iulian1990 Reputație: 48 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Ianuarie 22, 2014 cu ceva timp in urma, mai precis la sfarsitul anului 2012, am fost la aceasta domnita care avea numarul de telefon 0762.349.253 iar acum am drum iar spre ct si am incercat sa o contactez din nou la telefon avand in vedere daca tot am drum spre litorar sa-mi fac tip sa ajung din nou la ea, dar cand am sunat imi raspunde robotul si spune ca numarul nu este alocat. Am incercat sa sun de mai multe ori dat mereu zice ca numarul nu este alocat. Banuies ca nu mai are acel numar, ca l-a schimbat, si as vrea sa stiu daca cumva avetzi noul ei numar sau daca mai stiti ceva de dameza. La acel timp cand am fost la ea avea si anunt pe sit-uri constantene. Daca cumva va amintiti de ea si aveti noul ei numar var rog sa-l postati ptr ca as vrea sa dau o fuga pe la ea. Multumesc. Anuntul suna asa: Tanara, curata, discretaContact: andreeaTelefon: 0762 349 253Detalii: 20ani, 53kg, 1.67m, ten alb... Detalii mai multe la telefon. Iar pozele care le avea pe atunci, sunt acestea:
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 Ia legatura cu Obiectiv. Te lamureste el sigur.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Postat Ianuarie 22, 2014 ok. Mersi g2br13l. Am sa iau legatura cu obiectiv.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 22, 2014 Ia legatura cu Obiectiv. Te lamureste el sigur.la prima vedere ,nu stiu, poate ceva amanunte ajutatoare ,adresa , semne particulare, vreo colega in locatie etc.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Postat Ianuarie 22, 2014 salut obiectiv. Atunci cand am fost la ea, statea la o casa insa sincer nu mai stiu zona. Mai stiu ca lucra singura, nu lucra cu nici o fatha.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 22, 2014 salut obiectiv. Atunci cand am fost la ea, statea la o casa insa sincer nu mai stiu zona. Mai stiu ca lucra singura, nu lucra cu nici o fatha. nu suna nici un clopotel, nu cred ca o cunosc.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 Mie poza imi aminteste parca de niste fete la care mergea Obi anul trecut in ianuarie-februarie. Gresesc Obi ?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 22, 2014 Mie poza imi aminteste parca de niste fete la care mergea Obi anul trecut in ianuarie-februarie. Gresesc Obi ?hai bai gabi ,nu ma mai fierbe atit, chiar nu fac legatura, statea la casa? pe unde?
talimbanu Reputație: 196 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Ianuarie 22, 2014 O stiu eu .E tipa care lucra pe linga policlinica CFR,undeva pe o straduta.In decembrie 2012 erau doua in casa.Lucreaza de obicei de sarbatori cind vrea sa isi rotunjeasca veniturile.Pina la paste daca nu baga anunturi nu ai sanse.Doar sa te trimit la ea acasa.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 22, 2014 aare cumva si vreun nume ,sau o formula cu care posteaza anunturi, vreun tatooaj?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 asa este, casa de pe o alee stramta langa policlinica cfr, intrarea si dinspre cimitir. tipa din poze, daca nu gresesc si chiar nu cred, a nascut anul trecut. stiu asta sigur ptr ca am fost alaptat! au fost mai multe tipe cu ea in locatie. una brunetica miniona, care a stat insa f. putin, mi-o amintesc ptr ca am reusit un full-fisting cu ea! de regula imi amintesc excentritatile ceva mai bine decat banalitatile! tipa venea si te lua ea de la colt ca a avut un episod cu un militian care a lasat-o marcata, dar era ok. anal, oral bun, submisiva chiar. am impresia ca realmente ii placea sa fie chinuita! 2
talimbanu Reputație: 196 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Ianuarie 22, 2014 Isi spune Andreea .Copilul din cite stiu eu are acum 3-4 ani.Stiu si eu faza cu sectoristii inainte de craciun,stiu si unde o gasesc dar nu pot sa dau detalii.Nu imi amintesc sa fi vazut tatuaje.in anunt specufica mereu ca e singura la casa in zona linistita.Avea doua numere un vodafone si un cosmote,la care cind ea nu mai baga anunturi raspundea un mascul care imi spunea ca a luat telefonul din gresala si cum sa dau de ea. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 moammmma frate, asa repede au trecut 3-4 ani??? puteam sa jur ca era anul trecut!!! 1
iulian1990 Reputație: 48 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Postat Ianuarie 23, 2014 salutare. Cand m-am int cu ea era sigura, adica lucra singura, ea asa mi-a zis si cand am ajuns la ea nu era nici o alta fatha asa ca atunci cand am fost la ea lucra singura. Tipa tatuaje nu avea. Cand am vorbit cu ea atunci la telefon, mi-a spus sa vin pe o anumita straduta (sincer chiar nu mai stiu cum se numea straduta respectiva) si ca vine ea sa ma ia de acolo. Nu stiu, poate ii era teama sa vin la ea la poarta. Mda, chiar asa cum atzi spus si voi, anuntul l-am gasit pe neth si spunea ca locatia este una linistita si ca lucreaza singurica. Avea multe anunturi pe sit-uri diferite. Tipa facea cam tot ce se putea si nu era nici scumpa. Eu aveam doar numar de cosmote, pe vodafon nu-l avea. Daca mai aveti numarul de vodafone, va rog frumos sa mi-l datzi si mi-e ca poate pe vodafone o suna. Ms.
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 salutare. Cand m-am int cu ea era sigura, adica lucra singura, ea asa mi-a zis si cand am ajuns la ea nu era nici o alta fatha asa ca atunci cand am fost la ea lucra singura. Tipa tatuaje nu avea. Cand am vorbit cu ea atunci la telefon, mi-a spus sa vin pe o anumita straduta (sincer chiar nu mai stiu cum se numea straduta respectiva) si ca vine ea sa ma ia de acolo. Nu stiu, poate ii era teama sa vin la ea la poarta. Mda, chiar asa cum atzi spus si voi, anuntul l-am gasit pe neth si spunea ca locatia este una linistita si ca lucreaza singurica. Avea multe anunturi pe sit-uri diferite. Tipa facea cam tot ce se putea si nu era nici scumpa. Eu aveam doar numar de cosmote, pe vodafon nu-l avea. Daca mai aveti numarul de vodafone, va rog frumos sa mi-l datzi si mi-e ca poate pe vodafone o suna. Ms. Vorbesti de cea de langa policlinica Cfr?ca strada este simpla traversezi pe cealalta parte si o ti pe strada in jos.Zona nu este chiar linistita una la mana,2 la mana anuntu eu unu lam vazut acum 2 ani si nu era singura in locatie mai era o fata **spam editat** daca nu ma insel.Am vrut sa merg si eu la ea a zis ca ma ia ea de la policlinica de la trecerea de pietoni,dqar vazand zona am zis pas
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Pe vremea aia niste poze k ea in aceasi lenjerie intima dar cocotata pe o combina audio.Mie in urma discutiei cu ea la tel despre servicii a lasat mult de dorit,mie nu mia lasat impresia ca face orice,de ex:no fk,no 69,etc. iar dk nu ma insel cerea 150 lei/ora
iulian1990 Reputație: 48 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Postat Ianuarie 23, 2014 mda, anuntul este vechi. Eu am fost la ea la sfarsitul anului 2012 dupa cum am specificat si mai sus. De la sfarsitul anului 2012 nu au mai aparut anunturi. Am zis ca daca tot am drum spre orasul vostru am zis sa-mi fac si nitel timp ptr a ajunge la ea. Despre locatie nu stiu prea multe, daca este dubioasa sau nu. Ea zicea in anunt ca este o zona linistita, asa specifica ea in anunt. Zona nu mai stiu care era ca nu sunt din judet si nu vreau sa dau zona gresita ca nu vreau sa va duc in eroare. Daca poate sa ma ajute cineva nu numarul ei ca mi-e greu sa ma duc sa o caut pe toate strazile mai ales ca nu sunt din orash. Daca eram din orash poate ma duceam sa o caut, asa daca nu sunt din ct imi este greu sa stau sa o caut. Daca reusitzi sa facetzi rost de numarul ei de telefon ca raman dator. Multumesc.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Iuliane din ce ne povestesti tu pe aici eu nu trag concluzia ca doresti neaparat sa mergi la aceasta fata. Poate este mai bine sa ne spui cam ce banuti vrei sa investesti si cam ce ai dori sa presteze fata si cred ca te putem indruma in alta parte unde este si mai bine.
senya_g Reputație: -516 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 mda, anuntul este vechi. Eu am fost la ea la sfarsitul anului 2012 dupa cum am specificat si mai sus. De la sfarsitul anului 2012 nu au mai aparut anunturi. Am zis ca daca tot am drum spre orasul vostru am zis sa-mi fac si nitel timp ptr a ajunge la ea. Despre locatie nu stiu prea multe, daca este dubioasa sau nu. Ea zicea in anunt ca este o zona linistita, asa specifica ea in anunt. Zona nu mai stiu care era ca nu sunt din judet si nu vreau sa dau zona gresita ca nu vreau sa va duc in eroare. Daca poate sa ma ajute cineva nu numarul ei ca mi-e greu sa ma duc sa o caut pe toate strazile mai ales ca nu sunt din orash. Daca eram din orash poate ma duceam sa o caut, asa daca nu sunt din ct imi este greu sa stau sa o caut. Daca reusitzi sa facetzi rost de numarul ei de telefon ca raman dator. Multumesc. La banutii pe care esi dispus sa ii investesti poti gasi ceva atragator si sa fii si multumit de investitie.
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 25, 2014 Zic bine baietii... zi bugetul si te ajutam noi sa ajungi acolo unde trebuie, fix cum iti place tie... sunt destule fete pe site pe care putem sa ti le recomandam si care sa iti satisfaca gusturile 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum