machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Va ofer tuturor o viziune spirituala pe care sunt convins ca foarte putini dintre voi ati avut-o vreodata prin exemple: 1. Avortul este sacrificarea propriului copil pentru bani sau confort si este o decizie luata din frica - este practic sacrificiul ritual al unei fiinte pure nenascute inca catre Lucifer - este mult mai grav decat o crima(pentru ca cel omorat a reusit sa traiasca o parte din viata) iar pentru spiritul copilului este foarte grav el va petrece intreaga existanta care trebuia sa fie pamanteasca intre 2 lumi - similar cum tu ai avea un vis care dureaza 80 de ani(adica extrem de mult aproximativ 650 de ani pamanteni intr-o inchisoare unde esti chinuit si nici nu stii ce se intampla(domneste un fel de confuzie in tot acest timp) daca mai punem la socoteala ca unele din aceste spirite venisera sa salveze aceasta lume atunci consecintele sunt si mai nefaste 2.Fumatul este condamnarea la suferinte (cu consecinte karmice extrordinar de mari) a tuturor fiintelor cu care esti in contact, a tuturor animalelor, pasarilor, insectelor si a planetei - este practic sacrificarea vietii si sanatatii in toate formele sale inclusiv a vietii si sanatatii proprii catre anumiti demoni si spirite satanice.Nu exagerez este un sacrificiu al vietii proprii ... fumatorii ajung sa moara(sa paraseasca definitiv aceasta lume) de la boli al caror factor principal a fost fumatul(mai ales cancere) personal consider ca fiintele care fumeaza au intrat pe o panta autodestructiva care este foarte greu de reversat, de asemenea fumatul in orice forma nu poate fi realizat decat daca nivelul de nefericire al fiintei este extrem(stress extrem, depresie, anxietate, frica, nervozitate extrema, angoasa etc) Exemplele continua foarte mult ... In concluzie DESTEAPTA-TE ROMANE !!Am o întrebare tehnica. De fapt mai multe. Vor avea de suferit nefericiții care trec pe lângă mine atunci când fumez?Dacă eu trec pe lângă vreun nenorocit d-ăsta care fumează, se adaugă la karma mea, și-așa șubredă?Ce trebuie să fac, ca să nu mă zvârcolesc în focurile gheenei? Mai are vreun rost să ies din casă? Link spre comentariu
solaris oly Reputație: 20 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Asa cum probabil ati intuit ca si in celelalte cazuri mi-am permis sa vorbesc despre aceste subiecte doar dupa ce am testat si personal rezolvat toate aceste situatii: Concret: aveam un telefon Sony cu tehnologie 3G - am renuntat la el ca telefon si il folosec doar ca mp3 si pt cateva aplicatii android care ruleaza offline - am luat un telefon Nokia 2G - pe care il tin mai mult pe Flight mode :) In legatura cu internetul wireless il folosesc extrem de rar in majoritatea timpului in medie 23 de ore si 55 de minute este inchis(de la butoul specific WLAN) - internetul il folosesc prin cablu. Despre fumat nu am fumat pana acum deloc si ma feresc de fumul de tigara, nu fac nici un compromis ... ai aprins tigara - am plecat ... fumezi in general - vom petrece foarte putin timp impreuna, fumezi nu te primesc nici la masaj, nici ca pacient, nici la meditatii ... Va punctez inca o data toti cei care fumeaza(mai ales tigari) se expun la o distrugere sigura a sanatatii lor, ii expun pe toti ceilalti la pericole extreme pentru sanatate impotriva vointei lor, polueaza intens mediul(la toate nivelele - aer, apa, se distruge pamantul) evident aceasta agresiune extrema nu va ramane fara consecinte ... deci chiar si daca aveti egoism si o gandire cat de cat logica ar trebui sa nu fumati niciodata, ce sa mai zic daca aveti sufletul trezit ... aceste fiinte care fumeaza sa stiti ca sunt la nivel de ignoranta sub-animale nu exista animal care sa actioneze in sensul distrugerii intregii sale rase ... Va sugerez sa fiti fermi si voi in aceste directii ... Viitorul il constuim acum ! Mult succes !!Nu am fumat în viața mea nici măcar un chiștoc. Mi-a plăcut ce ai zis: fără compromis, aprinzi țigara am plecat! De dragul tău sunt in stare să mă apuc de fumat.Sunt un stare să fumez și trei pachete pe zi, numai să te văd cum dispari dracu' în ceață! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Va ofer tuturor o viziune spirituala pe care sunt convins ca foarte putini dintre voi ati avut-o vreodata prin exemple: 1. Avortul este sacrificarea propriului copil pentru bani sau confort si este o decizie luata din frica - este practic sacrificiul ritual al unei fiinte pure nenascute inca catre Lucifer - este mult mai grav decat o crima(pentru ca cel omorat a reusit sa traiasca o parte din viata) iar pentru spiritul copilului este foarte grav el va petrece intreaga existanta care trebuia sa fie pamanteasca intre 2 lumi - similar cum tu ai avea un vis care dureaza 80 de ani(adica extrem de mult aproximativ 650 de ani pamanteni intr-o inchisoare unde esti chinuit si nici nu stii ce se intampla(domneste un fel de confuzie in tot acest timp) daca mai punem la socoteala ca unele din aceste spirite venisera sa salveze aceasta lume atunci consecintele sunt si mai nefaste Nu stiu de unde a citit da nu conteaza , e corect. Exceptie cazurile cand e indicatie medicala pt avort Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Despre impactul negativ al tehnologiei 4g(de generatia a 4-a) nu am date statistice deocamdata dar este in mod clar mai rau decat in cazul 3g iar despre tehnologia 5G - este armageddon pentru minte si corp - toti cei care se ocupa la modul real de sanatatea populatiei de asemenea anumiti spritualisti, iluminati sau chiar prooroci contemporani s-au pronuntat in legatura cu aceasta nebunie care se incearca, acest sacrificiu al milioanelor de oameni care este planuit pentru tehnologie (...) Asa cum probabil ati intuit ca si in celelalte cazuri mi-am permis sa vorbesc despre aceste subiecte doar dupa ce am testat si personal rezolvat toate aceste situatii: Concret: aveam un telefon Sony cu tehnologie 3G - am renuntat la el ca telefon si il folosec doar ca mp3 si pt cateva aplicatii android care ruleaza offline - am luat un telefon Nokia 2G - pe care il tin mai mult pe Flight mode :) Din pura curiozitate, am vreo doua nelamuriri... :blushing2 - care sunt, concret, diferentele (tehnic vorbind) intre tehnologiile 3G / 4G / 5G - ma refer la acelea care fac ca 3G sa fie.. asa cum o fi, 4G "clar mai rau", iar 5G "armageddon"...?- telefonul Nokia cu tehnologie 2G pe care-l folosesti, e conectat prin fir la retea..? Banuiesc ca nu... :) si atunci se impune intrebarea: care sunt diferentele intre reteaua celulara capabila strict 2G (GPRS/EDGE, eventual) pe care o folosesti pe acel telefon... si celelalte - alea "rele" / "nocive"...? Respecte tuturor! ;) Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Din principiu, teza unora suna cam asa:"orice rețea 1G" dăunează neuronului. :) Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Ce am mai remarcat mai ales in Bucuresti este ca desi unii cand vorbesti cu ei par inteligenti, gandesc oarecum logic totusi cand vine vorba de actiune aproape in 90% dintre cazuri actiunea este asociata cu prostia ... nicidecum cu inteligenta ... parca cumva procesele gandirii daca sunt provocate pot naste forme usoare de inteligenta dar cand vine vorba de actiune prostia este la putere ... Fac din nou un apel: ganditi orice actiune realizati, constientizati ca actiunile sunt alegeri, nu sunteti obligati sa actionati mereu la fel, nu sunteti obligati sa faceti la fel ca altii, nu sunteti obligati sa faceti cum vi se spune la televizor sau cum niste "oameni de stiinta va sfatuiesc" nu predati liberul vostru arbitru unor fiinte mai proaste sau mai rele decat voi ... Mult succes va doresc inteligenta in actiune tuturor !! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Ce am mai remarcat mai ales in Bucuresti este ca desi unii cand vorbesti cu ei par inteligenti, gandesc oarecum logic totusi cand vine vorba de actiune aproape in 90% dintre cazuri actiunea este asociata cu prostia ... nicidecum cu inteligenta ... parca cumva procesele gandirii daca sunt provocate pot naste forme usoare de inteligenta dar cand vine vorba de actiune prostia este la putere ... Fac din nou un apel: ganditi orice actiune realizati, constientizati ca actiunile sunt alegeri, nu sunteti obligati sa actionati mereu la fel, nu sunteti obligati sa faceti la fel ca altii, nu sunteti obligati sa faceti cum vi se spune la televizor sau cum niste "oameni de stiinta va sfatuiesc" nu predati liberul vostru arbitru unor fiinte mai proaste sau mai rele decat voi ... Mult succes va doresc inteligenta in actiune tuturor !!Va mulțumim! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 5, 2019 The Cat in primul rand multumesc pentru singura intrebare inteligenta de pe pagina, deseori am impresia ca spun lucruri prea simple unor oameni care nici atata nu pot pricepe ... acum ma refer la cei care si scriu pe aici evident cu exceptiile estrogen, Andrei, Xoxo si altii care au simtit/constientizat/inteles principii enuntate aici Tehnologiile folosite in functie de "dezvoltarea"( care defapt este tot un sacrificiu ritual al unor valori universale(viata, sanatatea) pentru lucruri **spam editat**e cum ar fi comunicarea, izolarea oamenilor sau controlarea maselor de oameni) internetului folosesc puteri si frecvente diferite atat la nivel receptiv al telefoanelor si emisiv al antenelor(care sunt peste tot in orase) cat si la nivelul emisiv al telefoanelor - practic acest internet a cunoscut modificari si a necesitat adaptari ... Cea mai buna metoda de verificare este prin urmarirea naturii gandurilor sau fluctuatia starilor in timpul operarii pe calculator, in timpul conversatiilor la telefonul mobil, in timpul video-conferintelor si in timpul navigarii pe internet de pe telefonul mobil cu internetul activat pe telefon ...Celor interesati le pot pune la dispozitie o metoda simpla de a verifica prin perceptii proprii si a experimenta direct ... Mult succes in luarea deciziilor divin inspirate si in intelegerea cu discernamant a evenimentelor care se petrec in jurul vostru ! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 ... Mult succes in luarea deciziilor divin inspirate ... Domnule, nu exista decizii "divin inspirate"; poate doar la unii popi sau calugari. Sau la civili care se simt patrunsi ... Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Pe principiul "tot ceea ce e rau nu-i bun !" (???!!???), nu e bine sa te duci la toaleta daca te apuca in timp ce vorbesti, pentru ca e un pacat karmic, si trebuie (adica esti obligat) sa faci pe tine treaba (mare sau mica)... De la expert in continenta la expert in Internet nu e decat un pas ! (??????????) :eek :eek :ewpu :ewpu :ewpu :ewpu :ewpu :ewpu :ewpu Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 6, 2019 @The Cat: Datorita faptului ca ceea ce este cunoscut public ca "stiinta" este un fel de praf in ochi nu am insistat sa inteleg mecanismele si m-am axat pe ceea ce este important si de valoare din punctul de vedere al sanatatii fizice, psihice si mentale a oamenilor. Aceasta caricatura care este "stiinta" prezentata public maselor in acest moment pe pamant reprezinta pentru fiintele intrupate existente in galaxia noastra sau chiar si pe pamant un fel de gluma de clasa a 2-a(nici macar nu mai e nostima de multi ani) - de ce este asa: in primul rand pentru ca este cercetat doar ce poate fi perceput prin simturi, si o analiza extrem de simpla a spectrului de frecvente arata ca simturile noastre sunt extrem de limitate sau altfel spus exista un spectru mai mare de frecvente care nu pot fi percepute tactil, prin vaz sau prin auz decat spectrul de frecvente reunite perceptibile prin simturi, in plus limitarea este chiar mai mare se limiteaza totul la ce este vizibil si auzibil deci este studiata o infima parte din ceea ce exista ... Acestea fiind argumentele pentru mine sunt mai importante traseele energetice(pe care gasesti blocaje si eliminandu-le vindeci boli sau indispozitii), forma, culoarea si marimea aurei bioenergetice - cu ajutorul careia pui diagnostice si verifici vindecarea ... O metoda simpla si la indemana pentru oricine de a vedea aura este modul de a privi - evident aura nu se vede cu ochiul ... acest mod de a privi se exerseaza prin stereograme iar mai apoi stiind cum sa privesti se dezvolta prin tehnci de concentrare si meditatie specifice ... pe care le vom face cu cei care ajung acolo(invata intai bine continenta amoroasa si parcurg si celelalte etape) ... Concluzie: date tehnice cauta la cei care urmaresc trezirea constiintei populatiei si care stiu din punctul de vedere al fizicii moderne toate datele precum si rezultatele la statisticile si testele facute pe oameni de la aparitia 4g si 5g ... Mult succes in a intelege in modul in care poti tu aceste actiuni si consecintele lor ! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Daca nu v-ati prins inca noua corpurile fizice, starile de spirit, mintea si interactiunea bioenergetica cu tot ce ne inconjoara ne-au fost date pentru a experimenta, pentru alege, pentru a invata discriminarea plina de luciditate si pentru a intelege in final ce este tot ce experimentam. Pe scurt etapele ar fi: ignoranta - observare - experimentare - discriminare - trezirea discernamantului - detasare - transcendenta fiecare fiinta se afla in una din aceste etape ca atitudine dominanta a comportamentului sau ... Mult succes in evolutia voastra precum si a constientiza de ce suntem aici, ce avem de facut aici si cum am ajuns sa fim aici(intrupati pe planeta pamant) ! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Unii dintre voi intelegeti gresit poate si pentru ca voi actionati asa: Nu va recomand deloc sa cititi mult, nici sa vorbiti din ce cititi aceste actiuni sunt foarte superficiale, va recomand sa va dinamizati bine intelectul si centrii specifici din zona capului apoi sa cititi, prin puterea discernamantului astfel dezvoltat sa selectati ce merita citit iar apoi sa puneti mana si sa aplicati acele principii citite ... puteti citi doar ce va dau aici pt ca le-am selectat bine mult mai bine decat sunteti majoritatea dintre voi in stare sa selectati acum(poate dupa trezirea discernamantului veti reusi si prin voi insiva) Nu uitati Dumnezeu va trimite sfinti, prooroci, oameni spirituali, chiar eliberati spiritual pentru ca voi sa ii urmati, sa intelegeti ce va spun acestia si sa aplicati in vietile voastre si in acest fel sa nu va ratati si aceasta viata ... Mult succes incepeti cu exercitiile pt continenta sexuala ! Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Unii dintre voi intelegeti gresit poate si pentru ca voi actionati asa: Nu va recomand deloc sa cititi mult, nici sa vorbiti din ce cititi aceste actiuni sunt foarte superficiale, va recomand sa va dinamizati bine intelectul si centrii specifici din zona capului apoi sa cititi, prin puterea discernamantului astfel dezvoltat sa selectati ce merita citit iar apoi sa puneti mana si sa aplicati acele principii citite ... puteti citi doar ce va dau aici pt ca le-am selectat bine mult mai bine decat sunteti majoritatea dintre voi in stare sa selectati acum(poate dupa trezirea discernamantului veti reusi si prin voi insiva) Nu uitati Dumnezeu va trimite sfinti, prooroci, oameni spirituali, chiar eliberati spiritual pentru ca voi sa ii urmati, sa intelegeti ce va spun acestia si sa aplicati in vietile voastre si in acest fel sa nu va ratati si aceasta viata ... Mult succes incepeti cu exercitiile pt continenta sexuala ! Bă sectantule, adică tu propui cunoaşterea prin meditație şi pocăință, ascetism etc, în niciun caz prin citit temeinic și documentare științifică? Bă dilimache, te crezi vreun mesager divin cumva? Nu de alta, dar să știu cam pe la ce boli psihice să te încadrez. Înțeleg din ce scrii că ești THE CHOSEN ONE, dai consultanța de specialitate în avioane cosmice și Jezus Almighty in the fooking sky, neinițiaților și nevolnicilor de noi? Deci noi suntem păcătoşi și tre să citim cuvintele dumnezeieşti ieşite din buzele tale? Bă Buză Rece, du-te la psihiatrie, repejor ! Crede-mă pe cuvânt că eşti un pericol social, eşti un mare pericol şi ptr propria-ți persoană !!! Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Recapitulare: pentru majoritatea dintre voi care nu ati inteles, care sunteti noi sau care nu ati citit acest topic de la capat o sa definesc cativa termeni ... 1.VIRILITATEA UNUI BARBAT: ce inseamna, aceasta ? cum se masoara obiectiv ? la ce foloseste ? cum se amplifica in cazul unui barbat? 1.Inseamna puterea sexuala a unui barbat 2.Se masoara in minute in erectie maxima daca respectivul barbat este sanatos, a mancat bine sau a dormit, este langa un stimul erotic implinitor pentru el(de exemplu o femeie frumoasa pe care o iubeste imbracata sexy sau chiar dezbracata) este bine din punct de vedere psihic si nu a facut de curand un efort fizic mare. La oamenii obisnuiti care nu practica continenta sexuala si nici abstinenta activa si pierd cu inconstienta potentialul sexual periodic aceasta perioada este la varsta de 18 ani intre 5 minute si 45 de minute, la 25 de ani intre 5 minute si 35 de minute, la 35 de ani intre 5 minute si 25 de minute iar peste 40 de ani intre 3 minute si 15 minute ... potentialul lor sexual scade gradat si pe la varsta de 50-60 de ani apare penibila andropauza care inseamna iesirea definitiva din categoria barbat si toate problemele care apar de aici ... La continentii sexuali in functie de rezultatele lor timpii pot ajunge si la 2-8 ore. Puteti verifica - la prima scadere din erectia maxima opriti cronometrul ... Cei care nu aveti macar 14 zile fara nici o pierdere seminala puteti sa nici nu incercati pentru ca e posibil sa va afecteze din punct de vedere psihic rezultatul ... Una dintre primele puteri asa zis paranormale(care defapt este normala) ale practicantilor continentei sexuale este capacitatea de a estima cu precizie nivelul de vitalitate erotica atat la femei cat si la barbati ... 3.Foloseste la a avea o sanatate perfecta, la a putea implini orice femeie, la a te simti stapan pe tine si perfect autocontrolat in orice situatie, la a putea fi foarte fericit si la multe altele(toate de natura benefica) 4.In cazul barbatilor prosti sau ignoranti care gradat si-au micsorat acest potential prin banala ejaculare sau prin polutii in stare de vis solutia este continenta sexuala(intai carpim sacul cel gaurit si abia apoi incepem sa il umplem) urmata apoi de administrarea gradata si constanta de plante cu efect afrodisiac tonic ... este un proces care poate dura ani de zile din aceasta cauza e bine sa nu fim prosti si sa pierdem energia sexuala ... este exact ca in cazul proverbului : daca un prost arunca un bolovan intr-o balta e nevoie de 10 intelepti sa il scoata de acolo ... Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 8, 2019 mai labar ca tine nu e nimeni ! 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Al doilea termen: Continent sexual / Incontinent sexual termenul de continent sexual se refera la faptul ca acest barbat in prima faza a inteles beneficiile si chiar ca faptul ca nu exista o alta varianta cat de cat acceptabila de a gestiona energia sexuala.Singura varianta este de a o controla perfect.In a doua faza a gasit o metoda pe care a testat-o si este sigura si da rezultate, metoda care practicata perseverent il duce la controlul din ce in ce mai bun al energiei sexuale si a inclus-o in viata lui(acel set de exercitii si practici fac parte din rutina zilnica constient aleasa)In a treia faza el poate sa controleze propria energie chiar in cazul fuziunilor amoroase cu femei trezite erotic si puternice ca energie in cadrul casatoriei, sau a unui cuplu sau triolet(fiecare cum integreaza)Un astfel de barbat este puternic, ferm, constient si cu curaj iese din mediocritate si complacerea in a merge odata cu turma atunci cand in mod clar turma merge intr-o directie aiurea ... Opusul acestuia este incontinentul sexual: acesta este slab, prins fara de scapare in capcana unei pasiuni inferioare, animalice care il stoarce de puteri(prin banala ejaculare de care el nu poate sa scape), deseori acesta este obsedat de femei, necontrolat, stricat in modul de gandire si modul de exprimare, foarte bolnavicios si firav din punctul de vedere al sanatatii si se complace in aceasta stare de mediocritate fara macar sa vada calea de iesire de aici ... inteleptii si sfintii crestini au considerat ca acestia sunt in stare doar sa perpetueze specia si sa nu moara de foame si cam atat ... si i-au ghidat ca macar sa faca copiii si sa nu strice genetica neamului daca alte sanse nu au ... Concluzii: incontinentul sexual alege prima oara constient iar apoi din ce in ce mai inconstient pacatul desfranarii iar continentul sexual alege inspirat si mentine aceasta alegere a virtutii infranarii(aceasta virtute insemnand defapt folosirea in mod intelept a liberului arbitru si atitudinea de barbat(perfect autocontrolat din toate punctele de vedere) asa cum a fost el intentionat sa fie - putand chiar evolua dupa aceasta alegere inspirata catre conditia de zeu) Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 9, 2019 4.In cazul barbatilor prosti sau ignoranti care gradat si-au micsorat acest potential prin banala ejaculare sau prin polutii in stare de vis solutia este continenta sexuala(intai carpim sacul cel gaurit si abia apoi incepem sa il umplem) urmata apoi de administrarea gradata si constanta de plante cu efect afrodisiac tonic ... este un proces care poate dura ani de zile din aceasta cauza e bine sa nu fim prosti si sa pierdem energia sexuala ... este exact ca in cazul proverbului : daca un prost arunca un bolovan intr-o balta e nevoie de 10 intelepti sa il scoata de acolo ... RECAPITULARE 1. PROSTU DC NU E FUDUL SI NU SE CREDE DESTEPT NU E PROST DESTUL 2. LABAGIUL DC NU E CONTINENT NU E LABAGIU DESTUL 3. DRACU DC NU DA ILUZIA SFINTENIEI NU E VICLEAN DESTUL 4. SPERMA COCLITA DA NERVOZITATE PORTRETUL LABARULUI NECONTENIT ANI 2 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2019 RECAPITULARE 1. PROSTU DC NU E FUDUL SI NU SE CREDE DESTEPT NU E PROST DESTUL 2. LABAGIUL DC NU E CONTINENT NU E LABAGIU DESTUL 3. DRACU DC NU DA ILUZIA SFINTENIEI NU E VICLEAN DESTUL 4. SPERMA COCLITA DA NERVOZITATE PORTRETUL LABARULUI NECONTENIT ANI N-are rost. ;)Cand esti slab, dai in diverse... Asta este una din ele. :hug1 2 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1675 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 9, 2019 4. SPERMA COCLITA DA NERVOZITATE Dar știi ce bine futi cu spermă coclita?Sperma e ca și vinul, cu cat o ții mai mult cu atat e mai buna. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Dar știi ce bine futi cu spermă coclita?Sperma e ca și vinul, cu cat o ții mai mult cu atat e mai buna.Stii ce bine futi cand o tii cateva zile bune , e ca vinu , si ce rau cad o tii prea mult , e ca otzetu. Dc tii prea mult te dor coaele capu nervozitate nesiguranta laba in exces si aberezi ca ani te crezi zeu da esti clar carpa-n cur pisata la propriuDesigur nu vorbesc despre abstinenta lucratoare de fapte bune pentru oameni facuta in har cu binecuvantare dupa cum se face , sa fim lamuriti , aia e adevarata spiritualitate fara indoiala testata de milioane de adevarati sanatosi la cap. Smekeriile lu ani , fentele lui d ecraci si buric te fac un kk maka cum il vedeti pe acest batjocorit lipsit de simtul penibilului 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1675 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Stii ce bine futi cand o tii cateva zile bune , e ca vinu , si ce rau cad o tii prea mult , e ca otzetu. Dc tii prea mult te dor coaele capu nervozitate nesiguranta laba in exces si aberezi ca ani te crezi zeu da esti clar carpa-n cur pisata la propriuDesigur nu vorbesc despre abstinenta lucratoare de fapte bune pentru oameni facuta in har cu binecuvantare dupa cum se face , sa fim lamuriti , aia e adevarata spiritualitate fara indoiala testata de milioane de adevarati sanatosi la cap. Smekeriile lu ani , fentele lui d ecraci si buric te fac un kk maka cum il vedeti pe acest batjocorit lipsit de simtul penibiluluiPăi vezi ca și la cei care practicau abstinenta lucrătoare sperma era coclita. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Păi vezi ca și la cei care practicau abstinenta lucrătoare sperma era coclita.nah , la abstinenti sta la rece nu se cocleste . Cocleala e la astia de fac laba necontenita ca ani ca o fierb si o rasfierb pana le iese pe urechi si o mai sting cu pisat, un uro sa se racoreasca , de aia scrie halucinatii fara numarAbstinenta se face in minte rece lucida linistita echilibru fara excese cu atentie la detaliu sa fie de bun simt n-are nimic cu balosheala zabaloasa a obsedatilor astia Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Sa nu inteleaga cineva ca vreau sa il ranesc sau sa il jignesc pe acest sarac necajit , nicidecum e amarat destul el in fudulia lui carpanoasa dar numai adevarul chiar amar poate sa il ajute asa ca ii e mai de folos sa ii spun cum sta de fapt real ca sa il ajut 1 Link spre comentariu
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Al treilea termen: Orgasm multiplu masculin - asa cum am experiementat toti la barbat apare la inceput o stare euforica de indragostire de o femeie anume, apoi apare o forma de atractie care este mobilizatoare - apoi perioada de curtare, preludiu si apoi apare o excitatie pe care as numi-o ascutita - in aceasta etapa nu este recomandat sa realizati penetrari ci sa prelungiti preludiul, apoi apare o perioada mai armonioasa preponderent afectiva in care te armonizezi cu iubita ta, ea atunci(dupa un anumit timp de preludiu in care tu faci lucruri care ei ii plac, sarutari, mangaieri pe zone care stii ca sunt erogene pt ea, mici muscaturi, masaj sau orice ii place ei) ea se va umezi abundent si te va invita sa o penetrezi l inceput foarte incet si fin apoi din ce in ce mai adanc, e bine ca la inceput sa faci miscari lente, sa vii incet, senzual in actul amoros, dupa un timp ea iti va cere miscari artistice sau un ritm mai alert care va fi combinat cu penetrari mai superficiale sau cu un ritm mai lent, la un moment dat se apropie orgasmul, e bine sa il abordezi gradat si sa fii foarte-foarte atent, dupa ce intri in orgasm se va apropia la un moment dat un punct dincolo de care simti ca nu mai poti controla si ejacularea este iminenta, va trebui ca fiind foarte atent si constient sa te apropii cat de mult poti dar sa nu atingi acel punct, in momentul cand esti aproape de acel punct denumit non-retur in cele mai multe lucrari de specialitate va trebui sa opresti miscarile brusc acolo unde esti(poti fi adanc in iubita sau mai la intrare nu asta conteaza) apoi sa incordezi foarte puternic muschiul care opreste urinarea si sa realizezi implozia(intreaga energie a vietii tale tinde sa iasa in afara prin banala ejaculare iar tu o vei opri printr-o incordare ferma a muschiului care opreste urinarea si neavand incotro se va intoarce cu forta inapoi inspre restul corpului, abia in momentul cand aceasta implozie a fost suficient de puternica si bine realizata vei relua miscarile si vei trai apoi un al doilea astfel de orgasm, apoi un al treilea si tot asa ... acesta este orgasmul multiplu masculin si doar asa se ajunge in mod "safe" la el ... Recomandari: unul cate unul exemplu: daca ati reusit in intreaga voastra viata doar un orgasm la urmatorul act amoros veti aborda doar 2 orgasme dupa care va veti opri ... la fel daca ati experimentat doar 5 maxim veti incerca 6 si tot asa nu e bine sa fiti lacomi pentru ca o puteti strica de tot ... E foarte bine ca in stadiile de inceput sa vorbiti cu iubita sa va ajute cu aceste pauze, de asemenea este foarte bine sa nu aveti orgasm in acelasi timp cu ea decat dupa ani de continenta pentru ca este periculos pentru voi ... .. Link spre comentariu
Postări Recomandate