Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 De ce am luat-o cu toți razna ? De ce nu acceptam refuzul ? De ce adevarul doare ?
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Just now, Bruneta168 said: De ce am luat-o cu toți razna ? De ce nu acceptam refuzul ? De ce adevarul doare ? N-am intalnit persoana care sa se împace până acum cu un refuz ,dar felul în care reacționezi la el face toata diferenta
Rokka Reputație: 403 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 27, 2021 Depinde, uneori adevarul este undeva la mijloc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 5 minutes ago, CharonIV said: N-am intalnit persoana care sa se împace până acum cu un refuz ,dar felul în care reacționezi la el face toata diferenta Eu m-as împăca cu un refuz sau mai multe …. Când e Nu e Nu , iar decât sa-mi zici povesti , mai bine îmi spui in fata …. Și eu de multe ori o iau razna , dar nu ma vede nici dracu’ , ma dau eu cu capul de pereți decât sa fut viața cui, sau sa dau pe capul cuiva !
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 2 minutes ago, Bruneta168 said: Eu m-as împăca cu un refuz sau mai multe …. Când e Nu e Nu , iar decât sa-mi zici povesti , mai bine îmi spui in fata …. Și eu de multe ori o iau razna , dar nu ma vede nici dracu’ , ma dau eu cu capul de pereți decât sa fut viața cui, sau sa dau pe capul cuiva ! Adevarul e ca,pana la urma, ajungi intr-un prag in care nu-ti mai pasa si nu te mai deranjează refuzurile ,si na ,iubire cu forta nu se poate,daca nu e reciproc sentimentul ,aia e obsesie
claudiupalan Reputație: 201 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Darasti Oras:Darasti Postat Noiembrie 27, 2021 Te fuți sau nu te fuți. Asta este întrebarea 2 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Just now, claudiupalan said: Te fuți sau nu te fuți. Asta este întrebarea Sa mor eu ce profund esti tu 🙈
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 1 minute ago, claudiupalan said: Te fuți sau nu te fuți. Asta este întrebarea Ma fut dar nu azi :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 2 minutes ago, CharonIV said: Adevarul e ca,pana la urma, ajungi intr-un prag in care nu-ti mai pasa si nu te mai deranjează refuzurile ,si na ,iubire cu forta nu se poate,daca nu e reciproc sentimentul ,aia e obsesie Eu cred ca printre noi , avem multi bolnavi psihici poate și eu dusa un pic așa dar unele și unii ma întrec la capitolul Nebunie 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 E de Doamne ferește ce am văzut pe acest forum in curs de 3 ani :)))
Rokka Reputație: 403 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 27, 2021 Asa este peste tot. Fiecare interpreteaza cum doreste si o mai ia si personal. Un refuz este greu de digerat. Insa conteaza enorm, asa cum a spus un coleg mai devreme, cum te comporti dupa refuz… 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 5 minutes ago, Rokka said: Asa este peste tot. Fiecare interpreteaza cum doreste si o mai ia si personal. Un refuz este greu de digerat. Insa conteaza enorm, asa cum a spus un coleg mai devreme, cum te comporti dupa refuz… Nu chiar peste tot…. Am stat mult timp in Germania (10 ani) nu e chiar așa , bine , nu m-am învârtit in cercul asta , dar ca in România , nu am văzut așa ceva , jur ….
Rokka Reputație: 403 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 27, 2021 Asa este peste tot in tara. Pe toate forumurile, pe FB, pe Tik-Tok, etc… 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 3 minutes ago, Bruneta168 said: Nu chiar peste tot…. Am stat mult timp in Germania (10 ani) nu e chiar așa , bine , nu m-am învârtit in cercul asta , dar ca in România , nu am văzut așa ceva , jur …. Acum si tu,obsedați sunt în orice țară, daca ai ghinionul să dai de unul ,ai cam belit mânzu🐴
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 6 minutes ago, Rokka said: Asa este peste tot in tara. Pe toate forumurile, pe FB, pe Tik-Tok, etc… Nu știu ca nu am fb, insta, tik-tok , etc , probabil ca exista ….
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 5 minutes ago, CharonIV said: Acum si tu,obsedați sunt în orice țară, daca ai ghinionul să dai de unul ,ai cam belit mânzu🐴 Aici nu Vb doar despre obsedați , Vb in general , la oameni !
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Just now, Bruneta168 said: Aici nu Vb doar despre obsedați , Vb in general , la oameni ! As zice ca suntem mai vulcanici pentru ca suntem popor latin ,da e bullshit, probabil educația primita de acasa diferă, germanii sunt mai reci din fire
clement mic Reputație: 996 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Noiembrie 27, 2021 I am ok with refusals because I can always find someone else But what I don't like is the lies and the scams... and it seems to be more often in this new generation You do not know who to trust 2
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Poti sa ai educatia cea mai aleasa, daca esti obsedat, nebun si crezi ca ti se cuvine totul degeaba 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 1 minute ago, CharonIV said: As zice ca suntem mai vulcanici pentru ca suntem popor latin ,da e bullshit, probabil educația primita de acasa diferă, germanii sunt mai reci din fire Nu tine de educația de acasă , îți spun eu ! Germanii sunt reci, dat corecți , din toate punctele de vedere! Văzusem ceva zilele trecute , unul a tâlhărit -o pe o fata , iar poliția îl cauta încă , tu ce crezi ca or sa facă? Ii da o amenda și la revedere , a făcut odată , o sa facă din nou , in Germania , întri la pușcărie dacă lovești o femeie, dacă o agresezi , dacă , dacă….
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Just now, ionut_rs said: Poti sa ai educatia cea mai aleasa, daca esti obsedat, nebun si crezi ca ti se cuvine totul degeaba Ma refer la educația emoțională, cum iti înveți copilul sa reacționeaze la frustrari, refuzuri, etc... La romani asa ceva lipseste cu desăvârșire
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Am auzit tot felul de povesti …. Una filma și șantaja ,alta era bolnava și ca sa se răzbune pe bărbați , le dădea “ cadoul” , ptr ce as face așa ceva ? Suntem duși cu capul !
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Zilele trecute , am primit pe cineva cunoscut (3 ani) s-a dus sa se spele , și s-a spălat calumea , dar avea un miros ciudat jos și i-am zis ca miroase , etc, îți dai seama ce scandal a făcut ? De ce? Ptr ca l-a durat adevarul , cât pe aci sa-mi dea una in bot …..
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Am auzit tot felul de povesti …. Una filma și șanta, alta era bolnava și ca sa se răzbune pe bărbați , le dădea “ cadoul” , ptr ce as face așa ceva ? Suntem duși cu capul ! O jegoasa nebuna😡
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 5 minutes ago, CharonIV said: Ma refer la educația emoțională, cum iti înveți copilul sa reacționeaze la frustrari, refuzuri, etc... La romani asa ceva lipseste cu desăvârșire Degeaba îți educi copilul corect, trăim in vremurile grele … și o sa fie din ce in ce mai greu ….
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum