sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 23, 2014 GRAVIDUTA sexy. Ai fantezii cu mine? Atunci te astept pentru 1 ora de rasfat, oral normal anal masaj de relaxare si erotic. Discretie intimitate si curatenie, 22 Jan 17:00 0763647066 Bucuresti 50L BRUNETICA sexi ofer sex oral, normal anal masaj de relaxare/ erotic, dus impreuna si fanteziile tale, doar pentru cei ce stie sa aprecieze bunul gust si calitatea, 22 Jan 11:00 0763647066 Bucuresti 50L Acum are tel inchis , nu pot da detalii.
manman Reputație: 13 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2014 Salut confrati!Am reusit sa vorbesc de viitoarea mamicuta.Este gravida in 3 luni.Ca si servicii ofera sex oral, normal si masaj erotic- 50 lei fin/100 lei ora.Ca locatie: Mall Vitan (Casa de Pensii)Mai are o colega, insa discretia e la locul ei. Daca intre timp a ajuns cineva la ea, poate ne ofera mai multe detalii!Ms! 1
manman Reputație: 13 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2014 Am gasit si coleguta cu care activeaza mamicuta noastra..."SUNT noua pe site incearca-ma. Bruneta, 20 ani, te astept in locatia mea pentru ora de rasfat normal prot. oral nep. masaj relaxare/ erotic, fara graba, fara stres, astept domni generosi si manierati, caut colega -0767.233.603"Atasez si cateva poze... insa acum numai stim care cui le apartin, doarece unele poze sunt "la comun" 3
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Ianuarie 27, 2014 Tot aia e bre. Colega ei e una Allis , parca asa se scria numele ei de scena. e pe 60 de lei. A fost si ea gravida. E cuibu gravidelor acolo. 6 10
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Ianuarie 28, 2014 Colega : http://nimfomane.com/forum/topic/10699-allis-0764571764-0762360581-0732516146/page-3?do=findComment&comment=260911
matriuska Reputație: 317 Postat Ianuarie 29, 2014 Postat Ianuarie 29, 2014 va salut.astazi am vizitat "graviduta".singura ei problema,in ceeace priveste anuntul,este ca a mintit.in sensul ca nu este deloc gravida.este o tigancusa tanara,frumusica chiar,cam 1,6h ,20 ani,corpolenta,cu grasime pe burta.tate cam 2,5 ,sfarcuri mici,brune,oarecum excitabile.pulpele sunt foarte groase.pizdoiul seamana cu o para grasa,nu se evidentiaza labiile.rasa cam de 2 zile.atitudinea fata de client ar fi ok,mai putin faptul ca sustine sus si tare ca e gravida.nici gand.am ramas totusi cu ea pentru un singur numar,pentru care am platit 50 lei.cred ca este noua in bransa.nu prea stie sa-si ascunda simtirile si in plus este cam timorata.este curata per total.nu permite digitatie,o suge tinand mana la baza pulii,iar gura formeaza un "o" destul de mare,astfel incat poate din intamplare atinge capul pulii.nu accepta 69.la normal accepta doar misionar,pretinzand ca o am prea groasa.oricum,fara doar si poate,am remarcat ca este foarte scurta in vagin.in pozitia misionar,ma limita tinandu-mi palmele pe corp.din gat ii ieseau niste gafaituri ciudate,iar grimasele de pe fata,sugerau ca ar fi fost trasa pe roata.dau nota 2 la oral si 5 la normal.in adevar,este colega cu cea prezentata de sangre in posturile 4 si 5.cunoscand-o destul de bine pe allis si recunoscand in fotografiile acestei fete peisaje din locatia in care activeaza allis,am sunat-o pentru confirmare,atat ca-i este colega,cat si ca-i gravida.a confirmat per total.deci practic m-a mintit si ea.altceva n-am ce sa va mai spun.nu recomand pentru ca m-am simtit inselat.unora poate ca le-ar place,pentru ca e trufanda si e cat de cat sociabila.fotografiile as spune ca-i apartin.pentru voi,matriuska. PISICUTS,TE ROG,BAGA FATA LA TESTATE SI SCOATE DIN TITLU CUVANTUL "GRAVIDA" !!!!! 7
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Ianuarie 30, 2014 @matriuska , poate nu se observa inca la domnisoara aspectul asta , hai sa mai asteptam totusi, PS: Dca totusi nu e gravida insemna ca Aliss i-a spus sa se dea gravida ca sigur o incerci tu! Poate a fost un test , te-ai ars si tu de 50 de lei , macar ai ramas cu amintirea... 6 10
matriuska Reputație: 317 Postat Ianuarie 30, 2014 Postat Ianuarie 30, 2014 @sangre,daca prestatoarele iubitoare de mici si sarmale si-ar pune cate un anunt cum ca ar fi gravide,probabil as lua atatea tepe numai ducandu-ma la vizionare,incat poate ca m-as lasa de sportul asta!!!niciodata n-ai cum sa stii ce intamplari simple iti pot schimba calea!!
illusionist Reputație: 549 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Ianuarie 30, 2014 @matriuskaDeci asta e topicul colegei lui Alice, Cristina, care mi-a fost prezentata si mie... acum inteleg si de ce m-ai intrebat acum cateva zile daca e gravida UPDATEIn anuntul de azi nu se mai prezinta drept gravida: CRISTINA, ai fantezii cu mine? Atunci te astept pentru 1 ora de rasfat, oral, normal, anal, masaj de relaxare si erotic. Discretie intimitate si curatenie, caut colega ofer cazare accept si provincia, 30 ian, 12:16 0763647066
matriuska Reputație: 317 Postat Ianuarie 30, 2014 Postat Ianuarie 30, 2014 ai dreptate,coane iluzionist.printre altele,i-ai multumit si tu pisicului ca te facu albastru?
illusionist Reputație: 549 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Ianuarie 30, 2014 Inca nu am inteles ce am eu de castigat dupa promovarea asta ca sa-mi exprim bucuria din cate imi dau seama pana acum, nimic... mai degraba el poate are de castigat cand se prezinta la o afacere - la modul ca are n useri dintre care x sunt vip sau platinum cu o activitate intensa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum