Sari la conținut

Let's talk about cars!

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Just now, Muzicutza said:

Pai nu esti din bucale?🙈

Nu sunt din bucale

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, Muzicutza said:

Puteam sa jur ca esti de aici😅

:))))))))))) 

Postat
3 hours ago, fardugol said:

Lexus?

o da, si aia e o japoneza rafinata stilata fiabila si superioara tehnologic, si e si de lux pe langa alea ca e subdivizia toyota practic

• Like 1
Postat
On 11/18/2021 at 8:10 PM, Muzicutza said:

Sunt o gramada de subiecte inutile pe acest forum si m-am gandit sa povestim despre masini, daca sunt fanatici, mai exact eu urmaresc clipuri de genu pe youtube:

sau drag race

etc.

Eww... ce-i cu sistemul asta preistoric cu bara transversala enorma si diferential? Unde este ansabmlul Motor Generator 1 si 2, care al doilea este montat direct cu puntea spate prin diferential si se integreaza armonios in sistemul all wheel drive?

Postat
11 minutes ago, Muzicutza said:

4000 cai putere😵

Da mai, dar astea-s masini pentru hard-core speed racing, nu-s masini pentru Mos Gheorghe de dus la piata si cumparat juma' de kil de branza ! 😂

• Haha 1
Postat
7 minutes ago, Muzicutza said:

Nici nu vreau sa ma gandesc ce consum are o masina din aia🤐

Consuma "putin" de tot... 😂 Sa te uiti la cursele Nascar, cand pregatesc aia standurile auto au ditamai cisternele de motorina si ce mama naibii combustibil mai folosesc !

Ca sa nu mai vorbim de paddock-urile Dakar, vin cu cisternele dupa ei.

Crazy world, vorbim de electrice/combustie solara si alte minuni, dar numai la o cursa de raliuri se ard vreo 100-200 tone de combustibil pe baza de hidrocarburi...

Deocamdata, asta cu acordul climatic e un fel de gogorita. In sport, deocamdata, in afara de Formula-E, nu cred sa fie vreo categorie destinata masinilor electrice !

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...