Sari la conținut

Mirela 0732913862

Mirela24

Postări Recomandate

• Oras:România
Postat
20 minutes ago, zeuzeu said:

Eu cred ca oamenii te iau in băț, ca deviezi de la subiect( recenzii ). Pe mine unul , nu ma intereseaza ca scrii tu simplu ca ai vizitat-o, bravo tie. Fii si tu mai pe subiect,iar daca unii te ataca....cainii latra...ursul merge . 

Merci... Și spor la ciocănit!

• Minus 1
Postat

Fata este super de treaba, vorbareata, amabila.

Eu am vizitat o saptamana trecuta. 

Locatia este usor accesibila , singurul incovenient este faptul ca inca se fac lucrari pe acolo 😅 

Cred ca am stat in jur de 20 de min, oral bun de 8, normal 9. Nu am schimbat prea multe pozitii dar asta din cauza mea, eram cam obosit plus caldura 😆 

Raportul calitate  / pret zic ca este foarte bun. 100 pt un numar. De revenit, cu siguranta daca o mai prind in iasi, cand ma intorc.

Spor

• Oras:Iasi
Postat

Cred ca unii care scriu recenzii aici, ori nu au experimentat altceva ori…

Văzând atâtea laude am vizitat domnișoara și am rămas doar pt ca am vrut sa dau o șansa “recenziilor”.

Nu o sa comentez despre aspect, evaluarea fiind una subiectiva. Precizez ca pozele sunt reale dar o avantajează extrem de mult. 
Locația - nu e 18A dar e pe acolo, in construcție.

Actiunea a început cu ceva ce trebuia sa fie oral…sex oral…dar am avut parte de…nici nus cum sa ii Zic…ceva fad și uscat:)) sa nu vorbim despre artificii sau schimbări de ritm sau orice altceva. Dacă nu ar fi vorbit credeam ca nici limba nu are. Fata părea căzută din alt film.

Am mers cu gândul la CIM dar nu a reușit sub nici o forma. 
La normal nimic deosebit, nimic….finalizat cu greu in prezervativ.

Tarif - 100 lei Nr.

Concluzie, bani aruncați și timp pierdut. 

Nu am idee cum unii sunt atât de încăntati de prestatoare dar cei care va doriți măcar sa dați o muie adevarta, vedeți ca sunt multe alte variante corecte.

• Like 1
  • Mersi 3
  • Inimioara 1
Postat

Deci chiar nu ai cum să fuți așa ceva!

Brunetă, minionă, skinny, tinerică, piele fină, epilată și cam atât când te uiți la gura ei strâmbă îți moare instant pula și îți vine sa fugi! O fi ea ieftină la 200h dar nu prea ai ce face cu ea...

Toate distrusele se apucă de curvărit!

• Mersi 1
Postat

@Raducucu cum plm sa fuți așa ceva ne*a povestit stimabila ta la bloc ca te*a prins cu mesajele 🤣🤣🤣 cu distrusa asta! Ce nr. mai ai ca pe vechiul intră mesageria ... Ne vedem la colț la o cafea pe la 10?

• Haha 1
Postat
7 hours ago, ares1308 said:

Deci chiar nu ai cum să fuți așa ceva!

Brunetă, minionă, skinny, tinerică, piele fină, epilată și cam atât când te uiți la gura ei strâmbă îți moare instant pula și îți vine sa fugi! O fi ea ieftină la 200h dar nu prea ai ce face cu ea...

Toate distrusele se apucă de curvărit!

Tinand cont ca majoritatea arata pe aproape si pretind 150, iar la unele sunt probleme mari cu atitudinea si serviciile, eu zic ca nici de alungat nu e. Adica poate nu o fi ea pe creasta valului cum zice Raducucu, dar pt un NP pare sa mearga. (e bine sa fie opinii diverse, dar buna intentie nu trebuie descurajata. Eu unul am mai cunoscut o fata extraslim, fara nimic special la fizic in afara de o pasarica f stransa pe giubarau, cu care am avut vreo 3 partide acceptabile, si 2 care au iesit FB, chiar fara o participare senzationala a ei). 

• Like 3
Postat

Bunaa! Mai sunt disponibila in Iasi pana Duminica 😘

Astazi sunt disponibila pana la 23:00 🥰

Postat
19 hours ago, andy08 said:

Salutare,

Pe la Iasi cand mai ajungi?

Mersi!

Din câte știu matracuca asta are interdicție în iași a mâncat ceva 💩 ... mai "multe" de pe zimbrului i-au promis-o 🤣

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...