorul ei" , nu te-am avut in vedere pe tine, @g2br13l ... :wave

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anonna, pula ştie carte! Când mă gândesc la păsărele, îmi trece prin minte întreaga istorie şi filosofie a sexului! 

Postat

Nu cred ca domnisoara se referea la clienti cand spunea ca sunt barbati inteligenti care au cedat avansurilor ei ... Asta cu clientii este altceva .

P.S. Iar cand am spus ca "pula are sau nu carte , in functie de posesorul ei" , nu te-am avut in vedere pe tine, @g2br13l ... :wave

Total de acord cu tine. Nu de alta dar eu tin la pula mea si nu o dau obiect se studiu tuturor  :laugh2  :laugh2

Postat

Eram prin facultate, intr-o seara cand un un coleg s-a trezit sa spuna ca atat de mult si-a tras-o ziua si noaptea precedenta incat daca ar veni si Pamela ANderson lui nu i se mai scoala. Direct provocare! Mai baiatule, nu este asa! Incerca sa-l convinga toata lumea (fete si baieti, de altfel). El nu si nu. Am pus pariu. Am pus toti bani, mai putin el. S-au dus baietii pe Matasari si au venit cu o fata. I-au explicat situatia fetei. Treaba ei era doar sa i-o scoale si atat!

A reusit! Evident el a platit-o, pentru a avea parte de finalizare.  :laugh2

Acum, ce vreau eu sa spun este ca atunci, la varsta aia, am vazut negru pe alb ca pwla nu stie carte.

Insa acum, la o alta varsta, cu acelasi tip, nu as mai avea curaj sa pun ....acelasi pariu. :D

Evoluam, evolueaza mintea, creierul si automat evolueaza si ...pwla. Subit aflam ca din cand mai are si ea creier, are ceva de spus!

Evident, nu toate :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Plăcerea se procesează în creier, mi se pare clar faptul că nu poţi face amor cu orice păsărică îţi zboară pe la nas!

Perfect de acord, nu dau oricui privilegiul să-mi îndrăgească ceva ce îmi e foarte drag!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...