Sari la conținut

'' unicul masaj de 7 stele doar la dolce massage iasi ... telefon 0741342794, 07578092430

men66

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

avand ceva afaceri de incheiat prin iasi m-am gandit sa le mai fac o scurta vizita fetelor de la salon dolce massage.am mai fost la acest salon in urma cu ceva timp si m-am simtit f bn.am sunat  pt o programare dar am fost cam amanat avand in vedere ca fetele erau cam ocupate.in vreo 2 ore am reusit si eu sa ajung la salon unde m-a intampinat aceiasi domnisoara simpaticuta si mi-a prezentat 5 domnisoare la fel de dragute.am optat pt un thailandez cu jacuzzi si 2 domnisoare(500 lei 90 min).am achitat(am primit si bon) am urcat cu domnisoarele in camera unde ne-am acomodat putin unii cu ceilalti apoi am coborat la jacuzzi  si am fost servit cu o sampanie. in salon era foarte cald si o atmosfera foarte romantica.am petrecut cam 50 de min cu fetele la jacuzzi dupa care am urcat din nou in camera si am trecut la actiune.(ma refer la masaj nu la altceva).dupa cele 90 de min domnisoarele au fost anuntate ca timpul a expirat.am fumat o tigara si am coborat din nou la dus.tin sa mentionez ca era f curat la baie avand in vedere ca am stat in jacuzzi si lasasem f multa spuma pe acolo.in final a fost foarte ok si cu prima ocazie cand mai trec prin iasi cu siguranta voi mai trece pe la salon.domnisoarele au fost super ok.intretinute din toate punctele de vedere si cu o igiene impecabila .

oral bine executat =9,5

fete =super ok  (merita un 10)

igiena   =  9epilate si f ingrijite

GFE    = ridicat 9,5 atentie la ce vrei si la ceea ce ceri

abia ast sa mai revin in iasi pt o sed de masaj .recomand la toata lumea un astfel de rasfat.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Domnule stefan iacob, scuzati indiscretia, de un sunteti dumneavoastra? Adica, pula mea, ma uit la recenziile tale si nu vad nici una din satul natal. Doar afaceri in iasi si vizite la super salonul asta cu recenzii de 10 pe care nu le poate confirma nici un membru credibil. Pute a peste rau de tot... La obraznicia proxenetilor de la acest bordel nu ne mai mira nimic.

• Like 2
  • Oras:.
Postat

Recenziile daca le citești, sunt parca făcute cu copy/paste...cu mici modificări. Peștișorii ăștia sunt din ce in ce mai prosti...mi.as pula in sufletul lor..salonul vieții mele.

• Oras:Europa
Postat

"De gustibus non disputandum est". Interventiile si comentariile se adreseaza infatuatiilor, mincinosilor, anagramatilor, incoerentilor si nu in ultimul rand, celor cu iz de "peste".

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

"De gustibus non disputandum est". Interventiile si comentariile se adreseaza infatuatiilor, mincinosilor, anagramatilor, incoerentilor si nu in ultimul rand, celor cu iz de "peste".

Sal’TARE!

TE-AI BAGAT LA IEȘI.....

CREDEAI CA NU TE VAD! :laugh2 

• Like 1
Postat

sunt foarte uimita de reactia unora.chiar nu inteleg de ce va tot obositi sa comentati fiecare recenzie.

Si noi suntem foarte uimiti de tupeul murdar al pestilor din acest bordel. Si mai suntem uimiti de membrii cu recenzii doar la acest bordel. Si numai note de 9 si 10. Pfffff! Ce usor suntem uimiti in ziua de azi......

• Like 2
Postat

Sal’TARE!

TE-AI BAGAT LA IEȘI.....

CREDEAI CA NU TE VAD! :laugh2

GRESIT. Daca te uiti in "istoric", recenziile si postarile mele se refera numai la Iasi. Nu am "afaceri" in toata tara.

Postat

sunt foarte uimita de reactia unora.chiar nu inteleg de ce va tot obositi sa comentati fiecare recenzie.

...uaaauuu....si noi am fost uimiți când ai pus poze false si inca suntem uimiți ca nu s.a luat nici o măsură de la admin/moderator, chiar daca te rugai acum ceva timp in urma sa ti se închidă topicul. Dar cei mai uimiți au fost acei clienți care s.au dus sa se bucure de un masaj cu fetele din pozele încărcate de tine...si au dat de????...ghici...de tineeeeee.

• Like 2
Postat

Da-i ma in pula mea de panarame! Sunt niste tigani care vand tigari netimbrate la piata nicolina. Inainte sa vanda tigari faceau bishnita cu pepeni, brazi, cartofi si alte legume. Acum sunt patroni de salon ( bordel). Asa se explica atitudinea. Sincer, si eu ma intreb cum se nu ia sanctionat nimeni pentru poze false?!?

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

pentru cei care vor sa comenteze asa fara rost si pt cei care nu stiu despre ce este vorba la acest salon mai bn sa taca.noi nu avem acest salon prin nicolina si nici nu vindem tigai.salonul nostru este in tudor la o vila.si tu domnule mihaila nu mai injura ca un taran ce esti

Postat

Eu nu am zis niciodata ca bordelul e la piata nicolina. Pe acolo va faceti veacul vanzand tigari netimbrate. Cum ai vrea sa vorbim cu tine cand iti bati pula de noi cu poze false??????

• Like 1
Postat

Nu ma supar decat ca fata nu e disponibila, cica lucreaza la salonul dolce, dar la punctul lor de lucru din Brazilia .Modelul ala de chiloti e preferatul meu. Sa trag de ei, nu sa-i imbrac eu :laugh2

Postat

Daca are vreo gajica d'aia cu chiloti verzulii, poa' sa ma faca  oricum, numa' sa o dea la nenea sa-i arate izmenele  intoarse pe dos. :icecream

• Oras:Iasi
Postat

imi pare rau sa fa informez dar andreea,asa zisa cosmina a fost doar o simpla angajata a salonului dolce massage care a fost data afara de aici de vreun an si jumatate.nu este ea patroana salonului si nici decum cineva cu ceafa lata.este un salon de masaj legal,poate printre putinele din iasi.pt a va convinge ce inseamna un salon de masaj va asteptam sa ne vizitati chiar daca nu doriti o sedinta de masaj erotic.probabil unii vor sa faca rau acestui salon din invidie sau unele fete care au trecut pragul salonului si au fost concediate pt bn salonului si al clientilor lasa unele comentarii fara rost.probabil de ciuda ca ele nu fac fata.daca urmariti prima pagina de google care apare la cuv cheie veti descoperi catei bani a investit acest salon in reclama veti vedea ca unele rautati nu isi au rostul.

nu e nimeni cu ceafa lata.doar andrei un pricajit din vaslui cu visuri de solzos...

• Like 1
Postat

deja de la o simpla discutie s a ajuns la aceste comentarii absurde si inutile,probabil domnisoarele care au fost luate pe foras si au iesit pe usa din spate isi exprima prostia pentru ca nu au fost cababile sa se ridice la asteptarile salonului

hai sa iti dau un sfat.unul si atat,nu mai latra!am vrut sa lucrez la voi si m-am razgandit din cauza ca fetele aveau o atitudine rauvoitoare fata de clienti.daca acum s-a schimbat situatia bv voua.fetele inseamna ca au realizat cum ca nu ele,clientul e miezul problemei.fara clienti nu ai bani.

spor la treaba si la bani!!!

• Like 1
Postat

mai domnule mihaila te-as ruga sa iti gasesti ceva mult mai important de facut decat sa tot comentezi atata fiecare postare pe acest forum.iti mai repet inca o data ca la salonul asta nu sunt pesti.eu sunt patroana acestui salon si spre uimirea ta este unul lagal.nu mai lasa comentarii la adresa salonului meu si nu cred ca te freak pe u grija daca pozele sunt reale sau nu.

eu sunt patroana acestui salon...nu cred ca te freaca pe tine grija daca sunt sau nu reale acele poze,,,

no comment!!!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Salonul Dolce Massage sa reinventat cu alta conducere si alte maseuze.Va asteptam cu 7 maseuze superbe

Promoterul" a ramas acelasi? Si se continua traditia cu recenzori noi aparuti si care merg si apreciaza doar acest salon? Si e salon sau tot apartament de bloc a ramas?

• Like 1

Postat

Buna, care sunt cele 7 maseuze noi? Din cate pot sa observ aveti pozele vechi la care ati adaugat poze cu doua fete cunoscute deja de prin oras. Celelalte 5????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...