Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Hey guys👋 Eu mi-am inceput programul! 💄🫦 💎DISPONIBILĂ 💎 până târziu (ora 02:00) Pentru programari va rog contactati-ma doar pe WhatsApp la numarul 0757729197 Programarile se confirma cu cel putin jumatate de ora inainte, altfel programarea va fi anulata! Multumesc pt intelegere🙏💋 LOCATIE: RIVER TOWERS 📌DEPLASARI (hotel sau pensiune) 500 lei ora Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (IN FUNCTIE DE IGIENA (EPILAT, CURAT, FARA MIROSURI)) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK IN FUNCTIE DE COMPATIBILITATE) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎300 lei -2 finalizari/60 min 1 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Decembrie 12, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Decembrie 12, 2023 La 09.12.2023 la 14:03, Raimonda a spus: Bună, DA, sunt fosta “Karina”, din pacate nu mai am acces la acel cont de forum, si nu il mai folosesc! 💎DISPONIBILĂ 💎 Și regulamentul nu l-ai citit, așa-i? NU AI VOIE SĂ-ȚI DESCHIZI TOPIC NOU, POSTEZI ÎN CEL VECHI! Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Bună dimineata! 😋 Eu mi-am inceput programul🫦 💎DISPONIBILĂ💎 până la 01:00 Programări doar pe WatshApp si acestea se confirmă cu cel putin o oră inainte, in caz că nu se face confirmarea, programarea va fi anulată, si numărul va fi blocat!🔴⛔️ Vă astept cu drag!💋❤️ Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Bună Dimineata🔞🫦 ✅Disponibilă✅ 2 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 15, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 15, 2023 HEY GUYS 👋 ✅✅✅DISPONIBILĂ✅✅✅ Vă aștept cu Programările pe WhatsApp ‼️‼️‼️0757729197‼️‼️‼️📝📩⚪️ Vă pup si vă imbrățișez cu drag!!😍😍😍🥰❤️ Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Decembrie 16, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Ce frumos e când te prinde dimineața! Inițial am avut o programare la o fată nouă, dar m-a dezamăgit anulând programarea și cum Raimonda lucrează până mai târziu i-am călcat pragul din nou. Servicii de calitate și un GFE ridicat. Note am dat în recenzia anterioară. O voi vizita ori de câte ori se ivește ocazia. Să aveți spor în toate și la toate! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 16, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Acum 1 oră, baron58 a spus: Ce frumos e când te prinde dimineața! Inițial am avut o programare la o fată nouă, dar m-a dezamăgit anulând programarea și cum Raimonda lucrează până mai târziu i-am călcat pragul din nou. Servicii de calitate și un GFE ridicat. Note am dat în recenzia anterioară. O voi vizita ori de câte ori se ivește ocazia. Să aveți spor în toate și la toate! Multumesc frumos🫣❤️ Te voi aștepta cu drag de fiecare dată!💋❤️ Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 16, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 16, 2023 💎DISPONIBILĂ💎 ( pana la ora 03:00) Vă pup si astept cu nerăbdare programările voastre pe WhatsApp!!✅📝📩⚪️ Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Bună dimineata! ✅DISPONIBILĂ✅(pana la ora 03:00) Astept programarile voastre pe WhatsApp! O duminică placută(alături de mine😂) ‼️ Link spre comentariu
Curiosdoar Reputație: -10 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Numarul tau de telefon nu e pe whatsapp 2 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Acum 1 oră, Curiosdoar a spus: Numarul tau de telefon nu e pe whatsapp Cum să nu fie, dacă toate programarile le fac pe WhatsApp!!🤨 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Bună dimineata! Eu mi-am inceput programul! Va astept cu programarile pe WhatsApp si cu chef de …🫣💋❤️ Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 19, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 19, 2023 ✅DISPONIBILĂ✅ Vă astept cu programarile pe WhatsApp!! Vă pup❤️💋 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 20, 2023 La 11.12.2023 la 12:04, Raimonda a spus: Hey guys👋 Eu mi-am inceput programul! 💄🫦 💎DISPONIBILĂ 💎 până târziu (ora 02:00) Pentru programari va rog contactati-ma doar pe WhatsApp la numarul 0757729197 Programarile se confirma cu cel putin jumatate de ora inainte, altfel programarea va fi anulata! Multumesc pt intelegere🙏💋 LOCATIE: RIVER TOWERS 📌DEPLASARI (hotel sau pensiune) 500 lei ora Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (IN FUNCTIE DE IGIENA (EPILAT, CURAT, FARA MIROSURI)) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK IN FUNCTIE DE COMPATIBILITATE) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎300 lei -2 finalizari/60 min 💎DISPONIBILĂ💎 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 21, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 21, 2023 💎DISPONIBILĂ 💎 Pentru programari va rog contactati-ma doar pe WhatsApp la numarul 0757729197 LOCATIE: RIVER TOWERS 📌DEPLASARI (hotel sau pensiune) 500 lei ora Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (IN FUNCTIE DE IGIENA (EPILAT, CURAT, FARA MIROSURI)) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK IN FUNCTIE DE COMPATIBILITATE) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎300 lei -2 finalizari/60 min Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Good Morning!☕️❤️ Eu mi-am inceput programul!! Vă astept cu programările pe WhatsApp!! Vă aștept cu drag!😛❤️🥰 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Țin să vă anunt că mai sunt disponibilă astăzi si mâine! Voi reveni dupa craciun! Crăciun fericit tuturor!😇❤️🥰 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Bună Dimineata! Astazi este ULTIMA zi, in care ma mai gasiti la “birou” ‼️ Vă aștept cu programările pe WhatsApp!!❤️❤️❤️ Weekend plăcut, Crăciun fericit!💋🥰 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 26, 2023 💎Disponibilă de mâine!!💎 Vă astept cu programările pe WhatsApp! Confirmarea programarilor se face cu 1h inainte! 🕒 Crăciun fericit in continuare! Si distractie plăcută!!🥰💋👅👄 1 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 27, 2023 ☕️Buna dimineața!☕️ 💎DISPONIBILĂ💎 ⚠️Astazi lucrez doar la oră⚠️ Vă aștept cu programarile pe WhatsApp!🔞🍭 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Loc liber la 18:30 pana la 19:00 pt o finalizare(30 de min) Link spre comentariu
yulyan19 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Am fost și eu la domnișoara cu pricina... Foarte drăgălașă.... sâni drăguți, pasarica bună..... Nu prea excelează la oral sau ea deasupra...da per total e ok.... Nici eu nu sunt Don Juan Link spre comentariu
coco.s Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 28, 2023 La 23.03.2023 la 12:44, Vanessa14 a spus: Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (IN FUNCTIE DE IGIENA (EPILAT, CURAT, FARA MIROSURI)) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK IN FUNCTIE DE COMPATIBILITATE) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎250 lei-2 finalizari/60 min Programari atat telefonic📞 cat si pe whatsapp📱. PROGRAMARILE TREBUIE CONFIRMATE CU CEL PUTIN 30 DE MINUTE INAINTE.⏰️ NECONFIRMAREA PROGRAMARII DUCE LA ANULAREA ACESTEIA!!! O fată superbă și super naturala pe care o aștept să vina și la Arad,te pup 😘 2 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 28, 2023 💎Disponibilă💎 Link spre comentariu
Raimonda Reputație: 95 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 28, 2023 1 oră în urmă, coco.s a spus: O fată superbă și super naturala pe care o aștept să vina și la Arad,te pup 😘 Multumesc frumos, te pup si voi incerca la sfarsitul lui Ianuarie sa ajung la Arad!😍💋💋❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum