maryanpmv Reputație: 20 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 11, 2023 Salut! Eu cred ca ea ar fi.
DanielCristi Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 12, 2023 Acum 20 ore, maryanpmv a spus: Salut! Eu cred ca ea ar fi. Așa pare...cine are drum pe acolo sa ne spună , poate îmi fac vreo o treabă prin București
Sase_sase Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Salut , A mai aflat cineva ceva despre Claudia ?
Sase_sase Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 La 09.09.2022 la 10:08, Vizitator didi_dox a spus: Salutare,activează în București,sector 6, am vizitat-o săptămâna trecută,am intrebat-o daca revine in Pitești și a zis că deocamdată nu...dar cine știe.zi buna tuturor Salut! Ai mai fost la Claudia? Un link ceva ne dai și noua? Merci!
Membru Premium aibelito Reputație: 3470 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, Sase_sase a spus: Salut! Ai mai fost la Claudia? Un link ceva ne dai și noua? Merci! Ultima postare de pe pagina 2, bucilescelmaifaincur
Sase_sase Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 4 minute, aibelito a spus: Ultima postare de pe pagina 2, Am fost,am sunat! Nu este ea!
maryanpmv Reputație: 20 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 oră, Sase_sase a spus: Am fost,am sunat! Nu este ea! Sigur o cunosti? Ai fost la ea cand era in Pitesti? Pt ca vad ca esti nou pe aici... Eu am pus anuntul ala de pe buc, pt ca asa mi s a parut din ce o stiam...
DanielCristi Reputație: 4 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 13, 2023 Acum 18 ore, Sase_sase a spus: Salut , A mai aflat cineva ceva despre Claudia ?
Sase_sase Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2023 Postat Noiembrie 6, 2023 La 12.10.2023 la 16:54, maryanpmv a spus: Sigur o cunosti? Ai fost la ea cand era in Pitesti? Pt ca vad ca esti nou pe aici... Eu am pus anuntul ala de pe buc, pt ca asa mi s a parut din ce o stiam... Sigur! Etajul 3
DanielCristi Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 27, 2023 Ceva noutăți? Nici o matura rămasă pe aici nu se compara cu ea... Poate confirma cineva că activează la București sigur ?
Sase_sase Reputație: 4 Postat Decembrie 29, 2023 Postat Decembrie 29, 2023 La 27.11.2023 la 9:40, DanielCristi a spus: Ceva noutăți? Nici o matura rămasă pe aici nu se compara cu ea... Poate confirma cineva că activează la București sigur ? Ai dreptate frățioare ! Era ce trebuie Claudia…top! Pt mine cel puțin. Eu tot aștept să scrie cineva ca s a întors sau a dat de ea pe la București ! Ciocane tari!
Allinclusiv3 Reputație: 1 Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Nimic vești despre titulara acestui topic ?
DanielCristi Reputație: 4 Postat Martie 29 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 29 La 09.01.2024 la 22:06, Allinclusiv3 a spus: Nimic vești despre titulara acestui topic ? Nimic …… nu cred ca va mai reveni vreodată …. Doamne ce bine o sugea …
cosmin873 Reputație: 11 Postat Aprilie 4 Postat Aprilie 4 Salut! Poate cineva sa o descrie mai detaliat? Era blonda, bruneta, roșcata? Înaltă, scunda? Avea vreun tatuaj? Am impresia ca o cunosc de undeva 😂 dacă e ea, va dau nr ei gratis
DanielCristi Reputație: 4 Postat Aprilie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5 Acum 9 ore, cosmin873 a spus: Salut! Poate cineva sa o descrie mai detaliat? Era blonda, bruneta, roșcata? Înaltă, scunda? Avea vreun tatuaj? Am impresia ca o cunosc de undeva 😂 dacă e ea, va dau nr ei gratis Era roșcată , mai plinuță , sânii mari da, parcă avea și tatuaj pe mâna vârstă undeva pe la 35-38 ani ca și locație pe viilor , blocul de lângă un pom mai vechi mare
DanielCristi Reputație: 4 Postat Aprilie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5 Acum 4 minute, DanielCristi a spus: Era roșcată , mai plinuță , sânii mari da, parcă avea și tatuaj pe mâna vârstă undeva pe la 35-38 ani ca și locație pe viilor , blocul de lângă un pom mai vechi mare Și avea un cățel mic pe care îl scotea pe afară 1
Sase_sase Reputație: 4 Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 La 05.04.2024 la 0:30, cosmin873 a spus: Salut! Poate cineva sa o descrie mai detaliat? Era blonda, bruneta, roșcata? Înaltă, scunda? Avea vreun tatuaj? Am impresia ca o cunosc de undeva 😂 dacă e ea, va dau nr ei gratis Salut! Eu zic să nu ne ții în suspans și să ne lași nr de tel! Ca tare aș vrea să mai merg la ea măcar o dată….pe săptămâna 😂😂! aștept nr de telefon. 😎
cosmin873 Reputație: 11 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 V-as fi ajutat cu mare drag, dar nu e ea. Sunt niște coincidente cam mari care mi-au dat de gândit, dar nu e roșcata, e bruneta, are tatuaj pe o parte a abdomenului și n-are câine 😁
Iulyan20 Reputație: 3454 Postat Aprilie 9 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Aprilie 9 Acum 11 ore, cosmin873 a spus: V-as fi ajutat cu mare drag, dar nu e ea. Sunt niște coincidente cam mari care mi-au dat de gândit, dar nu e roșcata, e bruneta, are tatuaj pe o parte a abdomenului și n-are câine 😁 Salut,chiar dacă nu este ea și este alta fata care face treaba buna,nu ne dai și noua numărul de tel? 😊
DanielCristi Reputație: 4 Postat Aprilie 9 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 9 La 29.12.2023 la 15:22, Sase_sase a spus: Ai dreptate frățioare ! Era ce trebuie Claudia…top! Pt mine cel puțin. Eu tot aștept să scrie cineva ca s a întors sau a dat de ea pe la București ! Ciocane tari! Ultima dată când am fost la ea zicea ca nu mai stă din cauza chiriei , o plătea în euro și nu știu ce nu îi convenea acum habar nu am ce să zic …
hiveking88 Reputație: 27 Postat Aprilie 11 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 11 Am fost și eu la doamna era mișto foarte..supusa și tăcută. Am în memorie ca am întrebat-o de unde vine și a zis ca București dar nu cred ca mai activează. Baftă.
DanielCristi Reputație: 4 Postat Aprilie 11 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 11 Acum 54 minute, hiveking88 a spus: Am fost și eu la doamna era mișto foarte..supusa și tăcută. Am în memorie ca am întrebat-o de unde vine și a zis ca București dar nu cred ca mai activează. Baftă. Da , și mie mi a zis ca e din Bucuresti pacat ca nu mai activează
xxx1969 Reputație: 326 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Acum 2 ore, DanielCristi a spus: Da , și mie mi a zis ca e din Bucuresti pacat ca nu mai activează Avea cumva un tatuaj pe sanul drept și stătea pe calea Bucuresti ?
DanielCristi Reputație: 4 Postat Aprilie 12 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 12 Acum 6 ore, xxx1969 a spus: Avea cumva un tatuaj pe sanul drept și stătea pe calea Bucuresti ? Stătea pe Viilor , cum cobori Calea București undeva în dreapta Nu mai țin minte exact tatuajul unde era …Era roșcată , pe la 35-38 ani și mai plinuta tatele mari și un câine mic
Allinclusiv3 Reputație: 1 Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 Confirm ce a zis colegul mai sus, doamna era ce trebuie . Poate printr o minune mai apare pe zona
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum