billyboy82 Reputație: 168 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 1 hour ago, Mira1 said: ❤️🔥🔞 Haideti sa ne facem Duminica mai frumoasa reciproc 🔞❤️🔥 💋💋 Disponibila 💋💋 Scufita rosie ❤️ 1 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 32 minutes ago, billyboy82 said: Scufita rosie ❤️ Nu vrei sa fii “Lupul” din poveste ? 🥰 1 Link spre comentariu
billyboy82 Reputație: 168 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 1 hour ago, Mira1 said: Nu vrei sa fii “Lupul” din poveste ? 🥰 Eu sunt vanatorul 🤣 2 Link spre comentariu
Victor87 Reputație: 266 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Vizitat ieri pe Emma și am văzut-o și pe noua ei colegă Mira, care este o fată foarte frumoasă cu un chip și niște ochi foarte frumoși chiar dacă era puțin somnoroasa.Am stabilit cu ea o întâlnire pt azi și acțiunea a decurs cam asa ,făcut duș mers în cameră și început din partea ei cu un ON lent și cu o mișcare a limbii foarte foarte bună, continuat cu 69 urmat de NP, unde e destul de strâmtă eu am simtit-o foarte bine ,geme frumos schimbat 2 poziti și terminat primu nr. Al 2 număr a fost doar ON unde la fel ca la primu mișcarea ei de limbă e nebunie. Felicitări Mira pt acțiunea din dormitor și atitudinea pro client. De revenit ,eu sigur voi reveni ,poate chiar la un trio 2 1 1 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 1 hour ago, Victor87 said: Vizitat ieri pe Emma și am văzut-o și pe noua ei colegă Mira, care este o fată foarte frumoasă cu un chip și niște ochi foarte frumoși chiar dacă era puțin somnoroasa.Am stabilit cu ea o întâlnire pt azi și acțiunea a decurs cam asa ,făcut duș mers în cameră și început din partea ei cu un ON lent și cu o mișcare a limbii foarte foarte bună, continuat cu 69 urmat de NP, unde e destul de strâmtă eu am simtit-o foarte bine ,geme frumos schimbat 2 poziti și terminat primu nr. Al 2 număr a fost doar ON unde la fel ca la primu mișcarea ei de limbă e nebunie. Felicitări Mira pt acțiunea din dormitor și atitudinea pro client. De revenit ,eu sigur voi reveni ,poate chiar la un trio @Victor87 iti multumesc mult pentru clipele petrecute impreuna 💋 Te asteptam cu drag si pentru trio 🥰 Link spre comentariu
andreiandrew Reputație: 88 Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 4 hours ago, billyboy82 said: Eu sunt vanatorul 🤣 Lupul e cea mai buna alegere, cum zicea inspirat Mira mai sus.. Conform povestii, el o “mananca toata”.. 🙂 Si eu o sa fiu unul dintre lupii din povestea asta.. Te pup, Mira!😘 1 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 3 hours ago, andreiandrew said: Lupul e cea mai buna alegere, cum zicea inspirat Mira mai sus.. Conform povestii, el o “mananca toata”.. 🙂 Si eu o sa fiu unul dintre lupii din povestea asta.. Te pup, Mira!😘 Te astept 😘😘😘 Link spre comentariu
billyboy82 Reputație: 168 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 6 hours ago, Mira1 said: 💞🔞 buna dimi 🔞💞 ❤️ Disponibila ❤️ 🥰Ultimele 3 zile🥰 incotro ? 😘 Link spre comentariu
cristiar89 Reputație: 91 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Acum 11 ore, Mira1 a spus: 🔞💖🔞💖🔞 🔝 Link spre comentariu
AdRDS Reputație: -34 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Greu cu clientii la 200 ... vad ca numa tu postezi .... Link spre comentariu
Victor87 Reputație: 266 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Mulțumesc Mira pt experienta avută cu tine si Emma în seara aceasta și probabil că dacă te reintorci cu Emma repetam experienta din seara aceasta. Seară frumoasă în continuare 2 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2021 27 minutes ago, Victor87 said: Mulțumesc Mira pt experienta avută cu tine si Emma în seara aceasta și probabil că dacă te reintorci cu Emma repetam experienta din seara aceasta. Seară frumoasă în continuare 🤗 Si pentru noi a fost o experienta placuta 🥰 😘😘 Te mai asteptam oricand 🥰🥰 💋 Te pup @Victor87 💋 Link spre comentariu
cristiar89 Reputație: 91 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 La 19.12.2021 la 13:03, Mira1 a spus: 💖💖 dispo pana la 22:00 💖💖 Wow Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 ❤️❤️ Ultima zi in orasul acesta frumos ❤️❤️ 1 4 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 21, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Ai călcat într-o ciungă? 3 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2021 7 minutes ago, Cozonac7 said: Ai călcat într-o ciungă? Nu te-ai uitat tu unde trebuia 😂😂☺️ 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 21, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 21, 2021 1 hour ago, Mira1 said: Nu te-ai uitat tu unde trebuia 😂😂☺️ Touche! Bravo!! Măi, adevărul este că nu mă pot uita foarte mult la tine. Ești prea frumoasă și mă intimidez... Știi tu... Caut și eu nod în papură până-mi fac curaj să-mi iau revanșa față de tine 😜 Link spre comentariu
alecs30 Reputație: -38 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Ce veste minunata la început de an Frumoaso sper sa reușesc sa te cunosc de data asta 😋😜😍🥰❤️ Cât ar fi ora împreună cu colega ta Emma❤️? Parca as vrea sa va iau împreună și sa ne distram toți 3 Va pup frumoaselor 🥰😘❤️ 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 2 ore, alecs30 a spus: Ce veste minunata la început de an Frumoaso sper sa reușesc sa te cunosc de data asta 😋😜😍🥰❤️ Cât ar fi ora împreună cu colega ta Emma❤️? Parca as vrea sa va iau împreună și sa ne distram toți 3 Va pup frumoaselor 🥰😘❤️ Nu ai curaj sa scrii pe topicul lui Crazygirl 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 10 ore, costy7 a spus: Nu ai curaj sa scrii pe topicul lui Crazygirl Cred ca Eva ...este pierduta ...cine ne mai face muie cu lacrimi 😂😂😂... De ce sa nu scrie acolo !! Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 14, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Cine și-a băgat dejtu'n cadru?? A stricat poza!! 1 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 5 hours ago, Cozonac7 said: Cine și-a băgat dejtu'n cadru?? A stricat poza!! @Emma112 🙈😇 1 Link spre comentariu
alecs30 Reputație: -38 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Of ce colega geloasa ai trebuie sancționată pt 'greseala' asta dar poate ca ar trebui și tu sa fi sancționată ca i ai permis 😜😋😅😅😅 Vin eu la voi și sa va sanctionez pe amândouă 🥰😋😍😜 Va pup fetelor 💋💋❤️❤️ 4 Link spre comentariu
shoby233 Reputație: 403 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Un trio cu @Emma112 se poate? 😁 1 Link spre comentariu
Mira1 Reputație: 478 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Heaven Oras:Heaven Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 7 minutes ago, shoby233 said: Un trio cu @Emma112 se poate? 😁 Sigur ca Da ! Te asteptam cu drag 💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum