Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Astfel de fiinte sunt acestea doua pomenite mai sus ... va mai dau si alte exemple de lightworkeri din trecut sau chiar din prezent:

Osho, Valeriu Popa, Arsenie Boca, Proorocul Ilie, Nostradamus, Vanga, Sri Matagi, Sundar Singh, Dalai Lama, etc

Cu câți din ăștia enumerați de tine ai băut minim o bere? Că văd că îi cunoști bine.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Astfel de fiinte sunt acestea doua pomenite mai sus ... va mai dau si alte exemple de lightworkeri din trecut sau chiar din prezent:

Osho, Valeriu Popa, Arsenie Boca, Proorocul Ilie, Nostradamus, Vanga, Sri Matagi, Sundar Singh, Dalai Lama, etc

Pai sa nu te iau, asa calm, noroc ca exista si doar pe internet mai potzi manca cacat in halul asta, virtual, la bulliyng si puli in cur, cu  baga-ti-ai toata pula cu continetza, mamaliga de pe dintzi, puroiul din gingii, halena de shobolan mort, odicolonu' de naftalina cu tamuie si cacatu pe hemoroizii de la cur, in toata rasa aia de avortatzi-violatzi, asta ca sa fiu subtzire, sa fac bine ca sa nu fac rau si sa nu fiu bulanjiu s-o pomenesc direct in plm, indiferent ca vie sau moarta, cunoscuta sau necunoscuta-care te-o fi avortat pe la vreun tomberon de ai iesit atat de distrus,  pe prima maimutza raspunzatoare de aparitia unui vierme sifilitic ca tine pa lume, recte si adica, pe ma-ta, da maimutza reptiliana imbecila care a fost, in loc sa dea dor cur si muie, a mai dat si pizda fara continetza si prezervativ/antibarza, ca sa apara un sobolan de asemenea anvergura si atat de distrus ca tine, fute-te-ar bivolaru si lorin fortuna in cur, pana iti sar ochii din cap ca la melci, cu continentza desigur, si normal, prin intermediul pshihopatelor paranormale ca si tine, genul amadei-mama omida absolut/a si a lu vis/trip urat tantric pa ciuperci, si nu doar halucinogene, ci si mucegaite, cacate/pishate de bibilici, fazani, arici si veveritze ???

• Oras:Cluj Napoca
Postat

@estrogen - excelent daca reusesti comunicarea directa, foarte putine fiinte reusesc ... iti doresc sa o mentii !!

Este ușor să menții această comunicare odată ce îi cunoști numele. Oricui I se releva numele poate realiza această comunicare.
Postat

@estrogen se pare ca esti o "fiinta" comunicativa ... te tragi din maimuta? :D

Da. Dumnezeu a folosit evoluția descrisă de Darwin pt.a-l crea pe om.
Postat

aha, m-am lamurit esti fiinta numita om , nu altceva :D

eu sunt un unicorn :D

Un nenorocit de om ce altceva ai vrea să fiu?
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Eu as vrea sa stiu cine e Nicu Catrina.

S-a aflat ?

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Comunicarea directa cu Dumnezeu nu este la indemana pentru cel putin 99% din oamenii de pe pamant ... tu de ce crezi ca e nevoie de preoti, samani, intelepti, ingeri pazitori,ghizi spirituali ... pentru ca acestia pot comunica direct si mijlocesc si pentru ceilalti.

Tehnic pentru a comunica cu  fiinta transcendenta iti trebuie o intuitie foarte buna si capacitati telepatice, poate tu le ai dar majoritatea nu le au ...

Nu ai vazut si prin filme: Ioan putea comunica toti ceilalti nu, Moise putea comunica, toti ceilalti nu puteau.

Unele biete fiinte umane(fara de noroc cum ziceai tu)sunt atat de departe de a crea o legatura cu Dumnezeu incat nici nu cred ca asa o fiinta poate sa existe.

Mult succes tuturor aspirantilor la imbunatatirea relatiei lor cu Dumnezeu !

• Like 1
Postat

Este ușor sa te iluzionezi în aceasta comunicare adică să ți se pară că vorbești cu Dumnezeu dar în fapt sa vorbești cu propriile gânduri.

• Like 2
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

necredinciosule!!! incompetentule!!! anarhistule!!!

nimic nu stii!!!!

Nu ai inteles nimic pana acum ! manuela nu exista in vocabularul anandei, ci doar femeia... femeia pe post de papusa gonflabila, femeia care nu comenteaza nimic la tot tratamentul pe care barbatul doreste sa i-l aplice, femeia muta dispusa doar sa percuteze nu sa comenteze, femeia pentru care barbatul e zeu iar ea este multumita ca acesta isi coboara privirea spre ea ... offf , cat sa te mai invat? nimic nu stii

:xmas_tongue:

Postat

ieri m-am intalnit cu duamne-duamne la carciuma.

uneori, la beutura, se lamuresc niste lucruri. cel putin asa credem noi barbatii. l-am privit in ochi, i-am analizat gesturile, cum da pe gat alcoolul. sunt detalii care conteaza, daca vrei sa cunosti pe cineva. purta o barba lunga, impecabil intretinuta. unii l-ar fi putut confunda cu un lumbersexual mai ciudat. eu insa nu, ca stiam pe cine aveam sa cunosc. comunicasem pe whatsapp cu el si imi spusese ca vine cu un charter. de la stockholm. m-au pus pe ganduri sandalutele in care era incaltat. afara era un ger cumplit. purta o salopeta de denim, peste care trasese o geaca de piele tip biker. avea degetele vinetii, dar citeam pe fata lui o pace pe care n-am mai vazut-o vreodata la un pamantean. am ales o carciuma. mi-a zis sa comand ce vreau, ca plateste el. imi zambea cumva superior, dar in acelasi timp cu prietenie. ceva-ceva incepea sa ma enerveze la el, la cum (ma) privea, mai ales...

in carciuma cu iz de anii '90 se auzea discret motorhead, iar vocea lui lemy imi distragea cumva atentia de la prezenta lui duamne-duamne. nu stiam cum sa incep discutia, desi aveam atatea curiozitati, iar el stiind toate astea mi-a spus sa-l intreb direct ce vreau sa stiu...

am mai dat o bere pe gat, iar alcoolul incepea sa-si faca usor-usor efectul. prindeam curaj si totodata capatasem relaxarea celui care intelegea ca n-are ce sa piarda, indiferent ce-ar fi spus! in fond, il aveam in fata mea pe GOD, ma simteam privilegiat si orgoliul meu se itea printre sticlele care se goleau una dupa alta...

- ce e prostia asta cu pacatul, duamne?

- nu e prostie!

- fii mai explicit!

- voi, oamenii, intelegeti gresit pacatul.

- si cum ar trebui sa-l intelegem? 

- nu ca limita.

- nu ca pe pe o lista de NU, vrei sa zici, duamne?

- exact!

- atunci sa facem tot ce vrem, pentru ca nu-i pacat?

- Nu, nici asa!

- pot sa-ti zic boss? ca parca mi-e mai usor sa te intreb asa...

- da, mah, zi cum vrei, nu te formaliza!

- mai sunt si alti barosani in afara de tine, duamne, sau esti singurul?

intrebarea mea directa i-a tulburat pacea. si-a reasezat fundul in micutul scaun de fier forjat, i-a facut semn barmanului sa-i pregateasca 50 de coniac si cu greu mi-a zis ca nu asa se pune problema..hmmm, stiam ca l-am prins cu fofarlica, desi un bun simt de moment imi spunea ca e mai inspirat sa nu insist. stiam insa amandoi ca atinsesem un subiect delicat! ma bucuram de mica mea "victorie" in taina!

- boss, stii ce nu inteleg?

- stiu, mah, dar spune-o, oricum...

- nu le stii tu pe toate, duamne?

- ba da! 

- pai, si atunci cum de te-am surprins cu intrebarea aia?

- ai inteles gresit!

- hmm, adica si TU esti pervers cu mine, duamne? 

- nu, bah, ti-am dat o mica satisfactie de moment, ca sa-ti dau o lectie!

- ce lectie?! esti ipocrit, duamne! banuiam asta, dar acum sunt sigur!

- nu bah, tre sa vorbesc in limitele tale, ca sa intelegi...

- ce e de inteles, duamne? ca ai pus in noi patimi si daca ni le satisfacem e pacat, ca ne sfasiem si sclavagizam intre noi si asta ne face placere, ca tu vezi atata rautate pe pamant si nu faci nimic, ca mai toti aia care au franciza, cica de la tine, sunt niste hoti in sutana? mai las-o-n plm de smecherie!

- bah, tu ai dreptate, in felul tau de vorbire uman, dar de la mine se vad altfel toate astea..

- si cum se vad, duamne? ia, vezi, ca incepi sa ma enervezi!

- nu are rost sa-ti raspund, pentru ca nu poti sa intelegi adevarurile!

- boss, te-ai imbatat si nu mai ai proprietatea termenilor si asta din cauza ca ai amestecat bauturile! nu poti, coaie, sa razi 10 beri cu coniac si sa ramai lucid! pai si tu ma iei tot cu adevaruri, ca oamenii? voiam adevarul, duamne, daca exista asa ceva...

era 3 a.m. 

desi voiam, cu o seara inainte, sa revad "singur acasa", adormisem si visasem...

Postat

ieri m-am intalnit cu duamne-duamne la carciuma.

uneori, la beutura, se lamuresc niste lucruri. cel putin asa credem noi barbatii. l-am privit in ochi, i-am analizat gesturile, cum da pe gat alcoolul. sunt detalii care conteaza, daca vrei sa cunosti pe cineva. purta o barba lunga, impecabil intretinuta. unii l-ar fi putut confunda cu un lumbersexual mai ciudat. eu insa nu, ca stiam pe cine aveam sa cunosc. comunicasem pe whatsapp cu el si imi spusese ca vine cu un charter. de la stockholm. m-au pus pe ganduri sandalutele in care era incaltat. afara era un ger cumplit. purta o salopeta de denim, peste care trasese o geaca de piele tip biker. avea degetele vinetii, dar citeam pe fata lui o pace pe care n-am mai vazut-o vreodata la un pamantean. am ales o carciuma. mi-a zis sa comand ce vreau, ca plateste el. imi zambea cumva superior, dar in acelasi timp cu prietenie. ceva-ceva incepea sa ma enerveze la el, la cum (ma) privea, mai ales...

in carciuma cu iz de anii '90 se auzea discret motorhead, iar vocea lui lemy imi distragea cumva atentia de la prezenta lui duamne-duamne. nu stiam cum sa incep discutia, desi aveam atatea curiozitati, iar el stiind toate astea mi-a spus sa-l intreb direct ce vreau sa stiu...

am mai dat o bere pe gat, iar alcoolul incepea sa-si faca usor-usor efectul. prindeam curaj si totodata capatasem relaxarea celui care intelegea ca n-are ce sa piarda, indiferent ce-ar fi spus! in fond, il aveam in fata mea pe GOD, ma simteam privilegiat si orgoliul meu se itea printre sticlele care se goleau una dupa alta...

- ce e prostia asta cu pacatul, duamne?

- nu e prostie!

- fii mai explicit!

- voi, oamenii, intelegeti gresit pacatul.

- si cum ar trebui sa-l intelegem?

- nu ca limita.

- nu ca pe pe o lista de NU, vrei sa zici, duamne?

- exact!

- atunci sa facem tot ce vrem, pentru ca nu-i pacat?

- Nu, nici asa!

- pot sa-ti zic boss? ca parca mi-e mai usor sa te intreb asa...

- da, mah, zi cum vrei, nu te formaliza!

- mai sunt si alti barosani in afara de tine, duamne, sau esti singurul?

intrebarea mea directa i-a tulburat pacea. si-a reasezat fundul in micutul scaun de fier forjat, i-a facut semn barmanului sa-i pregateasca 50 de coniac si cu greu mi-a zis ca nu asa se pune problema..hmmm, stiam ca l-am prins cu fofarlica, desi un bun simt de moment imi spunea ca e mai inspirat sa nu insist. stiam insa amandoi ca atinsesem un subiect delicat! ma bucuram de mica mea "victorie" in taina!

- boss, stii ce nu inteleg?

- stiu, mah, dar spune-o, oricum...

- nu le stii tu pe toate, duamne?

- ba da!

- pai, si atunci cum de te-am surprins cu intrebarea aia?

- ai inteles gresit!

- hmm, adica si TU esti pervers cu mine, duamne?

- nu, bah, ti-am dat o mica satisfactie de moment, ca sa-ti dau o lectie!

- ce lectie?! esti ipocrit, duamne! banuiam asta, dar acum sunt sigur!

- nu bah, tre sa vorbesc in limitele tale, ca sa intelegi...

- ce e de inteles, duamne? ca ai pus in noi patimi si daca ni le satisfacem e pacat, ca ne sfasiem si sclavagizam intre noi si asta ne face placere, ca tu vezi atata rautate pe pamant si nu faci nimic, ca mai toti aia care au franciza, cica de la tine, sunt niste hoti in sutana? mai las-o-n plm de smecherie!

- bah, tu ai dreptate, in felul tau de vorbire uman, dar de la mine se vad altfel toate astea..

- si cum se vad, duamne? ia, vezi, ca incepi sa ma enervezi!

- nu are rost sa-ti raspund, pentru ca nu poti sa intelegi adevarurile!

- boss, te-ai imbatat si nu mai ai proprietatea termenilor si asta din cauza ca ai amestecat bauturile! nu poti, coaie, sa razi 10 beri cu coniac si sa ramai lucid! pai si tu ma iei tot cu adevaruri, ca oamenii? voiam adevarul, duamne, daca exista asa ceva...

era 3 a.m.

desi voiam, cu o seara inainte, sa revad "singur acasa", adormisem si visasem...

Nu poți sa-i ceri Lui sa-ți dea adevărul trebuie sa ajungi tu singur la adevăr pt ca doar în felul ăsta adevărul va avea valoare pt tine.
  • Oras:the buleni
Postat

Comunicarea directa cu Dumnezeu nu este la indemana pentru cel putin 99% din oamenii de pe pamant ... tu de ce crezi ca e nevoie de preoti, samani, intelepti, ingeri pazitori,ghizi spirituali ... pentru ca acestia pot comunica direct si mijlocesc si pentru ceilalti.

Tehnic pentru a comunica cu  fiinta transcendenta iti trebuie o intuitie foarte buna si capacitati telepatice, poate tu le ai dar majoritatea nu le au ...

Nu ai vazut si prin filme: Ioan putea comunica toti ceilalti nu, Moise putea comunica, toti ceilalti nu puteau.

Unele biete fiinte umane(fara de noroc cum ziceai tu)sunt atat de departe de a crea o legatura cu Dumnezeu incat nici nu cred ca asa o fiinta poate sa existe.

Mult succes tuturor aspirantilor la imbunatatirea relatiei lor cu Dumnezeu !

sa inteleg ca ultrafericitu' e dintr-astia care are linie directa cu barbosu'? el i-a soptit la ureche sa faca odiosenia aia de catedrala?

in cel mai rau caz fac si eu un film in care comunic si nu mai bag pe nimeni in distributie.

Postat

Nu poți sa-i ceri Lui sa-ți dea adevărul trebuie sa ajungi tu singur la adevăr pt ca doar în felul ăsta adevărul va avea valoare pt tine.

deci un adevar obtinut moka nu e un adevar, nu? incep sa-i inteleg p-astia cu pamantu' plat :)

Postat

Este ușor sa te iluzionezi în aceasta comunicare adică să ți se pară că vorbești cu Dumnezeu dar în fapt sa vorbești cu propriile gânduri.

pai si cum stim si noi chief daca vorbim sau nu cu barbosu'? da-ne un hint ceva...

Postat

pai si cum stim si noi chief daca vorbim sau nu cu barbosu'? da-ne un hint ceva...

am o neliniste si mai mare: sa nu raspunza sarsaila si noi sa credem ca-i barbosu :)

Postat

sa inteleg ca ultrafericitu' e dintr-astia care are linie directa cu barbosu'? el i-a soptit la ureche sa faca odiosenia aia de catedrala?

in cel mai rau caz fac si eu un film in care comunic si nu mai bag pe nimeni in distributie.

da' boss! chiar EL i-a dat un sms! un prea-preafericit, intrebat fiind de ce nu s-au construit spitale in loc de catedrale, a raspuns ca boala e consecinta pacatului. in concluzie, credinciosii n-au nevoie de spitale...it's crystal clear! :)

Postat

Da, de acord dialogul cu Dumnezeu este bruiat tare mai ales la inceput defapt el nu se poate realiza din punct de vedere tehnic decat daca atingi starea de meditatie profunda(nici un gand, nici o oscilatie mentala) apoi cu planul supramental foarte bine trezit si activat poti comunica ...

Este ceva ce se creste in timp lucru dealtfel confirmat in scris de catre toti cei care au contactat direct sursa ...

Planul meu pentru voi are mai multe etape:

1.Purificarea hranei si a stilului de viata

2.Invatarea continentei sexuale

3.Extinderea continentei la toate nivelele

4.Meditatia

5.Si abia cand exista si in arta meditatiei o anumita maiestrie abordam comunicari cu serafimii, cu fiinte eliberate spiritual cum ar fi de exemplu Iisus sau chiar cu Dumnezeu Tatal.

Daca doriti va pot ajuta sa parcurgeti pas cu pas etapele doar 2 lucrui va cer: sinceritate si seriozitate iar acestea sunt fata de voi pentru ca euu stiu instantaneu daca cu mine sunteti sinceri sau seriosi ... aceste2 calitati va sunt necesare pentru a ajunge la obiectivul propus.

Mult succes daca este vreun curajos care merge pe acest drum !

Postat

Da, de acord dialogul cu Dumnezeu este bruiat tare mai ales la inceput defapt el nu se poate realiza din punct de vedere tehnic decat daca atingi starea de meditatie profunda(nici un gand, nici o oscilatie mentala) apoi cu planul supramental foarte bine trezit si activat poti comunica ...

Este ceva ce se creste in timp lucru dealtfel confirmat in scris de catre toti cei care au contactat direct sursa ...

Planul meu pentru voi are mai multe etape:

1.Purificarea hranei si a stilului de viata

2.Invatarea continentei sexuale

3.Extinderea continentei la toate nivelele

4.Meditatia

5.Si abia cand exista si in arta meditatiei o anumita maiestrie abordam comunicari cu serafimii, cu fiinte eliberate spiritual cum ar fi de exemplu Iisus sau chiar cu Dumnezeu Tatal.

Daca doriti va pot ajuta sa parcurgeti pas cu pas etapele doar 2 lucrui va cer: sinceritate si seriozitate iar acestea sunt fata de voi pentru ca euu stiu instantaneu daca cu mine sunteti sinceri sau seriosi ... aceste2 calitati va sunt necesare pentru a ajunge la obiectivul propus.

Mult succes daca este vreun curajos care merge pe acest drum !

ba, ia stai asa....toti popii au continenta sexuala? chiar si aia de se fut in cur?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...