Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2023 Postat August 14, 2023 Acum 3 minute, Misuursulet a spus: Oricum nu ai ce pierde, De ce spui asta ? Ai fost la ea ? Detaliaza un pic ..
Misuursulet Reputație: 747 Postat August 14, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 14, 2023 Acum 5 minute, nickname15 a spus: De ce spui asta ? Ai fost la ea ? Detaliaza un pic .. Nu, dar după poze și felul în care se promovează sigur nu e genul meu, cel puțin, dacă la alții le place problema lor, fiecare cu gusturile lui nu com. 1
nicunicu07 Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2023 Postat Decembrie 4, 2023 A mai fost cineva la doamna recent?
hiveking88 Reputație: 29 Postat Octombrie 27, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 27, 2024 On 12/4/2023 at 7:06 PM, nicunicu07 said: A mai fost cineva la doamna recent? Am fost eu...și din nefericire serviciile doamnei s-au deteriorat e pusa pe fast fuck, vorbea cu clienții la telefon în timp ce era cu mine... ceea ce nu apreciez deloc și oralul durează fix 2minute după care dă cu lubrifiant și zice hai...se pune pe spate sa te urci peste ea.As dori un moment de liniște pentru tragedia de experiență sexuală!Vă salut ciocane tari!De Evitat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum