Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut Xoxo, bine ai venit, te rog nu-i mai injura sa nu te inchida ... cum stai cu antrenamentele(poti sa raspunzi si in pm) ?

Iti doresc sa devii continent sexual si sa fii zeul femeilor !

sunt de mult zeul femeilor

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

tomson pentru postul 2023 care reprezinta o batjocura la adresa informatiilor si metodelor pe care vi le-am expus aici, informatii pe care nu le gasiti explicate detaliat si cu raspunsuri la orice intrebare decat foarte greu esti pe lista mea neagra timp de minim 7 ani, ca sa rotunjim pana in ian 2026 in lista respectiva figurezi alaturi de atributul un barbat extraordinar de prost, fereasca Dumnezeu de asa ceva.

Explic cu cuvinte simple pt a intelege toti de ce:

A. - pe cei care nu cred si ignora anumite adevaruri si metode care i-ar putea ajuta sa traiasca sanatosi si fericiti si sa evolueze foarte mult(chiar pana la conditia zeeasca) ii numesc ignoranti (aici se incadreaza majoritatea de pe acest forum)

B. - pe cei care au punctul de constientizare(adica au un moment in care in fiinta lor au realizat autencitiatea si chiar au intuit unde pot ajunge in urma acestor antrenamente) dar nu actioneaza deloc ii numesc prosti

C. - exista si o categorie speciala in care sunt putine fiinte(prostia extraordinar de mare este la capatul spectrului) care au si constientizari(mai multe chiar) au si o usoara experienta incurajatoare(pot atinge stadii de inceput ale continentei sexuale) si care inca nu practica deloc ba chiar si batjocoresc formele de antrenament care i-ar ridica din mocirla in care se complac aici consider ca este acum tomson.Pe acestia ii consider uluitor de prosti

1. - inteligenti ii consider pe toti cei care inteleg prin simtire, logica, intuitie sau experienta ca anumite procedee ii ajuta si aleg sa le practice regulat mai mult sau mai putin cu eficienta mai mare sau mai mica dupa limitarile fiecaruia.

2. - inteligenti si puternici ii consider pe cei care au si putere realizatoare si care nu numai ca inteleg si ca practica ba chiar obtin si rezultate notabile(aici intra cei care invata foarte repede continenta amoroasa alaturi de alte procedee foarte repede si o si stabilizeaza)

3.- intelepti ii consider pe cei care au o deschidere foarte mare in ceea ce priveste toate metodele de perfectionare in acelasi timp, avand in plus si inteligenta si putere realizatoare remarcabile

Exemple: o sa va dau cate un exemplu din fiecare categorie:

A: picon

B: era unul dintre voi care a povestit ca la un moment dat a avut un test cu sotia lui si practica continentei amoroase i-am uitat id-ul :)

C: tomson

1: dasxx

2: estrogen

3: nici unul deocamdata

PS: Xoxo se apropie de 1 dar nu inteleg de ce tot amana ...

Sa fiti cat mai fericiti cu totii !

• Like 3
Postat

Pt Xoxoingerasul(apropo imi place foarte mult acest id, daca se poate te rog sa il pastrezi) defapt numai asa iti voi zice de acum inainte.

Ce inteleg prin conditia zeeasca la un barbat:

un barbat perfect sanatos, perfect echilibrat, perfect controlat(deci si continent sexual pe langa alte forme de continenta cele mai importante  dintre celelalte fiind continenta verbala, continenta emotionala si continenta mentala) atat de atragator incat toate fiintele umane indiferent de varsta si sex sa prefere prezenta lui inspiratoare si pacificatoare, chiar si animalele sa se linisteasca in prezenta lui.

femeile sa doreasca sa faca amor cu continenta ore intregi cu el(multe femei nu doar iubita sau iubitele lui), fiintele feminine care au atins si ele conditia zeeasca sa fie atrase natural si spontan de el, fiintele umane feminine inteligente sa roage pe sotii sau iubitiilor sa atinga calitatile acestui barbat pe care ele le doresc si constient le aleg.

el sa nu aibe absolut nici o dorinta(aceasta este definitia pe care o gasiti prin textele sacre) zeul nu doreste nimic de la nimeni el este intr-o stare de perfectiune(androginala) continuu

Aceasta este starea pe care v-o doresc tuturor barbatilor in mod continuu(adica stabilizata in fiinta voastra - prezenta in adn-ul vostru)

Evident si tie Xoxoingerasule !

• Like 1
Postat

Repet pe scurt ce se intelege prin celelalte forme de continenta:

- continenta verbala: - capacitatea de a vorbi cand trebuie, clar, la obiect, de a comunica exact adica exact opusul vorbitului mult si fara rost, fara concluzii, fara o directie clara ... energetic este a nu pierde energie inutil prin vorbire necontrolata

- continenta mentala - capacitatea de a fi la controlul propriei minti(adica nu gandesti si te razgandesti, nu te stresezi, nu iti imaginezi dialoguri sau replici sau mai stiu eu ce bazaconii) - si in acest fel nu pierzi energie prin mental

- continenta emotionala - controlul tuturor emotiilor dar mai ales controlul perfect al emotiilor negative - nu se pierde energie prin a fi prea emotional sau prin a raspunde mai mereu emotional la orice informatii sau situatii care iti apar

Observatie importanta: de la controlul energiei sexuale(care este cea mai greu de controlat) se pot obtine usor pe rand celelalte forme de continenta.

Succes deplin tuturor celor care vizeaza starea de continenta(la toate nivelele) !

Postat

As vrea sa ii raspund si Anonnei desi la cat de incontinenta mental, verbal si comportamental este ar trebui probabil sa nu ii raspund pana nu prezinta aspiratia sincera de a iesi din mizeria in care deocamdata, deosebit de neinspirata se complace ...

ea zicea cu cuvintele ei ca femei care sa aibe rezultate pe continenta amoroasa complet si perfect realizata nu exista(mai corect spus ea nu a intalnit inca)... de acord, sunt foarte rare ...

eu am cautat stiind si ce sa caut si unde sa caut si intr-adevar nu am gasit mai nimic - ca sa fiu foarte precis am gasit 4 femei cu rezultate in aceasta directie din mii poate chiar zece mii de femei cu care am vorbit sau pe care le-am "scanat" ca sa zic asa ...

la asta replica e evidenta ... unde practica nu e nici rezultate nu sunt ... deci evident daca cineva astepta sa apara niste rezultate fara nici un pic de entrenament are grave probleme cu inteligenta ... 

Intuitiv va spun ca unei astfel de aspirante i-ar trebui si un barbat continent(care a reusit perfectiunea sau macar este avansat) asta se mai gaseste dar de asemenea foarte rar, numarul barbatilor cu rezultate semnificative este mai mare continenti + abstinenti in total 12 cu tot cu mine.

Asta pentru ca asa cum ziceam babratul este construit sa fie constiinta(sa dea directia) iar femeia este construita sa fie energie orice abatere de la aceasta predestinare prin gen este o aberatie.

Exemple de abatere: femeie director si barbat efeminat gay care se rade pe picioare si se da cu lipstick.

Succes tuturor aspirantelor la starea de continenta feminina la toate nivelele !

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

As vrea sa ii raspund si Anonnei desi la cat de incontinenta mental, verbal si comportamental este ar trebui probabil sa nu ii raspund pana nu prezinta aspiratia sincera de a iesi din mizeria in care deocamdata, deosebit de neinspirata se complace ...

ea zicea cu cuvintele ei ca femei care sa aibe rezultate pe continenta amoroasa complet si perfect realizata nu exista(mai corect spus ea nu a intalnit inca)... de acord, sunt foarte rare ...

eu am cautat stiind si ce sa caut si unde sa caut si intr-adevar nu am gasit mai nimic - ca sa fiu foarte precis am gasit 4 femei cu rezultate in aceasta directie din mii poate chiar zece mii de femei cu care am vorbit sau pe care le-am "scanat" ca sa zic asa ...

la asta replica e evidenta ... unde practica nu e nici rezultate nu sunt ... deci evident daca cineva astepta sa apara niste rezultate fara nici un pic de entrenament are grave probleme cu inteligenta ... 

Acum sincer sa fiu Ananda mie chiar nu-mi plac deloc femeile care constient sau inconstient fac continenta. Sincer imi plac in mod special femeile care orgasmeaza la greu. Cu cat mai puternic orgasmul, daca se poate si un squirt puternic, cu atat mai mult imi place acea femeie si imi place s-o orgasmez iar, si iar , si iar. Cand dau peste una cu dificultati in a avea orgasm sau care se retine de la orgasm o dau dracu, a doua oara nu ma mai intereseaza.

Postat

Salut estrogen, ca de obicei ridici probleme interesante si este important sa fie intelese corect.

In primul rand acesta este raspunsul la intrebarea pe care ai adresat-o tu mai demult de ce se ataseaza femeile de tine exista doua tipuri de atasament - cand faceti prostii impreuna in cuplu cum ar fi desfranarea la femeie despre care ai zis tu acum si al doilea este atasamentul de placerile pure si elevate, de starile paradisiace in cazul in care ambii practica continenta amoroasa.

Acum ce este si ce nu este desfranare la femeie poate e cazul sa mai repetam odata:

Ca si la barbat orgasmul feminin cu pierdere specifica feminina se recunoaste in acest fel:

- inrosirea fetei, inrosirea urechilor

- tendinta de a vorbi urat, pervers

- respiratia se accelereaza

- miscarile tind sa fie grabite, accelerate mai ales spre final

- expulzarea in afara a unui lichid care nu este urina si nici secretii de lubrefiere in unele cazuri

- micsorarea volumului vaginului imediat dupa orgasm insotita de o senzatie de oboseala(similar cu scaderea erectiei la barbat)

- incapacitatea de a continua actul amoros imediat(vaginul se strange si nu se mai lubrefiaza)

- femeile din aceasta categorie au o menstruatie lunga si dureroasa

- femeile sunt slabe mai ales energetic dar si fizic

Orgasmul cu continenta la femeie:

- preponderenta energiilor iubirii(actul amoros este mai degraba a face dragoste decat sex GFE in tavan)

- actul amoros nu este grabit ci calm ca o apa care curge

- actul amoros nu e ceva individual ci mai degraba ceva in 2

- in momentul orgasmului femeia inconstient strange muschii vaginului orienteaza capul spre spate si privirea catre in sus(da ochii peste cap cum se spune) - acesta este exact momentul imploziei care are mari similaritati cu implozia orgasmatica la barbat

- imediat dupa primul orgasm femeia vrea sa continue si alaturi de un partener priceput traieste orgasmul multiplu feminin, repeta procedeul imploziei mai constient sau mai inconstient la fiecare orgasm

- o astfel de femeie daca intalneste un barbat continent sexual si fuzioneaza mult timp numai cu el poate avea rezultate exceptionale in ce priveste suspendarea la vointa a menstruatiei primele semne fiind disparitia durerilor pm si m iar apoi gradat reducerea cantitativa, ea trebuie sa realizeze si ea redistribuirea

Postat

ananda, eu te-am facut prost datorita faptului ca te-ai bagat ca musca in cur cu menstruatia femeii .... hallloooooo ... esti sanatos la cap????

daca unei femei nu-i vine cliclul lunar, este clar ca are o problema ... daca are scurgere scazuta sau deloc nu este datorita  continentei

apropos... nu-mi raspunde , pierdere de timp ... mai bine-ti faci o laba si o tii in continenta pana ...

bueyyyy ... ma doare pe langa mine ce faci tu sau altii cu pula ta/a lor dar sa vi sa-ti dai cu parerea despre menstruatia unei femei ... esti ... dus rau 

auzi, tu faci parte din gasca lu' bivolaru?

Postat

@estrogen:

sincer ma surprinde un pic in sensul rau al cuvantului faptul ca tu preferi astfel de femei si chiar ca le lasi sa fie asa(adica incontinente sexual)

eu sunt opusul tau in actiune ... le spun, arat si in timpul actelor amoroase cu mine femeia nici nu poate pierde energia - ma rog aici aplic cateva trucuri despre care nu am vorbit pana acum ...

deci de unde privesc pare un pic pervers ca tu sa te bucuri de toate avantajele si pe ea sa o lasi sa se chinuiasca ...

vezi gandeste-te si poate revizuiesti ...

Postat

@estrogen:

sincer ma surprinde un pic in sensul rau al cuvantului faptul ca tu preferi astfel de femei si chiar ca le lasi sa fie asa(adica incontinente sexual)

eu sunt opusul tau in actiune ... le spun, arat si in timpul actelor amoroase cu mine femeia nici nu poate pierde energia - ma rog aici aplic cateva trucuri despre care nu am vorbit pana acum ...

deci de unde privesc pare un pic pervers ca tu sa te bucuri de toate avantajele si pe ea sa o lasi sa se chinuiasca ...

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

...

auzi, tu faci parte din gasca lu' bivolaru?

După cum vezi, se zbate din răsputeri, nu sa facă parte din gașca lui, ci chiar să-i ia locul ;)

Postat

@estrogen:

Păi tocmai ăsta voiam sa discut cu tine ca mie doar femeile care au orgasme puternice îmi plac și sub nici o formă nu vreau sa schimb. Faptul ca eu sunt perfect continent iar ele nu sunt mă încarcă cu energie. Îmi place sa le văd cum își pierd necontrolat energia.
Postat

ananda, n-o mai baga in seama pe baba asta anona ca mai are putin de trait si oricum e necredincioasa.. nici nu e capabila de continenta

vrea doar sa le faca rau celor superiori ei din toate punctele de vedere.. dai ignore da-0 draq de babeta

Postat

ananda, n-o mai baga in seama pe baba asta anona ca mai are putin de trait si oricum e necredincioasa.. nici nu e capabila de continenta

vrea doar sa le faca rau celor superiori ei din toate punctele de vedere.. dai ignore da-0 draq de babeta

a dreaq invidia pe baba =))) =))

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

ba da' io am o intrebare: cam cata energie se elibereaza la futut? adica pot sa iau vreo 2-3 continenti d-astia cu mine la munte si sa fiu sigur ca nu raman fara luminite in brad de craci? pe post de duracell zic.

• Like 3
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

tomson pentru postul 2023 care reprezinta o batjocura la adresa informatiilor si metodelor pe care vi le-am expus aici, informatii pe care nu le gasiti explicate detaliat si cu raspunsuri la orice intrebare decat foarte greu esti pe lista mea neagra timp de minim 7 ani, ca sa rotunjim pana in ian 2026 in lista respectiva figurezi alaturi de atributul un barbat extraordinar de prost, fereasca Dumnezeu de asa ceva.

Explic cu cuvinte simple pt a intelege toti de ce:

A. - pe cei care nu cred si ignora anumite adevaruri si metode care i-ar putea ajuta sa traiasca sanatosi si fericiti si sa evolueze foarte mult(chiar pana la conditia zeeasca) ii numesc ignoranti (aici se incadreaza majoritatea de pe acest forum)

B. - pe cei care au punctul de constientizare(adica au un moment in care in fiinta lor au realizat autencitiatea si chiar au intuit unde pot ajunge in urma acestor antrenamente) dar nu actioneaza deloc ii numesc prosti

C. - exista si o categorie speciala in care sunt putine fiinte(prostia extraordinar de mare este la capatul spectrului) care au si constientizari(mai multe chiar) au si o usoara experienta incurajatoare(pot atinge stadii de inceput ale continentei sexuale) si care inca nu practica deloc ba chiar si batjocoresc formele de antrenament care i-ar ridica din mocirla in care se complac aici consider ca este acum tomson.Pe acestia ii consider uluitor de prosti

1. - inteligenti ii consider pe toti cei care inteleg prin simtire, logica, intuitie sau experienta ca anumite procedee ii ajuta si aleg sa le practice regulat mai mult sau mai putin cu eficienta mai mare sau mai mica dupa limitarile fiecaruia.

2. - inteligenti si puternici ii consider pe cei care au si putere realizatoare si care nu numai ca inteleg si ca practica ba chiar obtin si rezultate notabile(aici intra cei care invata foarte repede continenta amoroasa alaturi de alte procedee foarte repede si o si stabilizeaza)

3.- intelepti ii consider pe cei care au o deschidere foarte mare in ceea ce priveste toate metodele de perfectionare in acelasi timp, avand in plus si inteligenta si putere realizatoare remarcabile

Exemple: o sa va dau cate un exemplu din fiecare categorie:

A: picon

B: era unul dintre voi care a povestit ca la un moment dat a avut un test cu sotia lui si practica continentei amoroase i-am uitat id-ul :)

C: tomson

1: dasxx

2: estrogen

3: nici unul deocamdata

PS: Xoxo se apropie de 1 dar nu inteleg de ce tot amana ...

Sa fiti cat mai fericiti cu totii !

Ba Anada io am glumit , da tu nu stii de gluma 

Sa stii ca nu te contrazic ci iti repet ce ti-am zis de la inceput din prima despre tine

ai dreptate , ca noi avem draci prosti de ierarhie inferioara iar tu baiat de baiat ai draci mai avansati mai mari in grad.

Ai nostrii is draci de laba de bla bla de cacat ai tai si d'aia teologi , articoni se numesc parca , de spiritualizare cum au creatorii de erezii si secte ceea ce probabil aspiri sa devii macar la nivel mic

Tot asa cum ne scuipi tu seminte in cap si in iad dracii aia ai tai mari si mandri isi bat joc de aia mici ai nostrii.

Eh fiecare se indraceste dupa puterea lui . Tu ceva mai abitir ca esti mai ambitios .

Nadejde insa e pt toti , pocainta exista. Acum clar ca de ai tai e mai greu de scapat dar poate ca tu esti mai tare si vei reusi .

Eu cel putin asa sper ca nu ti vreau raul , mi-e mila sincer de tine.

• Like 4

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

ananda, 

traiesti si vorbesti intr-o realitate paralela/straina noua prin care ai facut o bresa ca sa ajungi la noi si ai devenit, fara sa vrei, captiv intre doua lumi tinandu-te strans de franghia continentei :)

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...