Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Sunt multe tipuri de energie insa noi vorbim acum de energia vietii fiintei umane.

Datorita pozitiei verticale si preponderentei activitatilor sociale sau sexuale energia omului se lasa catre zona pelviana ... cei inteligenti remarca aceste lucruri si apoi lucreaza anumite exercitii pt a reechilibra ... o parte dintre cele mai eficiente exercitii in acest sens sunt cele din hatha-yoga pe care le-am expus in acest topic la pagina 7, evident nu sunt singurele si nici cele mai avansate insa sunt gandite sa ajute pe oricine si o fac eficient.

Cei mai putin inteligenti, cei ignoranti sau cei neatenti o dau afara(aleg ei constient asta) sau o pierd(nu ar vrea sa o piarda insa nu stiu cum sa faca sau desi stiu cum totusi le e lene sa faca un efort pt a o pastra) catre in afara(de obicei aceasta energie se pierde prin penis in cazul barbatului prin penibila ejaculare care asa cum am mai spus-o in nenumarate randuri duce la vlaguire, la o stare generala de oboseala, la predispozitie la imbolnaviri si gradat la o imbatranire prematura in cazul in care aceasta penibila pierdere este repetata mai des de 14-20 de zile)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

@Estrogen - bizar ca nu iti plac exercitiile - eu personal practic yoga de 25 de ani si mai intens in ultimii 10 ani si fara exercitiiile zilnice nici nu pot face nimic - le iubesc(sunt metode simple, la indemana, ieftine si naturale de a te echilibra perfect)Sincer simt compasiune pt oamenii care nu au facut niciodata retractia abdominala sau posturile inverse ...

Va doresc tuturor sa deveniti din ce in ce mai fericiti !

Ananda pai retractia abdominala e un exercitiu atat de nasol ca mie imi vine sa ma impusc decat sa fac retractie abdominala. Eu ma bucur ca pt tine exercitiile astea nu-s grele, dar mira-te de ce nu le face mai multa lume? Pai de-aia ca-s grele si extrem de neplacute.

Postat

Estrogen tu ai o raportare gresita la aceste adevarate chei ale fericirii ... ca defapt asta sunt ... pe care nu o inteleg ... esti tu in general o fiinta extrem de lenesa !?

Mie imi par exceptionale exercitiile si odata ce iti intra in sange devin si teribil de usoare, nu vad nici o dificultate ...

Pentru mine aceste exercitii dupa multi ani de practica au ajuns o placere a vietii ... asa cum unii oameni prefera sa se plimbe desculti primavara dimineata prin iarba ... sau cum altii se spala pe dinti dupa fiecare masa ...

Sa fim inteligenti si deosebit de fericiti !

Postat

Exista si o zicala populara care spune: "O lasi balta" - probabil o stiti ... ei bine la ce credeti ca se refera ?

Se refera la barbatii care nu prea sunt barbati adica cei care pe iubita lor o lasa neimplinita erotic intr-o balta de sperma(riscand nedorit si o graviditate) deci:

-astfel de fiinte umane bizare(pentru ca barbati nu pot sa ii numesc) se vlaguiesc pe ei insisi(din acesata cauza vor suferi fizic si psihic foarte mult), o trag in jos din punct de vedere al evolutiei pe partenera lor, nu reusesc sa o implineasca erotic pe partenera lor si pe langa toate acestea devin gradat posedati de anumiti demoni(care pot fi remarcati usor dupa starile care pot fi traite langa astfel de fiinte, dupa limbajul deosebit de stricat al acestor fiinte umane, dupa gandirea preponderent de om terminat pe care acestia o au in majoritatea timpului sau dupa intentiile preponderent murdare(egoiste, rele, perverse, batjocoritoare, invidioase, necontrolate) pe care acesti oameni le manifesta)

Observatie: Starea de posesie demoniaca este o stare in care fiinta umana care de-a lungul vietii ei a chemat si evocat foarte des demonii(prin injuraturi, prin a intentiona raul, prin invidie, gelozie, rautate, tendinte batjocoritoare etc) devine intr-un mod inconstient unealta demonilor in aceasta lume.

Aceasta este o stare de inconstienta foarte mare(adica nu este prezenta decat foarte putin sau chiar deloc constiinta) deloc este in cazul oamenilor bolnavi psihic in timpul crizelor.

Va doresc tuturor celor de sex masculin care cititi acest mesaj sa deveniti barbati adevarati, perfect controlati, perfect continenti sexual, virili, stenici, puternici, mereu tineri si cu o stare de sanatate exemplara !

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Hm ia uite ce cale simpla a gasit Anandutza al nostru daca esti inteligent inveti niste exercitii strangi din buci sa nu iasa danonele si te umpli de fericire.

Pacat ca lumea e plina de prosti care nu au inteles ce simplu e sa fii fericit si-i cred pe sfintii parinti ai Bisericii cu calea lor aia greoaie invechita,  a crucii , cu rugaciune smerita munca si lupte crancene pentru a ajunge eventual la o fericire mult inferioara celei prezentata de guruleti.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ananda,este adevarat ca un barbat continent sexual poate fi perceput inconstient de catre femei mai atractiv?

Pai ma, de unde stie femeia ca barbatul este continent sexual ?

Sau o sa umble barbatii pe strada cu pancarde pe care scrie continent sau nu ? 

Si apropo, Ananda, deschide un topic special pentru femei, cu vot, in care sa le ceri ce prefera: un barbat continent care o fute 1 ora incontinuu sau un barbat care se slobozeste, dupa caz, in pizda, in gura, pe sani, pe ochelari, pe cur, pe canapea, pe perdea, pe covor...pe pwla mea...

• Oras:worldwide
Postat

Pai ma, de unde stie femeia ca barbatul este continent sexual ?

Sau o sa umble barbatii pe strada cu pancarde pe care scrie continent sau nu ? 

Si apropo, Ananda, deschide un topic special pentru femei, cu vot, in care sa le ceri ce prefera: un barbat continent care o fute 1 ora incontinuu sau un barbat care se slobozeste, dupa caz, in pizda, in gura, pe sani, pe ochelari, pe cur, pe canapea, pe perdea, pe covor...pe pwla mea...

sharli te-ai tacanit sau te-a luat gura pe dinainte cum fac eu de obicei?:_))))

Vizitator sarlatanu
Postat

sharli te-ai tacanit sau te-a luat gura pe dinainte cum fac eu de obicei?:_))))

Pe pwla mea, adica etcetera : :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Apropo, raspunde tu la iintrebare: ce preferi, un barbat care se slobozeste sau unul care fute ca prostu' cateva ore ....??

Postat

Apropo, raspunde tu la iintrebare: ce preferi, un barbat care se slobozeste sau unul care fute ca prostu' cateva ore ....??

am zis doar ceva pagini mai inainte ca prefer ca barbatul sa nu practice continenta si sa aiba orgasme cu ejaculare, e o parte yoghina anume tantra care i se potriveste mai mult unei femei decat unui barbat. si da ca femeie poti cu exercitiu simti starea aia de cateva min pe care o resimti imediat dupaa orgasm cu orele. si fara glume

dar daca as avea un iubit care decide sa practice asa ceva si asta il face fericit, by all means...

Postat

aolo ca ma faci sa zic si ce vreau si ce nu vreau acum :))) si ca de obicei tot ce zic pe forumu asta se va intoarce impotriva mea, dar fie.....

eu daca sunt super atrasa de un barbat, automat ii vreau sperma :))) in ce fel suna.....

Postat

oricum la faza  cu ohelarii  vb pisicut prin tine. numai lui i-ar trece prin cap asa ceva :laugh2  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

eu daca sunt super atrasa de un barbat, automat ii vreau sperma :))) in ce fel suna.....

Pai ce vrei tu, nici nu este scump  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-171724-0-17483600-1459009794_thumb.jpg

:*

Vizitator sarlatanu
Postat

sa nu ma injuri dar...le ridici la fileu misto  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
Postat

Ma,despre ce vorbiti voi aici? yo ultima oara am stat '' pe dreapta'' 7 luni si pe cuvantul meu de ''animal''  daca e usor :)

Postat

sa nu ma injuri dar...le ridici la fileu misto  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu te injur tenlatura de nebun. fara caterinca sexul nu fi se pare complet daca o parte din el nu se tranfera la tine. vine imediat ananda sa imi scoata ochii ca-s egoista si 'sug' vitalitatea din barbat :laugh2

Postat

Ma,despre ce vorbiti voi aici? yo ultima oara am stat '' pe dreapta'' 7 luni si pe cuvantul meu de ''animal''  daca e usor :)

e vb despre continenta nu abstinenta, io nust cum rezisti .bn acu si io rezist,dar cu masturbare zilnica :)

Postat

e vb despre continenta nu abstinenta, io nust cum rezisti .bn acu si io rezist,dar cu masturbare zilnica :)

Da cam asta e, 7 luni fara dat lu' mutu in cap...pauza totala

Postat

Da cam asta e, 7 luni fara dat lu' mutu in cap...pauza totala

sa moara bibi, 7 luni , pardon pt indiscretie, fara macar autosatisfacere?

Postat

sa moara bibi, 7 luni , pardon pt indiscretie, fara macar autosatisfacere?

Da...cunosc persoane care au rezistat mai mult...eu atat am putut.

Postat

Da...cunosc persoane care au rezistat mai mult...eu atat am putut.

aolo :eek  :eek , esti extraterestru tu.eu daca o zi nu am cateva orgasme m-as comporta ca o haita de hiene turbate

• Like 1
Postat

aolo :eek  :eek , esti extraterestru tu.eu daca o zi nu am cateva orgasme m-as comporta ca o haita de hiene turbate

Pana mea, era meci greu ...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...