tomson Reputație: 5766 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 4, 2016 da ce are acum bre?E cum va place voua mai slim. Eu is amator de carnoase , cand scrieti voi de genul : "ca are cateva kg in + dar bine distribuite " mie atunci imi salta inima Stiu ca nu poate fi pe placul tuturor deodata da aste e fiecare cu gustul lui. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2016 post-75309-0-11742900-1435650635.jpg Cand aveai forma asta dadeam 300/h fara sa clipesc si sa ma mai uit in alta parte.Asta e visul meu tantric sa te vad asa din nou. Toate bune si frumoase... bineinteles, singura diferenta fiind alta coafură si 2kg de plus luate din lipsa de sex constant pe timpul vacanței. Fustele acelea negre sunt folosite probabil în tinuta, pe timp de vara... eventual doar seara. Bănuiesc eu ceva despre faptul... ca ma obligi sa redau in mod repetitiv aceleasi informatii. E de bine stiu, ai intenții bune... dar când vezi ca un om are o anume purtare, fara un scop nu as vedea ideea ta de participare ca fiind constructivă. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2016 E cum va place voua mai slim. Eu is amator de carnoase , cand scrieti voi de genul : "ca are cateva kg in + dar bine distribuite " mie atunci imi salta inima Stiu ca nu poate fi pe placul tuturor deodata da aste e fiecare cu gustul lui. Nu este o foto prea interesanta... dar este facuta ieri. 9 3
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 4, 2016 Se mai face plaja pe cersaf undeva in tara asta?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Se mai face plaja pe cersaf undeva in tara asta? La ștrand în Vâlcea 2 2
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 4, 2016 La ștrand în Vâlcea Deschidem o sezlongarie? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Deschidem o sezlongarie? E pã terenul lui Euflo, nu mã bag 1 2
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 4, 2016 Nici eu ca is de departe, da accept un 10% cinstit
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2016 Mie mi-a placut ca e natură multă în jur. A venit o furtună scurtă imediat ce am ajuns si multi oameni au plecat iar cu ocazia racirii vremii aerul a fost perfect. Am fost acolo pentru ca balanta a înclinat in favoarea celor care au vrut apa sărată, din cei cu care eram. Peisaj frumos cu vile de lux, lac, pădure, cabanute, mai multe hoteluri si unul pe acelasi teren in constructie, fara magazine insirate pe margine, curat si decent, trei piscine... Aveam o durere de la o cădere avută la munte, si faptul de a sta în plută in apa sărată si încinsă de soare m-a relaxat. Dar hai sa las acum recenziile, sa vad mai exact ce e cu meciul acesta de fotbal. 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Au' ce spune....să iubeşti două femei, să nu ştii pe care-o vrei, una-i mama la copii, alta-i pofta inimii....plm, numa' continent să nu fii Continenta pisa creierul. Exemplu-i ananda. Auzi la el nebunu... te pune in legatura cu Dumnezeu daca nu-ti dai drumu vreo cateva zile. Dar cum afla el nebunu daca ai ejaculat? Pai iti intreaba ingeru pazitor. Las-o-n pula mea ca asta-i material de studiat la psihiatrie. Fara misto. 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Continenta pisa creierul. Exemplu-i ananda. Auzi la el nebunu... te pune in legatura cu Dumnezeu daca nu-ti dai drumu vreo cateva zile. Dar cum afla el nebunu daca ai ejaculat? Pai iti intreaba ingeru pazitor. Las-o-n pula mea ca asta-i material de studiat la psihiatrie. Fara misto. Arsenie Boc, ce-o zice? )
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Arsenie Boc, ce-o zice? )Sigur nu-i gelos pe schizofrenia lui. )) 1
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 4, 2016 Repet: pierderea energiei sexuale a barbatului duce la o de-masculinizare a fiintei pe langa o stare de sensibilizare generala si o pierdere aproape completa a constiintei(fiinta plonjeaza independent de vointa ei in inconstienta) Barbatul este o fiinta care are control in orice situatie, autocontrol emotional, mental, stare de constiinta continua, fermitate, care face ce spune si care este constient atunci cand deschide gura sa spuna ceva. Pe aici femeile sunt mai constiente decat barbatii, mai controlate si mai putin frustrate, imi pare rau sa o spun dar asta este realitatea ... daca cineva vrea sa schimbe aceasta situatie va stau la dispozitie. Catre barbati: sa fim cat mai constienti !Catre femei: sa avem fermitatea de a evita bietele fiinte umane nascute in corp de barbat care isi degradeaza cu inconstienta natura masculina prin banalele si deloc inspiratele ejaculari repetate!
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 4, 2016 Daca sunteti foarte atenti ... exista un soi de pasiune murdara care poate fi identificata printr-o emotie animalica insotita de ganduri sexuale ce implica ejacularea, aceste ganduri apar atunci cand urmeaza sa fiti din nou jefuiti si devitalizati.Aceasta stare de pasionalitate mizera este starea indusa de anumite entitati malefice(denumite in crestinism demoni si in sistemul yoga asuras) care se hranesc cu energia voastra sexuala(atunci cand risipiti energia sexuala)Dupa cateva exercitii simple si cel putin 3 luni de continenta amoroasa perfecta i-ati putea inclusiv vedea prin trezirea clarviziunii(vederea cu duhul despre care vorbesc sfintii crestini).Ati putea vedea monstrii care inlantuie deocamdata bietele fiinte umane masculine de pe pamant slabe la minte, slabe din punctul de vedere al vointei si prinse in capcanele lor.Chiar acum cand cititi aceste randuri fiti constienti ce se trezeste in voi ... aveti sansa unei constientizari chiar in timpul in care cititi aceste randuri.Iar apoi evident aveti sansa unei iesiri gradate din aceste lanturi chinuitoare si aducatoare de suferinte. Va doresc tuturor sa iesiti intr-un mod ferm din capcana acestor pasiuni animalice si sa deveniti din ce in ce mai fericiti !
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 4, 2016 Zici c-ai fi nevastă-mea. (Asta aşa, ca întrenoi, femeile:)
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 4, 2016 @Ananda... vezi ca acest site are si sectiunea de "blog" , cred ca acolo este cl mai recomandat sa postezi...
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 Daca sunteti foarte atenti ... exista un soi de pasiune murdara care poate fi identificata printr-o emotie animalica insotita de ganduri sexuale ce implica ejacularea, aceste ganduri apar atunci cand urmeaza sa fiti din nou jefuiti si devitalizati.Aceasta stare de pasionalitate mizera este starea indusa de anumite entitati malefice(denumite in crestinism demoni si in sistemul yoga asuras) care se hranesc cu energia voastra sexuala(atunci cand risipiti energia sexuala)Dupa cateva exercitii simple si cel putin 3 luni de continenta amoroasa perfecta i-ati putea inclusiv vedea prin trezirea clarviziunii(vederea cu duhul despre care vorbesc sfintii crestini).Ati putea vedea monstrii care inlantuie deocamdata bietele fiinte umane masculine de pe pamant slabe la minte, slabe din punctul de vedere al vointei si prinse in capcanele lor.Chiar acum cand cititi aceste randuri fiti constienti ce se trezeste in voi ... aveti sansa unei constientizari chiar in timpul in care cititi aceste randuri.Iar apoi evident aveti sansa unei iesiri gradate din aceste lanturi chinuitoare si aducatoare de suferinte. Va doresc tuturor sa iesiti intr-un mod ferm din capcana acestor pasiuni animalice si sa deveniti din ce in ce mai fericiti !Hai merci ca m-ai facut sa rad asa tare ca inca nu ma pot opri din ras )))))))))) , omule, nush ce yoga stii tu da esti mult mai potrivit sa fii clovn )))))) App, ia zi, vezi demonu care ma face pe mn sa nu ma mai opresc din ras acum? 3
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 4, 2016 Nu intamplator va scriu aceste randuri ... unii dintre voi aveti sanse sa va treziti din acest cosmar(sa traiesti cu aceste lanturi pe tine si sa nu poti face nimic este un cosmar, nu mai vorbesc de ce se va intampla cu bietele suflete cand vor trece dincolo dupa moartea trupului) Varsarile acestea de frustrari pe care cineva naiv le poate citi pe aici sunt doar varful aisbergului ... in fiecare fiinta care isi risipeste pretiosul potential sexual exista o suferinta adanca si chiar si foarte multe boli si predispozitii la imbolnaviri(mentale si fizice) Ce va spun acum este absolut adevarat, nu este probabil sau posibil ci este exact ceea ce se intampla in acest moment.Vorbesc din tripla experienta: ca barbat care inainte de trezire ejacula, ca practician al medicinei ayurvedice si ca practicant yoga care are acces la cunoasterea lumilor nevazute si nepercepute prin simturi. Va doresc trezirea si iesirea grabnica din aceasta situatie demna de compasioune in care va gasiti aproape toti cei care scrieti pe aceste forumuri !(barbatii)
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 4, 2016 Nu intamplator va scriu aceste randuri ... unii dintre voi aveti sanse sa va treziti din acest cosmar(sa traiesti cu aceste lanturi pe tine si sa nu poti face nimic este un cosmar, nu mai vorbesc de ce se va intampla cu bietele suflete cand vor trece dincolo dupa moartea trupului) Varsarile acestea de frustrari pe care cineva naiv le poate citi pe aici sunt doar varful aisbergului ... in fiecare fiinta care isi risipeste pretiosul potential sexual exista o suferinta adanca si chiar si foarte multe boli si predispozitii la imbolnaviri(mentale si fizice) Ce va spun acum este absolut adevarat, nu este probabil sau posibil ci este exact ceea ce se intampla in acest moment.Vorbesc din tripla experienta: ca barbat care inainte de trezire ejacula, ca practician al medicinei ayurvedice si ca practicant yoga care are acces la cunoasterea lumilor nevazute si nepercepute prin simturi. Va doresc trezirea si iesirea grabnica din aceasta situatie demna de compasioune in care va gasiti aproape toti cei care scrieti pe aceste forumuri !(barbatii)Nu vreau sa fiu rautacios...dar lasa-ma frate cu cosmarul meu... daca ce traiesc acum este un cosmar.... atunci nu vreau sa ma mai trezesc
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 4, 2016 Repet: 1.Energia sexuala a fost creata numai pentru procreere - pentru a aduce un suflet in aceasta lume. 2.Iadurile sunt similare inchisorilor pe pamant si nu au fost create pentru oameni ci pentru ingerii cazuti(cunoscuti popular sub denumirile de demoni si diavoli depinzand de ierarhia angelica de unde au cazut) Concluzie: Omul a fost facut pentru a fi o fiinta fericita pe pamant. Indemnul meu: Fiti fericiti !
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2016 Repet: 1.Energia sexuala a fost creata numai pentru procreere - pentru a aduce un suflet in aceasta lume. 2.Iadurile sunt similare inchisorilor pe pamant si nu au fost create pentru oameni ci pentru ingerii cazuti(cunoscuti popular sub denumirile de demoni si diavoli depinzand de ierarhia angelica de unde au cazut) Concluzie: Omul a fost facut pentru a fi o fiinta fericita pe pamant. Indemnul meu: Fiti fericiti ! Avem voie ca la punctul unu... sa folosim energia sexuala si in altfel de nasteri ale sufletului? 2
tomson Reputație: 5766 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 5, 2016 BAh Anandutza da tari de kap si smekerutzi mai sunteti voi. Tot ce zici tu despre cum e situatua spirituala cume cu ingerii cu pierderea energiei consecinte si cum ar trebui sa fim cam totul e perfect , exact ca la sfintii parinti mai sa te si miri cat de intelept graiesti ! Mai ales ultimul post e superb , parca e din sf. Iisaac Sirul !Numa ca ........ cand ( cacofonie intentionata ) sa dai solutia la problemele serioase intr-adevar dai cu mucii in fasole urat de tot . Ce solutii dai tu mah ? tehnicile pulii sa ma ierti ca iiti spun asa in fata in "duh dracesc " cum ai zice tu . Iadu ba baiete nu la biruit nimeni niciodata decat Dumnezeu Omul IIsus , atat. Poti sa te transfigurezi sa te curatesti sa devii puternic in Adevar daca lucrezi cu Hristos in asceza cruce ruga umilita si mai ales abstinenta adevarata de care nu suporti tu nici sa auzi ca voi sunteti obsedati sexuali si cautati cu tenicile voastre sa futeti cat mai mult si cat mai multe idioate care pun botu la vrajeala voastra aparent spiritualizatasi ajungeti sa va impartasiti spre transfigurare cu necuratii umane in loc de Trupul si Sangele Domnuilui cum fac adevaratii sfinti. Astfel ca "sfintii" vostrii sunt mai spurcati decat orice forumist de aici posedat de duhulete mici in ierarhie si mai prostutze in timp ce voi ati prins niste draci mega vicleni inalti in ierarhie care se ocupa cu amagiri spirituale fanatism yoga erezii etc si deaia va uitati de sus la cei de aici . 4
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 5, 2016 @vistantric - da sigur ca da dar nu i-as zice nasteri ale sufletului pt ca pare cam confuz i-as zice trezirea sufletului(adica acea capacitate a omului de a actiona mereu din suflet si nu din minte)
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 5, 2016 Cateva repere fiziologice si anatomice pentru autoverificare: 1.Continenta amoroasa se vede la nivel fizic asa: cresterea gradata in timp a testicolelor 2.Un barbat viril si sexual activ(care poate face amor multe ore la rand chiar si zilnic) - erectie foarte puternica si de durata la vlointa 3.Un barbat care face amor mult(foloseste intens functia sexuala) - cresterea in dimensiuni gradat a penisului Dar va rog sa nu ma intelegeti gresit in afara continentei amoroase nu exista sa puteti face amor mult, toti cei care pierd energia sexuala fac amor foarte putin si cu energie mica.Exemple: un barbat banal care ejaculeaza de fiecare data are in medie parte de 25 de minute de act amoros o data la 2-5 zile.Pe de alta parte acelasi barbat practicand continenta amoroasa are parte de acte amoroase o data la 2 zile si actul(ludiul) dureaza 4-5 ore deci de aproximativ 20 de ori mai mult. Iar ca energie practicantul continentei amoroase creste ca energie sexuala iar cel care din prostie, lene sau frica ejaculeaza scade ca energie sexuala in timp. Nu va cer sa ma credeti, probati tot ce va zic, propria experienta va va revela cum stau lucrurile. Sa fim foarte fericiti si sa le facem cat mai fericite pe partenerele noastre !
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 5, 2016 Cateva repere fiziologice si anatomice pentru autoverificare: 1.Continenta amoroasa se vede la nivel fizic asa: cresterea gradata in timp a testicolelor 2.Un barbat viril si sexual activ(care poate face amor multe ore la rand chiar si zilnic) - erectie foarte puternica si de durata la vlointa 3.Un barbat care face amor mult(foloseste intens functia sexuala) - cresterea in dimensiuni gradat a penisului Dar va rog sa nu ma intelegeti gresit in afara continentei amoroase nu exista sa puteti face amor mult, toti cei care pierd energia sexuala fac amor foarte putin si cu energie mica.Exemple: un barbat banal care ejaculeaza de fiecare data are in medie parte de 25 de minute de act amoros o data la 2-5 zile.Pe de alta parte acelasi barbat practicand continenta amoroasa are parte de acte amoroase o data la 2 zile si actul(ludiul) dureaza 4-5 ore deci de aproximativ 20 de ori mai mult. Iar ca energie practicantul continentei amoroase creste ca energie sexuala iar cel care din prostie, lene sau frica ejaculeaza scade ca energie sexuala in timp. Nu va cer sa ma credeti, probati tot ce va zic, propria experienta va va revela cum stau lucrurile. Sa fim foarte fericiti si sa le facem cat mai fericite pe partenerele noastre !ai uitat sa precizezi ca i se micsoreaza creieru ))))))))))) , numai cand citeste ce scrii tu incepe sa se micsoreze deja )) , observ ca deja te-ai facut si medic , daca vine unu la tine cu coaele umflate si tu ii zici de chestia asta cred ca il omori, dar de ras )))))) 2
Postări Recomandate