ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Recitind am observat ca raspunsul e incomplet asa ca o sa completez: Da si in cazul meu mai ales dupa un act amoros lung sau foarte erotic apare imediat dupa sau chiar in timpul finalului actului amoros umflatura zonei gonadelor(oualor sau a traseelor spermatice(caile pe unde gonadele comunica cu alte regiuni acesta este semnul ca am un exces de energie sexuala si ma apuc imediat sa fac exercitiile iar exercitiile le fac pana cand ma simt bine, dispare congestia si chiar starea de spirit se schimba inspre mai bine, timpul poate varia in functie de exces si de maiestria in exercitii, pentru a fi foarte buni in exercitiile pentru redistribuire va recomand sa le faceti in fiecare zi ca spalatul pe dinti(chiar de mai multe ori pe zi ) pentru ca va va ajuta mult la nevoie acest obicei, veti descoperi prin voi insisi cum e treaba ... Succes deplin !
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:F Oras:F Postat Decembrie 9, 2018 le termina pe femei. Pe romance le termina foamea si prostia "familiei traditionale", daca nu au noroc sa se nasca intr-o familie traditional foarte bogata precum Basescu, Cosma din Prahova etc. :no2
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 9, 2018 Stai așa...1.Edit...ce lent scriu! 2.A zis el p-aia cu "preferințele femeilor pt. orgasm" și asta-i toată smecheria.......Dar măi, ești practicant de așa ceva și tu mai perpetuezi credința barbatilor într-un mit?Dimensiuni pe pizda mă-sii de treabă...!!! 3.Ca la topicele de treabă ale fetelor îmi vine aproape mereu să întreb o chestiune.... Mai explica cineva cum e cu redistribuirea aia?... Trăiesc cu speranța că voi recunoaște ceva practic din aceasta practică prin care te joci cu propriul corp la nivel....de geniu.Adica e mai simplu de-atat... propriul corp ești tu. 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 ---@xoxo: zici tu: hahaha, astia s pe laba tu esti in urma fata de angajamentul pe care l-ai luat in fata tuturor ... te rog incepi macar acum ce ai zis ca incepi ... lunile de antrenament realizate in abstinenta ... imi vei multumi mai tarziu ... daca vrei ne intalnim fata in fata sa iti dau mai multe detalii ...---Chiar ca hahaha, pentru cine urmareste cat de cat postarile lui xoxo, intelege foarte usor ca singurul angajament pe care l-a luat in fata tuturor a fost acela de a face misto de tine ;) Si da, a cam ramas in urma cu el, prea te-a neglijat in ultima vreme :laugh2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 9, 2018 daca sufli unde trebuie, se mareste capu' =))) bai anonna, citeste domne titlul...grup de barbati. de barbati. paniamisi? ce te tot bagi tu atat in continenta noastra? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 9, 2018 bai anonna, citeste domne titlul...grup de barbati. de barbati. paniamisi? ce te tot bagi tu atat in continenta noastra? da mey, humanoidule, da' gandesc ca va dau idei sa va faceti pula mare =))) ... una e cand vine de la o femeie si alta e cand va bese voua mintea ;) :*
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 9, 2018 da mey, humanoidule, da' gandesc ca va dau idei sa va faceti pula mare =))) ... una e cand vine de la o femeie si alta e cand va bese voua mintea ;) :* ba eu am un parfum mai special asa...cand plec de-acasa ma dau cu portofel. chicks dig it ;) 2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 9, 2018 ba eu am un parfum mai special asa...cand plec de-acasa ma dau cu portofel. chicks dig it ;) daca te dai cu portofel se lungeste pula????? pai, nu-mi spune mie asta zi-o lui Ananda asta poate ii vin ideile inspirationale =)))
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Hai sa iti raspund si tie vis pentru ca ai pus o intrebare buna ... Tie nu prea iti raspund pentru ca la tine exista o contradictie: pe de o parte stii unele stari despre care vorbesc(la nivel de simtire) insa faci compromisuri de aici confuzia si un soi de inconstienta care se manifesta mai ales la nivel mental(se vede si din mesajele pe care le sctii) si tot din c auza compromisurilor esti departe de a trai starile de extaz despre care vorbesc ... Tie ti-ar fi de mare ajutor exercitiile de redistribuire deci voi repeta pt tine: Redistribuirea este practic ducerea energiei sexuale in exces(cea care determina lipsa puterii de concentrare, un soi de nauceala, trairea mai mult in imaginatie, trairea exclusiv pe placerea proprie, gandul mai mereu la sex etc - dupa aceste semnalmente poti determina daca ai sau nu exces la nivel sexual) catre alte zone ale fiintei tale de exemplu in zona energetica corespondenta a taliei - si ca efect eficienta in actiune si vointa puternica, puterea realizatoare, ducerea catre zona pieptului si ca efect stari de iubire de toate felurile sau ducerea energiei in zona capului si ca efect atentie, putere de concentrare, genialitate etc Cum se face practic - vezi exercitiile Cum se recunoaste - la barbati - cine realizeaza redistribuirea bine nu are deloc scurgeri seminale(pe romaneste nu pierde niciodata sperma) indiferent de context- la femei menstruatia vine rar sau nu vine deloc - in cazul redistribuirii intregului exces evident in conditii de sanatate optima a aparatului reproducator atat la barbat cat si la femeie.
d d pof Reputație: -1 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Intr-o zi am sa-mi dau drumul in curul lui ananda.
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 @vis - continuare Tie si oricarei femei care citeste acest text iti recomand sa nu desfasori niciodata activitati sexuale cu un barbat incontinent(adica unbarbat care sufera de patima desfranarii, pe romaneste un barbat care ejaculeaza) trimite-l sau ajuta-l sa invete continenta si veti fuziona amoros atunci cu efecte spectaculos de benefice pt amandoi ... si nu te teme ca nu vei avea bani pentru ca un barbat continent e mult mai constient si iti va darui tot ce iti trebuie. Mult succes in a fi fara de compromis tuturor femeilor !
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 9, 2018 - la femei menstruatia vine rar sau nu vine deloc - in cazul redistribuirii intregului exces evident in conditii de sanatate optima a aparatului reproducator atat la barbat cat si la femeie. impusca-te... esti chiar imbecil acum 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 9, 2018 - la femei menstruatia vine rar sau nu vine deloc - in cazul redistribuirii intregului exces evident in conditii de sanatate optima a aparatului reproducator atat la barbat cat si la femeie. impusca-te... esti chiar imbecil acum
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 9, 2018 - la femei menstruatia vine rar sau nu vine deloc - in cazul redistribuirii intregului exces evident in conditii de sanatate optima a aparatului reproducator atat la barbat cat si la femeie. impusca-te... esti chiar imbecil acum
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Cum se poate recunoaste nivelul energetic: La barbati - o polutie pe luna inseamna ca a pierdut 25% din potentialul energetic si a redistribuit si deci pastrat 75% - 2 polutii pe luna sau o ejaculare barbatul respectiv a pierdut 50% din potentialul sau energetic - o ejaculare si 2 polutii sau 4 polutii sau 2 ejaculari arata ca barbatul respectiv nu este in stare deocamdata sa redistribuie deloc - mai mult de atat barbatul se devitalizeaza in exces La femei 25% pierdere inseamna 2 zile de menstruatie in care a curs foarte putin se foloseste doar un absorbant pe zi si acela nu e plin 50% inseamna 3 zile de menstruatie cu 1 de m abundenta 75 % inseamna 4 zile de menstruatie cu 2 zile de menstruatie abundentasi tot asa Evident se tine cont si de varsta si potentialul erotic - ce v-am scris este pentru varsta de 30 de ani cand cei care se vor testa sunt departe de menopauza sau andropauza ... Mult succes sa va obiectivati iar apoi sa aveti rezultate notabile care veti vedea(prin proprie experienta) sunt spre foarte binele vostru !
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Oricine poate sa verifice ce spun ... testati si incepeti sa va cunoasteti ... nu vorbiti fara sa verificati altfel riscati sa spuneti prostii(pentru ca unii le pot crede) si in mod automat va autoprogramati ca in viitor in jurul vostru sa fie oameni care spun prostii si pe care voi le veti crede si veti actiona conform unor credinte eronate perpetuand confuzia(opusul cunoasterii clare si lucide) ... pentru cei foarte inteligenti: aici gasiti cheia iesirii din confuzie ...
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Va recomand sa va faceti chiar un carnetel unde sa notati toate evenimentele - carnetel pe baza caruia va veti putea evalua si evolutia in timp eu sincer va spun asa am facut si asa fac si acum in ciuda faptului ca intre evenimente in cazul meu trec ani de zile ... cand voi implini 7 ani fara nici un eveniment atunci abia carnetelul va fi istorie
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 ce faci ma varule, mi-ai simtit lipsa ? 1
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 9, 2018 a uitat dracu cand iti bateai pula de el in 2014 :laugh2 acum e mare shaolin pe aici 5
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 9, 2018 La laba esti primul, nu contesta nimeni asta
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 9, 2018 Salut Xoxo, bine ai venit, te rog nu-i mai injura sa nu te inchida ... cum stai cu antrenamentele(poti sa raspunzi si in pm) ? Iti doresc sa devii continent sexual si sa fii zeul femeilor ! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 9, 2018 Hai sa va raspund pe rand: @tomson: zici tu : Ananda , la valoarea ta ma asteptam sa stii ca nu conteaza lungimea atat de mult cat grosimea si capul , alea le termina pe femei.Punctu G nu-i departe numa trebe presat si pt asta trebe ciuperca groasa.Cum dai pt grosime ? In primul rand nu exista o valoare a mea ci doar o dorinta de a cunoaste si experimenta poate mai mare decat la altii care aleg sa ignore.Apoi asa cum exista barbati cu anumite forme si dimensiuni exact la fel exista si femei cu anumite lungimi, forme si preferinte pentru diferite tipuri de orgasm.Concluzia este ca pentru orice barbat de orice dimensiune sau forma sau cu orice parte a lingamului mai groasa sau mai subtire exita un numar de femei cu care el se potriveste foarte bine si daca vreti perfectiunea exista una care se potriveste perfect cu el - aceea se potriveste si la suflet si la alte caracteristici mentale, morale sau psihice iar da vreti maiestria e sa o intalnesti pe aceea si sa o faci iubita ta sau daca preferi relatiile multiple sotia, iubita principala sau preferata din haremul tau(am zis asa ca sa acopar toate tipurile de comportament masculin care exista.Grosimea ca si lungimea este exceptional daca reusesti sa o cresti - asta indica ca ai putere realizatoare mare si ca iti poti modifica destinul(conditionarea cu care ai venit manifestata pana si la nivel fizic) @xoxo: zici tu: hahaha, astia s pe laba tu esti in urma fata de angajamentul pe care l-ai luat in fata tuturor ... te rog incepi macar acum ce ai zis ca incepi ... lunile de antrenament realizate in abstinenta ... imi vei multumi mai tarziu ... daca vrei ne intalnim fata in fata sa iti dau mai multe detalii ... @dasxx: zici tu: Dupa actul cu continenta apare o usoara congestie ( umflatura ar fi mult spus, dar la pipait se simte ce corpul a pregatit pt ejaculare. Ce ne poti spu e despre asta A? E frecvent acest side effect?Tu il mai ai? Daca vorbesti de congestia la nivelul gonadelor(oualor) da exista si arata ca trebuie redistribuit(mai ales dupa ce se incheie actul amoros cu continenta) ... redistribuirea ce este? este o transmutare(transformare la temperatura corpului a excesului de sperma fizica in energie care mai apoi este ridicata sau dusa acolo unde intentionam pentru a realiza o vindecare, o energizare, trezirea vreunei capacitati speciale, a concentrarii, atentiei, creativitatii, marirea vointei, intarirea sistemului imunitar samd Daca vorbesti de vreun alt tip de congestie in zona lingamului(penisului) ea exista evident pentru ca este un organ care devine activ si evident pe perioada activitatii primeste un aflux de sange. Side effect exista doar daca pierzi energia sexuala sau daca nu redistribui bine in cel de-al doilea caz organismul va elimina excesul prin mecanisme proprii ... fiecare va primi un timp pt redistribuire dupa care daca nu a facut nimic o parte din exces sau toata cantitatea se va pierde, din acest motiv insist pe redistribuire. Mult succes tuturor !Ai zis bine ce ai zis asa gandesc si eu dar nu ai dat nici o metoda de ingrosare si bine ai facut din nou ai procedat corect caci nici nu este , nu ai cu sa o ingrosi . Doar cu silicon :-) nu e de ras e de plans ca sunt unii pe net cu pulile ca verzele dar ce e mai sinistruu ca li s-a iingrosat doar pielea pulii f mult doar aia a retinutinut substanta iar vrejul propriu zis e la fel de mic :-)))))))
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 9, 2018 daca sufli unde trebuie, se mareste capu' =)))Tu zici ca suflatu tare face grosimea eu zic ca grosimea face suflatul tare :-) Deci ca sa devenim zei trebuie ca voi femeile sa sugeti din dragoste fara bani si alte drakoveniiiar noi sa nu ejaculam defel ca sa va facem suptu cat mai lung si mai dulce, mai benefic si mai curativ :-)))) Eu zic ca is gata pregatit pentru marele maraton oral , vreo doritoare inteleapta ? :-))))
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 10, 2018 Tu zici ca suflatu tare face grosimea eu zic ca grosimea face suflatul tare :-) Deci ca sa devenim zei trebuie ca voi femeile sa sugeti din dragoste fara bani si alte drakoveniiiar noi sa nu ejaculam defel ca sa va facem suptu cat mai lung si mai dulce, mai benefic si mai curativ :-)))) Eu zic ca is gata pregatit pentru marele maraton oral , vreo doritoare inteleapta ? :-)))) =))) =))) =))) =))) . sa ma anunti daca ai gasit doritoarea =)))
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2018 =))) =))) =))) =))) . sa ma anunti daca ai gasit doritoarea =)))De mai bine de un an m-a gasit ea pe mine. Eu numa m-am lasat descoperit restul a venit de la sine ca de obicei. Nu am zis pt ca imi lipsea ci ca sa nu fiu rau sa aiba si altele o sansa :-)
Postări Recomandate