zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 29, 2019 Fiind pastele va voi spune si un secret spiritual ... acum ma adresez doar celor care au aspiratie spirituala si care doresc desavarsirea(mantuirea) in aceasta viata - in timpul vietii Din punctul de vedere al tantricilor Sinele este - pura existenta, pura constiinta si pura beatitudine - pe oricare din aceste spite se poate ajunge in centru. Pentru cei care realizati amorul tantric transfigurator (cu continenta perfecta, iubire reciproca si transfigurare reciproca) - aveti sanse foarte mari sa ajungeti la Sinele Suprem pe spita beatitudinii(pe care in mod normal o numesc fericire si care pentru cei initiati inseamna dinamizarea foarte puternica a invelisului Ananda Maya Kosha) Cum se ajunge: Pas 1 devenim continenti sexualPas 2 alegem partenera idealaPas 3 fuzionam amoros in conditii perfecte cu ea - in mod repetat - orgasm multiplu duce la extaz(acea dinamizare de care va vorbeam - repetam extazul pana invatam sa il permanentizam Pas 4 trecem dincolo(etapa pe care o cunosc doar teoretic) in centru - Sinele SupremPas 5 permanentizam Realizarea Sinelui Suprem(tot doar teoretioc evident) Mult succes ! Dumnezeu sa va daruiasca mantuirea pe orice cale ati merge ! Fă Amado, spune-i gurului că foloseşte termeni peste înțelegerea lui, e ignorant şi te jigneşte aiurea. Habar nu are prin ce stări de beatitudine trece subconştientul tău în ceas de noapte şi ce Nirvane atinge, după 5-6 Săniuțe duble... :))) 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 30, 2019 Daca va gasiti in cazul cand nu intelegeti ce va spun in unele mesaje inseamna ca mesajele sunt pentru cei pe o treapta sau mai multe mai sus ca voi, aceasta evolutie se face pas cu pas - treapta cu treapta ... sa va grabiti nu se poate ... deci fiecare la nivelul lui daca se auto-transforma gradat, pas cu pas va ajunge pana la ultima treapta ... cel mai rau este sa stati pe loc(pentru ca defapt statul pe loc e o pacaleala inseamna involutie) sa amanati sau sa va focalizati spre actiuni pe orizontala este de asemenea gresit ... Totusi daca aveti curiozitatea in legatura cu ce se gaseste mai sus de treapta pe care va aflati puteti pune intrebari ... se poate crea aspiratia catre mai sus care este foarte utila(mai sus inseamna in general stari mai bune si nivel de elvolutie mai inalt - altfel spus acces la raiuri de mai sus asa cum va mai spuneam exista 21 de raiuri) In principiu ca nivel general daca faceti acest salt mare care este de la a fi incontinent sexual(a pierde din energia vietii la fiecare contact sexual) la a fi continent sexual la un nivel macar acceptabil(sa zicem 1000 de stari de orgasm si o pierdere) sau chiar foarte bun (o ejaculare la 10 000 de stari de orgasm) Cei care deocamdata nu traiti orgasm fiind incepatori din teama de a nu pierde energia puteti calcula aceasta statistica in apropieri de orgasm adica pauze ... va apropiati ... faceti o mica pauza apoi iar ... voi numarati pauzele.Si astfel va puteti obiectiva nivelul ... Nu uitati de redistribuire NIMENI nu a reusit vreodata sa devina continent sexual sau abstinent sexual fara aceasta etapa.De aceea v-am recomandat cele mai eficiente exercitii pentru incepatori pe acest topic.De asemenea v-am revelat pe acest topic mai multe metode ... In final ca sa ma obiectivez am facut un calcul mediu pt a ma obiectiva si pe mine ... si sunt aproximativ la 10200 de stari de orgasm distanta fata de ultima pierdere(ejaculare) Trebuie sa recunosc ca o statistica asa amanuntita incat sa notez toate starile de orgasm pe care le-am trait in fiecare zi nu am facut :) Mult succes divin tuturor si nu uitati aici pe pamant ati venit ca sa evoluati !
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 5, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 5, 2019 Cateva sfaturi si idei pentru diferite alegeri si impasuri moderne: 1.Daca va gasiti in situatia de a avea un impuls dincolo de puterea voastra de control de a ejacula si mai ales daca va atrage sa ejaculati in femei atunci alegeti cu atentie sotia, iubita, amanta sau amantele si faceti multi copiii, asumati-va cu barbatie cresterea lor chiar daca aparent nu sunteti pregatiti sau nu aveti resursele necesare momentan, cautati sa fiti cat mai puri in gandire si actiune, foarte iubitori de fiecare data cand faceti amor si in general si e foarte bine sa nu aveti contacte sexuale cand femeia este insarcinata, de asemenea sa nu aveti niciodata contacte sexuale dupa ce v-ati drogat, cand sunteti in stare de ebrietate sau daca luati medicamente.Voi sunteti cei prin care se va implini porunca: Mergeti, inmultiti-va si stapaniti pamantul. Capcanele pentru voi sunt caderea in perversiune, folosirea prezervativului sau a anitoconceptionalelor(metode despre care e bine sa stiti ca sunt procedee de decadere sufleteasca si spirituala pentru amandoi membrii cuplului) si indiferent de circumstante nu faceti avort, nu incurajati aceasta crima - creeaza o karma negativa de proportii este cu mult mai grava decat crima obisnuita. 2.Daca va gasiti in momentul alegerii implinirii menirii(exercitarii talentului pe care il aveti) sau a alegerii unui job "mai banos" alegeti intotdeauna implinirea menirii(adica exercitarea darului primit de la Dumnezeu - pentru ca el se manifesta unic in lume prin voi si lumea aceasta are nevoie de acest dar), daca veti alege neinspirat alegerea unui job sau a unei cariere mai prospere va veni un moment(de obicei apare constientizarea in momentul alegerii si la finalul vietii) in care veti constientiza ratarea acestei vieti si mare va fi regretul atunci, evident in cazul acestei alegeri veti fi si foarte nefericit/nefericita. 3.Daca simtiti ca vi se potriveste invatarea continentei sexuale daca aveti chiar si doar o usoara intutitie actionati imediat fara indoiala, fara amanare, fara false idei preconcepute si nu ezitati sa puneti intrebari daca va blocati pe undeva.Voi aveti in misiune trezirea sufleteasca si spirituala si voi veti ajuta la trecerea la lumea cea noua pe pamant, de asemenea este foarte probabil sa fiti din cei 10% din populatia actuala care va ramane pe pamant in secolele care urmeaza(adica se vor incarna aici si nu vor fi nevoiti sa plece pe alte planete din cauza faptului ca nu rezista la aceste schimbari benefice care se vor petrece in viitorul apropiat aici pe pamant)Voi sunteti constructorii de viitor fiecare pe partea talentelor sale. 4.Daca aveti copiii ajutati-i sa isi descopere talentele si apoi liber sa le exercite fara a fi constransi sa faca tot felul de actiuni sau scoli sau sa implineasca tot felul de fantezii de-ale parintilor(cele mai multe dintre acestea fiind chiar misiunea parintilor pe care ei nu au reusit sa o implineasca si in mod stupid incearca sa o impuna copiilor carora in mod evident nu li se potriveste)De asemenea va doresc intelepciunea de nu trimite copiii la scoala decat daca ei vor sau simt ca este pentru ei ... de cele mai multe ori sistemul ciudat de pe pamant indoctrineaza copiii sa faca tot felul de scoli si apoi sa intre slugi ale sistemului la un servici undeva ratandu-si copilaria, ratandu-si apoi misiunea si devenind un banal nefericit cum sunt atatia care populeaza orasele stresati, nefericiti si bolnavi ... Deci parintilor: Multa intelepciune si inspiratie ! Mult succes tuturor !
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Ananda,spuneai ca aura magnetica si carisma se infaptuie atunci cand energia sexuala este redistribuita catre centrii energetici 2 si 3. Cum fac mai exact sa redistribui acolo,este de ajuns doar intentia +exercitiile de redistribuire? Te intreb deoarce am observat faptul ca aceasta carisma era mai puternica in zielele in care nu redistribuiam energia.Nu am nevoie de aceste lucruri zilnic doar ca sunt perioade ca am nevoie de aceasta 'super putere'. Mersi;)
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Ananda,spuneai ca aura magnetica si carisma se infaptuie atunci cand energia sexuala este redistribuita catre centrii energetici 2 si 3. Cum fac mai exact sa redistribui acolo,este de ajuns doar intentia +exercitiile de redistribuire? Te intreb deoarce am observat faptul ca aceasta carisma era mai puternica in zielele in care nu redistribuiam energia.Nu am nevoie de aceste lucruri zilnic doar ca sunt perioade ca am nevoie de aceasta 'super putere'. Mersi;)Roaga-te si lucreaza cu smerenie lasa prostiile Asa s-a cladit civilizatia cu : ora et labora / pray and workSe redistribuie ele singure n-ai tu grijaSa n-ajungi ca tiganii aia
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 6, 2019 Ananda,spuneai ca aura magnetica si carisma se infaptuie atunci cand energia sexuala este redistribuita catre centrii energetici 2 si 3. Cum fac mai exact sa redistribui acolo,este de ajuns doar intentia +exercitiile de redistribuire? Te intreb deoarce am observat faptul ca aceasta carisma era mai puternica in zielele in care nu redistribuiam energia.Nu am nevoie de aceste lucruri zilnic doar ca sunt perioade ca am nevoie de aceasta 'super putere'. Mersi;)Atenția...intenția e apoi reversul medaliei.Charisma e dată de o dorință autentică...ce se acumulează în corp încă din timpul redistribuirii, eu observ minunatele feluri in care energia sexuală există chiar și fără să fac sex.Dau parcă check-in in timpul unui act, iar în lipsa contactului e suficient să meditez cu toată atenția ațintită asupra chi-ului și fac pur și simplu același exercițiu de redistribuire, plăcerea fiind foarte intensă.Totul fără să mă ating și fara imagini in minte...doar forța atenției și observare. 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 6, 2019 Se redistribuie ele singure n-ai tu grija Adică eu sunt foarte șmecheră ...doar o privire arunc și-l trec pe bărbat toate apele.Știi cum e o melodie de fundal pe care te străduiești sa o asculți și nu reușești din cauza gălăgiei?Așa este și cu senzațiile din corpul multora, zici că străbați straturi dintr-un spațiu imens pentru a trai plăcerea...acest spațiu este cel al minții.Tu negi că există o ușă pe care orbul oricum nu poate să o vadă...culmea, in întuneric.Totuși fiind vorba de minte, e de înțeles că îl sfătuiești să nu-i dea acesteia de lucru, esența fiind de fapt legătura dintre trup și suflet. 2
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Atenția...intenția e apoi reversul medaliei.Charisma e dată de o dorință autentică...ce se acumulează în corp încă din timpul redistribuirii, eu observ minunatele feluri in care energia sexuală există chiar și fără să fac sex.Dau parcă check-in in timpul unui act, iar în lipsa contactului e suficient să meditez cu toată atenția ațintită asupra chi-ului și fac pur și simplu același exercițiu de redistribuire, plăcerea fiind foarte intensă.Totul fără să mă ating și fara imagini in minte...doar forța atenției și observare.Foarte interesant..Mersi;)
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/59330256_1732767596826480_2961351870095818752_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=87c64f45abcbee1bf911091331d239d4&oe=5D2A61AA
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 6, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 6, 2019 Roaga-te si lucreaza cu smerenie lasa prostiile Asa s-a cladit civilizatia cu : ora et labora / pray and work Pai asta ce spui tu aici este recomandarea perfectă pt sclavi. De fapt civilizația intr-adevăr așa s-a clădit cu sclavi. 1
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 6, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 6, 2019 Atenția...intenția e apoi reversul medaliei.Charisma e dată de o dorință autentică...Ce tot vorbești tu acolo? Cum sa fie data charisma de dorință? Pai așa ar însemna că toți obsedații sa aibă charisma. .. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Pai asta ce spui tu aici este recomandarea perfectă pt sclavi. De fapt civilizația intr-adevăr așa s-a clădit cu sclavi.gresit , a lucra si a te ruga e adevarata iubire nu a face sex fara limita ca obsedatuPoate fi si sexul la capitolul iubire cand e cu masura la vremea timpul si locul lui in raduiala ce fac astia e drcovenie cuarata evidenta pt oricine indiferent de nivelul spiritual
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 6, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 6, 2019 gresit , a lucra si a te ruga e adevarata iubire nu a face sex fara limita ca obsedatuPoate fi si sexul la capitolul iubire cand e cu masura la vremea timpul si locul lui in raduiala ce fac astia e drcovenie cuarata evidenta pt oricine indiferent de nivelul spiritualPai dacă lucrez n-am de ce sa mă rog. Trebuie sa-mi primesc plata. Mie sa mă rog mi s-ar părea cel mai umilitor lucru posibil. Nu m-am rugat de nimeni niciodată și nici n-am sa mă rog.
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 6, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 6, 2019 @Andrei - excelenta intrebare ... am aruncat eu o vorba insa nimeni nu a constientizat acest secret si nu a pus vreo intrebare in aceasta directie pana acum ... Ce facem cu energia sexuala ? Unde o ducem si in functie de combinatia de centrii activati ce capacitati dezvoltam ? Orice stare are o reteta fixa(o anumita combinatie de 1, 2, 3,4 sau chiar 5 centrii activati in acelasi timp, lucrurile se complica putin cand luam in considerare si centrii secundari) Exemple: daca numaram centrii de forta de jos in sus obtinem: starea de indragostire c2+c4 - activati si dinamizatistarea de creatie artistica(specifica artistilor ex: pictori, compozitori, sculptori autentici) c2+c5 - activati si dinamizatistarea de charisma aproape irezistibila pentru sexul opus c2+c3 - activati si dinamizati hai sa dau un exemplu si cu mai multi centrii:starea de atentie suipramentala: c5+c6+c7 - activati si dinamizati Nuantele se obtin si in functie de dinamizarea principala(adica unul din centrii mai dinamizat ca celalalt/ceilalti) dar este obligatorie activarea tuturor centrilor implicati ... Si schema simpla pt trezirea genialitatii de exemplu este: 1.Amor cu continenta perfecta2.Redistribuire in c63.Folosirea atata timp cat c6 este activ si dinamizat Conditii - traseele energetice nu trebuie sa fie blocate sau ingustate, energia trebuie sa fie suficient de multa(continenta sa fie mentinuta in timp)altfel starea este experimentata doar cateva secunde sau minute ... Pentru ce ai intrebat tu iti recomand ca dupa actul amoros cu continenta perfecta sau periodic daca te afli in abstinenta sa iei din c2 si sa duci in c3 pana cand obtii o echilibrare a celor 2 iar apoi e bine sa o mentii in timp(ei au tendinta sa se dezechilibreze natural spre c2) Cum faci asta? faci Retractia abdominala(Udyana Bandha) si ridici prin mentalizare din c2 in c3, de asemenea te ajuta si ex de respiratie cu contractia muschiului care opreste urinarea la retentia pe plin(Yoni Mudra Pranayama) in timpul retractiei pe plin prin concentrare focalizezi fluxul ascendent in c3 @estrogen - tompson e prost(nu isi da seama cand e manipulat) ... chiar el a recunoscut iar una din manifestaril prostiei e sa nu intelegi, sa nu iti dai seama ca esti prost si chiar sa spui si altora tampeniile pe care le crezi tu. Daca nu se apuca sa lucreze zilnic ex de redistribuire si sa duca in zona capului si de asemenea sa nu mai arunce energia sexuala din corp intreg traseul lui e de a se prosti din ce in ce mai tare ... cum e dealtfel a majoritatii oamenilor de pe pamant ... ating un apogeu pe la 20-24 de ani si apoi decad gradat spre batranete ... Mult succes tuturor celor angrenati pe drumul cunoasterii adevarului precum si ale misterelor existentei intrupate ! 1
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 @Andrei - excelenta intrebare ... am aruncat eu o vorba insa nimeni nu a constientizat acest secret si nu a pus vreo intrebare in aceasta directie pana acum ... Ce facem cu energia sexuala ? Unde o ducem si in functie de combinatia de centrii activati ce capacitati dezvoltam ? Orice stare are o reteta fixa(o anumita combinatie de 1, 2, 3,4 sau chiar 5 centrii activati in acelasi timp, lucrurile se complica putin cand luam in considerare si centrii secundari) Exemple: daca numaram centrii de forta de jos in sus obtinem: starea de indragostire c2+c4 - activati si dinamizatistarea de creatie artistica(specifica artistilor ex: pictori, compozitori, sculptori autentici) c2+c5 - activati si dinamizatistarea de charisma aproape irezistibila pentru sexul opus c2+c3 - activati si dinamizati hai sa dau un exemplu si cu mai multi centrii:starea de atentie suipramentala: c5+c6+c7 - activati si dinamizati Nuantele se obtin si in functie de dinamizarea principala(adica unul din centrii mai dinamizat ca celalalt/ceilalti) dar este obligatorie activarea tuturor centrilor implicati ... Si schema simpla pt trezirea genialitatii de exemplu este: 1.Amor cu continenta perfecta2.Redistribuire in c63.Folosirea atata timp cat c6 este activ si dinamizat Conditii - traseele energetice nu trebuie sa fie blocate sau ingustate, energia trebuie sa fie suficient de multa(continenta sa fie mentinuta in timp)altfel starea este experimentata doar cateva secunde sau minute ... Pentru ce ai intrebat tu iti recomand ca dupa actul amoros cu continenta perfecta sau periodic daca te afli in abstinenta sa iei din c2 si sa duci in c3 pana cand obtii o echilibrare a celor 2 iar apoi e bine sa o mentii in timp(ei au tendinta sa se dezechilibreze natural spre c2) Cum faci asta? faci Retractia abdominala(Udyana Bandha) si ridici prin mentalizare din c2 in c3, de asemenea te ajuta si ex de respiratie cu contractia muschiului care opreste urinarea la retentia pe plin(Yoni Mudra Pranayama) in timpul retractiei pe plin prin concentrare focalizezi fluxul ascendent in c3 @estrogen - tompson e prost(nu isi da seama cand e manipulat) ... chiar el a recunoscut iar una din manifestaril prostiei e sa nu intelegi, sa nu iti dai seama ca esti prost si chiar sa spui si altora tampeniile pe care le crezi tu. Daca nu se apuca sa lucreze zilnic ex de redistribuire si sa duca in zona capului si de asemenea sa nu mai arunce energia sexuala din corp intreg traseul lui e de a se prosti din ce in ce mai tare ... cum e dealtfel a majoritatii oamenilor de pe pamant ... ating un apogeu pe la 20-24 de ani si apoi decad gradat spre batranete ... Mult succes tuturor celor angrenati pe drumul cunoasterii adevarului precum si ale misterelor existentei intrupate !Centrii energetici pe care îi enumeri fiind mai precis asa-zisele chakre?
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 6, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 6, 2019 Da, centrii energetici principali sau altfel spus chakrele
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Ba ani io sunt prost , fara falsa smerenie o recunosc , prost adevarat 100% da nu sunt fudul ca tine si pentru ca sunt 100% constient de prostia mea , cel mai sigur lucru din lume e ca sunt prost , m-am rugat si nu asa orium ci cu lacrimi de umilinta dureroase de la multele si grelele rani ale prostiei mele si de aceea m-aauzit cel ce singur este Destept si Iubire insasi Cel pe care si tu ( prostu fudul care te crezi destept da esti mai bou ca toti si mai penibildecat tot forumul si netrebnic calic ratat ) consideri ca Il stii . Eu Il am in mine pe cel Bun si Destept atat cat pot dar incomparabilmai mult k tine care te crezi destept dar esti batjocura dracilor care pe fuduli ca tine frustrati inchipuiti ii vaneaza maxim. Valoarea sau masura Duhului bun se masoara concret in ce faci bun pentru ceilalti ca fapte bune fara El nu face nimeni .De aceea trebuie rugaciune ca fara E l nu face nimeni nimic bun. Toti astia careii vezi ca se dau plin de harisme in realitate is de kkt , daca te uti dupa faptele lor puternic esi bune fix pula , nimic. Numa gunoi. Dumnezeu ii ajuta pe cei care is capabili sa vada 100 de greseli pe zi si sa isi ceara iertare pentru ele . Atunci da , ai lumina , daca poti vedea noian de greseli . Si daca te rogi pentru ele atunci vezi si minuni cum s eindreapta chiar inainte ca cineva sa le observe. Apoi toti se mira cat esti tare si ce minuni ai facut si cum de esti smerit. pa i esti smerit ca stii ca ai gresit enorm si totul e puterea indreptatoare a Lul. Asta e calea adevarata restul is vrjeli cu care se ard multi spre netrebnicirea lor.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Iar tu Andreie dc incepi a te lingen cur cu ani ca cat sunteti voi de harizmaticii pulii o sa ajungeti doi ciorapi murdari lepadati de toata lumea Si sa nu crezi ca nu puteam , daca eram pe vreun from ortodox , sa iti spun mesaju se mai sus in cuvinte alese si frumaos cu diplomatie si teologhisind da special am folosit limbajul specific acetui duhovnicesc forum pe care va etalati harizmele pulii , fara ghilimele , ca ani vindeca cu pula dc citesti mai sus oleaka, ca dc si-astrangulat prostata acuma pula lui e bagheta magica
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 6, 2019 Ce tot vorbești tu acolo? Cum sa fie data charisma de dorință? Pai așa ar însemna că toți obsedații sa aibă charisma. ..Un obsedat nu poate atinge adevărul, ceea ce e veritabil și de netăgăduit în dorința lui, aceasta-i in fapt...durerea care-l îmbolnăvește.Mai citește încă o dată ce am spus în textul anterior și vei vedea... 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 6, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 6, 2019 Pai dacă lucrez n-am de ce sa mă rog. Trebuie sa-mi primesc plata. Mie sa mă rog mi s-ar părea cel mai umilitor lucru posibil. Nu m-am rugat de nimeni niciodată și nici n-am sa mă rog.Nu înțeleg care e acel punct în care aveți voi senzația că va contraziceți unul cu altul...a lucra și a se ruga sunt același lucru, cand te rogi...e o lucrare! 1 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Aberatiile de noapte cu VISTANTRIC Emisiune de succes pe nimfomane 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 7, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 7, 2019 Explică care-i aberația și nu face afirmații gratuite!Din câte îmi amintesc..."aberația" trona și-n gura @amadei, de cate ori dădea de mine pe forum. :) Simpatia ta, draga de ea...nu ești deloc original, vă adună fata asta in haită pe lângă ea, necondiționat!Mă mir, că nu mai e escortă și-n teorie n-ar mai avea interese, ci-orgoliu maaare...o aberație! 2
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Iar tu Andreie dc incepi a te lingen cur cu ani ca cat sunteti voi de harizmaticii pulii o sa ajungeti doi ciorapi murdari lepadati de toata lumea Si sa nu crezi ca nu puteam , daca eram pe vreun from ortodox , sa iti spun mesaju se mai sus in cuvinte alese si frumaos cu diplomatie si teologhisind da special am folosit limbajul specific acetui duhovnicesc forum pe care va etalati harizmele pulii , fara ghilimele , ca ani vindeca cu pula dc citesti mai sus oleaka, ca dc si-astrangulat prostata Apreciez Tomson si respectat credintele tale dar repet ca nu vreau sa ma intorc de unde am plecat.Am trait si eu dupa acele principii si nu mi-au adus deloc fericire,iar cand nu sunt fericit nu pot sa ma iubesc pe mine ,cu atat mai putin pe altii.In nefericire smerenia o faceam de frica nu ca simteam eu cu adevart sa fiu bun.Sentimentul ca esti implinit pe mai multe planuri si cu toate astea respect in loc sa fi arogant imi aduce o fericire mult mai mare si asta inseamna pentru mine smerenie.Smerenia sa aiva la baza respectul nu frica de anumite lucruri 1
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Iar tu Andreie dc incepi a te lingen cur cu ani ca cat sunteti voi de harizmaticii pulii o sa ajungeti doi ciorapi murdari lepadati de toata lumea Si sa nu crezi ca nu puteam , daca eram pe vreun from ortodox , sa iti spun mesaju se mai sus in cuvinte alese si frumaos cu diplomatie si teologhisind da special am folosit limbajul specific acetui duhovnicesc forum pe care va etalati harizmele pulii , fara ghilimele , ca ani vindeca cu pula dc citesti mai sus oleaka, ca dc si-astrangulat prostata Apreciez Tomson si respectat credintele tale dar repet ca nu vreau sa ma intorc de unde am plecat.Am trait si eu dupa acele principii si nu mi-au adus deloc fericire,iar cand nu sunt fericit nu pot sa ma iubesc pe mine ,cu atat mai putin pe altii.In nefericire smerenia o faceam de frica nu ca simteam eu cu adevart sa fiu bun.Sentimentul ca esti implinit pe mai multe planuri si cu toate astea respect in loc sa fi arogant imi aduce o fericire mult mai mare si asta inseamna pentru mine smerenie.Smerenia sa aiva la baza respectul nu frica de anumite lucruri Stiu ca asa cum nu ma poti convinge tu pe mine nici eu nu te convinge si nu imi doresc asta.Trairile pe care le-am avut si ceea ce am experimentat m-au facut sa aleg calea mea si sunt convins ca la fel si la tine. Din smerenie,eu sunt fericit si multumuit aici si de aceea nu ma pot supara pe tine vreodata,sunt convins ca esti pe calea perfecta pentru tine la momentul actual,la fel si eu.Prin schimbari oricum trecem in fiecare zi,cat vor fi de profunde vedem in viitor.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 7, 2019 Iar tu Andreie dc incepi a te lingen cur cu ani ca cat sunteti voi de harizmaticii pulii o sa ajungeti doi ciorapi murdari lepadati de toata lumea Si sa nu crezi ca nu puteam , daca eram pe vreun from ortodox , sa iti spun mesaju se mai sus in cuvinte alese si frumaos cu diplomatie si teologhisind da special am folosit limbajul specific acetui duhovnicesc forum pe care va etalati harizmele pulii , fara ghilimele , ca ani vindeca cu pula dc citesti mai sus oleaka, ca dc si-astrangulat prostata Apreciez Tomson si respectat credintele tale dar repet ca nu vreau sa ma intorc de unde am plecat.Am trait si eu dupa acele principii si nu mi-au adus deloc fericire,iar cand nu sunt fericit nu pot sa ma iubesc pe mine ,cu atat mai putin pe altii.In nefericire smerenia o faceam de frica nu ca simteam eu cu adevart sa fiu bun.Sentimentul ca esti implinit pe mai multe planuri si cu toate astea respect in loc sa fi arogant imi aduce o fericire mult mai mare si asta inseamna pentru mine smerenie.Smerenia sa aiva la baza respectul nu frica de anumite lucruriStiu perfect zici ca am trecut prin iadul deznadejdii , poate ai citi cartea Sf Siluan Atonitul despre asta.La starea aia de smerenie feicita implinita in care daruiesti tuturor din preplinul tau se ajunge prin cruce nu prin abureligen ani , aia e ridicol. Doar o revarsare de energie necreata un har adevarat ca acel dat apostolilor te poate aduce acolo. Vezi ca si apostolii erau asa fricosi deprimati speriati egoisti pana la cinzecime. Daca nu primesti Harul nu vei avea niciodata acea implinire. Doar unirea cu persoana Lui o poate face. Iar Harul nu e in cosmos sau un ocean de energie impersoala pe care o accesezi prin tehnici ci radiatia energetica a unei persoane , iubirea si Puterea Creatoare , Dumnezeu de la care numai prin rugaciune poti primi . Tehnici exercitii continenta is inutile sau auxiliare neesentiale. iar Harul se ia din Biserica. Fugi de ea fugi de fericirea ta. Oricum daca zici ca ai lucrat ceva in Biserica probabil ai deja si Botezul si alte taine asupra ta ceea ce inseamna ca nu esti chiar lipsit. Ai cu ce lucra . Eu nu incerc sa te conving de nimic, te convingi tu singur.
Postări Recomandate