hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 ia zi zuzunel,ca vad cai aparutte doare ???? Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 ce ai patit turbatule, te-a muscat ceva? Ce se intampla? Are probleme clinta ta? Sa ma rog, ce o fi!cei aia clinta ? Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 deja mai pierdutnu scriu bine da gandesctu,nici una nici alta Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 pe ti e daca te-ar durea tampenia, nu cred ca ai mai fi pe aici. Vad ca protejata ta este alaturi de tine! Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 hai sandel sa fcem pacetu recunosti si eu te las pace Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 ce protejata turbi ? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 ma amenintai in pm peste. Eu te astept. Protejata ta care te urmareste stie nr de telefon.Eu te astept.O tot dai cotita pe aici. Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 hai turbi,zi ce ai in cap? Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 daca io team menintat, aratadaca nu....esti mincinosoricum esti pa Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 Turbat esti tu tati, riscurile meseriei deh. Da veza ca si ca peste... te poti ineca Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 zi turbi cine e protejata?daca ios peste, al cui?? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 cine trebuie sa vada amenintarile, o sa le vada. Oricum, tu esti pa peste! Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 clinta, veza....imi placite bilbii cumva??? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 este mai mult decat evident al cui peste esti, nu trebuie sa spun eu Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 hai turbi,arata amenintarile?sau minti? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 Esti dezaxat tristule. Vezi ca te urmareste protejata! Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 iote ce scrie pe goagal despre tine http://www.tpu.ro/sanatate/poate-sa-imi-defineasca-cineva-ca-la-carte-ce-inseamna-labil-psihic-si-dezechilibru-emotional-please-funda-daca-vreti-p/ Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 26, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 26, 2014 TRIST TOPING 1 Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 poti sate duci la spitalu 9 la tine in bucurestidaca nu, te astept la buzau, la sapoca Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 zim ma cum e cu clinta si cu vaza?zi minciunel?? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 De acum incolo, nu mai raspund la jigodii si am sa te rog sa stai in banca ta. Beneficiezi de avantajul pe care ti-l ofera posibilitatea de jigni pe cineva din tastatura. Iti garantez eu ca daca am fi face to face, te-ai pisa pe tine. Chiar nu se merita, ai cativa pupincuristi pe aici, ocupa-te de ei. Citeste ce ai postat in ultima vreme. Lasi impresia ca esti disperat sa nu iti pierzi procentul. Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 o clinta doua clintenu gasesc cei aia clintaioacasa am plintasi plita la tinen cap ie ca n meci de fotbaladica numai goluri Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 De acum incolo, nu mai raspund la jigodii si am sa te rog sa stai in banca ta. Beneficiezi de avantajul pe care ti-l ofera posibilitatea de jigni pe cineva din tastatura. Iti garantez eu ca daca am fi face to face, te-ai pisa pe tine. Chiar nu se merita, ai cativa pupincuristi pe aici, ocupa-te de ei. Citeste ce ai postat in ultima vreme. Lasi impresia ca esti disperat sa nu iti pierzi procentul.tu nu raspunzi din tastaturadin ce mai turbi, tu scrii cu joisticu ??sau cu creonu ? aprop o de pupincuristi daca unu iti zice ca esti beat - ii spui cai e mincinosdaca spun mai multi....dute de te trateaza Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 bai, nu mai multe ca la tine sau ale altora de aici. La tine este evident cui iei apararea, ce urmaresti, ce vrei sa faci? In prostia ta uiti insa un lucru peste. Te imputi cu totul! Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 26, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 26, 2014 iote,cu martori iti spui sincerdaca te potolesti si te faci cumiunte pa forum, sami moara piuxu daca ma mai iau da tinecum te mai iei de cineva....te fwtconsidera ca ios moderatoru tauhingheru tautaci - ai linistedeschizi ciocu - til umplu dacxas avea nr tau de telefon.......................................ai pizdio frate, mas uita peste umar in fiecare zisa nai matreata, nu de alta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum