Malone2022 Reputație: -69 Postat Iulie 8, 2022 Oras:PLOIEȘTI Oras:PLOIEȘTI Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Eu am spus un lucru evident idiotule...IMC ul ei este depășit.. nu e doar o părere..este o certitudine conform medicinei..chiar.. Evident ca tu nu înțelegi nimic ca ești prost și idot..și chiar un gunoi.. Ma sugi..momentan aici..va urma și fata în fata abia dau și eu muie fără bani sa sunt sarac 🖕🖕🖕 Eu am înțeles un lucru, că te lauzi ca faci și ca dregi, și de fapt ești doar un boșorog pârlit care face 2 ore de la el din peșteră până ajunge la civilizație. Nu o sa faci nimic niciodată că ești doar un șobolan de bucătărie. 🤣🤣🤣 Cât despre ce faci tu pe topicele altor fete, denotă faptul că ești un frustrat și nu te duce nici singurul neuron într-o direcție potrivită. Tu în afară de țăranca ta pe care o lingi zilnic în cur, strici toate topicele fetelor și încerci să le denigrezi. Proastă nație de boșorog mai ești. 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 minut, Malone2022 a spus: Eu am înțeles un lucru, că te lauzi ca faci și ca dregi, și de fapt ești doar un boșorog pârlit care face 2 ore de la el din peșteră până ajunge la civilizație. Nu o sa faci nimic niciodată că ești doar un șobolan de bucătărie. 🤣🤣🤣 Cât despre ce faci tu pe topicele altor fete, denotă faptul că ești un frustrat și nu te duce nici singurul neuron într-o direcție potrivită. Tu în afară de țăranca ta pe care o lingi zilnic în cur, strici toate topicele fetelor și încerci să le denigrezi. Proastă nație de boșorog mai ești. 😂😂😂 Tu nu ai cum sa tragi concluzii ca esti idiot..idiotii vad aparente..și atat, asa ca o sa vezi ca o sa ma și sugi ..preferi cu căpșuni sau banane..ca nu îți bag pula pe gat fără protecție.. Știi tu ca e sateanca? 🤔🤔aaa tu erai ala cel mai prost din sat de care ea îmi povestea..acum se leagă tot..am înțeles.. te iert gata.. Crezi ca toți avem mașini de 1000 de euro înmatriculate în Bulgaria.. și la care le punem benzina de 50 de ron..🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Andra254 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 51 minute, BologV a spus: Ah,mai dat de gol, ai dreptate, o am pe Eliza, pe tine 😂😂 Mai puneți pofta în cui🤣🤣 Link spre comentariu
Andra254 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Disponibilă! Sunt pe str Gheorghe Grigore Cantacuzino vis a vis de Pui la jar . Link spre comentariu
svety svety Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2022 Partajează Postat Octombrie 15, 2022 Buna,faci si webcamshow? Sau o cont de onlyfans? Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Iunie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 24 Eu am abonament la Eliza,dar având în vedere că n am găsit o liberă și eram prin zonă,m am dus la colega! E o fire sociabilă și amabilă,zâmbăreață,se implică,a fost o experiență ok 😄 pozele după anunț sunt reale,dar nu mai are același nr de telefon..0727539272 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum