Sari la conținut

Deja e prea mult!!!!!!!

Vizitator RenataR

Postări Recomandate

• Oras:Targu Mures
Postat
Chiar acum, MacArthur a spus:

Tu ai fost koronavirusos, Alfon?

Nu am fost dar in 2020 am trecut o raceală foarte serioasă tu ai fost ?

• Confuz 1
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
3 minutes ago, alfon0000 said:

Nu am fost dar in 2020 am trecut o raceală foarte serioasă tu ai fost ?

Da, in octombrie anul trecut. Am avut si  2 vecini care au murit din Covid, si inca vreo 5 cunostinte.

• Like 2
  • Trist 2
  • Minus 1
  • Oras:Unde pot
  • Oras:Unde pot
Postat
Acum 1 oră, alfon0000 a spus:

Dar nu inteleg ceva acuma uitati la punct virgulă si daca nu pun ce o sa intamplă sunteti niste rautăciosi ce sunteti fiecare sa vadă de treaba lui că ati depasit deja limitele fiecare dintr-o dată a facut mare profesor romăn si voi nu gresiti sincer cu pandemia asta oameni a luat razna s-a schimbat brusc cu rautate invidiosi ciudusi nici unu nu scrie corect fiecare pune punct si virgulă ?...

Nu suntem rai , Alfon , doar ne mai amuzam si noi. Eu unul chiar iti apreciez activitatea pe forum chiar daca au fost la inceput momente in care m-am inodoit de recenzile tale. :)

Postat
Acum 6 ore, PaybackTime a spus:

Nu suntem rai , Alfon , doar ne mai amuzam si noi. Eu unul chiar iti apreciez activitatea pe forum chiar daca au fost la inceput momente in care m-am inodoit de recenzile tale. :)

Foarte bine colegul 😀😉

• Confuz 1
  • Telefon: casanova_hu
  • Oras:Budapesta (si Tg-Mures)
  • Telefon: casanova_hu
  • Oras:Budapesta (si Tg-Mures)
Postat
11 hours ago, PaybackTime said:

Eu numai acum citisem recenziile, postările lui, și sincer să fiu o singură întrebare îmi tot plutește prin mintea mea sobră... Jankó, is that you? 😄  Deci în sensul bun, nu cumva sa mă înțelegeți greșit, nici măcar o idee vagă spre hate sau altceva, chiar îmi place de alfon0000.  

Respect alfon 🍺 !

• Confuz 1

Postat
Acum 1 oră, casanova_hu a spus:

Eu numai acum citisem recenziile, postările lui, și sincer să fiu o singură întrebare îmi tot plutește prin mintea mea sobră... Jankó, is that you? 😄  Deci în sensul bun, nu cumva sa mă înțelegeți greșit, nici măcar o idee vagă spre hate sau altceva, chiar îmi place de alfon0000.  

Respect alfon 🍺 !

Mersi colegul 🍻

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare