Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@estrogen tocmai am ascultat o conferinta tinuta de Nicu Catrina despre contracararea actiunilor rele ale demonilor ... foarte buna conferinta se prezinta si o tehnica acolo ...

Apropo vezi ca Nicu e in Romania si tine conferinte ...

Despre treaba cu curvia nu vreau sa insist, mediteaza tu asupra subiectului ... sunt sigur ca iti vei da seama ce si cum ... iti pot spune ca esti in pragul unui salt

Succes deplin !

• Oras:Cluj Napoca
Postat

@estrogen tocmai am ascultat o conferinta tinuta de Nicu Catrina despre contracararea actiunilor rele ale demonilor ... foarte buna conferinta se prezinta si o tehnica acolo ...

Apropo vezi ca Nicu e in Romania si tine conferinte ...

Despre treaba cu curvia nu vreau sa insist, mediteaza tu asupra subiectului ... sunt sigur ca iti vei da seama ce si cum ... iti pot spune ca esti in pragul unui salt

Succes deplin !

Spune-mi și mie când și unde ține conferințe.
Postat

Zici tu:

Sexul fără iubire reprezintă o pierdere de energie dar nu este o vina personala a nimănui și deci nu este curvie. Cine vrea sa piardă energie este liber s-o facă nu poate fi acuzat pt asta .

Tot ce facem noi este sa alegem ... si precum in proverbul cum iti asterni asa dormi ... evident nu vine cineva sa te acuze de asta vei simti in prorpia constiinta ca nu ai procedat corect si apoi inevitabil vei simti consecintele actiunilor tale ...

Legea cauzei si a efectului este o lege valabila in toate cele 3 lumi fiind una din legile divine ...

Eu va iau un pic de urechi si va cert pt a invata, pt a alege corect si apoi pt a trai continuu stari de fericire ... altfel spus pentru a va crea numai rezonante cu raiurile ...

Deci zi-i cum vrei insa constientizeaza exact ce efecte are asupra tuturor celor implicati ... inclusiv asupra luptei dintre bine si rau care se da acum la nivel global pe planeta pamant.

Sa fiti cat mai constienti si cat mai fericiti !

Eu știu exact cum stau lucrurile pt ca mi-a spus-o chiar Dumnezeu.
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

@estrogen tocmai am ascultat o conferinta tinuta de Nicu Catrina despre contracararea actiunilor rele ale demonilor ..

Ananda, cine este Nicu Catrina ?  Spune-ne mai multe despre el.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ananda, cine este Nicu Catrina ?  Spune-ne mai multe despre el.

e nepotu' lu' Nicu Gheara si vorbea de actiunile rele ale demonilor care fug cu banii ... si nu-i mai returneaza inzecit.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

...

am trecut de la faza de negare la faza de acceptare! anticipez iluminarea...

usor-usor asez pesa langa pesa si creez puzzle-ul faptelor lui anand. ce mi se parea candva bizar, azi are semnificatii nebanuite pentru mine. daca la inceput nu intelegeam de ce anand vorbeste astfel intr-un bordel online ca nimfomane, iata ca dupa epifanie am priceput ca iubirea fata de semeni (in niciun caz fata de sine) sade in spatele actiunilor sale. 

continenta e un colac de salvare aruncat noua, cei care plutim in deriva pe oceanul placerilor demonice. el, ca un PI, e dispus sa ia in barcutza inclusiv tigrul, care l-ar sfasia pentru ca nu-i intelege menirea...pai asta ce e oare, nu iubire fata de noi? 

cutremurul cel mai mare l-am simtit cand a trebuit sa inteleg/accept ca ultima curva are potential de zeita daca o privesti si-o patrunzi, continent, cu iubire. de ce, cum? fiindca tu, ca si ea sunteti niste conductori ai iubirii, iar divinul te/va plimba cu Uberul pe autostrada continentei! 

so, ce-mi placea candva, azi realizez ca-i mare pacat si nu mai sunt cel care eram. nu mai gasesc placere in ejaculare si nu mai am gandul masturbarii. incep sa simt o stare pace, vreau si caut binele celor din jurul meu, nu mai ascult muzica pe care o ascultam, am renuntat la carne, vreau sa caut lumina in toate si-n toti..parca am iesit din propriul ev mediu spiritual!

va iubeste fratili vostru!

craciun fericit, sarbatori spirituale fericite!

faceti dragoste cu continenta, fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii!

pace si iubire!

• Like 1
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

usor-usor asez pesa langa pesa si creez puzzle-ul faptelor lui anand. ce mi se parea candva bizar, azi are semnificatii nebanuite pentru mine. daca la inceput nu intelegeam de ce anand vorbeste astfel intr-un bordel online ca nimfomane, iata ca dupa epifanie am priceput ca iubirea fata de semeni (in niciun caz fata de sine) sade in spatele actiunilor sale.

continenta e un colac de salvare aruncat noua, cei care plutim in deriva pe oceanul placerilor demonice. el, ca un PI, e dispus sa ia in barcutza inclusiv tigrul, care l-ar sfasia pentru ca nu-i intelege menirea...pai asta ce e oare, nu iubire fata de noi?

cutremurul cel mai mare l-am simtit cand a trebuit sa inteleg/accept ca ultima curva are potential de zeita daca o privesti si-o patrunzi, continent, cu iubire. de ce, cum? fiindca tu, ca si ea sunteti niste conductori ai iubirii, iar divinul te/va plimba cu Uberul pe autostrada continentei!

so, ce-mi placea candva, azi realizez ca-i mare pacat si nu mai sunt cel care eram. nu mai gasesc placere in ejaculare si nu mai am gandul masturbarii. incep sa simt o stare pace, vreau si caut binele celor din jurul meu, nu mai ascult muzica pe care o ascultam, am renuntat la carne, vreau sa caut lumina in toate si-n toti..parca am iesit din propriul ev mediu spiritual!

pace si iubire!

Am inteles. Iti ceri scuze. Vrei sa fii scos din lista neagră.

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

pace si iubire!

ba tu cu pi patel vrei sa te scoti? fii fratiuer pe continenta ta, daca ai stare androginala.

• Like 1
Postat

Am inteles. Iti ceri scuze. Vrei sa fii scos din lista neagră.

mai mult de atat!

ar fi ca si cum frosty the snowman mi-ar face bucuria de a-mi trece pragul de sarbatori...:)

Postat

ba tu cu pi patel vrei sa te scoti? fii fratiuer pe continenta ta, daca ai stare androginala.

e greu boss, mai ales dupa zeci de ani de pacat!

important e ca vad in ce stare eream si vreau schimbarea, iar calea, inutil s-o repetam, e continentza! acum merg de-a busilea pe calea asta spirituala, apoi in premergator,...am nevoie de timp, ce plm?!

spor la treaba si cautati gandurile si faptele luminoase! :)

• Like 1
Postat

ma lupt cu un demon care ranjeste la mine!

hmmm...as da o laba pe un anume clip cu lisa ann, dar ceva imi spune ca ar fi pacat sa (mai) ejaculez.

totusi, daca m-as mulge pe uscat ar fi cu totul altceva, nu? + daca as nutri ganduri de iubire ptr hoasca de milfa, nu? 

i really think i need some guidance...please, you motherfuckers, help!  :(

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

pace si iubire!

Sincere felicitări  :laugh2  I-ai dat clasă lui xoxo în materie de subtilitate ;) Ai toate șansele să ieși din blacklist și să i te alături în grupul de elită  :giggle:

Postat

Sincere felicitări  :laugh2  I-ai dat clasă lui xoxo în materie de subtilitate ;) Ai toate șansele să ieși din blacklist și să i te alături în grupul de elită  :giggle:

te rog, cu toti zeii, sa NU arunci in derizoriu pocainta mea sincera!

vorbele tale, acum o saptamana, hraneau un demon pe care l-am ingropat intre timp...sunt in doliu fata de mine, cumva, fata de cel care eram. 

incerc sa vad in tine un potential care poate fi si el salvat :)

Postat

Mayday! Mayday! 

Postat

mai mult de atat!

ar fi ca si cum frosty the snowman mi-ar face bucuria de a-mi trece pragul de sarbatori... :)

pai iti fute guvernu' (evident, fara ejaculare) o pana de curent si apoi sa vezi cum iti trece frosty nu doar pragu' :)

Postat

e greu boss, mai ales dupa zeci de ani de pacat!

important e ca vad in ce stare eream si vreau schimbarea, iar calea, inutil s-o repetam, e continentza! acum merg de-a busilea pe calea asta spirituala, apoi in premergator,...am nevoie de timp, ce plm?!

spor la treaba si cautati gandurile si faptele luminoase! :)

:) de ce sa te chinui prin toate fazele pana la pubertate, cand starea androginala iti va spune 'ridica-te si mergi'? plm coaie, n-ai inteles nimic. 

• Like 1
Postat

:) de ce sa te chinui prin toate fazele pana la pubertate, cand starea androginala iti va spune 'ridica-te si mergi'? plm coaie, n-ai inteles nimic. 

n-am credinta, coaie, ca altfel as levita, as merge pe ape...

ce ne ofera anand aici e un fel de Ulise de Joyce, pe cand noi devoram sandra brown, maxim-maxim anais nin  :discuss_gathering:

Postat

anand, 

te masturbezi cu continenta sau masturbarea e pacat oricum o privesti? :) :cool:

Postat

anand, 

te masturbezi cu continenta sau masturbarea e pacat oricum o privesti? :) :cool:

necredinciosule!!! incompetentule!!! anarhistule!!!

nimic nu stii!!!!

Nu ai inteles nimic pana acum ! manuela nu exista in vocabularul anandei, ci doar femeia... femeia pe post de papusa gonflabila, femeia care nu comenteaza nimic la tot tratamentul pe care barbatul doreste sa i-l aplice, femeia muta dispusa doar sa percuteze nu sa comenteze, femeia pentru care barbatul e zeu iar ea este multumita ca acesta isi coboara privirea spre ea ... offf , cat sa te mai invat? nimic nu stii

• Like 3
Postat

@estrogen - excelent daca reusesti comunicarea directa, foarte putine fiinte reusesc ... iti doresc sa o mentii !!

Postat

Vroiam sa va vorbesc si despre lightworkeri: am adoptat acest termen pentru ca este descriptiv si folosit de foarte multi oameni de pe pamant.

Lightworkerii sunt fiinte foarte evoluate spiritual care au venit aici(s-au intrupat pe planeta pamant) ca sa ajute la trezirea constiintelor in aceste momente de cotitura.

Ei au calitati si capacitati diferite insa toti au unele trasaturi comune cum ar fi:

sunt fiinte compasive, armonioase, gandesc si actioneaza foarte frumos si benefic, iubesc toti oamenii, recunosc aproape instantaneu ca este bine sa mancam vegetarian, ca este bine sa practicam continenta amoroasa sau abstinenta activa(fiecare in functie de ce integrare are), ca ese bine sa fim drepti, controlati, cinstiti, lipsiti de orice sentimente sau emotii urate.

Lightworkerii sunt in 2 faze: treziti sau netreziti inca ... cei treziti stiu care le sunt calitatile, cum sa le foloseasca si care le e misiunea, cei netreziti urmeaza sa fie treziti si sa isi asume misiunea - trezirea o realizeaza alti lightworkeri sau chiar ghizi spirituali sau chiar eliberati spiritual.

O alta calitate exceptionala a lightworkerilor este sa se recunoasca intre ei ...

Exista si darkworkeri - ii puteti recunoaste prin faptul ca sunt profund malefici deseori si grav bolnavi, oameni in preajma carora te simti foarte foarte rau, unele fiinte mai receptive pot instantaneu sa vomite sau sa aibe anumite probleme usoare de sanatate spontane in jurul lor, acestia urmaresc genocidurile planetare, reducerea la tacere a tuturor fiintelor spirituale, fac chiar ritualuri de magie neagra, etc ... stiti si astia cine sunt daca va ganditi mai bine si investigati un pic ... sau daca investigati un pic pe internet ce spun lightworkerii care au talentul de a-i demasca si de a lupta cu iubire contra lucrarii lor malefice

Va doresc daca sunteti lightworkeri sa va activati si sa va imlpiniti misiunea, daca sunteti oameni comuni sa ii urmati si ajutati pe lightworkeri iar daca sunteti darworkeri va invit sa schimbati tabara pentru ca cine se opune lui Dumnezeu este menit sa piarda(pe langa ca va experimenta suferinte atroce daca I se opun) !

Postat

Astfel de fiinte sunt acestea doua pomenite mai sus ... va mai dau si alte exemple de lightworkeri din trecut sau chiar din prezent:

Osho, Valeriu Popa, Arsenie Boca, Proorocul Ilie, Nostradamus, Vanga, Sri Matagi, Sundar Singh, Dalai Lama, etc

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...