Sari la conținut

Valul 5 n-are loc de valul 4 🙆🏻

Postări Recomandate

Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, jhonmark a spus:

nu scapam curand de valuri ...deja 2022 pare compromis

Scapa cine poate suntem pe cont propriu

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 43 minute, marcus_cezar a spus:

selectie naturala 

• Oras:Everest
Postat
1 oră în urmă, marcus_cezar a spus:

Scăpăm mulți 😁🙆🏻

• Mersi 1
  • Oras:Ploiesti
Postat
La 26.11.2021 la 23:32, cincistele a spus:

https://stirileprotv.ro/stiri/international/noua-tulpina-a-ajuns-in-europa-romania-risca-inca-70-000-de-decese-din-cauza-ratei-foarte-mici-de-vaccinare.html

După sărbători începe balu' 5 ? Pardon, valu' 😬 

Cre'că atunci vor face și certificatul obligatoriu...

Prima doză, rapel, booster...cum va fi botezată doza a 4 a ? Până la ce doză de va ajunge ? "Aaaa, vaccinat cu 10 doze..." 

Bourla a declarat pentru BBC că vaxcinarea va fi obligatorie pentru totdeauna. Probabil de 2 ori/an. Vor mai lansa câteva "pandemii", că au văzut că place la popor. Cum diversele mutații sunt tot mai diferite, se poate invoca necesitatea a 5, 10, 12 vaxcinuri diferite anticovid. 🥳 

Nevaxcinabilii probabil că vor fi excluși de la drepturile civile, persecutați, împinși la infracțiuni și fie vaxcinați cu forța ca deținuți, fie ținuți în condiții de detenție ca să cedeze, să semneze. Asta e miza, de fapt, să semnezi, să accepți oficial că le aparții. 

Să tot invocăm modele din Occident și să avem încredere in medici și alți specialiști, doar că s-au umilit la nesfârșit în fața unor Autorități pentru diplome: https://retetesivedete.ro/a-murit-fiindca-un-chirurg-i-a-amputat-piciorul-sanatos-pedeapsa-primita-de-medic-e-socanta.html

Postat
La 27.11.2021 la 23:29, evaforyou a spus:

Ma nene, postarea aia e facuta de unul cu "comorbiditati" la cap, da-o naibii, nu discutam de cat de bun e sau nu vaccinul! 

Da' m-am saturat de discutiile astea conspirationiste care nu duc nicaieri... Om vedea ce-o ne-o fi la toti pana la urma! 

Da, să fim oi şi să ne lăsăm mânați de Stat, nu? 

Toată Istoria este povestea unor CONSPIRAȚII. Oamenii planifică, se organizează, se luptă pentru resurse între ei, păstrează secretul față de străini (deci conspiră) , care fac la fel șamd. "Războiul este calea înșelăciunii." Cu cât crește populația mai mult și suntem mai înghesuiți,  cu atât totul se reduce la conspirații. Cu cât au mai multă putere, cu atât sunt obligați să conspire mai mult ca să își apere statutul și să capteze mai multe resurse. 

• Like 1
Postat
La 27.11.2021 la 23:55, CharonIV a spus:

Macar de ciuma aia mureau dracu ,astia inunda spitalele

Inițial și la aia erau pline lazareturile, bisericile etc, pe unde se refugiau bolnavii. 

Nu inundă nimic în plus, propagandă de 2 lei. Le-a desființat Arafat sub Băsescu, de asta de ce nu vă amintiți? Așa spuneau că a dat covidul în copii, e secția goală la un spital de pediatrie, a fost unu' depistat acum vreo 3 săptămâni dar venit cu altceva; norocul lui, a avut o secție proprie la dispoziție, boier a fost ștrengarul, nu voia să plece. 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
5 minutes ago, biliape said:

Inițial și la aia erau pline lazareturile, bisericile etc, pe unde se refugiau bolnavii. 

Nu inundă nimic în plus, propagandă de 2 lei. Le-a desființat Arafat sub Băsescu, de asta de ce nu vă amintiți? Așa spuneau că a dat covidul în copii, e secția goală la un spital de pediatrie, a fost unu' depistat acum vreo 3 săptămâni dar venit cu altceva; norocul lui, a avut o secție proprie la dispoziție, boier a fost ștrengarul, nu voia să plece. 

Au invatat dupa sa ii inchida in case cu tot cu familii ,sa speram ca nu se repeta scenariul :)) 

Postat
Acum 1 oră, CharonIV a spus:

Au invatat dupa sa ii inchida in case cu tot cu familii ,sa speram ca nu se repeta scenariul :)) 

Îi putem opri să nu îl repete? 

Asta e întrebarea. Deocamdată imbecilii s-au conformat bucuroși la orice a venit de la Autorități. 

Plus că sunt forțe represive colosale implicate, vezi doar printre noi câți postaci plătiți de structurile grupării stat romunculănesc sunt. 

Postat

Luați - vă manualul de pregătire fizică a viitorului cetățean https://www.edituracasa.ro/antrenamentul-condamnatilor?gclid=CjwKCAiAqIKNBhAIEiwAu_ZLDshdqhOUg1ziBj9OfU5-WFgZKA6oKRJdKMhXPIzwvdM3C0E1YEBpiBoCLPMQAvD_BwE

Vedeți că există și partea a 2a și a 3a, precum și "Chalistenics Mass", că în lagăr nu o să mai avem acces la altceva... Cine rămâne slab(ă) va fi simultan curva și sacul de box al negrilor cărora le place 2 în 1😂. A venit vremea, se pare, să știi arte marțiale. 

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
La 01.12.2021 la 12:22, marcus_cezar a spus:

Tu sigur scapi..totuși are și covidul mândria lui 👹👺

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 1 oră, dyerseve a spus:

Tu sigur scapi..totuși are și covidul mândria lui 👹👺

Eu deja m-am plictisit sa postez pe aici  spunele ceva de covid la băieți ăștia 

Postat
Acum 11 ore, biliape a spus:

Îi putem opri să nu îl repete? 

Asta e întrebarea. Deocamdată imbecilii s-au conformat bucuroși la orice a venit de la Autorități. 

Plus că sunt forțe represive colosale implicate, vezi doar printre noi câți postaci plătiți de structurile grupării stat romunculănesc sunt. 

Nu cred că sunt postaci plătiți, sunt suficient dă mulți inși care o ard pă responsabilitate 🙆🏻

• Minus 1
Postat
Acum 23 ore, biliape a spus:

Deocamdată imbecilii s-au conformat bucuroși la orice a venit de la Autorități. 

Nu stiu ce te tine asa de conectat la situatia asta. Vreau sa iti spun doar ca familia unui prieten, formata din 6 membri, a fost " lovita"  de covid, adus de unul din membri de la serviciu. Cinci dintre ei vaccinati, pardon...imbecili. Unul dintrei ei, care era chiar prietenul meu, foarte destept, cel mai destept dintre ei, ceilaltii fiind imbecili, nu s-a vaccinat pentru ca i se incalca drepturile. Acum, de o saptamana, cei cinci membri imbecili sunt pe strada fermei din Popesti, si el, unicul destept, este in cimitirul din Popesti, astupat cu o tona de ciment. 

Sunt convins ca ar fi preferat sa fie imbecil.

Sunt convins ca asta este doar un caz.

• Haha 1
  • Trist 2
Postat
Acum 11 ore, cincistele a spus:

Nu cred că sunt postaci plătiți, sunt suficient dă mulți inși care o ard pă responsabilitate 🙆🏻

Sunt plătiți și /sau șantajați. Au lozinci și tehnici de manipulare moderne tipic bandei sorosiștilor. 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 8 minute, tendoi a spus:

Nu stiu ce te tine asa de conectat la situatia asta. Vreau sa iti spun doar ca familia unui prieten, formata din 6 membri, a fost " lovita"  de covid, adus de unul din membri de la serviciu. Cinci dintre ei vaccinati, pardon...imbecili. Unul dintrei ei, care era chiar prietenul meu, foarte destept, cel mai destept dintre ei, ceilaltii fiind imbecili, nu s-a vaccinat pentru ca i se incalca drepturile. Acum, de o saptamana, cei cinci membri imbecili sunt pe strada fermei din Popesti, si el, unicul destept, este in cimitirul din Popesti, astupat cu o tona de ciment. 

Sunt convins ca ar fi preferat sa fie imbecil.

Sunt convins ca asta este doar un caz.

Sunt convins că mănânci căcat. Recunosc toate stereotipiile propagandei pentru lași jegoși. 

Nu știu de ce sunteți așa convinși voi că mulți "ar prefera" să trăiască, așa, în general, mai ales dacă nu e vorba de alde Victoraș Micula, băieți care au cu ce se bucura de viață. 

"Vai, vai, a murit de covid..." 🤣 Ce tragedie! Nu, mă, tragedia e să mori încet de pauperitate, cu servici și șef și familie de sărăcii. 😉

Și care e idee, faceți voi bine cu forța, cu amenzi și încarcerare? Lasă să murim noi ăștia sceptici, deși nu mureau nici 0,02% din covidații înregistrați nici când nu știau atâtea de bolesnita asta. 

• Haha 1
Postat

Oamenii s-au organizat în forme tot mai elaborate întrucât, inițial, era în interesul indivizilor. 

Acum indivizilor li se impune să existe în forme tot mai nefirești ca să dospească Statul. 

Sistemul nu trebuie "resetat" sau "reconstruit mai durabil". Sistemul trebuie DISTRUS. 

Și să nu îmi spuneți că proprietarii Sistemului îl mențin "pentru binele nostru", al celor pe seama căruia se propaseste Sistemul. 

Postat

Se reconfigureaza Axa, acum e Axa vaxcinării : Austria, patria Zarghitului, Germania adoptiva nebunelii, Cehia subordonata si Italia, proastă în felul ei.

Românii așteaptă momentul să întoarcă armele 🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...