anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 30, 2019 Scuze scuze acceptate :)
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Ianuarie 30, 2019 scuze acceptate :) Păi atât iti trebuia :))
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 31, 2019 Dati-mi voie sa raspund si eu Annonei - dificultatile apar pentru ca nu este acolo adoratorul tau frenetic care sa isi lipeasca buzele de floricica ta si sa iti soarba extaziat pana la ultima picatura din lichidul minunat care se scurge din tine. adoratorul lipseste pentru ca nu ai ajutat nici un barbat care te iubeste sa devina continent sexual si sa practice continenta sexuala timp indelungat cu tine iar apoi sa devina zeul tau superconstient pe care sa il adori si tu la randul tau si sa traiesti doar pentru a face dragoste cu el intr-un mod extatic. Deci ... pune mana si construieste-l si apoi te vei bucura de el !se pare ca impartasirea cu "minunatul lichid" e secretul transfigurarii lor
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 ... Daca vreti exemple practice: un om de stiinta inteligent - devine genial, o femeie afectiva devine capabila de o iubire cosmica, un copil creativ devine un adevarat inventator, un om bolnavicios devine sanatos perfect etc .. Ananda, da-te pe tine exemplu : ce ai fost, inainte sa devii continent, si ce esti acum, cand esti continent ?Explica-ne "evolutia" ta. PS. Aia cu copilul de ce ai bagat o aici, ca un copil oricum este continent, ca nu stie el; ce-i aia pisda sau ejaculare sau eliminare de energie. 3 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 Buna intrebare ... hai ca va raspund ... Ce eram: - prost(adica aveam tendinta sa ce se zice la televizor, ce zic medicii)- necontrolat- nu aveam idee despre ce exista in plan subtil(nevazut)- un jucator de sah mediu- nu aveam idee despre capacitatile asa zis paranormale latente ale omului- nu stiam si nu aplicam acest mare secret care este si pasul 1 catre omul evoluat al viitorului(continenta sexuala)- nu faceam meditatii- nu aveam nimic sfant Ce sunt: opusul.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Ianuarie 31, 2019 Buna intrebare ... hai ca va raspund ... Ce eram: - prost(adica aveam tendinta sa ce se zice la televizor, ce zic medicii)- necontrolat- nu aveam idee despre ce exista in plan subtil(nevazut)- un jucator de sah mediu- nu aveam idee despre capacitatile asa zis paranormale latente ale omului- nu stiam si nu aplicam acest mare secret care este si pasul 1 catre omul evoluat al viitorului(continenta sexuala)- nu faceam meditatii- nu aveam nimic sfant Ce sunt: opusul. Un căcat ai fost un căcat ai rămas. Păduche 1 2
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 Da, inca o greseala de exprimare ...cand am scris copil am vrut sa spun un tanar de 16-18 ani ... mersi pt corectura. Va doresc sa intelegeti(cei care de asta aveti nevoie) sa nu va mai incrancenati(celor orgoliosi care cred ei ca stiu dar in realitate le lipseste experienta) sa aveti vointa necesara pentru a reusi(celor care deocamdata nu le iese din lipsa de tenacitate sau perseverenta) continenta amoroasa perfect realizata !
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Ianuarie 31, 2019 Da, inca o greseala de exprimare ...cand am scris copil am vrut sa spun un tanar de 16-18 ani ... mersi pt corectura. Va doresc sa intelegeti(cei care de asta aveti nevoie) sa nu va mai incrancenati(celor orgoliosi care cred ei ca stiu dar in realitate le lipseste experienta) sa aveti vointa necesara pentru a reusi(celor care deocamdata nu le iese din lipsa de tenacitate sau perseverenta) continenta amoroasa perfect realizata ! Cred ca si cu geniile tot greșeală de exprimare a fost.Einstein, Rousseau, Mozart. Escroc ratat. 1 2
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 31, 2019 zi-le tu, ananda...
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 31, 2019 Mai voi nu vedeti ca n-are rost sa incercati sa-l tot jigniti pentru ca jignirile voastre nu-l ating deloc. Pai daca nici asta nu demonstreaza ca Ananda are ceva ce voi n-aveti... Eheee, daca v-ar fi zis voua cineva cuvintele pe care i le adresati lui ce-ati mai fi sarit de 10 m in sus si ce v-ati mai fi ofuscat, mama, mama....
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Ianuarie 31, 2019 Mai voi nu vedeti ca n-are rost sa incercati sa-l tot jigniti pentru ca jignirile voastre nu-l ating deloc. Pai daca nici asta nu demonstreaza ca Ananda are ceva ce voi n-aveti... Eheee, daca v-ar fi zis voua cineva cuvintele pe care i le adresati lui ce-ati mai fi sarit de 10 m in sus si ce v-ati mai fi ofuscat, mama, mama.... Are. Are nesimțire. 1 2
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 31, 2019 Are. Are nesimțire. nu e nesimtire, e o detasare izvorata dintr-o stare de luciditate spirituala! :)daca am fi si noi continenti, am intelege mai bine...:)pe de alta parte, e prea mult bagat in seama, altminteri ar pieri fierband in propriul suc, dar el intelege prin misto ca e important, relevant!uneori, ca in cazul de fata, ignorul e mult mai eficient decat (contra)atacul! 1
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 31, 2019 Mai voi nu vedeti ca n-are rost sa incercati sa-l tot jigniti pentru ca jignirile voastre nu-l ating deloc. Pai daca nici asta nu demonstreaza ca Ananda are ceva ce voi n-aveti... Eheee, daca v-ar fi zis voua cineva cuvintele pe care i le adresati lui ce-ati mai fi sarit de 10 m in sus si ce v-ati mai fi ofuscat, mama, mama.... he's already a legend! :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Cat am putut sa rad! :laugh2 Cand ti se invarte aceeasi poveste in cap, orice altceva e zgomot de fond, nu are cum sa priceapa insultele, e in lumea lui. ;) 3
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 31, 2019 Acum eu nu zic ca Ananda e noul Buddha,dar prin continenta pe care o practică a realizat totuși o capacitate de autocontrol remarcabila și de-aia jignirile nu-l ating deloc. 1
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 31, 2019 Mai voi nu vedeti ca n-are rost sa incercati sa-l tot jigniti pentru ca jignirile voastre nu-l ating deloc. Pai daca nici asta nu demonstreaza ca Ananda are ceva ce voi n-aveti... Eheee, daca v-ar fi zis voua cineva cuvintele pe care i le adresati lui ce-ati mai fi sarit de 10 m in sus si ce v-ati mai fi ofuscat, mama, mama....te-ai dus si cu pluta ca el ? NU IL AFECTEAZA CA PUNE PE TOTI LA IGNORE nu ca citeste si il doare in bascaE chiar mega sensibilos daca nu illinge in cur vreunu cum ii place lui face spume ca is i pierde maroniul de la hauraAm avut colegi din astia in facultate la Bivolaru toti erau cupluri frumoase dar dupa cativa ani la el au divortat uratCand veneau transfigurati de la cacatu lor de spiritualizare nu suportau pe nimeni oricine era un tembel care le murdarea starea de nirvana stergem-as la cur cu ea 1
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 31, 2019 Eu zic ca treaba cu continenta e super serioasa pt cine o poate înțelege și practica și cel care reușește nu va avea mai putina ci mult mai multa plăcere sexuala pt ca plăcerea sexuala nu sta doar în ejaculare. De fapt ejacularea iti fute complet plăcerea. 1
kovacs_ Reputație: 706 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Ianuarie 31, 2019 Eu zic ca treaba cu continenta e super serioasa pt cine o poate înțelege și practica și cel care reușește nu va avea mai putina ci mult mai multa plăcere sexuala pt ca plăcerea sexuala nu sta doar în ejaculare. De fapt ejacularea iti fute complet plăcerea.Cum draq? Adică eu sunt cam "nesanatos" daca-mi place si ma simt bine cand ejaculezi???🤔 .... sau cum?
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Ma intreb cum ar fi comentat Aivanhov, Eliade, Steiner, Heidegger si Arsenie Boca, daca ar fi citit topicul asta ? Cred ca s-ar fi cacat pe ei de ras...
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 Cu Arsenie Boca as fi foarte bun prieten ... intr-un fel(aspectele legate de repararea genetica a neamului) atat el cat si eu am construit in aceeasi directie, cat despre ceilalti ... nu stiu Aivanhov cred ca ne-ar fi recomandat niste cristale ... Eliade ar fi recunoscut faptul ca prin India pe unde a fost el doar cei mai avansati maestrii erau buni in continenta sexuala, si asa mai departe ... Dealtfel chiar am prieteni care merg cu forta pe calea crestina(locuiesc in manastiri sau schituri ortodoxe) Mult succes in intelegere si puterea interioara de a practica cu succes continenta amoroasa ! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 @estrogen: sa stii ca sa admiti ca o viata intreaga sau ... 20 de ani sa zicem ai avut un sistem de valori total gresit e un lucru greu ... deci inteleg perfect dramele unora dintre cei care posteaza pe aici ... ei se lupta din rasputeri sa apere acel sistem de valori si cauta chiar cu disperare argumente in stiinta, in medicina si e posibil sa gaseasca nauciti la fel ca ei din domeniile respective si chiar in timp ce duc aceasta lupta cheltuitoare de energie si fara speranta ei stiu intuitiv ca au gresit si atunci si ca gresesc si incercand sa apere acest sistem gresit de valori care a fost clar impus din afara ... totusi important este ce fac dupa aceasta lupta interioara ... In plus orice om are felul lui de a explora existenta si de a ajunge la propriile adevaruri ... evident cu cat mai lucid si obiectiv este cautatorul cu atat mai repede ajunge la adevar ... Mult succes tuturor celor care cauta adevarul ! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 Haideti sa va arat pe un exemplu legea rezonantei: Daca unul dintre voi vrea sa inteleaga cum stau lucrurile cu continenta sexuala si incearca asta doar mental insa cu ideea preconceputa ca nu este ceva bun el se va intalni pe principiul rezonantei cu altii care au aceeasi idee preconceputa si se vor incuraja unul pe altul sa ramana la credinta lor chiar daca adevarul este exact opusul credintei lor ... In acelasi fel doi practicanti ai continentei sexuale cand vor vorbi despre sexualitate se vor asocia si aproba reciproc chiar daca sunt de varste diferite, chiar daca sunt din medii sociale diferite, de religii diferite etc. Asa functioneaza rezonanta peste tot in univers. Mult succes in a intelege legea divina a rezonantei ! 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 @estrogen: sa stii ca sa admiti ca o viata intreaga sau ... 20 de ani sa zicem ai avut un sistem de valori total gresit e un lucru greu ... deci inteleg perfect dramele unora dintre cei care posteaza pe aici ... ei se lupta din rasputeri sa apere acel sistem de valori si cauta chiar cu disperare argumente in stiinta, in medicina si e posibil sa gaseasca nauciti la fel ca ei din domeniile respective si chiar in timp ce duc aceasta lupta cheltuitoare de energie si fara speranta ei stiu intuitiv ca au gresit si atunci si ca gresesc si incercand sa apere acest sistem gresit de valori care a fost clar impus din afara ... totusi important este ce fac dupa aceasta lupta interioara ... In plus orice om are felul lui de a explora existenta si de a ajunge la propriile adevaruri ... evident cu cat mai lucid si obiectiv este cautatorul cu atat mai repede ajunge la adevar ... Mult succes tuturor celor care cauta adevarul ! Adevarul este ca mie imi place sperma! :laugh2Un barbat care nu ejaculeaza e un pistol cu gloante oarbe! :no2 Ideea ejacularii cred ca a gresit-o ala din religia ta, mi-e ca asa este un om normal. ;) Nu-i mai scoti obsesiile astea! :slap2 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Fara suparare Ananda, dar eu am inteles mai concret de aici (http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4303) despre ce este vorba, decat din (iarasi, fara suparare) amalgamuri mistico-esoterice, pe care, din nefericire, le-ai amestecat si le-ai facut un fel de salata cu ghiveci, fel de mancare pe care (iarta-ma) nu te imbie nimic sa-l gusti macar, d'apai sa-l mai si mananci... Pentru cine are timp chef si e curios, cred ca se intelege mai mult despre continenta sexuala din articolul de mai sus... 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 31, 2019 Da, este bun articolul ... se vede ca este scris de un practicant al continentei sexuale care stie si sa se exprime si puncteaza eficient o parte din beneficii ... Cat despre tine daca ai inteles e foarte bine totusi la care nivel al lui am inteles te afli ? 1.Am auzit despre2.M-am informat teoretic foarte amanuntit3.Am inceput sa practic4.Practicand am obtinut rezultate5.Rezultatele sunt notabile(chiar paranormale)6.Am atins desavarsirea reusind 7 ani de continenta amoroasa perfecta(fara nici o picatura de samanta pierduta in 7 ani la rand) Pe oricare nivel te-ai afla te sustin sa treci la urmatorul, mult succes ! 1
Postări Recomandate