humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 20, 2018 da' boss! chiar EL i-a dat un sms! un prea-preafericit, intrebat fiind de ce nu s-au construit spitale in loc de catedrale, a raspuns ca boala e consecinta pacatului. in concluzie, credinciosii n-au nevoie de spitale...it's crystal clear! :) EL nu foloseste asemenea metode de comunicare. mai degraba a ars un tufis, s-a infatisat in trunchiul unui copac...adica plm, ceva mai evident, mai consistent. cat de cat.
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 20, 2018 Comunicarea directa cu Dumnezeu nu este la indemana pentru cel putin 99% din oamenii de pe pamant ... tu de ce crezi ca e nevoie de preoti, samani, intelepti, ingeri pazitori,ghizi spirituali ... pentru ca acestia pot comunica direct si mijlocesc si pentru ceilalti. Tehnic pentru a comunica cu fiinta transcendenta iti trebuie o intuitie foarte buna si capacitati telepatice, poate tu le ai dar majoritatea nu le au ... Nu ai vazut si prin filme: Ioan putea comunica toti ceilalti nu, Moise putea comunica, toti ceilalti nu puteau. Unele biete fiinte umane(fara de noroc cum ziceai tu)sunt atat de departe de a crea o legatura cu Dumnezeu incat nici nu cred ca asa o fiinta poate sa existe. Mult succes tuturor aspirantilor la imbunatatirea relatiei lor cu Dumnezeu ! Du-te de aici cu prostiile astea !!!!!!!!!!!!!!!!! In evanghelia lu Ananda nu poti comunica cu Dumnezeu.Ca in in evangheliile reale si Biblie oricin poate chema numele Lui si oricine poate fi auzit ascultat si poate primi raspuns .Conditia contactului cu Cel mai presus de toate e modestia simplitatea si smerenia . Cu mandria cu care o ai tu Ananda poti contacta pe creatorul mandriei , ingerul cazut cel ce ar o singura obsesie , imitarea lui Dumnezeu. Ala e mare in imitatie marele tepar iubitor al ambitiosilor ca tine. Orice ruga smerita de o babuta de la tara strabate toate cerurile in timp ce trufiile voastre se opresc sub cer, in vazduhul in care cautati paradisul unde stau duhurile cazute de sub cerPreotii nu sunt intermediari ci mpreuna slujitori la fel si sfintii si ingeriiIa si citeste pilda vamesului si a fariseului ca iti vine manusa
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 20, 2018 sa inteleg ca ultrafericitu' e dintr-astia care are linie directa cu barbosu'? el i-a soptit la ureche sa faca odiosenia aia de catedrala? in cel mai rau caz fac si eu un film in care comunic si nu mai bag pe nimeni in distributie.odiosenia aia e de la odiosu
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 20, 2018 ieri m-am intalnit cu duamne-duamne la carciuma. uneori, la beutura, se lamuresc niste lucruri. cel putin asa credem noi barbatii. l-am privit in ochi, i-am analizat gesturile, cum da pe gat alcoolul. sunt detalii care conteaza, daca vrei sa cunosti pe cineva. purta o barba lunga, impecabil intretinuta. unii l-ar fi putut confunda cu un lumbersexual mai ciudat. eu insa nu, ca stiam pe cine aveam sa cunosc. comunicasem pe whatsapp cu el si imi spusese ca vine cu un charter. de la stockholm. m-au pus pe ganduri sandalutele in care era incaltat. afara era un ger cumplit. purta o salopeta de denim, peste care trasese o geaca de piele tip biker. avea degetele vinetii, dar citeam pe fata lui o pace pe care n-am mai vazut-o vreodata la un pamantean. am ales o carciuma. mi-a zis sa comand ce vreau, ca plateste el. imi zambea cumva superior, dar in acelasi timp cu prietenie. ceva-ceva incepea sa ma enerveze la el, la cum (ma) privea, mai ales... in carciuma cu iz de anii '90 se auzea discret motorhead, iar vocea lui lemy imi distragea cumva atentia de la prezenta lui duamne-duamne. nu stiam cum sa incep discutia, desi aveam atatea curiozitati, iar el stiind toate astea mi-a spus sa-l intreb direct ce vreau sa stiu... am mai dat o bere pe gat, iar alcoolul incepea sa-si faca usor-usor efectul. prindeam curaj si totodata capatasem relaxarea celui care intelegea ca n-are ce sa piarda, indiferent ce-ar fi spus! in fond, il aveam in fata mea pe GOD, ma simteam privilegiat si orgoliul meu se itea printre sticlele care se goleau una dupa alta... - ce e prostia asta cu pacatul, duamne?- nu e prostie!- fii mai explicit!- voi, oamenii, intelegeti gresit pacatul.- si cum ar trebui sa-l intelegem? - nu ca limita.- nu ca pe pe o lista de NU, vrei sa zici, duamne?- exact!- atunci sa facem tot ce vrem, pentru ca nu-i pacat?- Nu, nici asa!- pot sa-ti zic boss? ca parca mi-e mai usor sa te intreb asa...- da, mah, zi cum vrei, nu te formaliza!- mai sunt si alti barosani in afara de tine, duamne, sau esti singurul? intrebarea mea directa i-a tulburat pacea. si-a reasezat fundul in micutul scaun de fier forjat, i-a facut semn barmanului sa-i pregateasca 50 de coniac si cu greu mi-a zis ca nu asa se pune problema..hmmm, stiam ca l-am prins cu fofarlica, desi un bun simt de moment imi spunea ca e mai inspirat sa nu insist. stiam insa amandoi ca atinsesem un subiect delicat! ma bucuram de mica mea "victorie" in taina! - boss, stii ce nu inteleg?- stiu, mah, dar spune-o, oricum...- nu le stii tu pe toate, duamne?- ba da! - pai, si atunci cum de te-am surprins cu intrebarea aia?- ai inteles gresit!- hmm, adica si TU esti pervers cu mine, duamne? - nu, bah, ti-am dat o mica satisfactie de moment, ca sa-ti dau o lectie!- ce lectie?! esti ipocrit, duamne! banuiam asta, dar acum sunt sigur!- nu bah, tre sa vorbesc in limitele tale, ca sa intelegi...- ce e de inteles, duamne? ca ai pus in noi patimi si daca ni le satisfacem e pacat, ca ne sfasiem si sclavagizam intre noi si asta ne face placere, ca tu vezi atata rautate pe pamant si nu faci nimic, ca mai toti aia care au franciza, cica de la tine, sunt niste hoti in sutana? mai las-o-n plm de smecherie!- bah, tu ai dreptate, in felul tau de vorbire uman, dar de la mine se vad altfel toate astea..- si cum se vad, duamne? ia, vezi, ca incepi sa ma enervezi!- nu are rost sa-ti raspund, pentru ca nu poti sa intelegi adevarurile!- boss, te-ai imbatat si nu mai ai proprietatea termenilor si asta din cauza ca ai amestecat bauturile! nu poti, coaie, sa razi 10 beri cu coniac si sa ramai lucid! pai si tu ma iei tot cu adevaruri, ca oamenii? voiam adevarul, duamne, daca exista asa ceva... era 3 a.m. desi voiam, cu o seara inainte, sa revad "singur acasa", adormisem si visasem...Asa suntem noi romanii le luam pe toate in bascalie , ne prinde sfarsitul lumii zicand bancuri. Iti raspund eu ce e pacatul , ce e curvia in mod simplu.E o prostie e o pierdere.Cand dai cu laptele pe langa palnie ca nu stii sa o tii cum trebuie si se pierde din el zici ca e pacat de el.Cand vezi o gagica buna a corp la caracter si cu minte in cap ca suge pula pe bani la deastia ca brett zici ca pacat de ea Cnd faci ce trebuie mergi drept la tinta si lovesti in 10 , cand te abati si o iei in curbe , curve pe engleza , esti in curvie , in pacat adica o arzi aiurea cu rezultate mediocre si e pacat , ca puteai mai mult, iar pierderea are consecinte dureroase , dizarmoniile lipsa de respectarea cartii tehnice aduc stricaciuni boli suferinta si e pacat.Dumnezeu nu pedepseste niciodata pacatul , e un mod de a zice. Fiind dragoste fiind perfect nu poate face rau si nu a creat durerea.In vechiul Testament se spune ca Domnul pedepseste pentru ca atat puteau oamenii pricepe. In Adevarul complet revelat in Noul Testament unde Iisus e Dumnezeu si chip al Lui , El nu pedepseste pe nimeni. Calaul e diavolul. Facand voia satanei ne unim cu el iar ala e golan mare mafiot nu mai scapi de el, e dominant smeker viclean si te face de n-ai aer. De acolo vine suferinta , pedeapsa pt pacat ne-o gasimsim singuri. Dumnezeu nu are bata si traznete in mana ci o cruce cu care ne repara prostiile atunci cand dupa suferinte interminabile enough is enough pt noi si infranti cerem umili sa fim scapati de iad in care am intrat benevol de vii.
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 sa inteleg ca ultrafericitu' e dintr-astia care are linie directa cu barbosu'? Dar dupa parerea ta cum este? are sau n-are?
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 deci un adevar obtinut moka nu e un adevar, nu? S-ar putea sa se obtina moka, dar chiar si asa trebuie sa-l obtii tu insuti nu poate sa ti-l vare altul pe gat.
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 pai si cum stim si noi chief daca vorbim sau nu cu barbosu'? da-ne un hint ceva... Cand vei comunica cu El (ca comunicarea nu-i prin vorbire) vei sti, daca vei ajunge in faza aceea. Si daca vei avea indoieli atunci sa stii ca nu-i El. 1
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Da, de acord dialogul cu Dumnezeu este bruiat tare mai ales la inceput defapt el nu se poate realiza din punct de vedere tehnic decat daca atingi starea de meditatie profunda(nici un gand, nici o oscilatie mentala) apoi cu planul supramental foarte bine trezit si activat poti comunica ... Este ceva ce se creste in timp lucru dealtfel confirmat in scris de catre toti cei care au contactat direct sursa ... Planul meu pentru voi are mai multe etape: 1.Purificarea hranei si a stilului de viata2.Invatarea continentei sexuale3.Extinderea continentei la toate nivelele4.Meditatia5.Si abia cand exista si in arta meditatiei o anumita maiestrie abordam comunicari cu serafimii, cu fiinte eliberate spiritual cum ar fi de exemplu Iisus sau chiar cu Dumnezeu Tatal. Daca doriti va pot ajuta sa parcurgeti pas cu pas etapele doar 2 lucrui va cer: sinceritate si seriozitate iar acestea sunt fata de voi pentru ca euu stiu instantaneu daca cu mine sunteti sinceri sau seriosi ... aceste2 calitati va sunt necesare pentru a ajunge la obiectivul propus. Mult succes daca este vreun curajos care merge pe acest drum ! Da, comunicarea se poate realiza doar in stare de meditatie profunda, problema e cum ajungi in acea stare.Problema este ca atunci comunici cu El iti va spune ca El n-are nimic de-a face nici cu Isus, nici cu cel pe care Isus l-a numit Tatal.
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Conditia contactului cu Cel mai presus de toate e modestia simplitatea si smerenia .Si asta este adevarat. Doar o persoana modesta si smerita poate intra in starea de meditatie profunda despre care vorbeste Ananda. 1
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Orice ruga smerita de o babuta de la tara strabate toate cerurileEu am mari indoieli ca babuta aia despre care vorbesti tu are comunicare directa cu Dumnezeu. Si stii de ce? Pt ca oricat de necajita si de la tara e babuta are si ea mandria ei si uite de-aia nu poate comunica cu Dumnezeu.
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Calaul e diavolul. Omul isusi este diavolul, nu exista alt diavol in afara omului care prin actiunile sale, el isusi s-a transformat in diavol.
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Dumnezeu nu are bata si traznete in mana ci o cruce cu care ne repara prostiile in care am intrat benevol de vii. Sa stii ca nu repara nimic. El este pe principiul ce ai facut platesti, tocmai de-aia este atata suferinta in omenire pt ca toti facem actiuni in urma carora avem cam mult de platit, inclusiv povestea asta cu pierderea de energie despre care vorbeste Ananda. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 20, 2018 estrogene, tu esti popa! ce ai avut cu babutza aia? poate ca stie sa discute cu Al de Sus
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 20, 2018 2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 20, 2018 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 20, 2018 mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ce balbaita!!!!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 20, 2018 Dar dupa parerea ta cum este? are sau n-are? aaaa....pai ce-am facut? imi raspunzi la intrebare cu o alta?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 20, 2018 Omul isusi este diavolul, nu exista alt diavol in afara omului care prin actiunile sale, el isusi s-a transformat in diavol. ar fi mai amuzant daca ati avea si voi un pic de coerenta in logica asta a voastra :) imi piere tot chefu', zau asa... hai putin, da-o in ma-sa de treaba. pai daca omu' e diavol, atunci popii, voi astia aflati la continenta, care propovaduiti si in dialog cu barbosu' ce sunteti?
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2018 Postat Decembrie 20, 2018 Si asta este adevarat. Doar o persoana modesta si smerita poate intra in starea de meditatie profunda despre care vorbeste Ananda. Da, comunicarea se poate realiza doar in stare de meditatie profunda, problema e cum ajungi in acea stare.Starea Shamadi http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5252&lang=RO
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 aaaa....pai ce-am facut? imi raspunzi la intrebare cu o alta? Pai daca iti raspund eu vei zice ca iti bag pe gat pt ca asa i-ati reprosat si lui Ananda ca va baga pe gat. Asa ca spre deosebire de el eu zic ia vedeti si voi singuri cum stau treburile pt ca daca va zice altul ziceti ca nu-i asa, ca-s baliverne etc etc...
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 ar fi mai amuzant daca ati avea si voi un pic de coerenta in logica asta a voastra :) imi piere tot chefu', zau asa... hai putin, da-o in ma-sa de treaba. pai daca omu' e diavol, atunci popii, voi astia aflati la continenta, care propovaduiti si in dialog cu barbosu' ce sunteti? Eu pot vorbi doar in numele meu. Am fost diavol dar m-am eliberat de starea de diavol ca altfel nu puteam comunica cu al de sus. Pe de alta parte sa stii ca te inteleg pt ca nici eu la inceput n-am prea priceput ceea ce-mi spune al de sus pt ca fata de logica noastra omeneasca rationamentele lui la inceput mi-au parut ilogice. Pe urma te obisnuiesti si intelegi cum stau de fapt lucrurile, dar intr-un cuvant sa stii ca stau cu totul altfel decat isi imagineaza oamenii ca ar sta si de-aia iti par ilogice, dar sa stii ca nu-s ilogice. 1
estrogen Reputație: 1693 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 20, 2018 Starea Shamadi http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5252&lang=RO Da in starea samadhi tu incetezi sa existi ca persoana, ramane doar corpul, dar corpul nu-ti mai apartine, este doar un corp al nimanui. Cei ajunsi in samadhi pot comunica cu Dumnezeu.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2018 Postat Decembrie 20, 2018 Este ușor sa te iluzionezi în aceasta comunicare adică să ți se pară că vorbești cu Dumnezeu dar în fapt sa vorbești cu propriile gânduri. Eu pot vorbi doar in numele meu. Am fost diavol dar m-am eliberat de starea de diavol ca altfel nu puteam comunica cu al de sus.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 20, 2018 Eu pot vorbi doar in numele meu. Am fost diavol dar m-am eliberat de starea de diavol ca altfel nu puteam comunica cu al de sus. Pe de alta parte sa stii ca te inteleg pt ca nici eu la inceput n-am prea priceput ceea ce-mi spune al de sus pt ca fata de logica noastra omeneasca rationamentele lui la inceput mi-au parut ilogice. Pe urma te obisnuiesti si intelegi cum stau de fapt lucrurile, dar intr-un cuvant sa stii ca stau cu totul altfel decat isi imagineaza oamenii ca ar sta si de-aia iti par ilogice, dar sa stii ca nu-s ilogice. amice, eu te-am intrebat ceva clar. ai spus ca omul e diavol, tu nu mai esti diavol. ce esti?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 20, 2018 Pai daca iti raspund eu vei zice ca iti bag pe gat pt ca asa i-ati reprosat si lui Ananda ca va baga pe gat. Asa ca spre deosebire de el eu zic ia vedeti si voi singuri cum stau treburile pt ca daca va zice altul ziceti ca nu-i asa, ca-s baliverne etc etc... nu mai bine raspunzi tu si apoi vedem daca e sau nu asa cum ai zis tu mai sus? sau tu ma cunosti dinainte de a ma cunoaste? 1
Postări Recomandate