Sari la conținut

Cum definesti o femeie sexy?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

BAI, PUNCT ! va rog frumos, spalati-va rufele in PM, ca noi cei de pe forum nu avem vreo vina sa va ascultam porcariile ... aveti un pic de bun simt si de respect unul fata de altul, intoarceti si celalalt obraz daca e nevoie si o sa fie bine intr-un final :( sa nu ne batem joc de topicul Laurei, care e o fata finuta ,,, macar fata de ea aveti un pic de respect ... 

Daca ai fi putin mai relaxat si nu atat de "deep",ar/ai fi mai 'interesant'!

Postat

Daca ai fi putin mai relaxat si nu atat de "deep",ar/ai fi mai 'interesant'!

Vezi tu, nu caut nici sa fiu deep, nici interesant, si nici macar sa exist pe acest forum ... daca tu stii mai bine ca respectul de sine iti va atrage si respecul altora, fii binevenit acilea ! Altfel invata bunul simt, basic, si apoi ai sa vezi ca nu mai ai nesimtirea sa-ti bati joc de altii fara sa te gandesti intai la cum ar fi sa faca si ei la fel fata de tine ... Aici s-a propus o discutie despre un subiect anumte "Cum definesti o femeie sexy?" care a ajuns a fie o chestie ... acolo ... nedefinita, in care hai sa ne batem joc unii de altii si sa aratam ce inteligenti suntem noi ... nu ma deranjeaza sa fiu eu al' mai prost, mah, pe bune ! Dar macar pot sa am pretentia ca am avut bun simt si i-am respectat pe ceilalti participanti la discutie ! Fii binevenit in club cand ai sa ai si tu acest nivel basic de bun simt ! Tot respectul pentru participarea ta la discutie si pentru timpul alocat noua, muritorilor si prostilor de pe forum!

• Like 2
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Că mă ştie toată iEuropa cum mănânc ca un rege de dimineaţa.Mă ştie toţ ospătarii de la cazino de la Monte Carlo şi îmi duce vorba şi legenda de respectu care mi-l port

post-718-0-86070000-1395433999_thumb.jpg

Postat

Vezi tu, nu caut nici sa fiu deep, nici interesant, si nici macar sa exist pe acest forum ... daca tu stii mai bine ca respectul de sine iti va atrage si respecul altora, fii binevenit acilea ! Altfel invata bunul simt, basic, si apoi ai sa vezi ca nu mai ai nesimtirea sa-ti bati joc de altii fara sa te gandesti intai la cum ar fi sa faca si ei la fel fata de tine ... Aici s-a propus o discutie despre un subiect anumte "Cum definesti o femeie sexy?" care a ajuns a fie o chestie ... acolo ... nedefinita, in care hai sa ne batem joc unii de altii si sa aratam ce inteligenti suntem noi ... nu ma deranjeaza sa fiu eu al' mai prost, mah, pe bune ! Dar macar pot sa am pretentia ca am avut bun simt si i-am respectat pe ceilalti participanti la discutie ! Fii binevenit in club cand ai sa ai si tu acest nivel basic de bun simt ! Tot respectul pentru participarea ta la discutie si pentru timpul alocat noua, muritorilor si prostilor de pe forum!

Hmmm...esti preot?esti ceva bisericesc?

Nu iti inteleg reactiile de "animal in calduri",poate ca stai inchis prea mult,in lumea ta!

Nu iti inteleg nici prelegerile astea duse la extrem...ori ai prea multe idei in cap si nu ai cu cine sa comunici ori te-ai despartit recent si ti-ai dat seama ca s-a intamplat din vina ta...

Cu siguranta puteai sa faci abstractie la cea ce am spus eu si sa nu ma iei cu cacaturi gen "respect"!

Nu-i asa,mah?

Reputație: 9109
Postat

Yka, nu fi rautacioasa, nu toti oamenii gandesc si mai departe de prezent ... daca mama natura a vrut sa fie mai darnica cu unele persoane, fizic vorbind, sa le dorim acelor persoane sa fie intr-un ceas bun, nu ? Tie ti s-a dat un corp frumos, dar restul ? Este ca restul l-ai "modelat" prin ani ? Si ca intelegi cu totul altceva prin "femeie sexy", si ca stii ca nu doar nivelul de prezentare conteaza, adica nu aspectul fizic prevaleaza (precum si noi, altii, anonimi, clienti sau oricare, o stim)

Kuzakelu,eu nu am fost rautacioasa,fi un pic atent,am adaugat un amanunt care e pe plac barbatilor.Cat despre restul?despre ce e vorba?in urma vizitei,nu cred ca imediat ce mai vazut fizic,vai de mine ti-au cazut pantalonii jos...Scuze nu ma inseala memoria,am stat ceva timp de vorba...Despre aspectul fizic nu vorbi,sunt foarte in masura sa imi exprim parerea,fac parte din categoria care nu pun mare pret pe frumusetea fizica/nativa,sincer merg intotdeauna pe inteligenta/umor/libertate sexuala...DA,ador intimitatea precum inteligenta,poti spune dificila dar nu proasta...Pentru asta te penalizez sigur,daca va exista o "alta ocazie",eu voi prelua controlul...te pup adanc. :kiss3

Postat

Hmmm...esti preot?esti ceva bisericesc?

Nu iti inteleg reactiile de "animal in calduri",poate ca stai inchis prea mult,in lumea ta!

Nu iti inteleg nici prelegerile astea duse la extrem...ori ai prea multe idei in cap si nu ai cu cine sa comunici ori te-ai despartit recent si ti-ai dat seama ca s-a intamplat din vina ta...

Cu siguranta puteai sa faci abstractie la cea ce am spus eu si sa nu ma iei cu cacaturi gen "respect"!

Nu-i asa,mah?

Mah, tu poti sa crezi ca sunt si preot si religios si orice doresti, chiar nu ai nicio opreliste din partea nimanui. Eu te-am rugat doar sa ai un pic de respect fata de cei de pe-aici, sa incerci sa spui ceva ontopic daca se poate, si nimic altceva. Iar "respect" nu face, cel putin pentru mine, parte, din categoria "cacaturi", pentru ca e ceva ce am ajuns ca invat sa apreciez si din pacate sa intalnesc in viata din ce in ce mai rar ... Deci putem sa mergem ca doi buni amici oricand la o cafea si sa teoretizam pana in panzele albe, dar in final tot practica va conta mai mult :) Fii invitatul meu la un pahar de vorba, as aprecia sa dai curs invitatiei, PM te rog ... 

Postat

Deci putem sa mergem ca doi buni amici oricand la o cafea si sa teoretizam pana in panzele albe, dar in final tot practica va conta mai mult :) Fii invitatul meu la un pahar de vorba, as aprecia sa dai curs invitatiei, PM te rog ... 

Acolo m-ai pierdut! :)

Postat

Kuzakelu,eu nu am fost rautacioasa,fi un pic atent,am adaugat un amanunt care e pe plac barbatilor.Cat despre restul?despre ce e vorba?in urma vizitei,nu cred ca imediat ce mai vazut fizic,vai de mine ti-au cazut pantalonii jos...Scuze nu ma inseala memoria,am stat ceva timp de vorba...Despre aspectul fizic nu vorbi,sunt foarte in masura sa imi exprim parerea,fac parte din categoria care nu pun mare pret pe frumusetea fizica/nativa,sincer merg intotdeauna pe inteligenta/umor/libertate sexuala...DA,ador intimitatea precum inteligenta,poti spune dificila dar nu proasta...Pentru asta te penalizez sigur,daca va exista o "alta ocazie",eu voi prelua controlul...te pup adanc. :kiss3

Yka, n-am spus-o cu niciun fel de rautate in gand :) Pentru mine tu esti o femeie sexy, sa stii :) Si fizic, si intelectual :) Pentru ca ESTI, nu am de ce sa spun balarii pe-aici. Incercam doar sa exprim ideea ca, indiferente de aspectul fizic al unei persoane oarecare, exista si partea aceea pe care multi o apreciaza mai mult (decat pe cea fizica), adica intelectul, si care nu mai e o chestie "primita" prin nastere (chiar daca o buna parte din gene, stiintific dovedit, se transmit, si influenteaza capacitatea de gandire si rationare a unei fiinte), ci e o chestie de educatie, de experienta de viata, de experienta sociala in general (si chiar nu ai lacune in privinta asta, pe cuvant). Discutam pe acest topic despre cum intelege fiecare "o femeie sexy" :) si eu te pup, si crede-ma ca nu ai sa preiei tu controlul nici data viitoare, stiu eu ce stiu, iti povestesc la fata locului ;) te pup, dar nu adanc, mai degraba luuuuuung de tot ;)

Postat

Acolo m-ai pierdut! :)

daca imi refuzi invitatia, atunci chiar esti naspet, ce mai ... dar, cum spuneam, mai devreme, hai sa se spalam rufele in PM, nu intr-un loc unde se presupune ca se discuta despre "cum definesti o femeie sexy" si nu despre aberatiile noastre :)

Postat

daca imi refuzi invitatia, atunci chiar esti naspet, ce mai ... dar, cum spuneam, mai devreme, hai sa se spalam rufele in PM, nu intr-un loc unde se presupune ca se discuta despre "cum definesti o femeie sexy" si nu despre aberatiile noastre :)

Rufele mele sunt spalate,curatate,apretate! :)

Postat

Rufele mele sunt spalate,curatate,apretate! :)

No, pai atunci bafta la spalat si apretat rufe pe cont propriu (pe persoana fizica) ... !

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O femeie este sexi cand nu ti-o poti scoate din gand, atunci cand revezi cu ochii mintii gesturile miscarile privirile zambetele ei si aceste lucruri te excita mereu si mereu

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

O femeie este sexi cand nu ti-o poti scoate din gand, atunci cand revezi cu ochii mintii gesturile miscarile privirile zambetele ei si aceste lucruri te excita mereu si mereu

= MM :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...