Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

"În textul original, cuvântul tradus prin blând este opusul cuvintelor ranchiunos,

mânios. Are înţelesul de a deveni „îmblânzit” precum se îmblânzeşte un animal

sălbatic. După ce mintea e îmblânzită, poate fi asemănată unei viţe, despre care se

spune, „Iată viţa aceasta. Am aflat-o arbust sălbatic, a cărui grozavă putere s-a răsucit

în rămurele răzleţe. Dar am tuns sadul şi s-a domolit din risipa de frunze fără rost, şi s-a

legat precum îl vezi în aceşti ciorchini curaţi şi plini, pentru a răsplăti mâna ce cu

înţelepciune l-a rănit” [Robert Southey, „Thalaba the Destroyer: A Rhythmical

Romance”, 1801].

Un om blând este un om auto-disciplinat. Este într-atât de disciplinat încât vede

numai ce-i mai frumos, gândeşte numai ce-i mai bun. Ele este cel care împlineşte

îndemnul, „fraţilor, câte sunt adevărate, câte sunt de cinste, câte sunt drepte, câte

sunt curate, câte sunt vrednice de iubit, câte sunt cu nume bun, orice virtute şi orice

laudă, la acestea să vă fie gândul” [Filipeni 4:8].

Ne înălţăm la un alt nivel de conştienţă, nu fiindcă ne-am înfrânat patimile, ci

fiindcă ne-am cultivat virtuţile. Cu adevărat, un om blând este un om ce are control

complet asupra dispoziţiilor sale, iar dispoziţiile sale sunt cele mai înalte, fiindcă el

ştie că trebuie să-şi menţină o dispoziţie înaltă de va fi să umble în tovărăşia celor

înalţi"

"Auzim multe despre omul umil, „cel blând” sau „cel sărac cu duhul”, conform

Bibliei – dar ce se înţelege printr-un om blând? El nu e preşul proverbial cel sărac şi

aplecat, aşa cum e el conceput în general"

"Asemenea

oameni sunt blânzii din evanghelii, cei care vor moşteni pământul. Orice concept de

sine mai prejos decât însuşi idealul ne privează de această moştenire. Făgăduinţa este,

„Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul” [Matei 5:5, Psalmi 36/37:11].

• Like 1
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Așa poponache pasiv de Andrewșca, dă-i înainte cu copy/paste, că în rest orice și de câte ori scrii ceva de la tine, te trădezi singur că ești altar boy, prost grămadă și îndoctrinat cu misticisme.

Ai și tu orgasme esoterice fără spermă ca și Maestrul Thău Ananda? Sunteți muieri născute în trup de bărbați băă, coaiele voastre sunt doar un apendice lipsit de sens ptr trupul vostru!! Androgini, hermafrodiți masculini, ce nu pot ajunge la sloboz decât prin stimulare prostatică a găozului, tușeu rectal și antrenarea mușchilor pizdei , despre care amintește mereu dezaxatul de Ananda.  Ce rațiuni căutați prin ceruri ptr faptul că sunteti mutanți și erori ale naturii ce v-a creat?

Băă, dar nu e cumva și un religion clash, de cauză și crez, între tine și AnanDamblagiul? Ăla e budist convins, pe când tu ești curist sub sutana lui Jezus.

WTF, nu ai nici cea mai vagă cunoștință despre delimitarea geografică dintre India și Israel, sau a timpului în care Jezus Almighty se bășina prin "profeți" scriitoricești lipsite de orice noimă, vs profeții la fel de bolnavi la cap ai Budhismului de câteva milenii înainte de Jezus Almighty in the fooking sky... ???

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Excelent postul tau Andrei ... foarte inspirat si la obiect chiar foarte potrivit in acord cu titlul topicului este alineatul:

Ne înălţăm la un alt nivel de conştienţă, nu fiindcă ne-am înfrânat patimile, ci 
fiindcă ne-am cultivat virtuţile. Cu adevărat, un om blând este un om ce are control 
complet asupra dispoziţiilor sale, iar dispoziţiile sale sunt cele mai înalte, fiindcă el 
ştie că trebuie să-şi menţină o dispoziţie înaltă de va fi să umble în tovărăşia celor 
înalţi

Asa sa fim toti !

• Oras:/
  • Oras:/
Postat

@l i zici tu:

Ananda, nu mi-ai raspuns  :(   Noi, in zilele noastre, anul 2019, suntem ieri, azi, sau maine ? Am trecut dincolo, sau suntem pe drum ?

Din punctul de vedere al realitatii :

Noi suntem mereu in ACUM - orice altceva sunt fantezii, imaginatie folosita in exces, amintiri ale lui Acum , corpul fizic poate fi in 2019 dupa calendarul acceptat aici in zona ... insa noi ca fiinte suntem mereu numai in ACUM

Ms de raspuns, dar nu ne primesc pe noi daca nu vom fi toti fara pacate. Asta inseamna ca va mai trece cateva generatii bune pana sa ajungem acolo. Eu spun ca minim 1000 de ani. Si macar cate doua, trei reincarnari pentru fiecare individ.Este pacat, cel putin din punctul meu de vedere, ca nu prea ne aducem aminte prea multe din viata anterioara, doar franturi, si doar unii dintre noi, care oricum ne este frica sa povestim pentru ca te iau ceilalti de nebun. Singura sansa va fi doar sa fim invadati cu forta, atunci procesul va fi mult mai repede, ceea ce cred ca este greu spre imposibil, pentru ca ei nu vor sa incalce unele reguli care stau la baza evolutiei noastre, altfel o faceau de mult. Din pacate acum lucrez intr-in mediu inchis, fara acces la internet in timpul zilei, altfel dezbateam subiectul mai pe larg. 

Postat

Excelent postul tau Andrei ... foarte inspirat si la obiect chiar foarte potrivit in acord cu titlul topicului este alineatul:

înalţi

Asa sa fim toti !

Conștiință + continență = conştienţă ? :)))

FGM de hermafrodit parvenit și troglodit debil !

Ce "conștiență" mă poponautule dus cu capul, tu nu realizezi că toată "bogăția ta mintală"  este încadrată cazuistic de mult timp în șabloane de Excel și în DBS la psihiatrie?

Caută-te la cap măi omule, ți-am mai zis.

Halucinezi!

Postat

@litiu Ion

zici tu:

dar nu ne primesc pe noi daca nu vom fi toti fara pacate.(asta e o exagerare ... doar cu bun simt si sa ne ferim de pacatele mari(principale) pentru majoritatea, sfintii si ascetii evident cat mai fara de pacate - se se va putea trai pe pamant in urmatorii ani)

Asta inseamna ca va mai trece timp de cateva generatii bune pana sa ajungem acolo.(Pai tocmai asta spuneam ... generatiile urmatoare vor fi doar cei blanzi - nu vor mai fi generatii ... nu au cum sa supravietuiasca in aceasta noua frecventa de vibratie si conform rezonantei nu se vor mai incarna aici - deci decizia a ajuns sa fie alegi corect sau vei suferi foarte mult si vei trai putin)

Eu spun ca minim 1000 de ani. Esti foarte potimist ... eu estimez ca peste 100 de ani vor mai fi maxim 15% din cati oameni sunt acum pe pamant ... Si macar cate doua, trei reincarnari pentru fiecare individ(aici este o alta situatie ... se pot incarna imediat doar cei cu foarte putina karma iar pentru majoritatea nu va mai fi planeta pamant ci alte planete asemanatoare cu planeta noastra asa cum era ea inainte sa intram in centura fotonica ... din ce informatii am ca masa de suflete care au fost sau inca sunt incarnate aici pe pamant din 1950 incoace ... se vor intrupa 10% pe pamant aarpoximativ 50% pe o alta planeta foarte asemanatoare cu pamantul in era industriala si restul pe 2 planete care sunt aproximativ ca nivel de dezvoltare(compar cu ceva ce cunoastem de pe planeta noastra) in epoca bronzului si cealalta aproximativ in perioada cand se formau primele cetati.

Este pacat, cel putin din punctul meu de vedere, ca nu prea ne aducem aminte prea multe din viata anterioara, doar franturi, si doar unii dintre noi, care oricum ne este frica sa povestim pentru ca te iau ceilalti de nebun.

Nu este pacat ci este normal: pentru unii amintirea vietii trecute poate fi moarte prin gazare in lagar, sa fi fost un criminal inserie sau sa fi fost pe o alta planeta unde fiintele au niste crengi care le cresc din cap care au rol de orientare si perceptie similar cu antenele la greieri ... foarte putini ar face fata din punct de vedere psihic la asa ceva ... sau altfel spus ar innebuni pe loc ... deci e mult mai bine asa ... 

Legat de ce poti vorbi si cu cine ... o iei usor si vezi daca omul poate duce ... daca poate continui daca nu mai cauti ... oricum exista comunitati ... grupuri etc ... se gasesc 

Singura sansa va fi doar sa fim invadati cu forta, atunci procesul va fi mult mai repede, ceea ce cred ca este greu spre imposibil, pentru ca ei nu vor sa incalce unele reguli care stau la baza evolutiei noastre, altfel o faceau de mult.

Aici ti-ai raspuns singur - cum sa invadeze ingerii lui Dumnezeu ... ?!

Din pacate acum lucrez intr-in mediu inchis, fara acces la internet in timpul zilei, altfel dezbateam subiectul mai pe larg. 

Da, merita ...

Mult succes in intelegere dar mai ales in alegerile personale !

PS: La trairea pacatoasa poate oricine sa renunte instantaneu nu ii trebuie decat sa ii fie clar ce este pacat si ce nu si sa aibe o vointa puternica si o dorinta de autotransformare benefica. 

Postat

Așa poponache pasiv de Andrewșca, dă-i înainte cu copy/paste, că în rest orice și de câte ori scrii ceva de la tine, te trădezi singur că ești altar boy, prost grămadă și îndoctrinat cu misticisme.

Ai și tu orgasme esoterice fără spermă ca și Maestrul Thău Ananda? Sunteți muieri născute în trup de bărbați băă, coaiele voastre sunt doar un apendice lipsit de sens ptr trupul vostru!! Androgini, hermafrodiți masculini, ce nu pot ajunge la sloboz decât prin stimulare prostatică a găozului, tușeu rectal și antrenarea mușchilor pizdei , despre care amintește mereu dezaxatul de Ananda. Ce rațiuni căutați prin ceruri ptr faptul că sunteti mutanți și erori ale naturii ce v-a creat?

Băă, dar nu e cumva și un religion clash, de cauză și crez, între tine și AnanDamblagiul? Ăla e budist convins, pe când tu ești curist sub sutana lui Jezus.

WTF, nu ai nici cea mai vagă cunoștință despre delimitarea geografică dintre India și Israel, sau a timpului în care Jezus Almighty se bășina prin "profeți" scriitoricești lipsite de orice noimă, vs profeții la fel de bolnavi la cap ai Budhismului de câteva milenii înainte de Jezus Almighty in the fooking sky... ???

Am vazut postarea lui Ananda cu omul bland si chiar inaintea cu 5 minute citeam despre asta intr-o carte de a lui Neville si am vrut sa impartesc cu voi.Am pus si ghilimele doar ca am uitat sa preciez de la cine e luat.

Am observat ca ai un vocabular foarte bogat si 'vorbesti' foarte academic .Lucrul asta denota un nivel de inteligenta ridicat ,pacat insa ca o folosesti doar in polemici in care te afli singur.

Postat

Am vazut postarea lui Ananda cu omul bland si chiar inaintea cu 5 minute citeam despre asta intr-o carte de a lui Neville si am vrut sa impartesc cu voi.Am pus si ghilimele doar ca am uitat sa preciez de la cine e luat.

Am observat ca ai un vocabular foarte bogat si 'vorbesti' foarte academic .Lucrul asta denota un nivel de inteligenta ridicat ,pacat insa ca o folosesti doar in polemici in care te afli singur.

Misticismele e viata mea nu pot fara ele:))

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Misticismele e viata mea nu pot fara ele:))

Hai ca ti-ai zis-o! Praf l-ai facut tu pe tine.

• Like 2
Postat

Fenomenul despre care povestesti tu aici este fenomenul de sincronicitate Dumnezeiasca - acest mic semn(deloc intamplator) este ca un ghid pentru oamenii benefic orientati ... orice sfant, ascet, calugar, prooroc, yoghin urmeaza aceste semne - deci daca lipsesc fenomenele de sincronicitate inseamna ca ceva nu este in regula, poate intentia nu e perfect curata, poate nu este momentul, poate nu este locul sau ceasul ... 

<<Am vazut postarea lui Ananda cu omul bland si chiar inaintea cu 5 minute citeam despre asta intr-o carte de a lui Neville si am vrut sa impartesc cu voi.Am pus si ghilimele doar ca am uitat sa preciez de la cine e luat.>>

Mult succes Andrei esti pe calea cea buna pentru tine iti doresc sa mergi fara compromis pe aceasta cale !

Postat

Intutiv mi-am dat seama ca eu folosesc acest cuvant "constient" insa cei mai multi dintre voi nu stiu exact la ce ma refer ... asa ca o sa detaliez.

Constient inseamna exact: a avea constiinta extinsa asupra ... (a ceva, a cuiva etc)

Exemplul 1: drogatii sau cei care fumeaza sau cei care se imbata nu au constiinta nici macar cat este corpul lor fizic sunt foarte ingusti in constiinta de aceea inca mai fac aceste alegeri stupide care le tradeaza nivelul scazut de constiinta.

Exemplul 2: omul obisnuit care se comporta egotic(face doar ce vrea el) - are constiinta extinsa asupra lui insusi si atat ... este cazul miilor de fiinte care nu sunt in stare sa intre intr-o relatie de cuplu si sa isi asume responsabilitatea - in momentul in care esti serios in relatia de cuplu ai constiinta extinsa si cuprinzi ambele fiinte si pe tine si pe iubita ta in cazul unui barbat

Exemplul 3: un conducator bun al unei firme este un om care este capabil sa aibe constiinta extinsa asupra treburilor de facut, care poate cuprinde in constiinta sa toti angajatii cu toate personalitatile si nevoile lor.

Exemplul 4: un lider al unei natiuni ar trebui sa fie capabil sa cuprinda in constiinta sa toate fiintele umane, asociatiile, familiile, necesitatile acelei natiuni, pozitia natiunii intre celelalte natiuni ... evident in cazul majoritatii liderilor mondiali se vede ca sunt gresit alesi sau numiti ... exemplu de lider care a fost capabil de a cuprinde toata natiunea pe care a condus-o in constiinta sa: Gandhi 

iar dintre liderii momentului foarte aproape este Putin 

Exemplul 5: O fiinta umana care vrea sa fie un lider planetar trebuie sa poata cuprinde in constiinta sa atat toate fiintele umane de pe pamant, cat si toate animalele, plantele, insectele precum si fiintele ne-umane care se gasesc si locuiesc pe pamant precum si planeta insasi.

Exemplul 6: O fiinta umana care aspira la conditia unui zeu care a transcens complet planul fizic trebuie sa poata sa cuprinda in constiinta sa intregul univers fizic cu toate constiintele si energiile care se gasesc in acest univers.Aceasta realizare scoate acea fiinta umana complet si definitiv din lantul incarnarilor succesive in universul fizic.Este similar cu continenta sexuala: daca acea fiinta vrea sa se intrupeze poate pe oricare planeta insa nu mai poate fi niciodata obligata cum sunt celelalte fiinte.

Mult succes tuturor in a avansa cat mai mult in constiinta !

• Like 1
Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Andrei nu fi prost sa te tii de carte munca si rugaciune sa iti iei crucea sa urmezi lui Hristos sa ajungi om realizat ca multi altii tu tine-te de calea cea buna a dedublarilor si bezmeliilor fara compromis si zeu ca ani o sa ajungi

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Intutiv mi-am dat seama ca eu folosesc acest cuvant "constient" insa cei mai multi dintre voi nu stiu exact la ce ma refer ... asa ca o sa detaliez.

Constient inseamna exact: a avea constiinta extinsa asupra ... (a ceva, a cuiva etc)

Exemplul 1: drogatii sau cei care fumeaza sau cei care se imbata nu au constiinta nici macar cat este corpul lor fizic sunt foarte ingusti in constiinta de aceea inca mai fac aceste alegeri stupide care le tradeaza nivelul scazut de constiinta.

Exemplul 2: omul obisnuit care se comporta egotic(face doar ce vrea el) - are constiinta extinsa asupra lui insusi si atat ... este cazul miilor de fiinte care nu sunt in stare sa intre intr-o relatie de cuplu si sa isi asume responsabilitatea - in momentul in care esti serios in relatia de cuplu ai constiinta extinsa si cuprinzi ambele fiinte si pe tine si pe iubita ta in cazul unui barbat

Exemplul 3: un conducator bun al unei firme este un om care este capabil sa aibe constiinta extinsa asupra treburilor de facut, care poate cuprinde in constiinta sa toti angajatii cu toate personalitatile si nevoile lor.

Exemplul 4: un lider al unei natiuni ar trebui sa fie capabil sa cuprinda in constiinta sa toate fiintele umane, asociatiile, familiile, necesitatile acelei natiuni, pozitia natiunii intre celelalte natiuni ... evident in cazul majoritatii liderilor mondiali se vede ca sunt gresit alesi sau numiti ... exemplu de lider care a fost capabil de a cuprinde toata natiunea pe care a condus-o in constiinta sa: Gandhi 

Exemplul 5: O fiinta umana care vrea sa fie un lider planetar trebuie sa poata cuprinde in constiinta sa atat toate fiintele umane de pe pamant, cat si toate animalele, plantele, insectele precum si fiintele ne-umane care se gasesc si locuiesc pe pamant precum si planeta insasi.

Exemplul 6: O fiinta umana care aspira la conditia unui zeu care a transcens complet planul fizic trebuie sa poata sa cuprinda in constiinta sa intregul univers fizic cu toate constiintele si energiile care se gasesc in acest univers.Aceasta realizare scoate acea fiinta umana complet si definitiv din lantul incarnarilor succesive in universul fizic.Este similar cu continenta sexuala: daca acea fiinta vrea sa se intrupeze poate pe oricare planeta insa nu mai poate fi niciodata obligata cum sunt celelalte fiinte.

Mult succes tuturor in a avansa cat mai mult in constiinta !

Foarte interesanta clasificarea asta.

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...)

(...)

Si, de exemplu, un conducator (bun) al unei firme, sau chiar un lider (bun) al unei natiuni... care este fumator, sau consuma alcool (dar niciodata la lucru), unde s-ar incadra? :)

Postat

@the cat - evident la prima categorie - super-inconstient ...

probabil este bun in sesnul de eficient doar din punctul de vedere al lucrului de facut  dar in mod sigur daca si-ar cuprinde macar corpul fizic si mentalul in constiinta sa ar constientiza brusc legatura - fumez - o sa ma imbolnavesc, nu voi mai avea energie la lucru, in lioc sa fiu calm voi fi nervos, stresat, in loc sa gandesc limpede voi fi incetosat la minte asa ceva nu se cade la un lider ... pe langa asta o sa ii imbolnavesc si pe ceilalti etc , deci fumatul e o idiotenie - pana acum m-am comportat ca un prost - abandonez brusc acest obicei ...

Cred ca ati inteles gresit ce inseamna un lider bun - un lider bun este un lider care tine cont de tot(problemele angajatilor, salariile, relatiile cu alte firme, mediul de lucru, protectia muncii, relationarea intre angajati etc - el e perfect pe toate aceste aspecte ... nu doar ca firma nu da faliment ,.,.. :)

Vorbesc despre un alt nivel, nivel atat de inalt incat nici nu poate fi perceput de catre cei care au o constiinta foarte limitata ... avansarea in constiinta se face destul de greu pe pamant trecerea din una in alta din etapele de mai sus ia in medie 5-10 ani ... si sunt posibile si decaderi ... mai ales spre batranete cu insstalarea andropauzei ... cand nu mai exista energia vitala de sustinere a acestei constiinte ...

Mult succes tuturor in a face salturi cat mai mari in constiinta !

• Like 1
Postat

@the cat - evident la prima categorie - super-inconstient ...

probabil este bun in sesnul de eficient doar din punctul de vedere al lucrului de facut  dar in mod sigur daca si-ar cuprinde macar corpul fizic si mentalul in constiinta sa ar constientiza brusc legatura - fumez - o sa ma imbolnavesc, nu voi mai avea energie la lucru, in lioc sa fiu calm voi fi nervos, stresat, in loc sa gandesc limpede voi fi incetosat la minte asa ceva nu se cade la un lider ... pe langa asta o sa ii imbolnavesc si pe ceilalti etc , deci fumatul e o idiotenie - pana acum m-am comportat ca un prost - abandonez brusc acest obicei ...

Cred ca ati inteles gresit ce inseamna un lider bun - un lider bun este un lider care tine cont de tot(problemele angajatilor, salariile, relatiile cu alte firme, mediul de lucru, protectia muncii, relationarea intre angajati etc - el e perfect pe toate aceste aspecte ... nu doar ca firma nu da faliment ,.,.. :)

Vorbesc despre un alt nivel, nivel atat de inalt incat nici nu poate fi perceput de catre cei care au o constiinta foarte limitata ... avansarea in constiinta se face destul de greu pe pamant trecerea din una in alta din etapele de mai sus ia in medie 5-10 ani ... si sunt posibile si decaderi ... mai ales spre batranete cu insstalarea andropauzei ... cand nu mai exista energia vitala de sustinere a acestei constiinte ...

Mult succes tuturor in a face salturi cat mai mari in constiinta !

Ananda, primul exemplu tine mai mult de aria decaderii, cea a lui satan?

Inconsistent mi s-ar parea sa treci de la un nivel inferior, la unul superior. Trecerea trebuie facuta gradual, altfel constiinta poate avea de suferit?

Daca ne luam dupa interpretarea Biblica, dar si aceea din popor, Lucifer este de fapt un inger decazut.

Conform felului in care noi vedem lucrurile, totul a avut un punct de pornire, cand exista un "tot unitar". Gradual, particulele s-au rasfirat si a inceput sa fie dezordine. Unele au ramas suspendate intr-o panza cosmica, altele au cazut in cea de mai jos.

Cred ca momentul 0, este cel de echilibru, balans, sau unamim acceptat a fi cel bun. Restul, indiferent cum atarna talerul, mai in stanga sau in dreapta e rau, fiindca se creeaza starea de dezechilibru.

Cum poate un om sa aduca echilibru in viata sa, cand lumea din jurul lui este un fel de "despaturire" a haosului?

Cred ca in cazul de fata conteaza foarte mult la ce idee filozofica facem apartenenta. Intradevar, nu cred ca unele lucruri pot fi schimbate in timpul vietii trupesti datorita lacunelor din diverse arii.

Postat

De asemenea, cred ca insasi nivelul de constiinta scazut denota nevoia unor satisfactii de moment. Am impresia ca foarte multi dintre betivi, drogati si curvari au o idee fixa ca ei trebuie sa manance, sa bea si sa fute. E ca si cum ei ar simti ca le fuge pamantul de sub picioara si se afla intr-o nebuloasa in care cel mai simplu lucru de atins, e cel la-ndemana. Apuci sticla, femeia sau ce-i place fiecaruia...

Postat

Pai tu descrii ingustarea constiintei sau mai biblic spus decaderea ... Lucifer pe care il mentionezi a avut aceeasi problema ,., el inainte de cadere avea constiinta resurselor si ingloba in constiinta sa foarte multe fiinte fizice care aveau nevoie de resurse ... apoi a inceput sa se sminteasca ispitit fiind de Satan, a devenit mandru(constiinta ego-ului adica constiinta sa s-a ingustat pana cand a ajuns sa il cuprinda doar pe el) si de atunci ii ispiteste pe oameni si toti oamenii care de dragul banilor sau ale foloaselor materiale se dezumanizeaza sunt sarmanii inconstienti care pica in plasa lui ...

Cat despre echilibru il intelegi gresit(poate din necunoastere cred ca iti lipseste experienta dedublarii constiente - nu ai vazut acele lumi) in lumile paradisiace este un echilibru perfect si toata lumea e fericita iar in inchisorile astrale sau altfel spus iaduri este haosul maxim ,... acolo sunt numai dispute, lupte, polite de platit si toata lumea sufera ...

Inlantuirea prin dependenta a oamenilor viciati o descrii foarte bine ... asa este.

Mult succes in a desface toate lanturile tale iar dupa ce reusesti te asteptam sa ii ajutam si pe ceilalti care deocamdata nu au reusit sa rupa aceste lanturi !

• Like 1
Postat

Daca ai nevoie de asistenta in orice fel te ajut cu drag ...

Postat

In general ma descurc binisor singurel, ba chair ii mai ajut eu si pe altii. In ultimul timp, simt ca expansiunea universului se resimte si aici, pe pamant. Ma intinde si pe mine, de simt ca ADNu-mi e rascolit si rearanjat bucatica cu bucatica.

Postat

Omul care ar spune ca nu are nevoie de ajutor, e un om prost si arogant. Posibil sa nu avem nevoie sa bagam lingura-n gura sau sa ne stergem la fund, dar nu suntem zei, sa le stim pe toate.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...