Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Serios acum, lumea sta sa se abtina sa sara la omor pe strada de saturatia urei... iar aici vorbim cum sa ne frecam pula sa nu ejaculam. ;)

Placerea celui izolat in celula de acasa, de restul lumii.

Scoateti capul afara, va trece pofta, e jungla, iar multi mor cand urca pe o scara in casa mai des decat unul care nu se uita ce culoare are semaforul. Cand ti-e dat... :)

• Like 1
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Bravo soro, chapeau! Nu știu cine ești, deși cam bănuiesc ,de ceva vreme.

Suntem cam pe aceeași pagină și lungime de undă, în raport de gândire avangardistă, evoluată și de fapt realistă ptr vestici, acum că tot suntem în 2019... :slap2

Biserica a fost un instrument de dominare a prostimii în Evul Mediu, era chiar putere în stat. Și de atunci s-a perpetuat spre secolul XXI doar în speciile umanoide microcefale, manipulate de ocârMuizările statale, cum ar veni bacnota  de 1 buck de la americani :))),  la fel e și acum în țara lui Miorița . Ce naiba mai caută printre noi în ziua de azi Sfânta Biserică???

România nu este (încă) pregătită ptr asemenea mesaje subliminale, sau cu atac direct, ptr că edilii Buc tocmai au construit o Catedrală maaaare. Ptr  cine? Ptr cei proști, dar mulți...

Mai așteptăm până se trezește și se dezmeticesțe cu adevărat populimea...

PS. Să-mi ierte cuvintele lipsite de evlavie Preasfântul Pipilică, și mâ-sa-i jardinieră pe care o postez mai încolo la rubrica cu flori de la Parfumuri.  Să le fie rușine celor care mă confundă cu el. Nu-s eu, deși îmi place nespus umoru-i și cum pune punctul pe I.

Dreaq, ăstia care vedeți IP-urle, voi nu vedeți ce și cum ?¿

LOL

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Ia spune,sincer, ai certitudinea ca sfatul tău are să-i facă bine tânărului? Doar întreb. Nu mai bine îl trimiteai sa urce un munte, să facă sport consecvent și să citească niște cărți? Să caute niste modele oleaca mai sănătoase la căpuț decât Amenda?

Sincer daca a scris de la el alea inseamna ca are intelegere suficienta 

Vizitator samkara
Reputație: 0
Postat

Nu știu de ce, dar îmi face impresia că novicele e de fapt aceaasi persoană cu distinsa A. Îmi pare o forma subtilă și rafinată de a aduce sporadic în față un subiect pe care eu unul nu-l înțelegeam nici când băgam peyotă , Quat și ciumperci de pe malul PsyloCibinului...

:)))

Nu stii, da!!! Dar zacusca mai ai pe acasa? 

Fii atent, nu ai nevoie de peyota sau ciumperci. Nu intelegi pentru ca nu vrei, Cand ai sa ai stare pentru asta o sa-ti iasa fara psihedelice. 

Pana acum mi-au zis asa: ca sunt deeana, ana, rozkendra. Acum tu  zici ca eu sunt si distinsa aia si copilul ala.  De ce as face asa ceva? 

• Like 1
Vizitator samkara
Postat

Sincer daca a scris de la el alea inseamna ca are intelegere suficienta 

In regula, capriorule!

• Like 1
Vizitator samkara
Postat

Bravo soro, chapeau! Nu știu cine ești, deși cam bănuiesc ,de ceva vreme.

Suntem cam pe aceeași pagină și lungime de undă, în raport de gândire avangardistă, evoluată și de fapt realistă ptr vestici, acum că tot suntem în 2019... :slap2

Biserica a fost un instrument de dominare a prostimii în Evul Mediu, era chiar putere în stat. Și de atunci s-a perpetuat spre secolul XXI doar în speciile umanoide microcefale, manipulate de ocârMuizările statale, cum ar veni bacnota  de 1 buck de la americani :))),  la fel e și acum în țara lui Miorița . Ce naiba mai caută printre noi în ziua de azi Sfânta Biserică???

România nu este (încă) pregătită ptr asemenea mesaje subliminale, sau cu atac direct, ptr că edilii Buc tocmai au construit o Catedrală maaaare. Ptr  cine? Ptr cei proști, dar mulți...

Mai așteptăm până se trezește și se dezmeticesțe cu adevărat populimea...

PS. Să-mi ierte cuvintele lipsite de evlavie Preasfântul Pipilică, și mâ-sa-i jardinieră pe care o postez mai încolo la rubrica cu flori de la Parfumuri.  Să le fie rușine celor care mă confundă cu el. Nu-s eu, deși îmi place nespus umoru-i și cum pune punctul pe I.

Dreaq, ăstia care vedeți IP-urle, voi nu vedeți ce și cum ?¿

LOL

Eu habar nu am cine esti!  Spune si tu ceva.

Postat

In regula, capriorule!

avatarul meu reprezinta targetul meu de aici nu pe mine ;-)

Vizitator samkara
Postat

Oh, ma iarta, am fost umpik ironica, stiam asta si mai stiu ca esti o legenda urbana! Facem pace? 

• Like 1
Postat

Oh, ma iarta, am fost umpik ironica, stiam asta si mai stiu ca esti o legenda urbana! Facem pace? 

Ok , iarta-ma si tu , acu m-am dumirit ca esti femeie , am crezutca esti ca mine cu target la avatar. E poza ta  ?

• Oras:the buleni
Postat

Poti spune mai clar ce vrei sa imi transmiti?Sincer nu in inteleg la ce te referi

fratiuer, ti-a zis pizdicutz ca esti pierdut. apuca-te de continenta, nu e de joaca...

Postat

Eu habar nu am cine esti!  Spune si tu ceva.

Nu pot să mă lăud că n-am mai circulat pe acilea, ptr ca prea mult mă asemuizesc singur, la port și la vorbă, cu altcineva. Me!!! ... :)))

Filozoful ăla care zicea că n-ai să cunoști ce-i în mintea lumii înainte sa te cunoști pe tine însuți, avea dreptate, deși nu cunoștea încă narcozele cărora până și Eminescu  le era un eminent consumator, pe la la Viena și Berlin...

Ce e de asemenea adevărat, după părerea mea, e că acel complex/ sindrom Narcissus a evoluat de la mitolgia greacă încoace. Temerarii interpretează fenomenul oglinzii apei lui Narcis ca și ceva pozitiv, în sensul că dacă ajungi să te iubești pe tine insuți... vei fi capabil să iubești pe alții. Foarte plauzibil și coerent, nu? 

Io ce să-ți zic despe mine? Sunt, spre exemplu, în spațiul ideatic, secondantul portativului din : Doi în unu - Delia ft Mihai Be.

It takes two to tango.

https://www.youtube.com/watch?v=80zP4iXTapg

Postat

Ok , iarta-ma si tu , acu m-am dumirit ca esti femeie , am crezutca esti ca mine cu target la avatar. E poza ta  ?

Cum sa nu?!  :laugh2

Scoate pula, iubire, pari cam fara sex! :)

• Like 1
Postat

ce-ai cu mama, vrei deranj ? :hmmm =))

Sa-ti traiasca, vere! Avem nebune in familie, nu gluma!  :laugh2 ;)

• Like 1
Vizitator samkara
Postat

Nu.

Vizitator samkara
Postat

Nu pot să mă lăud că n-am mai circulat pe acilea, ptr ca prea mult mă asemuizesc singur, la port și la vorbă, cu altcineva. Me!!! ... :)))

Filozoful ăla care zicea că n-ai să cunoști ce-i în mintea lumii înainte sa te cunoști pe tine însuți, avea dreptate, deși nu cunoștea încă narcozele cărora până și Eminescu  le era un eminent consumator, pe la la Viena și Berlin...

Ce e de asemenea adevărat, după părerea mea, e că acel complex/ sindrom Narcissus a evoluat de la mitolgia greacă încoace. Temerarii interpretează fenomenul oglinzii apei lui Narcis ca și ceva pozitiv, în sensul că dacă ajungi să te iubești pe tine insuți... vei fi capabil să iubești pe alții. Foarte plauzibil și coerent, nu? 

Io ce să-ți zic despe mine? Sunt, spre exemplu, în spațiul ideatic, secondantul portativului din : Doi în unu - Delia ft Mihai Be.

It takes two to tango.

https://www.youtube.com/watch?v=80zP4iXTapg

Mai spune. Initiala numelui real. 

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

de acord, boss!

e "epifanie"... sa te "pierzi si regasesti spiritual" in ochii inocenti ai unei bambi care-ti suge pula :))))))))

• Like 1
Postat

fratiuer, ti-a zis pizdicutz ca esti pierdut. apuca-te de continenta, nu e de joaca...

coaie, da' chiar n-a incoltit nimic in tine dupa ce-ai parcurs 144 de pagini? (in afara de mistocareala, evident :)))))))))))))))

ca vad ca se mai strecoara (si) sinceritati aici :))))))))))))), pentru mine e si mai clar, ca niciodata, ca nu cred in nicio "cale"....

daca mi se permite: non-calea e calea  :P 

sau sa zic anti-calea?  :cool:

• Like 1
Postat

coaie, da' chiar n-a incoltit nimic in tine dupa ce-ai parcurs 144 de pagini? (in afara de mistocareala, evident :)))))))))))))))

ca vad ca se mai strecoara (si) sinceritati aici :))))))))))))), pentru mine e si mai clar, ca niciodata, ca nu cred in nicio "cale"....

acuma incepe, ca e primavara ;)

nu stiu, zau, daca e cazu' sa iei in bascalie continenta. uite, colegu' care alearga dupa caprioare are o pula care face minuni. ia durerea cu pula, cum s-ar zice. dar doar daca reuseste sa le controleze la amigdale.

iisus vine. pocaieste-te :)

Postat

acuma incepe, ca e primavara ;)

nu stiu, zau, daca e cazu' sa iei in bascalie continenta. uite, colegu' care alearga dupa caprioare are o pula care face minuni. ia durerea cu pula, cum s-ar zice. dar doar daca reuseste sa le controleze la amigdale.

iisus vine. pocaieste-te :)

mda, tomson e dubios: "predica" salvarea spirituala prin usa ortodoxiei, dar strecoara si decadenta sexuala. il pomeneste pe staniloae, dar de fapt ar da o muie!

e misto cand facem misto (sau daca e serios?!), dar sa se hotarasca, vreau sa zic! :))))))

PS: si cu iisus e incert sau ..discutabil... 

unii "zice c-a venit", altii "zice ca inca n-a venit, deci il asteapta" 

so, "te olog ii si te olog ii"

• Like 1
Postat

BA da bah , nu am ejaculat de 6 zile ca sa pot sa fac niste munci mai grele. Topicu asta are ceva bun in el , atrage atentia asupra efortului si si pretiozitatii spermei care prea usor o lepadam cateodata. De muklte ori putin continenta cu masura fara exces e unu din ingredientele secrete ale  seccesului

Postat

mda, tomson e dubios: "predica" salvarea spirituala prin usa ortodoxiei, dar strecoara si decadenta sexuala. il pomeneste pe staniloae, dar de fapt ar da o muie!

e misto cand facem misto (sau daca e serios?!), dar sa se hotarasca, vreau sa zic! :))))))

PS: si cu iisus e incert sau ..discutabil... 

unii "zice c-a venit", altii "zice ca inca n-a venit, deci il asteapta" 

so, "te olog ii si te olog ii"

dc citeai ce am scris si nu comentai  sa te afli in treaba vedeai ca am avut anii de abstinenta fara laba fara o privire la cur 

in care am indreptat destul d emulte in mine fara sa ajung la sfintenie ca nu asta am vrut ci sa ajung unde sunt si sunt foarte multumit

Deci stiu calea asta din experienta ca ortodoxia nu e numa pt sfinti ci si pt pacatosi ca mine

Nu vreau decadenta sexuala dc vreau sa dau o muie buna , doar ca nu is puritann sau ipocrit sau fals 

vreau sa fiu corect cu oamenii sa lucru cinstit sa imi fac datoria sa fiu de folos celorlati sa mai dau o muie o limba un normal o fantezie dar toate de calitate nu cantitate adica sunt filocalic adica iubitor de lucri de calitate bine facute fie sex fie job fie orice.

E simplu sper ce iiti spun sper sa nu le futi iar in toate felurile aiurea

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...