Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Deabia acum am citit a doua parte.El chiar asa face vindecarile.Isi face laba sa se scoale pula si atinge locul unde este problema. Incredibil. Nu stiu ce sa cred.O sa-mi schimb parerea despre medici.Astia nu invata nimic in facultate. 1 1
estrogen Reputație: 1688 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 11, 2019 Eu nu pot avea erecție decât dacă în fata mea e una bună de pula. Pula mea nu funcționează pe post de baghetă magică. O pot folosi doar pt futai.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 11, 2019 =))) =))) =))) =)) sarlatane, te-a intrecut ananda =))) estrogen, da-mi voie sa te contrazic , o sa ti se scoale pula la orice gaura =)))
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 11, 2019 =))) =))) =))) =)) sarlatane, te-a intrecut ananda =))) estrogen, da-mi voie sa te contrazic , o sa ti se scoale pula la orice gaura =))) la cate gauri sunt pe strasse ar trebui sa mergem toti cu ea drapel, nu? :)
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 11, 2019 la cate gauri sunt pe strasse ar trebui sa mergem toti cu ea drapel, nu? :) voiam sa zic de ... asfalt =))) dar deh, fiecare intelege ce vrea =)))
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 11, 2019 voiam sa zic de ... asfalt =))) dar deh, fiecare intelege ce vrea =))) asfalt, metrou....e plin de gauri pe strasse.
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 11, 2019 Nu asa cum ati inteles voi :) ... trebuie sa puneti bagheta la incarcat prin practica consecventa a continentei amoroase sau a abstinentei active dupa caz ... Nu asa se vindeca pacientii ci cu plante(scheme personalizate), insa v-am prezentat o metoda inedita de vindecare pe baza principiului energetic ... mai eficienta decat vindecarea cu mainile pentru ca in timpul unei energizari intense aura in zona sexuala poate fi de 10 ori mai mare decat aura unui vindecator bun in zona centrilor vindecarii din mijlocul palmelor ... Legat de vindecari cei mai slabi sunt cei care analizeaza fizicul - fizic, chimic, anatomic(medicii nostri clasici) acestia chiar daca sunt bine intentionati(ceea ce in cazul medicinii alopate nu este real) nu au cum decat maxim sa realizeze o anulare momentana a efectelor, mai avansati decat acestia sunt cei care vindeca pe baza principiilor energetice: acupunctura, presopunctura, bioenergo-terapiile, reiki si pe acest nevel se situeaza vindecarile cu bagheta magica ... acestia pot rezolva in unele cazuri si o vindecare definitiva insa rareori. Vindecarea definitiva vine atunci cand mentalul(cel care a cauzat respectiva afectiune) este vindecat . Toate afectiunile omului au cauza in mental mai exact un model gresit de gandire aplicat de suficient de multe ori imbolnaveste toate structurile omului pana la fizic.Din cate stiu vindecare pe acest nivel nu se poate face decat prin doua metode - 1. omul intelege cauza bolii lui si elimina acea gandire gresita care este cauza suferintei lui - prin autosugestie, sugestie, meditatie, atentie la ganduri, autoprogramare, etc2. prin terapia cu plante - ayurveda - plantele acceseaza direct structura mentala si vindecarea devine o chestiune de simpla alegere ... adica tot omul va alege insa ii va fi clar(va fi capabil sa vada consecintele)
estrogen Reputație: 1688 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 11, 2019 Nu asa cum ati inteles voi :) ... trebuie sa puneti bagheta la incarcat prin practica consecventa a continentei amoroase sau a abstinentei active dupa caz ... Nu asa se vindeca pacientii ci cu plante(scheme personalizate), insa v-am prezentat o metoda inedita de vindecare pe baza principiului energetic ... mai eficienta decat vindecarea cu mainile pentru ca in timpul unei energizari intense aura in zona sexuala poate fi de 10 ori mai mare decat aura unui vindecator bun in zona centrilor vindecarii din mijlocul palmelor ... Legat de vindecari cei mai slabi sunt cei care analizeaza fizicul - fizic, chimic, anatomic(medicii nostri clasici) acestia chiar daca sunt bine intentionati(ceea ce in cazul medicinii alopate nu este real) nu au cum decat maxim sa realizeze o anulare momentana a efectelor, mai avansati decat acestia sunt cei care vindeca pe baza principiilor energetice: acupunctura, presopunctura, bioenergo-terapiile, reiki si pe acest nevel se situeaza vindecarile cu bagheta magica ... acestia pot rezolva in unele cazuri si o vindecare definitiva insa rareori. Vindecarea definitiva vine atunci cand mentalul(cel care a cauzat respectiva afectiune) este vindecat . Toate afectiunile omului au cauza in mental mai exact un model gresit de gandire aplicat de suficient de multe ori imbolnaveste toate structurile omului pana la fizic.Din cate stiu vindecare pe acest nivel nu se poate face decat prin doua metode - 1. omul intelege cauza bolii lui si elimina acea gandire gresita care este cauza suferintei lui - prin autosugestie, sugestie, meditatie, atentie la ganduri, autoprogramare, etc2. prin terapia cu plante - ayurveda - plantele acceseaza direct structura mentala si vindecarea devine o chestiune de simpla alegere ... adica tot omul va alege insa ii va fi clar(va fi capabil sa vada consecintele)Ananda doar prima metoda e valabila ayurveda e frecție la un picior de lemn. La fel medicina alopata sau vindecarea cu mâinile.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 12, 2019 da frate, am priceput din prima. pula trebuie sa fie continenta. ideea e ca nu stiam ca am o asa valoare intre craci, ca nu ma mai apucam sa-mi rup creierii la facultate si sa stau ani lumina pe plantatie.ma duc sa experimentez la marmacia din colt. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 12, 2019 Eu nu pot avea erecție decât dacă în fata mea e una bună de pula. Pula mea nu funcționează pe post de baghetă magică. O pot folosi doar pt futai.Ciudat. Pula mea intra in erectie. E nevoie de una foaaarte proasta ca sa-mi omoare pula pentru o perioada mai lunga... si de romance d-astea, sarace, fomiste, fricoase si ticaloase de genul "moartea pulii", ma impiedic cum ies din casa. :slap2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 12, 2019 Ciudat. Pula mea intra in erectie. E nevoie de una foaaarte proasta ca sa-mi omoare pula pentru o perioada mai lunga... si de romance d-astea, sarace, fomiste, fricoase si ticaloase de genul "moartea pulii", ma impiedic cum ies din casa. :slap2 nu mai iesi frate din casa. sau iesi si tu tipil, noaptea, ca hotii :) 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 12, 2019 am un globulet magic ce are nevoie de o bagheta fermecata :D , are cineva idee de vreo bagheta ratacita ? :D 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 12, 2019 am un globulet magic ce are nevoie de o bagheta fermecata :D , are cineva idee de vreo bagheta ratacita ? :D din momentu' asta tre' sa marci banu' frate. destul cat am cotizat noi, e momentu' sa platesti pentru bagheta. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 12, 2019 din momentu' asta tre' sa marci banu' frate. destul cat am cotizat noi, e momentu' sa platesti pentru bagheta. atunci fara bagheta =))) mai bine pun globuletul in cutia cu obiecte de craciun ... il scot anul ce vine, de craciun, si-l atarn in brad =))) sa vezi atunci artificii =))) 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 12, 2019 am un globulet magic ce are nevoie de o bagheta fermecata :D , are cineva idee de vreo bagheta ratacita ? :DNu stiu cum e cu baghetele, eu am un bustean.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 12, 2019 Nu stiu cum e cu baghetele, eu am un bustean. nici lui ananda nu-i plac bustenii =))
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 12, 2019 nu ma intreba "de ce?" doar ca intuitia imi spune ca il cam doare in cur (nu la figurat)
estrogen Reputație: 1688 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 12, 2019 https://www.descopera.ro/dnews/17644791-beneficiile-masturbarii-asupra-sanatatii
dasxx Reputație: 39 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 13, 2019 Masturbation ruins a person in two ways; bodily and psychologically. After I’ve started to masturbate my emotional state changed greatly, I was easily agitated, I lacked patience, memory, concentration, and willpower all took a hit for the worse. The scary part at the time is that I was totally unaware of the harm that masturbation was causing. I had read about the harmlessness theory of masturbation on the magazines, this combined with the lack of willpower to quit masturbation only served to exacerbate my confusion. I had struggled a lot in the evil spiral of addiction but was unable to get out, the addiction carried with it a seemingly magical power that held me firm. 1
estrogen Reputație: 1688 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 13, 2019 Eu cand eram prin gimnaziu eram extrem de agitat in special la scoala. Intr-a saptea am avut si nota la purtare scazuta din cauza asta pt ca pur si simplu nu mai suportam sa stau ore interminabile in banca si sa tac. Pe urma am inceput sa ma masturbez si n-am mai avut nici o problema. Puteam sa stau si 10 ore nemiscat totul era ca dupa cele 10 ore sa pot sa-mi fac o laba. Uneori chiar si dupa 5 ore de stat de-ampulea mergea cate o laba. Si in felul acesta am rezolvat problema.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 eu la 14-15 ani faceam 15-20 de labe pe zi (nu mint) si uite unde am ajuns, vai de capul meu. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 eu la 14-15 ani faceam 15-20 de labe pe zi (nu mint) si uite unde am ajuns, vai de capul meu.the monkey paw :)))
estrogen Reputație: 1688 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2019 eu la 14-15 ani faceam 15-20 de labe pe zi (nu mint) si uite unde am ajuns, vai de capul meu.Fără labele alea ajungeai și mai rău.
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 14, 2019 Metoda am aplicat-o de 3 ori cu rezultate fantastice... O sa va povestesc cum am procedat cu o pacienta de-a mea de vreo 42 de ani si superinhibata. Am mers la ea acasa, ea mi-a spus ce problema avea ... o depresie si dureri de cap in zona tamplei stangi cel mai probabil erau corelate.I-am zis ca o pot ajuta ca in 20 de minute sa se vindece atat de depresie cat si de durere insa va trebui sa aibe incredere in mine.A zis ca da am rugat-o sa se spele pe fata , dupa ce s-a spalat si s-a sters cu un prosop i-am pus pe fata o masca cosmetica cumparata de la DM.Apoi am rugat-o sa stea pe spate si sa nu se miste deloc, in acest timp am vorbit cu ea si dupa ce mi-am facut erectia i-am facut un usor masaj cu mainile la zona capului iar la un moment dat fara ca ea sa suspecteze i-am atins erectia de tampla stanga, in acest timp vorbeam cu ea si ea se simtea bine, am realizat apropieri si usoare batai precum si masaj pe zona capului ... tratamentul cu erectia a durat cam 15 minute, dupa cele 20 de minute petrecute cu masca de machiaj a dat-o jos so mi-a relatat ca ea s-a simtit excelent si ca nici vorba de depresie sau durere de cap, i-am recomandat apoi sa nu mai intre in depresie gandind gresit si am plecat. In tot acest timp i-am vorbit pt a o relaxa si ea nici nu a stiut ce s-a intamplat practic insa efectul vindecator a aparut.Ea a simtit o relaxare cu ochii inchisi si cu masca de msaj pe fata precum si un masaj al capului.Nu a fost ceva erotic ci doar o vindecare printr-o metoda mai neconventionala sa zicem. Daca va ajuta si vreti sa aplicati aceasta metoda va poate inspira exemplul mai ales cand aveti de a face cu persoane foarte inhibate erotic dar care au incredere in voi. Retineti ce este necesar:- intentia de a ajuta la vindecare- vitalitate sexuala foarte mare- capacitatea de a vorbi si a avea erectie de lunga durata in acelasi timp(este nevoie de un anumit tip de concentrare)- informatii despre cum se face propriu-zis(ce v-am spus mai sus) e dixcriminare si numa mataranga vindeca sau are si femeile continente aceleasi puteri magice? :) 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 14, 2019 eu la 14-15 ani faceam 15-20 de labe pe zi (nu mint) si uite unde am ajuns, vai de capul meu. asta inseamna sa fii dedicat...ai antebratu' ca federer, este? :) 2
Postări Recomandate