Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

@A:

Da, evident ... dealtfel am scris si eu despre asta ... femeia este o fiinta care simte si evident o virilitate masculina iesita din comun o va atrage si cel mai probabil ea nu isi va da seama ... dealtfel asa se intampla si invers: sunt unii barbati care sunt atrasi de femei vitale(insa nu constientizeaza) si decizand mental prefera sa aibe prin preajma doar femei slabe(pentru ca asa e moda, pentru ca asa ni se inoculeaza prin mass-media, filme, reclame, moda etc) si astfel rateaza ceea ce simtul interior defapt le spunea.

Nu zic ca femeile slabe nu sunt bune dar in ce priveste amorul actele amoroase cu ele sunt mai slabe, mai scurte si mai neimplinitoare ... acestora le sugerez sa nu se ghideze dupa moda, dupa vedete ci dupa cum se simt ele bine ... fetele care se simt mari si grele trebuie sa slabeasca iar cele care se simt ca nu pot duce, slabite, prea sensibile, care se imbolnavesc usor sa se vitalizeze pana cand se simt bine.

Observatie deosebit de importanta pentru femei:

Greutatea trebuie intotdeauna sa fie in acord cu structura osoasa(slabe sunt constitutional doar fetele cu oase subtiri, cu solduri inguste si acestea nu sunt concepute nativ sa faca copii(deci in cazul lor pot fi probleme la nastere)

Greutatea nu trebuie sa fie nicidecum vreun raport intre inaltime si greutate stabilit de niste oameni cam inconstienti care incearca sa isi impuna gusturile lor.

Postat

Dealtfel este logic: cum poti fi barbat daca nu ai energie sprecifica masculina ?!

Cum poti fi femeie daca nu esti energie(la modul general femeia este energie si barbatul este constiinta daca vreti acelasi lucru cum este spus la taina cununiei: barbatul este capul si femeia este trupul)?

Si chiar si cei care deocamdata sunt dereglati se atrag intre ei:

femeile slabe(energia fara energie) sunt atrase de barbatii care isi pierd potentialul masculin(constiinta fara constiinta)

Va doresc barbatilor sa fiti cat mai constienti iar femeilor sa fiti cu adevarat energie !

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Daca vreti ca o statistica in Romania in acest moment dereglarile sunt mai mari la barbati decat la femei ... deci altfel spus barbatii sunt mai in neregula decat femeile(asta considerand majoritatea barbatilor precum si majoritatea femeilor) in alte tari cum ar fi cele nordice(Danemarca,Suedia,Norvegia) este invers.

Deci este necesar ca barbatii in primul rand sa se trezeasca din inconstienta in care deocamdata majoritatea se complac si sa isi recastige conditia de barbat macar ... daca nu chiar de zeu.

Va doresc tuturor celor de sex masculin sa deveniti barbati adevarati !

Postat

Si inca niste observatii importante despre asane(posturi corporale care pun in stare de rezonanta precum rezonatorii din fizica cu energii corespunzatoare care exista in univers)

Exista posturi ale corpului benefice si prin asta inteleg posturi de natura sa ne faca mai blanzi, mai buni, mai iubitori, mai increzatori, mai puternici ca vointa, mai vitali,mai buni in practica continentei amoroase, mai transfiguratori, mai relaxati etc

Cateva din aceste posturi le-am expus la postul 7 al acestui topic si reluat apoi de 2 ori.

Exista de asemenea si posturi malefice si prin asta inteleg: daca pastram corpul timp indelungat in aceste posturi ne vom imbolnavi, vom fi depresivi, tristi, letargici, lenesi, rai, maniosi, necontrolati.De obicei aceste posturi sunt cele pe care le practica oamenii cand stau pe canapea, pe un scaun la servici cu spatele stramb gen scolioza, cifoza, lordoza etc

Dealtfel cineva foarte atent la starile pe care le experimenteaza prin mentinerea 3 minute a unei posturi fizice poate sa spuna foarte exact cu ce stare de spirit ne pune in rezonanta respectiva postura(asa se verifica asanele, asa verific si eu personal asanele daca nu le cunosc deja efectele)

Asanele tin de disciplina orientala denumita Hatha-Yoga.

Si repet din nou este foarte important sa nu fortam niciodata in asane(pentru ca ne putem accidenta daca suntem grabiti, neascultatori sau daca fortam) deci la prima senzatie de jena revenim chiar daca respectiva asana am mentinut-o la prima executie doar 20 de secunde(evident in cazul in care am resimtit o senzatie de jena dupa primele 20 de secunde)

Oricine doreste ma poate ruga sa ii spun efectele oricarei asane cunoscute de mine sau daca nu o cunosc o pot verifica pt voi(eu practic de aproximativ 25 de ani un numar de 47 de asane in unele am experienta mai mare in altele mai mica)

Mult succes si autotransformari benefice le doresc tuturor celor care sunt atrasi de asane(posturi corporale benefice) !

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Si inca niste observatii importante despre asane(posturi corporale care pun in stare de rezonanta precum rezonatorii din fizica cu energii corespunzatoare care exista in univers)

Exista posturi ale corpului benefice si prin asta inteleg posturi de natura sa ne faca mai blanzi, mai buni, mai iubitori, mai increzatori, mai puternici ca vointa, mai vitali,mai buni in practica continentei amoroase, mai transfiguratori, mai relaxati etc

Cateva din aceste posturi le-am expus la postul 7 al acestui topic si reluat apoi de 2 ori.

Exista de asemenea si posturi malefice si prin asta inteleg: daca pastram corpul timp indelungat in aceste posturi ne vom imbolnavi, vom fi depresivi, tristi, letargici, lenesi, rai, maniosi, necontrolati.De obicei aceste posturi sunt cele pe care le practica oamenii cand stau pe canapea, pe un scaun la servici cu spatele stramb gen scolioza, cifoza, lordoza etc

Dealtfel cineva foarte atent la starile pe care le experimenteaza prin mentinerea 3 minute a unei posturi fizice poate sa spuna foarte exact cu ce stare de spirit ne pune in rezonanta respectiva postura(asa se verifica asanele, asa verific si eu personal asanele daca nu le cunosc deja efectele)

Asanele tin de disciplina orientala denumita Hatha-Yoga.

Si repet din nou este foarte important sa nu fortam niciodata in asane(pentru ca ne putem accidenta daca suntem grabiti, neascultatori sau daca fortam) deci la prima senzatie de jena revenim chiar daca respectiva asana am mentinut-o la prima executie doar 20 de secunde(evident in cazul in care am resimtit o senzatie de jena dupa primele 20 de secunde)

Oricine doreste ma poate ruga sa ii spun efectele oricarei asane cunoscute de mine sau daca nu o cunosc o pot verifica pt voi(eu practic de aproximativ 25 de ani un numar de 47 de asane in unele am experienta mai mare in altele mai mica)

Mult succes si autotransformari benefice le doresc tuturor celor care sunt atrasi de asane(posturi corporale benefice) !

Pai daca e asa ca sa opresti asana cand ai cea mai mica jena, cred ca nimeni n-ar mai face yoga. Eu spre exemplu n-am nici o jena cand manac ceva gustos sau cand mi-o ia una in gura etc. Dar cand faci orice asana, n-ai cum sa nu te simti inconfortabil Uite chiar si banalul lotus dupa cateva minute n-au cum sa nu te doara incheieturile de sa-ti iesi din minti, sau cand faci plugul pai cand faci plugul ai niste dureri prin coloana de-ti vine sa innebunesti,  aceiasi treaba la pozitia arcul sau cobra. Yoga de fapt asta inseamna jena, disconfort , confortul vine dupa ce executi posturile si nicidecum in timpul posturii.

• Like 2
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Pai daca e asa ca sa opresti asana cand ai cea mai mica jena, cred ca nimeni n-ar mai face yoga. Eu spre exemplu n-am nici o jena cand manac ceva gustos sau cand mi-o ia una in gura etc. Dar cand faci orice asana, n-ai cum sa nu te simti inconfortabil Uite chiar si banalul lotus dupa cateva minute n-au cum sa nu te doara incheieturile de sa-ti iesi din minti, sau cand faci plugul pai cand faci plugul ai niste dureri prin coloana de-ti vine sa innebunesti,  aceiasi treaba la pozitia arcul sau cobra. Yoga de fapt asta inseamna jena, disconfort , confortul vine dupa ce executi posturile si nicidecum in timpul posturii.

si as adauga, stupiditate. =))

• Like 1
Postat

si as adauga, stupiditate. =))

Nu nu sa stii ca pe cat e de nasol sa faci Yoga pe atat e de sanatos. Adica iti mobilizeaza foarte bine toate articulatiile si pula se scoala mult mai bine dupa Yoga, dar repet  e foarte foarte greu de facut. Acum daca e greu, nu inseamna ca e si inutil. E foarte util, dar as vrea sa-i vad eu pe aia dispusi sa stea cu coloana incovoiata la maxim timp de  10 min sau chestii de genu. Lumea in general e prea comoda pentru asa ceva.

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Stupide sunt kangoo jumping si alte cacaturi d-astea occidentale. Ca sa nu mai zic de aparatele care dezvolta muschii fara efort si peste noapte.

• Like 2
Postat

Estrogen asculta-ma cu atentie ... tu din ce spui imi e clar:

ai o anumita stare de comoditate(care te face sa declari ca sunt grele posturile) si totodata o stare de constiinta(care te ajuta sa faci corelatii,sa pui in practica hatha yoga si sa atingi stari benefice) ... tie iti recomand practica perseverenta zilnica chiar dupa un program stabilit si fara sa fortezi deloc(chiar dc stai f putin in posturi) precum si plante pentru purificare(ai anumite blocaje) plantele costsa foarte putin si te vor ajuta sa iti fie mai usoare posturile si procedeele.

Toate procedeele care ti se par grele exerseaza-le gradat, ritmic, zilnic chiar si cate putin(plugul,lotusul etc)

Si te rog sa nu cumva sa fortezi in lotus ... pot aparea probleme cu genunchii ... eu personal pot mentine lotusul fara dureri intre 1 minut si vreo 2 dar nu fortez deloc fac jumatate de lotus jumate de ora.

Mult succes in practica yoga !

Postat

Estrogen asculta-ma cu atentie ... tu din ce spui imi e clar:

ai o anumita stare de comoditate(care te face sa declari ca sunt grele posturile) si totodata o stare de constiinta(care te ajuta sa faci corelatii,sa pui in practica hatha yoga si sa atingi stari benefice) ... tie iti recomand practica perseverenta zilnica chiar dupa un program stabilit si fara sa fortezi deloc(chiar dc stai f putin in posturi) precum si plante pentru purificare(ai anumite blocaje) plantele costsa foarte putin si te vor ajuta sa iti fie mai usoare posturile si procedeele.

Toate procedeele care ti se par grele exerseaza-le gradat, ritmic, zilnic chiar si cate putin(plugul,lotusul etc)

Si te rog sa nu cumva sa fortezi in lotus ... pot aparea probleme cu genunchii ... eu personal pot mentine lotusul fara dureri intre 1 minut si vreo 2 dar nu fortez deloc fac jumatate de lotus jumate de ora.

Mult succes in practica yoga !

Pai asta si fac, dar nu pot spune ca e usor. Si acum uite ca si tu te-ai dat de gol. Pai daca tu poti mentine lotusul 1-2 minute ce o sa faci daca trebuie sa-l mentii 1/2 ora sau o ora? Deci inseamna ca si tie ti-e greu dar nu recunosti.

• Like 1
Postat

Nu am spus vreodata ca am atins perfectiunea in toate asanele ... mai ales ca ele sunt vreo 3 milioane :))

Si nu cred ca ar fi divin integrat sa mentin lotusul impotriva structurii mele mult mai mult decat imi semnaleaza trupul ca e suficient.

Daca mi-as dori sa fac din padmasana o postura de meditatie as aborda-o gradat marind zilnic realizarea ei cu 10 secunde probabil si incet, in timp as putea ajunge si la 2 ore de executie continua.Cunosc o femeie care la 61 de ani a reusit sa stea pe cap(shirshasana) 90 de minute, dealtfel a si castigat un concurs de yoga din Romania. :) deci se poate ...

Evident mi-am ales ... daca vrei iti spun si asanele mele preferate din sistemul hatha yoga:

1. Siddhasana

2. Brahmacharyasana

3. Shirshasana

4. Yoga Mudra

5. Paschimottanasana

Cred ca intre noi este o diferenta de viziune personal privesc aceste tehnici cu multa transfigurare(ca pe veritabile secrete ale trupului, chei Dumnezeiesti catre anumite stari inalte de constiinta)

Singurele performante care conteaza pt mine sunt: sa fiu din ce in ce mai controlat, sa devin continent perfect la toate nivelele, sa devin din ce in ce mai fericit si din ce in ce mai constient ... si daca fac progrese mereu pe aceste directii sunt multumit, restul sunt doar mijloace de a atinge aceste obiective.

Postat

Cum stati cu rezultatele practice ?

Cine are curaj sa admita public cam cat de multa energie pastreaza(cat de des/rar o pierde) ?

O ejaculare se reface complet in 14 zile deci cine reuseste 15 zile sa se pastreze are o zi in care a reusit sa fie continent amoros.

O luna fara sa ejaculezi deloc inseamna ca ai redistribuit jumatate din energia ta.

3-6 luni fara sa pierzi nimic e deja continenta amoroasa nivel mediu.

De la mai mult de 6 luni vorbim deja despre un stadiu avansat.

Orice neatentie se plateste si va strica statistica, pentru a ne obiectiva corect e bine sa tinem aceasta evidenta ... altfel va aud cu stupiditati de gen am reusit 7 zile sa nu ejaculez niciodata :)) si in mod evident nici macar nu ti s-a regenerat potentialul maxim dupa 7 zile deci nu putem vorbi de vreun progres ci poate de un prim pas extraordinar de mic in aceasta directie care daca nu este urmat de un altul nu inseamna mai nimic.

O alta observatie dupa o polutie din timpul somnului energia sexuala masculina se reface complet in 7 zile.

Deci ejaculare accidentala apoi 15 zile pastrata integral energia apoi pierduta prin polutie apoi pastrata din nou integral 9 zile inseamna progres(extraordinar de mic intr-adevar dar totusi aici vorbim de 2 pasi inainte)

Inca o observatie ... cand faceti dragoste si pastrati energia este mai dificil decat doar sa o pastrati(fara activitate erotica)

Deci cineva care pastreaza energia complet timp de 30 de zile si face dragoste zilnic este mult mai avansat decat cel care pastreaza energia 30 de zile fara nici o interactiune amoroasa in aceste 30 de zile.

Postat

Posturile fizice corporale(asanele din sistemul Hatha Yoga) au fost integrate si la noi in tara fiind folosite ca incalzire pentru sport, stretching(exercitii dinamice pentru mobilitatea articulatiilor), fizioterapie(recuperare dupa traume, accidente, interventii chirurgicale) sau gimnastica chiar si in scoli si licee.

Deci o anumita recunoastere a lor exista chiar si cand domneste o stare de necunoastere a acestor secrete fundamentale ale fiintei umane.

Evident bine si clar vor cunoaste efectele acestora doar practicantii seriosi, atenti si perseverenti.

Va enumar toate asanele care ajuta continenta amoroasa dintre cele pe care le cunosc(cele din stadiul de inceput al practicii asanelor) si le voi numi dupa denumirea populara:

Vulturul, triunghiul, retractia abdominala, postura strutului, postura placuta, leul, clestele, postura eroului, scorpionul, lacusta, postura paunului , plugul, postura presiunii asupra urechilor, postura continentei, lumanarea, diamantul.

Postat

Nu am spus vreodata ca am atins perfectiunea in toate asanele ... mai ales ca ele sunt vreo 3 milioane :))

Si nu cred ca ar fi divin integrat sa mentin lotusul impotriva structurii mele mult mai mult decat imi semnaleaza trupul ca e suficient.

Daca mi-as dori sa fac din padmasana o postura de meditatie as aborda-o gradat marind zilnic realizarea ei cu 10 secunde probabil si incet, in timp as putea ajunge si la 2 ore de executie continua.Cunosc o femeie care la 61 de ani a reusit sa stea pe cap(shirshasana) 90 de minute, dealtfel a si castigat un concurs de yoga din Romania. :) deci se poate ...

Evident mi-am ales ... daca vrei iti spun si asanele mele preferate din sistemul hatha yoga:

1. Siddhasana

2. Brahmacharyasana

3. Shirshasana

4. Yoga Mudra

5. Paschimottanasana

Cred ca intre noi este o diferenta de viziune personal privesc aceste tehnici cu multa transfigurare(ca pe veritabile secrete ale trupului, chei Dumnezeiesti catre anumite stari inalte de constiinta)

Singurele performante care conteaza pt mine sunt: sa fiu din ce in ce mai controlat, sa devin continent perfect la toate nivelele, sa devin din ce in ce mai fericit si din ce in ce mai constient ... si daca fac progrese mereu pe aceste directii sunt multumit, restul sunt doar mijloace de a atinge aceste obiective.

Eu fac Hatha Yoga strict pentru a-mi mentine corpul intr-o stare de sanatate acceptabila, iar efectele sunt incontestabile. Parerea mea e ca daca faci in mod constant Hatha Yoga sanatatea nu va mai fi o problema.

Asanele mele preferate sunt (asta fiind si ordinea in care le fac):

1.Pranayama din Padmasana 

2.Talasana

3.Trikonasana

4.Halasana

5.Dhanurasana

6.Matsyendranatha

7.Bhujangasana

8.Paschimottanasana

9.Sirsasana 

Si sa stii ca cel mai avansat e cel care nu mai are contacte sexuale deloc, nu cel care are contacte sexuale dar isi pastreaza energia.

• Like 1
Postat

De acord ... incontestabil practica zilnica a asanelor rezolva toate problemele de sanatate.

Evident stabilizarea definitiva starii androginale(acel nivel dincolo de care nu mai e nevoie de acte sexuale) este o stare foarte inalta ... deocamdata nu am ajuns sa o stabilizez deci eu cel putin mai am pana acolo ...

Altii(practicanti ai asanelor) voi ce pareri sau completari la cele scrise aveti ... ?

Sa fim perfect sanatosi si fericiti !

Postat

De acord ... incontestabil practica zilnica a asanelor rezolva toate problemele de sanatate.

Evident stabilizarea definitiva starii androginale(acel nivel dincolo de care nu mai e nevoie de acte sexuale) este o stare foarte inalta ... deocamdata nu am ajuns sa o stabilizez deci eu cel putin mai am pana acolo ...

Altii(practicanti ai asanelor) voi ce pareri sau completari la cele scrise aveti ... ?

Sa fim perfect sanatosi si fericiti !

Pai nici eu n-am ajuns, dar spuneam doar ca acea stare este supremul. Si culmea, trebuie sa ajungi in acea stare si sa te mentii, fara nici un efort, pentru ca daca mentinerea ta in acea stare presupune efort, adica stai toata ziua cu limba scoasa dupa pizda si salivezi, atunci acea stare nu a fost atinsa si e chiar mai rau pentru ca o astfel de persoana mai e si ipocrita, adica vrea sa pozeze in ceea ce nu este.

Postat

Aici nu prea sunt de acord ... de la acea stare pana la supremul(banuiesc ca vrei sa zici realizarea Sinelui) mai sunt cateva etape.

Da, din teorie trebuie sa ajungi acolo si sa te mentii acolo dar din cate am inteles eu si experienta mea practica mentinerea nu cere efort insa cere energie(pe care o obtinem din energia sexuala pastrata) si intr-adevar orice dorinta te scoate automat din acea stare ... iar daca exista dorinte sexuale ca in exemplul tau sunt 2 cai:

1.Implinirea dorintei si folosirea energiei dorintei ca benzina pt starea androginala prin amorul cu continenta si apoi redistribuire si

2.Redistribuire direct(pana cand psihomentalul e stabil - fara nici un fel de ganduri sau dorinte)

Sa stiti ca(acum vorbesc din experienta proprie) starea androginala precum si unele puteri paranormale care apar spontan pot fi obtinute zilnic(adica experimentate in fiecare zi) intr-o relatie bazata pe iubire reciproca, pe transfigurare reciproca cu acte amoroase cu continenta zilnice + redistribuirea evident.

Postat

Mai sunt cateva cazuri:

Din experienta mea si din ce am vazut la fiinte benefic orientate si evoluate amorul cu continenta poate fi consacrat si folosit pentru 3 cazuri:

1.Ca o necesitate a implinirii unei iubiri

2.Ca terapie vindecatoare si exorcizatoare(se pot vindeca nenumarate boli printre care cele mai grave: cancerul,schizofrenia, anumite forme de paranoia, depresia, dar si boli de inima sau de prostata si multe altele) - si aici este sansa femeilor care au facut prostioare pana acum sa se indrepte si sa ajute barbatii sa se vindece si sa invete continenta amoroasa perfecta.

3.Ca o initiere in tainele amorului cu continenta(pentru fiintele care nu cunosc aceste taine) - pentru fiintele care fuzioneaza amoros cu continenta pentru prima oara.

Majoritatea oamenilor folosesc 1. dar anumite fiinte foarte elevate si unele care au atins si stabilizat deja starea androginala in fiinta lor pot folosi 2. si 3. eu personal am folosit doar 1. si 3.

Postat

Aici nu prea sunt de acord ... de la acea stare pana la supremul(banuiesc ca vrei sa zici realizarea Sinelui) mai sunt cateva etape.

Da, din teorie trebuie sa ajungi acolo si sa te mentii acolo dar din cate am inteles eu si experienta mea practica mentinerea nu cere efort insa cere energie(pe care o obtinem din energia sexuala pastrata) si intr-adevar orice dorinta te scoate automat din acea stare ... iar daca exista dorinte sexuale ca in exemplul tau sunt 2 cai:

1.Implinirea dorintei si folosirea energiei dorintei ca benzina pt starea androginala prin amorul cu continenta si apoi redistribuire si

2.Redistribuire direct(pana cand psihomentalul e stabil - fara nici un fel de ganduri sau dorinte)

Sa stiti ca(acum vorbesc din experienta proprie) starea androginala precum si unele puteri paranormale care apar spontan pot fi obtinute zilnic(adica experimentate in fiecare zi) intr-o relatie bazata pe iubire reciproca, pe transfigurare reciproca cu acte amoroase cu continenta zilnice + redistribuirea evident.

Sexul cu continenta e faza premergatoare. Cand esti in acea stare nu-ti mai doresti sex nici macar cu continenta. N-ai nevoie de el. Si nu pentru ca ai avea oaresce defecte, ci pentru ca pur si simplu ai inteles ca nu-i nevoie de sex pentru a fi fericit. Cam asa cum tu, spre exemplu, ai inteles ca nu-i nevoie de ejaculare pentru a avea satisfactii sexuale. Deci si tu si eu suntem intr-o faza intermediara. 

• Like 2
Postat

@Estrogen ... zici tu:

Sexul cu continenta e faza premergatoare. Cand esti in acea stare nu-ti mai doresti sex nici macar cu continenta. N-ai nevoie de el. Si nu pentru ca ai avea oaresce defecte, ci pentru ca pur si simplu ai inteles ca nu-i nevoie de sex pentru a fi fericit. Cam asa cum tu, spre exemplu, ai inteles ca nu-i nevoie de ejaculare pentru a avea satisfactii sexuale. Deci si tu si eu suntem intr-o faza intermediara.

Da, in starea androginala nu mai ai nici o dorinta si esti fericit ... asa este am trait starea ieri ... pot spune din proprie experienta ... simpla intelegere nu ajunge trebuie sa si faci ceea ce te duce in acea stare(pot fi 5 ore de meditatie pot fi 9 ore de asane sau poate fi un act amoros de 1,5 ore - aici punctez pt  a realiza diferenta de eficienta)

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Numai terminaț odat' cu continența, neverending story?

Ananda Balasana, cum ramâne cu sfaturile despre pișarea (oops, urinarea) in rate, capacitatea de a țîne piș.....urina in tine mai mult timp?

Io am reușit să mă țîn șî să văd 4 ore un film fără intrerupere, dupe 7 beri la bord!

post-168894-0-36926900-1459797890_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

@Estrogen ... zici tu:

Da, in starea androginala nu mai ai nici o dorinta si esti fericit ... asa este am trait starea ieri ... pot spune din proprie experienta ... simpla intelegere nu ajunge trebuie sa si faci ceea ce te duce in acea stare(pot fi 5 ore de meditatie pot fi 9 ore de asane sau poate fi un act amoros de 1,5 ore - aici punctez pt  a realiza diferenta de eficienta)

cand mananc o galeata de aripioare de la kfc ma constip asa de tare incat trebuie sa-mi fac laba ca sa ma cac bile tari rotunde de culoare maro si ma frec la cur cu mana stanga ca ciuhapii si pe pula cu mana dreapta si cand imi ies toate bilele din cur scuip pe pula si ma ustura

• Like 3

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

@Estrogen ... zici tu:

Auzi mai coaie pline, daca tu stai atatea ore in meditatie si contemplare, cand pula mea muncesti, ai grija de familie, de copii, de batrani? Cand mai ai timp si de treburile lumesti, cadacafac un calcul tu nu faci decat sa ti-o freci la rece, sa iti contorsionezi trupul si sa dai ochii peste cap ( cica meditatie). In fapt esti un egoist notoriu, plin de ifose.

• Like 3
  • Minus 11
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...