reemy79 Reputație: 564 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 7, 2021 Acum 8 minute, x the impaler a spus: Tabloul tău e sculptura... 🤪Am pipăit-o și e mai profunda decât crezi. Mai bine transpune-o și nu mai oniriza onanizand ca și cromatica e B&W. 🤣 Exceptând nuanțele de roz veveritzesc bătând în rosu intens la anexele generoase ale cavității bucale în rest e nobila paloare a unei autentice prințese oltenești neatinsa de artificiile solarizante ale saloanelor inducatoare de bronz artificial la 10 lei fisa. Frescele grotești sunt doar decoruri trecătoare aplicate pe marmura de cea mai fina calitate. 😜 Deci Stimabile critic arta se trăiește nu se critica. Însușește-ți-o măcar o scurtă trăire la modica sum de 150 lei biletu căci marile muzee oferă trăiri pe care critica nu le poate transpune. Explodeaza-ti cu umilință universul interior în compania ei și te vei simți ca un pasa futut în cur de Mahomed la Mecca 🙊🤣🤣🤣 Asta creca n-o sunat prea bine... Dar plm sper c-ai înțeles ca doar suntem intelectuali cu penisu mic... 🤪🤪🤪 Așa-i frumoasa statuie Sofia? 🥰 Cu deosebit respect, Marele consumator de arta, Impaler 😜 Tare de tot asta colegu'👍..deja mi-a amorțit piciorul drept din partea stângă până am citit dar măcar sper să apreciezi că am citit până la capăt 😀 1 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, nicieu said: Ah da! Era o bluza de culoarea pielii, nu imi dadusem seama 🤣🤣🤣 si ochii aceia presupun ca sunt atoatevazatori 🤣 Care ochi,ca eu vad doar sani😅
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, nicieu said: Ah da! Era o bluza de culoarea pielii, nu imi dadusem seama 🤣🤣🤣 si ochii aceia presupun ca sunt atoatevazatori 🤣 Ochii sunt la locul lor 🤣
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: La locul ei e cobrița🤭 Ce senzuale sunt buzele tale😝 Ochii din taruaj sunt a-i tai? stii ca ochii sunt poarta sufletului? Si tie iti este pazita porte de o 🐍 cobra! inseamna ca in tinerete ai avut parte de nenorociti care au abuzat de sufletul tau. Acum 4 minute, Sofia91 a spus: Am mai multe de 4 🤭 doua sus, zambetul vertical si 4 jos, zambetul orizontal😂 sau tu ai mai multe? Ai si buze tatuate?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, TheKing15 a spus: Ce senzuale sunt buzele tale😝 Ochii din taruaj sunt a-i tai? stii ca ochii sunt poarta sufletului? Si tie iti este pazita porte de o 🐍 cobra! inseamna ca in tinerete ai avut parte de nenorociti care au abuzat de sufletul tau. doua sus, zambetul vertical si 4 jos, zambetul orizontal😂 sau tu ai mai multe? Ai si buze tatuate? Parintele, dumneata ai specializare si pe psihologie din ce observ! Se prea poate ca serviciul de spovedanie sa se combine cu o sedinta la psihilog. Bun asa, altii dau bani.
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Parintele, dumneata ai specializare si pe psihologie din ce observ! Se prea poate ca serviciul de spovedanie sa se combine cu o sedinta la psihilog. Bun asa, altii dau bani. Eee.. vad eu mai multe dar nu le zic pana nu sunt intrebat
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 7, 2021 8 minutes ago, TheKing15 said: Ce senzuale sunt buzele tale😝 Ochii din taruaj sunt a-i tai? stii ca ochii sunt poarta sufletului? Si tie iti este pazita porte de o 🐍 cobra! inseamna ca in tinerete ai avut parte de nenorociti care au abuzat de sufletul tau. doua sus, zambetul vertical si 4 jos, zambetul orizontal😂 sau tu ai mai multe? Ai si buze tatuate? Da,ochii din tatuaj sunt ai mei. Cobra am făcut-o ca este zodia mea în zodiacul chinezesc 🤣. Este ruj 🤦🏻♀️ Alta întrebare @TheKing15?🤣🤣
reemy79 Reputație: 564 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 7, 2021 Acum 2 minute, TheKing15 a spus: Eee.. vad eu mai multe dar nu le zic pana nu sunt intrebat Părinte dar.. Ai trecut la hetero? 😀 1 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 4 minute, TheKing15 a spus: Eee.. vad eu mai multe dar nu le zic pana nu sunt intrebat Iti place sa fi tras de penis, pardon, de limba 🤣🤣🤣 eu unul nu te intreb, te las sa te spovedesti in vazul nostru! Acum 2 minute, Sofia91 a spus: Da,ochii din tatuaj sunt ai mei. Cobra am făcut-o ca este zodia mea în zodiacul chinezesc 🤣. Este ruj 🤦🏻♀️ Alta întrebare @TheKing15?🤣🤣 Ah, gata! Acum am tot chipul tau, mai putin nasul 🤣 dar e bine si asa!
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 5 minute, Sofia91 a spus: Da,ochii din tatuaj sunt ai mei. Cobra am făcut-o ca este zodia mea în zodiacul chinezesc 🤣. Este ruj 🤦🏻♀️ Alta întrebare @TheKing15?🤣🤣 Cand ne intalnim?😂😝
x the impaler Reputație: 9966 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 7, 2021 5 minutes ago, Sofia91 said: Da,ochii din tatuaj sunt ai mei. Cobra am făcut-o ca este zodia mea în zodiacul chinezesc 🤣. Este ruj 🤦🏻♀️ Alta întrebare @TheKing15?🤣🤣 In loc sa trollezi p'acilea mai bine îmi vindea mie un bilet de noapte ca tare ți-aș fi umblat prin pijamale... 🥰😜🤣🤣🤣 2
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, x the impaler said: In loc sa trollezi p'acilea mai bine îmi vindea mie un bilet de noapte ca tare ți-aș fi umblat prin pijamale... 🥰😜🤣🤣🤣 Să îmi fie mie rușine 🤣 1
x the impaler Reputație: 9966 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 8, 2021 2 minutes ago, Sofia91 said: Să îmi fie mie rușine 🤣 Nu-i tarziu sa îndrepți greseala 😜🤣🤣🤣🥰 1
camaro_dee Reputație: 453 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 8, 2021 Acum 6 ore, blonda_a a spus: Daa clar ca da ♥️ va fi o placere ♥️ te astept 💋 Abia astept sa revin la Mures ,ca mai am o restanta tot asa la un vin bun cu @camaro_dee....care e tot consatean de al tau 😘 Te asteptam cu drag si nerabdare 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 6 ore, x the impaler a spus: Tabloul tău e sculptura... 🤪Am pipăit-o și e mai profunda decât crezi. Mai bine transpune-o și nu mai oniriza onanizand ca și cromatica e B&W. 🤣 Exceptând nuanțele de roz veveritzesc bătând în rosu intens la anexele generoase ale cavității bucale în rest e nobila paloare a unei autentice prințese oltenești neatinsa de artificiile solarizante ale saloanelor inducatoare de bronz artificial la 10 lei fisa. Frescele grotești sunt doar decoruri trecătoare aplicate pe marmura de cea mai fina calitate. 😜 Deci Stimabile critic arta se trăiește nu se critica. Însușește-ți-o măcar o scurtă trăire la modica sum de 150 lei biletu căci marile muzee oferă trăiri pe care critica nu le poate transpune. Explodeaza-ti cu umilință universul interior în compania ei și te vei simți ca un pasa futut în cur de Mahomed la Mecca 🙊🤣🤣🤣 Asta creca n-o sunat prea bine... Dar plm sper c-ai înțeles ca doar suntem intelectuali cu penisu mic... 🤪🤪🤪 Așa-i frumoasa statuie Sofia? 🥰 Cu deosebit respect, Marele consumator de arta, Impaler 😜 Multumesc, draga devorator de arta!😁 Am solicitat, Cpt. Jean Luc Picard, un dispozitiv de teleportare pt a ma bucura în real de acest "vernisaj de pictura" ;deci....pana atunci lasă-mă sa ma bucur "virtual" 😀 😀 😀
x the impaler Reputație: 9966 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 8, 2021 1 hour ago, scorpion1970 said: Multumesc, draga devorator de arta!😁 Am solicitat, Cpt. Jean Luc Picard, un dispozitiv de teleportare pt a ma bucura în real de acest "vernisaj de pictura" ;deci....pana atunci lasă-mă sa ma bucur "virtual" 😀 😀 😀 Picard ala e bătrân și surd... Mai bine invita muzeul ca e itinerant... Și la noi sta 4 zile din care una a stat cu expoziția închisă 😜🤣🤣 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 2 minute, x the impaler a spus: Picard ala e bătrân și surd... Mai bine invita muzeul ca e itinerant... Și la noi sta 4 zile din care una a stat cu expoziția închisă 😜🤣🤣 Cine știe?! Poate apare "vernisajul de pictura" și la București!!!!! Speranța moare ultima🥂
x the impaler Reputație: 9966 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 8, 2021 1 hour ago, scorpion1970 said: Cine știe?! Poate apare "vernisajul de pictura" și la București!!!!! Speranța moare ultima🥂 Aaa... Tu ești Mitica? 🙄 🤣 Mi se părea mie ca te știu de undeva... Hai ca de voi nu mi-e milă... Aveți la muzee, vernisaje... Din 2019 n-am mai fost. Dacă eram în București 3 doctorate în muzeografie aveam... 😀 Unu pe bune și doua pe nașpa 🙊🤣 ca mie îmi place sa ma bag și în suflet la profesoare 😜 Poate ma și cazam la vreun muzeu... 🙄 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 8, 2021 Buna seara ! Liniste astazi pe aici 🥲 1 2
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 Just now, loriii536 said: Buna seara ! Liniste astazi pe aici 🥲 Vrei scandal ?😂 Că din gluma se dă în scandal nu vezi? 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 1 minute ago, loriii536 said: Buna seara ! Liniste astazi pe aici 🥲 Eu daca zic ceva sar clonele pe mine ,deci na , sarbatori fericite nasa 🤗
loriii536 Reputație: 40839 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 8, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: Eu daca zic ceva sar clonele pe mine ,deci na , sarbatori fericite nasa 🤗 Acum 2 minute, Sofia91 a spus: Vrei scandal ?😂 Că din gluma se dă în scandal nu vezi? Pai trebuie sa facem un grup de telegram .. daca vreti eu stiu sa fac . Pun sa fie doar pe baza de invitatie si va dau in privat tuturor , ce ziceti ? 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 1 minute ago, CharonIV said: Eu daca zic ceva sar clonele pe mine ,deci na , sarbatori fericite nasa 🤗 Ma @CharonIV viața ta consta în niște minusuri ? Nu ai tu viața privată inafara site-ului ? Da-l dracu de site ,ca o viață avem și o gaură în c.r! 🤭 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 1 minute ago, loriii536 said: Pai trebuie sa facem un grup de telegram .. daca vreti eu stiu sa fac . Pun sa fie doar pe baza de invitatie si va dau in privat tuturor , ce ziceti ? Ar fi grozav 1 minute ago, Sofia91 said: Ma @CharonIV viața ta consta în niște minusuri ? Nu ai tu viața privată inafara site-ului ? Da-l dracu de site ,ca o viață avem și o gaură în c.r! 🤭 Stiu , a fost greseala mea ca nu trebuia sa-l bag in seama de la bun inceput
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 2 minutes ago, loriii536 said: Pai trebuie sa facem un grup de telegram .. daca vreti eu stiu sa fac . Pun sa fie doar pe baza de invitatie si va dau in privat tuturor , ce ziceti ? Unii din membrii au decât 1 număr, cel privat și nu cred ca or sa fie de acord 🙄.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum