Jump to content

-yorick-

Serious Contributor
 • Content Count

  532
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 Reputatie Excelenta

About -yorick-

 • Rank
  asstronaut

Profile Information

 • Locatie:
  Pandorum

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Limoncino are 30% alcool, efectul lui s-a încheiat, dacă mai scriu ceva în seara asta, va fi fără litere lipsă
 2. fătălăii îs ăia care poartă moț sau ciuf ca Șelby (ex influencerul elevilor de liceu) și pantaloni strânși pe glezne? dacă ai sub 40 de ani, musai să ai moț aprentat și blugi mulați, să ți se vadă structura socială aerodinamică, părerea mea, totuși, de ce nu adoptă și parlamentarii moda asta? ca doar ei o cauzează, peștele de la cap .... p.s. ușor de distrus coeziunea socială și aproape imposibil de refăcut
 3. valorile, mai ales rurale, ale României folosesc internetul pentru a da like-uri VALORILOR, doar 71 milioane vizualizari la un singur clip, inca odata RUȘINE!
 4. mulți dintre noi l-am cunoscut pe Procust ori am trăit cu sabia lui Damocles deasupra capului si, astfel, am ajuns suflete moarte pe nimfomane, intrebarea e, ne-am meritat soarta? nu vom ști niciodată, dar plătim, fiecare în felul lui!
 5. Critica rațiunii pure (Immanuel Kant) printre altele descrie o temă interesantă, falsificarea sinelui sau paralogismul deontologic (rationament etic/moral fals, gresit, datorita lipsei capacitatii persoanei de a- si face autocritica sau de a avea discernamant etic. Este o automanipulare).
 6. o lume în care Justin Bieber l-a depășit pe Elvis Presley e o lume care nu merită să mai existe
 7. un topic dedicat țărăncilor noastre emancipate (hm... doar 67 milioane vizualizari, RUȘINE!)
 8. răul a fost făcut, cu sau fără legalizarea prostituției, majoritatea astăzi dansează din buric, totuși, probabil se va legaliza când nu vor mai fi bani la buget pt pensii salarii, peste 10-15 ani incolo, iar preotii vor fi in numar dublu
 9. ȚARA CEA MINUNATA voiam să scriu.........................cotine 50-60% imbecili care nici macar nu realizeaza ca-i obliga pe ceilalti sa emigreze p.s. in maxim 20 de ani nu vor mai fi bani de pensii si salarii pentru bugetcuristi si tot 20 de ani, peste inca o generatie, vor predomina numai gunoaiele umane peste 80% din populatia lumii, nu doar aici, va fi un deliciu pentru comandatii americani de submarine nucleare, aia care lanseaza Trident II
 10. degenerarea boborului rumân este absolunt șocantă, în afară de NV țării... țata contine aproximativ 100 de maneliști (care se lauda cu vila, masinile si femeile pe melodii orientale furate), milioane de alcoolizati mai ales la sate, politicienii si doctorii si numai iau mita indiferent de culoarea politica, "esprimarile" tinerei generatii rumâne de pe tik tok e ca hartia igienica folosita, dar ... NE PLACE !!!! curat gradina macii domnului, tara cea minunata de pe acelasi fus orar cu ADEVARATA TARA MINUNATA!
 11. cand româncele o să fie toate clonă d. budeanu și gașta de fătălăi arabo-indiano-orientali, cand o sa viseze toate fetele la botox in buze si silicoane in țâțe, e vremea să aducem imigranți incoace, nu mai conteaza, de orice fel, s-a zis cu nația asta de troglodiți care au ca inm național adorarea agresorului (sunt schizofreni saracii dar nu-si dau seama)
 12. Cei care bantuie pe aici sunt oameni care au luat-o pe usa din dos in viata, start prost (evident, din cauza parintilor), sunt imorali, au structuri slabe (lipsa incredere in sine - traume, aspect exterior disgratios), unii da, sunt si bolnavi psihici, iar altora le place sa lovoeasca in primii (cei slabi) - psihopatii, fiecare are o motivatie in a sta pe aici - si anume SUPREMATIA, ATENTIA, ma indoiesc ca stau pesti sau curve de succes prin zona.
 13. erata: dulce-i pensia Totusi, ce a aparut covidul a aparut? Cine stie sa raspunda! Teorie darwiniana, freudiana, escatoligica? Din ce se poate observa, ideologul ala, Calin Ggrigeorgescu are cumva dreptate, covidul este gunoierul planetei in ceea ce-i priveste pe oameni, poate de aceea gunoaiele umane vor musai sa traiasca....
×
×
 • Create New...