Sari la conținut

Am nevoie de locatie

larisssa

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Neața! Am weekendul și ziua de luni libere și vreau sa vin la voi. Dar nu am locatie, Alex nu mai accepta ,Nico nici atât și a mai fost Ana ultima data la o pensiune care nu ma încânta deloc. Chiar nu găsesc o garsoniera,un apartament de închiriat ptr Weekend?

• Oras:constanta
  • Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea
Postat

In sfarsit...de cand te astept. Din pacate nu stiu nicio locație. Dacă ar fi fost dupa mine, te luam la mine tot weekend-ul 😂😂 sper sa stie cineva o locație. Te asteptam cu drag. 

Postat
Acum 9 ore, larisssa a spus:

Neața! Am weekendul și ziua de luni libere și vreau sa vin la voi. Dar nu am locatie, Alex nu mai accepta ,Nico nici atât și a mai fost Ana ultima data la o pensiune care nu ma încânta deloc. Chiar nu găsesc o garsoniera,un apartament de închiriat ptr Weekend?

In CT găsești și locație. ai și clienti.Totusi ce te-a supărat la CT de vrei fututa numai in Deltă?

• Minus 1
  • Oras:TULCEA
  • Oras:TULCEA
Postat

https://www.olx.ro/d/oferta/oferte-cazare-de-la-30-lei-pana-la-200-lei-pe-zi-IDdw8Xs.html

Buna Larisa, poti incerca aici, eu zic ca gasesti ceva... Am fost de cateva ori la spatiile de la Tineretului, foarte ok(desi este centru, e destul de discret). Am mai vorbit cu o fata care statea tot intr-un spatiu de-al lui pe Str. Combustibilului, dar nu am reusit sa ajung la ea(nu e centru, dar e foarte discret) si din ce stiu mai are...

Vezi tu!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...