Sari la conținut

Recomandari

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna seara, sunt in cautarea unei domnisoare cu varsta intre 18-21 ani. As aprecia cat mai multe variante astfel incat sa am din ce alege va multumesc anticipat.

Postat

Pisic inchide te rog topicul asta ca nu isi are rostul.

Amdrei sunt o gramada de postari pe acest forum ai de unde alege si sa fii multumit,in functie de ce preferi.

Postat

Buna seara, sunt in cautarea unei domnisoare cu varsta intre 18-21 ani. As aprecia cat mai multe variante astfel incat sa am din ce alege va multumesc anticipat.

Andrei iti multumim ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastra. Cu toate astea insa observ ca tu esti membru de mai mult de un an de zile. Totusi in acest timp nu ai avut posibilitatea de a te informa cu scopul acestui site ? Stiu si eu ca este cel mai simplu sa primesc niste informatii de-a gata, insa pentru acest lucru ar trebui sa faci si tu un mic efort si sa ne impartasesti din informatiile tale. Asa este corect si cinstit. Pe de alta parte, totusi ai putea sa rasfoiesti toata aceasta sectiune si poti sa capeti toate informatiile necesare. Este doar alegerea ta. Impartasesti cu noi experientele tale si atunci colegii iti vor face recomandari, sau rasfoiesti toate topicele acestei sectiuni si in recenzii o sa gasesti informatii despre varsta acestor fete.

• Like 1
Postat

Andrei iti multumim ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastra. Cu toate astea insa observ ca tu esti membru de mai mult de un an de zile. Totusi in acest timp nu ai avut posibilitatea de a te informa cu scopul acestui site ? Stiu si eu ca este cel mai simplu sa primesc niste informatii de-a gata, insa pentru acest lucru ar trebui sa faci si tu un mic efort si sa ne impartasesti din informatiile tale. Asa este corect si cinstit. Pe de alta parte, totusi ai putea sa rasfoiesti toata aceasta sectiune si poti sa capeti toate informatiile necesare. Este doar alegerea ta. Impartasesti cu noi experientele tale si atunci colegii iti vor face recomandari, sau rasfoiesti toate topicele acestei sectiuni si in recenzii o sa gasesti informatii despre varsta acestor fete.

Adevarat. Intradevar nu prea aveam timp si sincer sa fiu nici chef sa le iau pe toate la rand mai ales cand este o intreaga categorie cu "Intrebari si raspunsuri" , daca o sa mai postez o sa vedeti ca sunt lenes ( like very very lazy). Cat despre postari, neavand prea multe experiente, nu am ce sa postez, si acelea pe care le-am avut s-au facut deja recenzii cu sutele asa ca nu m-am mai obosit. Multumes ptr interesul acordat si o sa incerc sa ma tin de treaba :).

• Like 1

Postat

Andrei nu conteaza cate sute de recenzii are fata la activ. Pot sa iti spun  din experienta mea , ca nici o fata nu poate tine trendul de top la nesfarsit. Deci este foarte bine sa avem recenzii proaspete despre fete, pentru ca serviciile lor se schimba odata cu trecerea timpului. Apoi iti pot spune si un alt lucru. Nu esti obligat sa ne impartasesti un anumit numar de experiente. Daca ai avut una singura ne-o poti spune pe aceea. Daca ai avut doua, deja esti cool. Nu te forteaza nimeni sa mergi zilnic sau saptamanal la fete. Dar ca in orice comunitate, ca sa primesti mai intai trebuie sa dai .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...