Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 2 hours ago, CharonIV said: Tu iti dai seama ce frustare e pe aia ,daca eu sunt pe aici din octombrie dracu si au zis ,ba gata ,nu se mai poate cu asta🤣🤣🤣🤣🤣 livache tu taci ca iar imi aduc aminte de tine si te bag pe minus si pe @moldoclaudiu Pai eu sunt pe minus , prostul satului! 😆
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 4, 2021 Autor Postat Decembrie 4, 2021 Asa, ati terminat, copilashi? Cred ca maine se va urca interviul happyfish, abia astept sa il vad, sper sa lase partea buna, cand se baga tudor peste godzilla si il distruge psihologic pe "poponetz" :)))
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, alexazerty said: Asa, ati terminat, copilashi? Cred ca maine se va urca interviul happyfish, abia astept sa il vad, sper sa lase partea buna, cand se baga tudor peste godzilla si il distruge psihologic pe "poponetz" :))) Ma crezi ca n-am facut atata munca de detectiv in toata viata mea cat am facut pe forumul asta in ultima saptamana :)))))
scanerrr Reputație: -13 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Averea Prodancei si a lui Reghe undeva pana la 100 milioane €, de aceea a scrie cartea cu acel titlu.
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 6, 2021 La 01.12.2021 la 13:48, orlando muistul a spus: Moldovene iesi putin din casa si plimba potaia sa mai iasa basinile din cap. Poate am sa te scot la plimbare cu zgarda de gat homalaule 1 5
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 6, 2021 Autor Postat Decembrie 6, 2021 luati de aici poporule, asta ti-ai dorit, o carte despre un interlop scrisa de un baietel de bani gata milionar 1 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 18 minutes ago, alexazerty said: luati de aici poporule, asta ti-ai dorit, o carte despre un interlop scrisa de un baietel de bani gata milionar Krezi ka pika ka subiekt la BAC la anu ? 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Just now, Daumoda said: Krezi ka pika ka subiekt la BAC la anu ? Se va studia la Filologie Bo$$, trebuie cercetata cu atentie de catre Academia Romana, e o carte de mare valUare !! 🙄🥴 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 6, 2021 Autor Postat Decembrie 6, 2021 12 minutes ago, Daumoda said: Krezi ka pika ka subiekt la BAC la anu ? Ar fi prima care care i-ar fake placere la puletzii de Zoomeri sa o citeasca 🤣
mArio47 Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:prea sus Oras:prea sus Postat Decembrie 6, 2021 Am citit si eu aproape toata cartea, ma asteptam la cu totu' altceva mi se pare ca e scrisa pentru copii . 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 1 minute ago, alexazerty said: Ar fi prima care care i-ar fake placere la puletzii de Zoomeri sa o citeasca 🤣 Pai macar asa sa mai citeasca si ei ceva, ca "La tiganci" sau "Enigma Otiliei" nu mai citeste aproape nimeni in ziua de astazi.... 1 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 6, 2021 Autor Postat Decembrie 6, 2021 *prima carte, care ar fi 1 minute ago, mArio47 said: Am citit si eu aproape toata cartea, ma asteptam la cu totu' altceva mi se pare ca e scrisa pentru copii . pai nah, este o carte pentru copiii zoomeri ca sa o anteleaga si ei usor, eventual sa se dea si la BAC, ca sigur o sa ia aia numai note de 10, ca ar studia-o cu placere si de asemenea, pentru toti analfabetii cu 8 clase care are scoala vietii sa anvete si ei cum sa devina bombardieri, este scrisa ca un fel de tutorial pentru orice analfabet, este atat de simplu sa o citeasca chiar daca nu au citit pana acuma,dar de dragu lui Nutzu, invata si ei sa citeasca Trebuie doar sa faci trafic de carne vie, camatarie si sa ai la mana niste politicieni corupti, si mult tupeu, ah si sa fi psihopat care deobicei asa te nasti, destul de usor :))) 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 3 minutes ago, alexazerty said: *prima carte, care ar fi pai nah, este o carte pentru copiii zoomeri ca sa o anteleaga si ei usor, eventual sa se dea si la BAC, ca sigur o sa ia aia numai note de 10, ca ar studia-o cu placere si de asemenea, pentru toti analfabetii cu 8 clase care are scoala vietii sa anvete si ei cum sa devina bombardieri, este scrisa ca un fel de tutorial pentru orice analfabet, este atat de simplu sa o citeasca chiar daca nu au citit pana acuma,dar de dragu lui Nutzu, invata si ei sa citeasca Trebuie doar sa faci trafic de carne vie, camatarie si sa ai la mana niste politicieni corupti, si mult tupeu, ah si sa fi psihopat care deobicei asa te nasti, destul de usor :))) Propun unificarea acestui topic cu cel al lui @horny_gooner cu La mulți ani România. 1
mArio47 Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:prea sus Oras:prea sus Postat Decembrie 6, 2021 1 minute ago, alexazerty said: *prima carte, care ar fi pai nah, este o carte pentru copiii zoomeri ca sa o anteleaga si ei usor, eventual sa se dea si la BAC, ca sigur o sa ia aia numai note de 10, ca ar studia-o cu placere si de asemenea, pentru toti analfabetii cu 8 clase care are scoala vietii sa anvete si ei cum sa devina bombardieri, este scrisa ca un fel de tutorial pentru orice analfabet, este atat de simplu sa o citeasca chiar daca nu au citit pana acuma,dar de dragu lui Nutzu, invata si ei sa citeasca Trebuie doar sa faci trafic de carne vie, camatarie si sa ai la mana niste politicieni corupti, si mult tupeu, ah si sa fi psihopat care deobicei asa te nasti, destul de usor :))) Nu mai tin minte prima carte, nu prea citesc carti de fel dar iti pot enumera cateva . Gandire rapida, Gandire lenta Tata bogat, Tata sarac Pranzul dezgolit 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Bah ești nebun akuma ami pika fisa, a lansat kartea pa 1 Decembrie ? 😂😂😂
alexazerty Reputație: 241 Postat Decembrie 6, 2021 Autor Postat Decembrie 6, 2021 Just now, Daumoda said: Propun unificarea acestui topic cu cel al lui @horny_gooner cu La mulți ani România. Propun ca imnul romaniei "desteapta-te romane" sa fie considerat pamflet, ca nu mai avem nici o speranta :)) Sau sa schimbe versurile in "haladeste-te romane" 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 1 minute ago, alexazerty said: Propun ca imnul romaniei "desteapta-te romane" sa fie considerat pamflet, ca nu mai avem nici o speranta :)) Sau sa schimbe versurile in "haladeste-te romane"
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Stai boss ka kitesk recenzii la karte mai keva ka la kurve. Uite aiki: O experienta inedita Starile prin care am trecut citind aceasta carte au fost numeroase si diverse: de la fericire extatica si tristete existentiala pana la mandrie ca sunt roman si rusine ca nu sunt camatar. Scopul cartii este dorinta febrila a autorului de a mina pana in cele mai adanci cotloane in mintea acestui erou national consacrat, acestui monstru sacru al intelectualitatii: Nutu Camataru. Argumente Pro - Mi-au disparut datoriile - Am pus 15 kg de tesut muscular - Sunt mai fericit Argumente Contra - Nu are destule poze 1
mArio47 Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:prea sus Oras:prea sus Postat Decembrie 6, 2021 @alexazerty alea le-am citit in ultimu' mandat
kitkatlove Reputație: 2737 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Decembrie 6, 2021 Acum 2 ore, alexazerty a spus: luati de aici poporule, asta ti-ai dorit, o carte despre un interlop scrisa de un baietel de bani gata milionar La minutul 38:10 Aia materie de bac🤣🤣🤣 Bip bip 1 1
Vizitator Futanaki Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Am cumparat cartea de pe site-ul oficial tocmai ca bani sa mearga pentru o cauza nobila. Am citit cartea in 3 ore .... Impreuna cu o sticla de Havana especial ... 🤪 Nota 10 pentru povestitor... Foooarte tare paralela dintre caini si oameni😉. Recomand NUMAI celor care au dosare pe rol sau control judiciar sau sentinte de orice fel...😎 PS: este ca un un vin vechi... Multi il beau dar putini il "simt" cu adevarat.
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 15, 2021 Cum adica "dresor de fraieri" ? L-a dresat cineva pe prostul satului , @CharonIV ? 1 1
pax123 Reputație: 145 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2021 Apar si ceva fete de aici in carte 🤭🤭🤭
omuleom Reputație: 125 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Departe Oras:Departe Postat Decembrie 26, 2021 Am citit o.Slaba. scurta si fara detalii picante asa cum ne ei zice Maticiuc in prefata.Degeaba e tot ce e in carte adevarat daca nu e tot adevarul in carte. lipsa perioada comunista,lipsa perioada de dupa,lipsa Legiunea Straina si multe altele. in schimb apar nume cunoscute din trecut si prezent:Fane Spoitoru,Costel Bugatti,Manu Bombardieru,Box,Aticu,Mogos,Mona Dansatoarea,Dinu Damaschin,etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum