Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Ssssst, mai usor cu linistea asta :))) 3
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 28, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 28, 2019 Hai ca ti-ai zis-o! Praf l-ai facut tu pe tine. Continentasexuala, Andrew şi Anananda sunt unul şi acelaşi! Cu clonele îşi aruncă topicul mereu în față şi cu nick Ananda explică prostimii (de noi) ce şi cum, prin logoree semidoctă şi termeni pe care nu-i înțelege. Gurul de Ananda e caz psihiatric, mă şi mir cum umblă în libertate. Tomson e poponar îndrăgostit de gilette-ul lui, fute femei gândindu-se la plua lui şi la cât de nedotați sunt cei ce au regulat-o pe aceeaşi silfidă, adică lui plua celorlalți îi este în gând mai mult decât coitul în sine! Iar pe Estrogen îl trădează nick-ul că e cuckold ce nu are curaj să o ia în coor, încă, deşi din scrierile lui vezi direct tendința intempestivă şi dorința lui ascunsă de doi masculi când vrea să dea şi el la buci. E mai mult decât clar de care parte peleului spre direcția coorului futabil şi-ar dori să se situeze... :)))
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 28, 2019 Cine este: Nu se poate spune insa se poate trai - are aceeasi natura cu natura ta interioara ultima(Sinele) Ce este - iarasi nu se poate spune - cuvantul care mi se pare cel mai decriptiov este - infinitul Cum a aparut - nu a aparut - noi am aparut El a fost dintotdeauna asta mi se pare cel mai corect raspuns care nu poate descrie dar macar se straduieste :) De unde a aparut - iar nu se poate spune - din El insusi Ce vrea - in sfarsit o interbare la care se poate raspunde ... 1. de la oameni este asa cum a spus Estrogen - contractele sunt individuale sau altfel spus esti pus in fata unui consiliu de constiinte inalte(judecata de apoi - numit acest consiliu in predicile lui Iisus) este un moment dupa ce inchei o intrupare in care vezi extrem de clar ce ai facut bine si ce nu, ce ai de invatat si ce karma(cruce) ai - si tu iti alegi inainte de incarnare ce ti-ai propus sa faci- vii dotat pentru acea misiune, important aceste misiuni sunt diferite si pentru fiecare om si este nevoie de un alt set de abilitati conforme perfect cu misiunea lui pentru fiecare dintre noi dinacest punct de vedere privind nivelarea si tendinta de a fi toti la fel toti "normali" este o imensa idiotenie ... 2. de la natiuni - sa isi indeplineasca rolul 3. de la planete - sa ofere mediul pentru fiinte umanoide sau animale pentru a se dezvolta si evolua 4. de la rase(omenire de exemplu) sa evolueze pe orice cale ... Dumnezeu asteapta la capatul drumului rabdator si transcendent
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Continentasexuala, Andrew şi Anananda sunt unul şi acelaşi! Cu clonele îşi aruncă topicul mereu în față şi cu nick Ananda explică prostimii (de noi) ce şi cum, prin logoree semidoctă şi termeni pe care nu-i înțelege. Gurul de Ananda e caz psihiatric, mă şi mir cum umblă în libertate. Tomson e poponar îndrăgostit de gilette-ul lui, fute femei gândindu-se la plua lui şi la cât de nedotați sunt cei ce au regulat-o pe aceeaşi silfidă, adică lui plua celorlalți îi este în gând mai mult decât coitul în sine! Iar pe Estrogen îl trădează nick-ul că e cuckold ce nu are curaj să o ia în coor, încă, deşi din scrierile lui vezi direct tendința intempestivă şi dorința lui ascunsă de doi masculi când vrea să dea şi el la buci. E mai mult decât clar de care parte peleului spre direcția coorului futabil şi-ar dori să se situeze... :))) :)))) asta da teorie conspirationista.Contul 'continentasexuala' este al meu,am spus-o doar ca nu il mai pot accesa din cauza parolei si adresei de email 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 28, 2019 Oly, daca te multumeste raspunsul ma bucur, daca vrei sa mai intrebi, intreaba iar daca vrei sa cunosti direct ma ofer sa facem o meditatie impreuna in care sa facilitez pt tine perceperea cat mai clara (cat de mult poti percepe tu in acest moment) din ce este Dumnezeu. Subscriu la ce a zis estrogen: Dumnezeu se cunoaste individual - numai prin meditatie si aceasta cunoastere individuala tine de dezvoltarea ta spirituala care este unica la fiecare fiinta umana. Ca un sfat: iti doresc sa nu fii multumit cu nimic si sa fii mereu curios si chiar insistent de a-l cunoaste pe Dumnezeu ... macar pana ajungi sa traiesti la vointa starea de transcendenta. Mult succes ! (asa cum ai intuit la intrebari pline de bun simt raspund intotdeauna si oricui) 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 28, 2019 Daca cineva se intreaba cum se face aceasta meditatie in care facilitezi cunoasterea de Dumnezeu altei fiinte umane pasii sunt urmatorii: 1. Faci o fotografie a fiintei pentru care trebuie sa facilitezi(fotografia se face prin clarviziune nu are legatura cu o fotografie clasica)2. Te raportezi la Dumnezeu si il rogi cu umilinta sa te faca un canal de transmitere catre fiinta umana care ti-a cerut, in cazul unui rapuns afirmativ continui3. Dupa ce ai facut "fotografia" emiti puternic ceea ce primesti de la Dumnezeu despre Sine insusi exact pe structura individuala a celui care va primi. Tot procesul va fi ghidat de Dumnezeu insusi ... 4. Multumesti cu recunostiinta. Inca un aspect: cum iti verifici forta spirituala : Un exercitiu extrem de simplu: mergi undeva intr-o discoteca de exemplu sau intr-un loc unde se asculta manele, te asezi intr-un loc discret si fara sa fii in drum si incepi sa emiti de exemplu pe c7 foarte puternic si neintrerupt ... daca nu se intampla nimic sau nu te poti concentra forta ta spirituala e mica,daca e un gol in jurul tau(lumea se fereste instinctiv sa treaca pe acolo) forta ta spirituala e mediedaca se sparge gasca si distractia si pleaca toti - forta ta spirituala e maredaca reusesti sa ii faci pe toti sa plece si sa abandoneze distractia in doar cateva minute inseamna ca forta ta spirituala e colosal de mare Mult succes in arta meditatiei tuturor celor interesati de aceasta arta spirituala !
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 28, 2019 Continentasexuala, Andrew şi Anananda sunt unul şi acelaşi! Cu clonele îşi aruncă topicul mereu în față şi cu nick Ananda explică prostimii (de noi) ce şi cum, prin logoree semidoctă şi termeni pe care nu-i înțelege. Gurul de Ananda e caz psihiatric, mă şi mir cum umblă în libertate. Nu seamana Ani cu Andrei Tomson e poponar îndrăgostit de gilette-ul lui, fute femei gândindu-se la plua lui şi la cât de nedotați sunt cei ce au regulat-o pe aceeaşi silfidă, adică lui plua celorlalți îi este în gând mai mult decât coitul în sine! Acu ne-ai spus cum exact cum ai fi tu daca ai avea pula mare. :-))))) Pe mine nu ai cum sa ma cunosti , nici o sansa sa aiba vreo legatura cu mine ce ai scris , e doar oglinda ta asa cum se si spune ca poti stii mai multe despre unu din ce zice despre altii decat din ce zice despre el insusi. Iar pe Estrogen îl trădează nick-ul că e cuckold ce nu are curaj să o ia în coor, încă, deşi din scrierile lui vezi direct tendința intempestivă şi dorința lui ascunsă de doi masculi când vrea să dea şi el la buci. E mai mult decât clar de care parte peleului spre direcția coorului futabil şi-ar dori să se situeze... :)))
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 28, 2019 Ti se face pielea de gaina aici, jur! O liniste, o pace interioara si un izvor de intelepciune cum nici in miezul Gradinii Eden nu gasesti. De-acum incolo aici doresc sa-mi beau berea. ...Cu importanta mentiune ca tin sa mi-o torn eu singur in pahar.Daca in linistea raiului nimfoman nu auzi cum troznesc basinile lu ani in rafala cate un flacon deodata e cazul sa te opresti din turnatu berii
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 28, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 28, 2019 @Ananda777, daca un om poate cuprinde infinitul, asa cum Dumnezeu o face...crezi ca mai are nevoie de reincarnare?Eu am amintirea infinitului și mă întreb de ce oare mi-ar trebui sa mă rătăcesc/risipesc prin o mie de vieți...in căutarea cui și cărui Dumnezeu? 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 28, 2019 Nu sunt false doar ca nu sunt citite asa cum trebuie. Biblia nu are referiri istorice , sunt doar simboluri si parabole ca necesita o interpretare corecta.Adevaratele intelegeri din Biblie se afla deja in noi,iar cand le descoperim fac atata lumina si au atat de mult inteles inca parca doar ne aminitim ceva ce am uitat.Ti-am mai zis si de ce simti asta , pentru ca deja ai in tine 5 din toate tainele Bisericii , fiind botezat ai deja Adevarul in tine
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 29, 2019 @vis daca un om poate cuprinde infinitul, asa cum Dumnezeu o face...crezi ca mai are nevoie de reincarnare?Eu am amintirea infinitului și mă întreb de ce oare mi-ar trebui sa mă rătăcesc/risipesc prin o mie de vieți...in căutarea cui și cărui Dumnezeu? Buna intrebare ... Pe scurt daca am inteles corect intrebi de ce se reincarneaza sufletele ? Sufletele nu sunt perfecte(mantuite daca vrei) din cauza asta nefiind perfecte din punctul liberului arbitru experiementeaza, doresc, orice dorinta atrage reincarnarea in trup fizic, din punctul de vedere al karmei(destinului daca vrei) - adica justitia divina fiintele sunt obligate sa isi plateasca datoriile si asta se face prin intrupare Deci daca tu Vis reusesti realizarea exceptionala de a nu mai avea absolut nici o dorinta la nici un nivel(nici la nivel constientizat nici la nivel neconstientizat) atunci trupul iti moare pe loc iar sufletul pleaca si nu se mai intoarce niciodata in trup fizic pentru a experimenta(evolua spre perfectiune). Intr-un anume fel este exact asa: iti dai seama ca toata manifestarea fizica este un jos si brusc nu mai vrei ca niciodata sa te joci acest joc. Cele doua aspecte se intrepatrund: karma te impiedica sa fii libera total(sa ai liberul arbitru maxim), iar dorintele precum si actiunile genereaza alta karma.Karma in cazul fiintelor foarte bune(zeesti) este foarte buna si ea ... te intrupezi ca sa fii extrem de fericit - cat poate duce corpul fizic ... sau foarte rea - daca esti vreun nazist si iti doresti distrugerea vietii sau daca vrei implementarea 5G sau daca ai intentia decimarii populatiei prin fumat sau alte otravuri ... etc In cazul tau particular esti in unul dintre cazurile: 1. ceea ce numesti infinit este o stare de expansiune, o stare paradisiaca de vreun anumit fel sau simplu o idee in minte ... Mult succes in explorarea ta !
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 29, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 29, 2019 Un detaliu **spam editat**...Nu ți-ai pus niciodată întrebarea...de ce datorie?Pentru ca...dorință, cum bine zici și tu!Aici e ideea, dorința o îndreptăm spre ceva...nedefinit.Universul, infinitul, sufletul...noi!Ne îndatoram fata de noi înșine prinși într-o buclă, creând imperfecțiunea, moartea. 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 29, 2019 Un detaliu **spam editat**...Nu ți-ai pus niciodată întrebarea...de ce datorie?Pentru ca...dorință, cum bine zici și tu!Aici e ideea, dorința o îndreptăm spre ceva...nedefinit.Universul, infinitul, sufletul...noi!Ne îndatoram fata de noi înșine prinși într-o buclă, creând imperfecțiunea, moartea. Da, bine zici: datoria este dorinta.Daca dorinta ar fi doar spre ceva nedefinit si niciodata spre ceva fizic sau experimentabil de fiinta intrupata am fi doar in universul astral si liberi de intrupari in universul fizic(insa acesta e un nivel greu de atins si chiar si mai greu de stabilizat) Cat despre moarte fiti linistiti - doar corpul moare, sufletul chiar si sfasiat de suferinte cumplite in iaduri tot nu moare deci la acest nivel suntem la modul obiectiv nemuritori ... insa - un reper important putem fi fericiti sau nefericiti - calea noastra poate fi una glorioasa sau una plina de suferinte ... asta putem alege ... Un alt lucru fundamental de retinut: Cea mai buna miscare in acesta viata e sa indeplinim complet menirea noastra in aceasta lume.. Mult succes tuturor in a identifica precis menirea cu toate ramificatiile si apoi in a o indeplini exemplar !
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 29, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 29, 2019 Oly, daca te multumeste raspunsul ma bucur, daca vrei sa mai intrebi, intreaba iar daca vrei sa cunosti direct ma ofer sa facem o meditatie impreuna in care sa facilitez pt tine perceperea cat mai clara (cat de mult poti percepe tu in acest moment) din ce este Dumnezeu. Subscriu la ce a zis estrogen: Dumnezeu se cunoaste individual - numai prin meditatie si aceasta cunoastere individuala tine de dezvoltarea ta spirituala care este unica la fiecare fiinta umana. Ca un sfat: iti doresc sa nu fii multumit cu nimic si sa fii mereu curios si chiar insistent de a-l cunoaste pe Dumnezeu ... macar pana ajungi sa traiesti la vointa starea de transcendenta. Mult succes ! (asa cum ai intuit la intrebari pline de bun simt raspund intotdeauna si oricui)De fapt fiecăruia Dumnezeu i se relevă în funcție de gradul sau de evoluție spirituală. Pt un om simplu Dumnezeu este pupatul moaștelor și al icoanelor, pt un om ca Ananda Dumnezeu este sinele pur sau Atman, astorlalti nici nu v-ar putea releva așa ceva ca habar n-aveți ce-i aia și mai sunt multe alte niveluri de percepție a lui Dumnezeu dupa principiul fiecăruia după cât merita și poate duce. 1
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 29, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 29, 2019 @Ananda777, daca un om poate cuprinde infinitul, asa cum Dumnezeu o face...crezi ca mai are nevoie de reincarnare?Eu am amintirea infinitului și mă întreb de ce oare mi-ar trebui sa mă rătăcesc/risipesc prin o mie de vieți...in căutarea cui și cărui Dumnezeu?Da ai intuit foarte corect ca pt cel care poate cuprinde infinitul nu mai există reincarnare cu o singura excepție și anume cazul în care este un avatar, adica un spirit care desi nu mai are nevoie de nici o reincarnare se întoarce totuși pe Pământ pt a-i ajuta și pe alți oameni sa atinga infinitul.Cu toate astea dacă ai doar amintirea infinitului sa stii ca acela nu-I infinitul. Odată infinitul atins acela nu mai poate fi trecut în amintire ci devine prezentul tau activ moment de moment. 2
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 29, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 29, 2019 Ti-am mai zis si de ce simti asta , pentru ca deja ai in tine 5 din toate tainele Bisericii , fiind botezat ai deja Adevarul in tineAdică tu crezi ca dacă popa te trântește în cada cu apa și te botează hopa gata ai găsit adevărul?
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 29, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 29, 2019 :)) am citit la tine estrogen replica lui Tomson ... e dragut la el ca are un pui de credinta, e capabil de iubire insa asa cum am mai spus nu il ajuta aproape deloc discernamantul ,luciditatea altfel spus are deocamdata mari probleme la nivelul lui c6. Incet-incet daca devine intai continent sexual si apoi daca redistribuie mult spre c6 poate ajunge si el la un moment dat in viitor la un nivel de constiinta mai bun ... Sa il ajute Dumnezeu ! Asa este si cu nivelele de dezvoltare spirituala pe care le descrie estrogen. Asa este si in cazul replicii date de estrogen lui vis - de aceea i-am si explicat cu cele 3 variante pentru ca ea sa se obiectiveze bine si sa nu confunde lucrurile ... subscriu: experienta infinitului - este ceva ce te marcheaza definitiv si pentru totdeauna ... acea experienta ajunge pentru tine un ghid sau un ideal ... Mult succes tuturor care isi doresc sa evolueze indiferent de nivelul pe care sunt ina cest moment !
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 29, 2019 Adică tu crezi ca dacă popa te trântește în cada cu apa și te botează hopa gata ai găsit adevărul?Cred ca Adevarul se descopera singur aceluia indifernet de varsta urmand ca apoi a se uneasca liber cosensual ca intr-o logodna de-a lungul intregii vieti urmand ca unirea deplina sa se faca dupa sfarsitul vietii cand se produce perfectarea, desavarsire = mantuirea care de facpt a fost scopul Creatorului. Reincarnarile sunt fara rost , povesti negate de Biblie si toti sfintii din veac de pretutindeni , e inadmisibil sa pui botu la asa ceva. Iti dai seama ca a te mantui via continenta e o gluma de pe nimfo 1
andrew9898 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 Ananada ai auzit cumva de asa-zisa 'tehnica orgasmului egiptian antic'? In timpul orgasmului energia s-ar ridica si ar iesi prin chakra coroana iar ei printr-un exercitiu de imaginatie ar intoarce aceasta energie si ar recirculao la nivelul chakrei inimii.Ce parere ai?
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 30, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 30, 2019 Cred ca Adevarul se descopera singur aceluia indifernet de varsta urmand ca apoi a se uneasca liber cosensual ca intr-o logodna de-a lungul intregii vieti urmand ca unirea deplina sa se faca dupa sfarsitul vietii cand se produce perfectarea, desavarsire = mantuirea care de facpt a fost scopul Creatorului. Reincarnarile sunt fara rost , povesti negate de Biblie si toti sfintii din veac de pretutindeni , e inadmisibil sa pui botu la asa ceva. Iti dai seama ca a te mantui via continenta e o gluma de pe nimfoCa sa descoperi Adevarul și sa ajungi la mântuire întreaga ta atenție trebuie sa fie atintita spre Dumnezeu. Dacă ejaculezi intreaga ta atenție va fi atintita înspre cum sa mai futi o pizda.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2019 Ca sa descoperi Adevarul și sa ajungi la mântuire întreaga ta atenție trebuie sa fie atintita spre Dumnezeu. Dacă ejaculezi intreaga ta atenție va fi atintita înspre cum sa mai futi o pizda.va obsedeaza sexul si ejaculareaAevarul se reveleaza singur , poti sa te concentrezi si sa stai in cap pana-ti vine rau ca tot nu dai de ELAtunci cand vine Adevarul este imposibil sa -I rezisti , e rapitor si irezistibil , nu-i sta nimic in cale , te transforma , cucereste cu sublimul si absolutul lui , te arde totrestu is gogorite de-a lu' ani
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2019 Ananada ai auzit cumva de asa-zisa 'tehnica orgasmului egiptian antic'? In timpul orgasmului energia s-ar ridica si ar iesi prin chakra coroana iar ei printr-un exercitiu de imaginatie ar intoarce aceasta energie si ar recirculao la nivelul chakrei inimii.Ce parere ai?Vai de pl voastraStiu unu care era credincios , baiat bun , la un moment dat a luat-o cu chakre sa umble el pe acolo ,s-a derglat , nu si -a mai revenit niciodata era tulburat rau mereu ,a cazut sub tren a ramas fara picioare apoi si-a mai revenit s-a casatorit asa in scaun, a avut copii si a murit in accident de masina. RIPAltu a venit acasa s-a pus in pat si a dat in primire pur si simpu asa in puterea varstei O gramada aveau relatii serioasse toti au divortat Cati distrusi de kakaturile astea stiu , n-are rost sa mai zic
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 31, 2019 va obsedeaza sexul si ejaculareaAevarul se reveleaza singur , poti sa te concentrezi si sa stai in cap pana-ti vine rau ca tot nu dai de ELAtunci cand vine Adevarul este imposibil sa -I rezisti , e rapitor si irezistibil , nu-i sta nimic in cale , te transforma , cucereste cu sublimul si absolutul lui , te arde totrestu is gogorite de-a lu' ani Te arde, te arde, dar nu esti tu ala ars.
estrogen Reputație: 1694 Postat Mai 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 31, 2019 Cati distrusi de kakaturile astea stiu , n-are rost sa mai zic Aia sunt distrusi intr-un fel, tu esti distrus in celalalt fel....
ananda777 Reputație: 245 Postat Mai 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 31, 2019 @ Andrei: intrebi tu Ananada ai auzit cumva de asa-zisa 'tehnica orgasmului egiptian antic'? In timpul orgasmului energia s-ar ridica si ar iesi prin chakra coroana iar ei printr-un exercitiu de imaginatie ar intoarce aceasta energie si ar recirculao la nivelul chakrei inimii.Ce parere ai? Asta e o intelegere gresita: In timpul orgasmului energia s-ar ridica si ar iesi prin chakra coroana - nu iese ci se ridica si activeaza si dinamizeaza chakra c7 la inceput un firicel apoi din ce in ce mai mult si la final se trezeste complet kundalini Shkati - si traiesti cel putin extazul divin (sau mistic cum mai este el numit) Samadhi. Apoi acest joc de a eleva(ridica) energia unde vrei tu si de a echilbira centrii intre ei este exact jocul initiatic pe care vi-l propun pentru atingerea starii androginale(zeesti) - si pentru a trai mai apoi chiar stari specifice lui Ananda Maya Kosha - adica stari de fericire extatica (aducerea raiurilor in fiinta voastra) Acestea sunt aspecte ezoterice tantrice exceptional de importante. Mult succes celor care reusesc sau care macar aspira sa atinga acest nivel de maiestrie a autocunoasterii structurii individuale !
Postări Recomandate