Sari la conținut

TOP:Amira pentru 4 zile la voi in oras!Tel:0759494525

Amyra

Postări Recomandate

Reputație: 435
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Înainte de a ieși în oraș la bere am bagă o vizită scurtă Amyrei.

Programare watap care a decurs normal.

Locație Adora Park..

Sus mă întâmpină căprioară într-o ținută din chilotei și sutien alb ,avea și ceva ochelari dar eu eram concentrat pe bucile ale generoase unde am și pus mâna finuț de la intrarea..Mă servit cu apă am băgat o țigară și fuga la un scurt refres după care sa dus și ea ..

Acțiunea am inceput cu un preludiu unde am fost sărutat de sus în jos ..știe cum să te încălzească bine.

ON .a fost soft adânc cu privirii perverse și mare atenție la vecini.Am gustat și eu puțin să încălzesc , motorul,după care mi-a m-ai făcut puțin oral eu fiind în genunchi în pat ea sa poziționat căpriță ..

NP. l-am inceput in picioare în fața dulapului care avea și oglinda ...pffff ce faina sa văzut toată acțiunea mai ales că se uită și ea . După ce ne-am încălzit puțin am revenit pe pat într-un Lot pasional sărutări tot ce trebuie când se oprea ea dădeam eu și m-ai aruncam privirea în oglindă dulapului. Am schimbat în doggy unde am dat civilizat m-ai mangaia ea finuț ouțele până ce am finalizat.

Scurt refres ,in timp ce mă îmbrăcăm am mai fumat o țigară, cum timpul era depășit ne-am îmbrățișat și am rupt ușa ușurat și fără 150 Lei lăsați pe măsuța la începutul întâlniri.

Eu o voi revizita de cate ori revine la noi 😁!

• Like 5
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...