alexlala Reputație: 35 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 20, 2021 Va rog mult de tot sa îmi scuzați limbajul dragi moderatorii: Manu99 sa îți iau familia de la cel mai mic la cel mai mare în pula precum am luat-o și pe mata și dacă îmi faci nervii fac in asa fel sa afle tactu de mine și de mata și o sa intri în depresie traind cu părinți divorțați. Stai dracu potolit ca nu vreau sa te iau la palme printre mesajele astea . Ești un amarat un sărac un vai morți tai și îți permite tu sa îmi vb mie asa cu dastia ca tine fac bani ii trimit la cerșit dute în slobozul la toate fetele de pe acest forum
Manu99 Reputație: -12 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 9 ore, alexlala a spus: Va rog mult de tot sa îmi scuzați limbajul dragi moderatorii: Manu99 sa îți iau familia de la cel mai mic la cel mai mare în pula precum am luat-o și pe mata și dacă îmi faci nervii fac in asa fel sa afle tactu de mine și de mata și o sa intri în depresie traind cu părinți divorțați. Stai dracu potolit ca nu vreau sa te iau la palme printre mesajele astea . Ești un amarat un sărac un vai morți tai și îți permite tu sa îmi vb mie asa cu dastia ca tine fac bani ii trimit la cerșit dute în slobozul la toate fetele de pe acest forum Mă gaozarule tu ești tare în gură nu mai în spatele tastaturi tu mai sunat azi noapte și mai injurat dacă ai fi barbat ai avea tupeu să ne vedem față în față,team chemat să ne vedem și ți-a fost frică.Maicata e o betiva ordinară care i bea pensia lui tactu de handicapat apoi suge pula la vecini să facă iară bani de băutură ești un distrus obsedat nici nu mă mai cobor la nivelul tău.
alexlala Reputație: 35 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 21, 2021 1 oră în urmă, Manu99 a spus: Mă gaozarule tu ești tare în gură nu mai în spatele tastaturi tu mai sunat azi noapte și mai injurat dacă ai fi barbat ai avea tupeu să ne vedem față în față,team chemat să ne vedem și ți-a fost frică.Maicata e o betiva ordinară care i bea pensia lui tactu de handicapat apoi suge pula la vecini să facă iară bani de băutură ești un distrus obsedat nici nu mă mai cobor la nivelul tău. Măi pulă mică și futută doar de mâinile tale și de măta că doar ea acceptă să o fuți fără bani că știe că tea născut prost ,una la mână îmi dau seama ce retard ești din moment îmi copiezi vorbele și îmi spui că nu am vrut să mă întâlnesc cu tine față în față când tu fătălăule îmi spuneai să ne întâlnim azi iar eu ți-am spus să ne întâlnim atunci chiar dacă era 2 noaptea,tu nu aveai cum să ieși la ora aia căci nu te lăsa măta și doi picior dacă pun și o să pun îți garantez mâna pe tine în viața asta o să te fac să o bați pe măta că tea născut prost și doar pentru alocație.
Manu99 Reputație: -12 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 1 minut, alexlala a spus: Măi pulă mică și futută doar de mâinile tale și de măta că doar ea acceptă să o fuți fără bani că știe că tea născut prost ,una la mână îmi dau seama ce retard ești din moment îmi copiezi vorbele și îmi spui că nu am vrut să mă întâlnesc cu tine față în față când tu fătălăule îmi spuneai să ne întâlnim azi iar eu ți-am spus să ne întâlnim atunci chiar dacă era 2 noaptea,tu nu aveai cum să ieși la ora aia căci nu te lăsa măta și doi picior dacă pun și o să pun îți garantez mâna pe tine în viața asta o să te fac să o bați pe măta că tea născut prost și doar pentru alocație. Mă cacat cu ochi ce ești ai zis că nu vi că dacă eu nu is singur te-ai cacat la cur,dacă avea maică-ta un prezervativ la momentul potrivit am fi evitat situația asta da să ploaie peste mata cu sloboz și să nu aive umbrelă de betiva ordinară că a lovit mata in societate ca pandemia covid când te-a născut da lasă aflu eu cine ești și văd ce curaj mai ai față în față
el_futador Reputație: 504 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 26, 2021 2 prosti se cearta.. 1
dorinel18' Reputație: 1241 Postat Noiembrie 29, 2021 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Noiembrie 29, 2021 Și al treilea câștigă 😁
Baddboykills Reputație: 48 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 30, 2021 Hai ca am gasit o solutie la problema voastra, o sa-mi tatuez un copac pe burta sa puteti suge pula la umbra, ca prea va batut soarele in cap! 2
interesatul Reputație: 68 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Decembrie 13, 2021 A meritat citit threadu' doar pt ce au scris ultimii trei (el_f, Dor, badd). Hahaha...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum