kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 18 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 18 Acum 12 minute, s0rin1978 a spus: Bine ai venit la munte🏔️🏔️🏔️🏔️ .... Ai luat și schiurile cu tine??? Hai afara la zăpadă ❄️❄️❄️❄️❄️❄️hai un om ☃️☃️☃️☃️ sa construim 😂😂😂😂😂 Am zis ca glumesti, apoi m-am uitat pe geam...nu glumesti🤣zapada-n martie ne mai lipsea 😅 Bună dimineata💖 dispo pana la 21 Confirmare programare înainte cu 1h, va rog 1 2
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 18 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 18 Arată-mi tu de toate, țipete, nu șoapte Și din față, și din spate, te rog, te rog🫠💖 programări pe seara și pentru mâine! Programarile de dimineata le fac doar cu o zi înainte! 1 5
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 19 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 19 Bună dimi everyone💖 Dispo pana la 21 1 1
Iulyan20 Reputație: 3962 Postat Martie 19 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 19 Acum 55 minute, neymarjrfive a spus: De ce așa skinny,mai?:)) Pentru ca să se poată mișca bine deasupra 😜😀 2
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 19 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 19 Acum 53 minute, neymarjrfive a spus: De ce așa skinny,mai?:)) Nu vreau sa depasesc norma, dacă vine Piedone peste mine îmi suspenda activitatea si imi baga grăsimea la casat🤣 nu-i de gluma 3
neymarjrfive Reputație: 386 Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 8 ore, kassykass a spus: Nu vreau sa depasesc norma, dacă vine Piedone peste mine îmi suspenda activitatea si imi baga grăsimea la casat🤣 nu-i de gluma Hahaha, lasă, ție să îți placa in primul rând 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 20 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 20 Bună dimineataaaa, se face cald afara🥰🥰🥰🥰🥰🥰 dispo pana la 21 maine este ultima zi pe aici 1 3
Iulyan20 Reputație: 3962 Postat Martie 20 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 20 Neața! Nu aveam cum să ratez vizita la scumpa Ary 😉,așa ca dis de dimineață i-am dat mesaj și ne-am sincronizat pentru o întâlnire de gradul întâi,cum numa’ ea știe să o facă. Oralul acela bestial unde pur și simplu te devorează cu totul. La normal am pus-o peste mine pentru ca să o las pe ea să își facă numărul 😁, pentru ca de aceea trage la sală,să poată trage și deasupra în pat 😂. Îți dă și acolo de te bagă jumătate în saltea ,apoi am luat-o “pi” la spate unde am crezut ca o să dețin controlul,dar nu ai cum frate,când a început să bage marșarier,am crezut ca mă da jos din pat 😁. Întotdeauna vizitele la ea au fost un real succes și sper să rămână așa! Mulțumesc pentru timpul acordat și seeiunecstaim 😉😂❤️. 2 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 20 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 20 Acum 59 minute, Iulyan20 a spus: Neața! Nu aveam cum să ratez vizita la scumpa Ary 😉,așa ca dis de dimineață i-am dat mesaj și ne-am sincronizat pentru o întâlnire de gradul întâi,cum numa’ ea știe să o facă. Oralul acela bestial unde pur și simplu te devorează cu totul. La normal am pus-o peste mine pentru ca să o las pe ea să își facă numărul 😁, pentru ca de aceea trage la sală,să poată trage și deasupra în pat 😂. Îți dă și acolo de te bagă jumătate în saltea ,apoi am luat-o “pi” la spate unde am crezut ca o să dețin controlul,dar nu ai cum frate,când a început să bage marșarier,am crezut ca mă da jos din pat 😁. Întotdeauna vizitele la ea au fost un real succes și sper să rămână așa! Mulțumesc pentru timpul acordat și seeiunecstaim 😉😂❤️. Stii ciocolata aia ce ai lasat-o pe mobila? NU MAI E😂 multumesc, din nou😘💖 1
Iulyan20 Reputație: 3962 Postat Martie 20 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 20 Acum 15 minute, kassykass a spus: Stii ciocolata aia ce ai lasat-o pe mobila? NU MAI E😂 multumesc, din nou😘💖 Data viitoare alta mai mare 😉😍Ești hoață,ai crezut ca o mâncăm amân2 dacă o desfaci atunci 😂așa mai bine una singură. Măcar a fost bună? Să știu dacă comand o tonă 😁 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 20 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 20 Acum 46 minute, Iulyan20 a spus: Data viitoare alta mai mare 😉😍Ești hoață,ai crezut ca o mâncăm amân2 dacă o desfaci atunci 😂așa mai bine una singură. Măcar a fost bună? Să știu dacă comand o tonă 😁 Încă 7 vizite de la tine și revin la setările din fabrica, grăsană adică 🤣
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 20 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 20 Dacă pui mâna, e henț 🙈💜🩵 1 3
utok78 Reputație: 4 Postat Martie 20 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Martie 20 nu faci si tu un ....Pitesti.....sau ...Mioveni.... arati....buna rau de tot 1 1
Iulyan20 Reputație: 3962 Postat Martie 20 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 20 Acum 51 minute, kassykass a spus: Dacă pui mâna, e henț 🙈💜🩵 ie direct 11 metri 😉😘 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 20 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 20 Acum 39 minute, utok78 a spus: nu faci si tu un ....Pitesti.....sau ...Mioveni.... arati....buna rau de tot Dacă găsesc locatie...de sâmbătă la Pitesti...si din vara la Steaua🤣😘
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 21 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 21 Dacă n-ai un umăr pe care sa plângi, suna-ma, am eu 🤣🤣💖💖💖💖💖 Dispo pana la 21, confirmare programare inainte cu 1h, va rog Ultima zi Va mulțumesc, din nou, tuturor celor cu care m-am întâlnit O zi reușită să avem🧚♀️ 1 3
deepfake12 Reputație: 209 Postat Martie 21 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Martie 21 Acum 2 ore, kassykass a spus: Dacă n-ai un umăr pe care sa plângi, suna-ma, am eu 🤣🤣💖💖💖💖💖 Ma bucur ca am regasit umarul pe care sa-l dezmierd!😉😉😉 Iata ca azi, a fost ziua restantelor. Asa cum era necesar, am revenit la domnisoara profesoara, ca sa imi dau restanta la examenul de competente in materie de sex.🤓🤓🤓 Dupa o ora de testare cred ca tot mai aveam ceva de scris! 🥰🥰🥰 As mai fi continuat inca pe atat dar din pacate atat s-a putut! 😊😊 Acum, astept nerabdator sa primesc notele. Ce sa zic, un astfel de inceput de zi mi-l doresc mereu. ❤️❤️🎉🎉🎉 Cred ca data viitoare ar trebui sa rezerv o jumatate de zi, ca sa avem timp pentru tot ce ne dorim sa facem, sau mai bine vin eu la tine seara ca sa iti alung insomniile! 😚😚😚 Te pup dulce si asa cum ti-am spus, azi am inceput ziua cum nu se putea mai bine! 😘😘😘😘 Nu uita sa imi spui daca am absolvit examenul!😁😁😁 1 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 21 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 21 Acum 10 minute, deepfake12 a spus: Ma bucur ca am regasit umarul pe care sa-l dezmierd!😉😉😉 Iata ca azi, a fost ziua restantelor. Asa cum era necesar, am revenit la domnisoara profesoara, ca sa imi dau restanta la examenul de competente in materie de sex.🤓🤓🤓 Dupa o ora de testare cred ca tot mai aveam ceva de scris! 🥰🥰🥰 As mai fi continuat inca pe atat dar din pacate atat s-a putut! 😊😊 Acum, astept nerabdator sa primesc notele. Ce sa zic, un astfel de inceput de zi mi-l doresc mereu. ❤️❤️🎉🎉🎉 Cred ca data viitoare ar trebui sa rezerv o jumatate de zi, ca sa avem timp pentru tot ce ne dorim sa facem, sau mai bine vin eu la tine seara ca sa iti alung insomniile! 😚😚😚 Te pup dulce si asa cum ti-am spus, azi am inceput ziua cum nu se putea mai bine! 😘😘😘😘 Nu uita sa imi spui daca am absolvit examenul!😁😁😁 Ai absolvit cu 10+ și steluțe💫💫💫 multumesc mult pt tot, aveam nevoie urgentă🙈💖
s0rin1978 Reputație: 821 Postat Martie 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21 Acum 3 ore, kassykass a spus: Dacă n-ai un umăr pe care sa plângi, suna-ma, am eu 🤣🤣💖💖💖💖💖 Dispo pana la 21, confirmare programare inainte cu 1h, va rog Ultima zi Va mulțumesc, din nou, tuturor celor cu care m-am întâlnit O zi reușită să avem🧚♀️ Eu unul nu am reușit să ajung pe la tine. De când cu zăpada aia cam trag de nas, asa că am preferat sa zic pas de data asta.Te aștept cu drag sa revii pe la noi. Te pup! 1
deepfake12 Reputație: 209 Postat Martie 21 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Martie 21 1 oră în urmă, kassykass a spus: Ai absolvit cu 10+ și steluțe💫💫💫 multumesc mult pt tot, aveam nevoie urgentă🙈💖 Uffff, multumesc frumos! Mi-ai luat o piatra de pe inima! 🥰🥰🥰🥰 1
kassykass Reputație: 10734 Postat Martie 21 Telefon: 0784944773 Disponibila Telefon: 0784944773 Disponibila Postat Martie 21 VĂ MULTUMESC TUTUROR, ne revedem peste 2 luni ca de obicei Urez de pe acum Paste fericit, oameni buni! Multa liniște sufleteasca și Domnul sa va ajute în tot ca sunteti tare faini. 💖💖💖💖💖💖💖💖 INDISPONIBILĂ ÎN CRAIOVA🐥 1 1
deepfake12 Reputație: 209 Postat Martie 21 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Martie 21 Acum 40 minute, kassykass a spus: VĂ MULTUMESC TUTUROR, ne revedem peste 2 luni ca de obicei Urez de pe acum Paste fericit, oameni buni! Multa liniște sufleteasca și Domnul sa va ajute în tot ca sunteti tare faini. 💖💖💖💖💖💖💖💖 INDISPONIBILĂ ÎN CRAIOVA🐥 Gata, ne parasesti?😭😭😭 Te pup si astept sa te reintorci aici! 😘😘😘💝💝💝
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum