Sari la conținut

Prostul satului

Postări Recomandate

• Oras:Forum
Postat
1 oră în urmă, CharonIV a spus:

Deci zi,vrei sa ne evitam reciproc,tu îți vezi de colecția ta de femei, și eu de singurătatea mea?

Ma mai gandesc, pana atunci te gandesti si tu la ce raspunsuri sa imi dai, sti tu IP-uri ale colegilor, PM-uri vulgare si agresive, ce am sa patesc eu daca afli cine sunt etc. Vezi sa nu minti ca tot asa nu scapi. Deci ai doua variante sa scapi de mine:

"Torni" tot adevarul aici si scapi de mine. Stiu ca e greu, toate au un inceput. 

Sau te fac din cuvinte pana iti stergi contul de buna voie.

Cheia e la tine, Beck's unlock yourself😂😂😂

• Like 4
Postat

@Liviu555 iti raspund aici, nu stiu cat de multe plusuri/minusuri sunt la super premium, dar cu siguranta sunt extrem de multe fata de premium normal, am doar vreo 80 pe zi.

Eu iti recomand sa iti faci contul super premium si sa te apuci de charon, sa vezi turbare si paranoia atunci😂😂😂😂😂

• Like 3
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat

Cei mai mari hateri ai mei,un poponar și un trist🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 3 ore, CharonIV a spus:

Ba ,tu ai probleme cu capul , pai ce te asteptai ,sa te pup ca mi-ai dat 2000 de minusuri ,daca vrei te injur si public nu-i problema ,eu nu ma ascund dupa mai multe conturi ,a zis bine boris ,fereasca sfintii sa aflam cine esti 

Zi ma daca aflati cine sunt, ce am sa patesc?😂😂😂😂😂

Acum 1 oră, CharonIV a spus:

Vrei sa continue treaba asta la nesfârșit ,ai pierdut,ti-am găsit conturile, ce rost mai are?

Ce am pierdut?😂😂😂😂😂

Pai si alea 1500 de minusuri de la contul tau @ThePunisher. ce se considera ? 

nu-ti doresc un razboi cu mine 

Da vreau razboi😂😂😂😂

Superpremiumul da infinit ,poti sa incepi de pe acum lingemi-ai coaiele de obosit ,nu te baga , problema e intre mine si @Muzicutza , tu ocupa-te sa stai pe plus pe @moldoclaudiu 

Domnule troll "inteligent", de ce vorbesti vulgar cu colegu nostru? Ce ti-a facut?

• Like 3
Postat
Acum 7 minute, CharonIV a spus:

Caracter tau, cu asta ai spus tot😂😂😂

Prostul satului😂😂

• Like 3
Postat
Acum 57 minute, CharonIV a spus:

Si de ce nu ia ,i-am dat 3 report-uri disperatului astuia ca ma urmareste pe toate topicele 

Poti sa dai cate rapoarte vrei, stie si el ca am dreptate si vorbele mele nu sunt apa de ploaie cum sunt ale tale.

Succes in continuare😂😂😂😂😂

• Like 3
Vizitator CharonIV
Postat
1 hour ago, Muzicutza said:

Poti sa dai cate rapoarte vrei, stie si el ca am dreptate si vorbele mele nu sunt apa de ploaie cum sunt ale tale.

Succes in continuare😂😂😂😂😂

On 12/7/2021 at 3:06 AM, Muzicutza said:

Hai ca m-ai prins sau nu 😂😂😂😂Uite de asta, i-a fost frica ca isi pierde contul si am vorbit pe whatsapp cu el, ca mi-a dat numarul de telefon.

Cum sa primesti warn pentru Spam cand nu ai spus nimic?!?? Cum?

Screenshot_2021-12-04-00-35-23-1.png.1e1d50077afb35f8a827dcfb2fe51f1a.png.bd3d4147b35400d71fc5213c715c98ca.png

Postat
3 hours ago, Muzicutza said:

@Liviu555 iti raspund aici, nu stiu cat de multe plusuri/minusuri sunt la super premium, dar cu siguranta sunt extrem de multe fata de premium normal, am doar vreo 80 pe zi.

Eu iti recomand sa iti faci contul super premium si sa te apuci de charon, sa vezi turbare si paranoia atunci😂😂😂😂😂

pai 80 pe zi imi ajung , intr-o saptamana il duc pe prostul satului la un numar fd eminusuri de nu mai ajunge veci inapoi pe plus. Ca nu prea primeste plusuri la cat de prost e , iar minusuri primeste de la mai multi useri , ca a reusit sa supere multa lume.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
3 hours ago, Muzicutza said:

La cata paranoia are in el , va crede ca sunt vecinul lui cu care s-a certat pentru un loc de parcare , desi omul parcheaza in acelas loc de zeci de ani iar el nu are masina....

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
3 hours ago, CharonIV said:

Cand iti emulsionam amigdalele cu "lapte de tata"  nu vorbeai asa , nerecunoscatorule!

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

Prostul satului are inca un admirator , @Alex61 .  In urmatoarele secunde va spune e clona mea 3,2,1...

da mai , tocmai mi-am facut al 101-lea cont sa te trollez pe tine.... 😆

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
La 08.12.2021 la 2:16, Sofia91 a spus:

@reemy79 hai sa vedem ce părere au băieții la ce acuze îmi aduci în privat, ba ma faci bărbat,ba ca sunt clonă! Vrei sa iti trimit video cu mine sa ai material de laba? Nu cred ca ti-ai ales bine sa te iei de mine.

Screenshot_20211208-021356_Chrome.jpg

Screenshot_20211208-021856_Chrome.jpg

Screenshot_2021-12-09-17-16-26.png.d5397dcd239f7251b9fb7f746b6e0412-1.jpg.afb6fc3044f5796f518da95d4198beb4.jpg

@Sofia91 Scuze ca te bruiez, dar vreau sa vada lumea cat de prost e reemy asta😂😂😂😂

• Like 2
  • Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
Postat
6 minutes ago, Muzicutza said:

Screenshot_2021-12-09-17-16-26.png.d5397dcd239f7251b9fb7f746b6e0412-1.jpg.afb6fc3044f5796f518da95d4198beb4.jpg

@Sofia91 Scuze ca te bruiez, dar vreau sa vada lumea cat de prost e reemy asta😂😂😂😂

Nu ma băgați pe mine TE ROG în treaba voastră, eu am lămurit cu el și punct🤭.

• Mersi 2
Postat

@Muzicutza se aude prin targ ca am belit-o. Prostul satului asteapta sa ii intre ajutorul social si alocatia la puradei si isi face 3 conturi premium sa ne minuseze. Ne asteapta vremuri grele...

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 minute, Liviu555 a spus:

@Muzicutza se aude prin targ ca am belit-o. Prostul satului asteapta sa ii intre ajutorul social si alocatia la puradei si isi face 3 conturi premium sa ne minuseze. Ne asteapta vremuri grele...

Eu când vă spun că vă puneți cu cine nu trebuie,  nu vreți să înțelegeți .  Prevăd în câțiva ani  dominație totală  CharonIV  pe forum. 🤣🤣

• Like 2
  • Minus 3
Postat
7 hours ago, Tandem3 said:

Eu când vă spun că vă puneți cu cine nu trebuie,  nu vreți să înțelegeți .  Prevăd în câțiva ani  dominație totală  CharonIV  pe forum. 🤣🤣

Pai inseamna ca forumul se va remoniza. Va fi dominat de asistatii social si condus de cel mai prost om posibil , @CharonIV.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
8 minutes ago, Liviu555 said:

Pai inseamna ca forumul se va remoniza. Va fi dominat de asistatii social si condus de cel mai prost om posibil , @CharonIV.

am vrut sa scriu se va Romaniza , adica va deveni o Romanie mai mica. Doar in Romania ajung prostii sa domine,

• Minus 1
Postat

@CharonIV Felicitari ai ajuns la 1600 de postari intr-o luna!!!

Asa ca domnisorule @CharonIV va inmanez doua premii:

1. Troll-ul anului. 

2. Cel mai prost de pe pamant.

Dar stati putin asta nu e tot, avem si o mentiune pentru el, findca sufera si de boala destul de intalnita pe forum, numita Paranoia, care nu este tratabila😂😂😂😂

Va multumim pentru contributie si va mai asteptam😂😂😂😂😂😂

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator CharonIV
Postat
2 minutes ago, Muzicutza said:

@CharonIV Felicitari ai ajuns la 1600 de postari intr-o luna!!!

Asa ca domnisorule @CharonIV va inmanez doua premii:

1. Troll-ul anului. 

2. Cel mai prost de pe pamant.

Dar stati putin asta nu e tot, avem si o mentiune pentru el, findca sufera si de boala destul de intalnita pe forum, numita Paranoia, care nu este tratabila😂😂😂😂

Va multumim pentru contributie si va mai asteptam😂😂😂😂😂😂

Aha bine 😈😈😈

Postat
Chiar acum, CharonIV a spus:

Aha bine 😈😈😈

Alai ma, imi place cand ma ameninti, hai sa te vad ce mai nascocesti😂😂😂😂

#paranoiaeinaer 😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator CharonIV
Postat
Just now, Muzicutza said:

Alai ma, imi place cand ma ameninti, hai sa te vad ce mai nascocesti😂😂😂😂

#paranoiaeinaer 😂😂😂

Stai chill ,am realizat ca nu eu sunt tinta ,bafta la ale tale 

Postat
Chiar acum, CharonIV a spus:

Stai chill ,am realizat ca nu eu sunt tinta ,bafta la ale tale 

Da cine e tina?😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vai da ce ma mai distrez😂😂😂😂

Paranoia😂😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:Peste tot suntem acasă
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat

scuzați ca ma bag si eu ca musca in lapte😂

vroiam sa va intreb,  dar de dat la buci mai dați si voi din cand in cand sau pe forumul asta aveți cont doar sa va minusați si sa va jigniți 😬

fără supărare si baftă vouă ✌

• Like 2
  • Haha 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...